Jump to content
Naimisiin.info

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä/varata valokuvaaja? (yhdistetty)


Guest Cinnie

Recommended Posts

Olen turhautunut. Olen ottanut yhteyttä jo kahdeksaan häävalokuvaajaan lähinnä tiedustellakseni sitä, milloin he alkavat ottaa varauksia kesälle 2007 ja pyytänyt tarjouspyyntöä. Näistä kuvaajista kaksi on vaivautunut vastaamaan, ja toinen näistä oli sellainen, että ilmoitti ystävällisesti buukanneensa jo kysymämme päivän ja toinenkin vastasi asiallisesti, että kannattaa palata asiaan vuoden kuluttua.

Pelkään vaan, että kaikki kuvaajat ehtivät jo mennä, jos otan heihin uudestaan yhteyttä vasta vuoden kuluttua.

Kokemuksia? Ehkä olen vaan muutenkin stressaantunut, että puran sen tähän asiaan  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me aloimme etsiä valokuvaajaa jo viime talvena, eli noin 1,5 vuotta ennen häitä. Tällöin kukaan jolta kysimme ei ollut vielä varattuna ja saimme valita vapaasti kuvaajamme. Keväällä valokuvauksen hinta alkoi kuitenkin hirvittää ja peruimme varauksen. Uuden varauksen teimme nyt syyskuussa ja saimme nytkin haluamamme kuvaajan. Näin täällä pääkaupunkiseudulla!

Link to comment
Share on other sites

Me varasimme kuvaajan ottamaan hääkuvat ennen vihkimistä ja kirkkokuvat vajaa vuosi ennen h-hetkeä. Kuvaaja kiitteli sitä, että olemme ajoissa liikkeellä. Varaus kannatti tehdä ajoissa, sillä kyseinen kuvaamo on aivan kirkon vieressä, joten muitakin halukkaita varmasti on.

Link to comment
Share on other sites

Me olemme jo alustavasti varanneet kuvaajan hieman vajaa vuosi ennen h-hetkeä. Kuvaamossa eivät kuulemma vielä olleet tarkalleen sopineet ensi kauden hintoja ja palveluita, mutta tarjosivat kuitenkin jonkinlaista hintahaarukkaa ja osasivat sanoa, mitä summaan suurinpiirtein sisältyy. Tarkemmin palaamme asiaan kun hääpäivä sovitaan, eli näinä viikkoina. Kivaa  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest mika strömborg

eräisiin valokuvaajiin ei kannata koskaan olla yhteydessä. Foto-kare pilasi meidän häätunnelman. Kengät pilalle ja mekko likaiseksi kun piti rämpiä ties missä pusikossa. Lisäksi jäimme ilman hääkuvaa, jota olisimme voineet käyttää esim. kiitoskorttina. Häntä ei siis ainakaan voi suositella.

Link to comment
Share on other sites

Guest 4.8.2007

Miten se nyt on, "kannattaako" varata kuvaaja tosi ajoissa, niinkuin meillä on nyt yli puoltoista vuotta häihin. Täällä kun oon lueskellut 2007 häitään viettävien päikkyjä, niin monella on jo kuvaaja varattuna. Itelläni ei kyllä tullu mieleen vielä varata...  ???

Link to comment
Share on other sites

Guest Tipi-lintu

Saas nähdä miten meidän käy, nyt ollaan lähetelty sähköpostia tarjouspyynnön merkeissä eri valokuvaajille. Häihin on aikaa... öö... n.11kk. Häät on syyskuussa, eli ei ihan pahimpaan sesonkiaikaan. Uskoisinkin että ollaan just sopivaan aikaan liikkeellä, ettei tule kiirus tän asian kanssa.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on jo alustava varaus tehtynä (olen niitä pahamaineisia nollaseiskoja ;)). Syynä aikaisessa oloon on se, että sulho vaati päiväksi tuon 070707, joka ilmeisestikin on monella muullakin suunnitelmissa ja halusimme juuri sen tietyn kuvaajan.... nyt hänet saamme.... ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...