Uusi kaaso ilmoittautuu II


Miltchu

Recommended Posts

  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Täälläpä on eräs hyvin innokas kaaso! Morsian on hyvä ystäväni. En ole tähän päivään mennessä ollut osallisena yksissäkään häissä, vaikka olen jo 24-vuotias, joten jännät paikat on kyllä edessä minulla. Olen kuitenkin enemmän kuin innoissani! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hei! Kaasona toista kertaa, mutta esim. polttareita pääsen aktiivisessa roolissa järjestämään jo kolmatta kertaa. Pienesti on jo siis kokemusta alla ja tietämystä mm. omasta sitoutumisesta ja sen aiheuttamista "ongelmista" :D Edellisen kerran kaasona tuli otettua morsiamen nuoruusvuosien ystävien kanssa yhteen milloin mistäkin asioista (no, jos aikuiset ihmiset ihan oikeasti kieltäytyvät maksamaan morsiamen illallisesta,mikäli illallinen pitää sisällään lihaa, vain koska itse ovat jonkun sortin kasvissyöjiä niin be my guest, siinähän kiukuttelevat) ja kun itse tuli panostettua kaikkiin tehtäviin niin antaumuksella, loukkaannuin myös herkästi, jos sitä tai morsianta ei arvostettu. Joskin pidin sen kyllä omana tietonani, tai etten ainakaan näille muille naisille sitä tehnyt selväksi. Tällä kertaa aion olla vielä enemmän messissä, koska tulevat häät ovat sellaiset, joita tämän ystävän kanssa ollaan kuitenkin jo enempi tai vähempi melkein 10 vuotta yhdessä odoteltu ja fiilistelty - mutta en aio ottaa henkilökohtaisesti itseeni joka jutusta. Muut häiden ja polttareiden kanssa tekemisissä olevat naiset ovat vahvoja, enkä tunne heitä juurikaan, eli jälleen näissäkin häissä olen ainoa ns. jengin ulkopuolinen, joten haasteita varmaan tulee. Mutta, tärkeintä on hoitaa oma tonttinsa niin, ettei ainakaaan morsiamen tarvi pyöritellä silmiä tai pahoittaa mieltään mistään, ja että häiden sekä polttareiden osalta kaikki valmistelut ja itse h-hetki sujuu parhain päin.

Olen todella ylpeä ja onnellinen saadessani olla niin sanotusti näinkin tärkeässä roolissa heidän häissään ja onnellani heidän puolestaan ei joskus meinaa olla rajaa. Ihanaa, vaikkakin piinallista, koska odottaa pitää sinne vuoteen 2014 asti - kuinka tällänen hätäilijä kestää??? :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Heippa vaan kaikille! Tännekin voisin päivittää että työn touhussa on oltu jo jonkun aikaa sillä häiden päivämäärä on 12.7.2014. Vajaa neljä kuukautta enää jäljellä h-hetkeen! Ihanaa päästä osallistumaan rakkaan ystävän tärkeään päivään ja auttaa tekemään siitä onnistunut ja ikimuistoinen! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Minäkin olen uusi kaaso. Häiden tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole päätetty (johtuen muista tekijöistä) mutta ovat mahdollisesti jo ensi vuoden kesällä. Olen innoissani, tätä ennen en ole ikinä kaason tehtäviä hoitanut ja nyt kyseessä on parhaan ystäväni juhlat... Upeaa päästä auttamaan häntä kaikessa! 

Muokattu: , käyttäjä: vadelmainen2015
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...