Jenny-Maria

Hääpuvun pesetys Tampereen alueella?

7 posts in this topic

Reippaasti uutta ketjua vääntämään, en ensihätään löytänyt Tamperetta käsittelevää aihetta.

Hääpuku pitäisi kiikuttaa pesulaan, pesulapalveluita on tarjolla kattavasti Tampereen seudulla, mihin puku kannattaisi viedä? Pelkään tässä lähinnä koristeiden eli kaikkien paljettiviritysten ja muiden kevyesti ommeltujen kohtaloa. Missä olette pesettäneet omat pukunne ja paljonko urakka kustansi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä pesetin pesulax-nimisessä pesulassa. Sitä kehuttiin Tyynelässä. Tosi hyvin pysyi kirjailut ja helmet puvussa ja hinta taisi olla jotain 60-70 euroa. Voin suositella!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä pesetin pukuni Kalevan Prisman yhteydessä olevassa Sol-pesulassa. Mulla oli puvussa sinistä ja valkoista eivätkä värit sekoittuneet tai kirjailut kärsineet. Emulsiopesussa lähti suklaa ja pöly. Olen pienenkokoinen, joten mun puku meni juhlapuvusta ja pesetys maksoi vain n. 50€. Normaalisti hääpukujen pesetys Sol:ssa alk. 74€. Mun puku pestiin omalla riskillä, koska siitä ei löytynyt pesuohjetta. Eli kannattaa tarkistaa, että puvusta löytyy pesuohjelappu ennen kuin sen vie pesulaan. Mutta olen siis erittäin tyytyväinen oman pukuni pesuun. Oli oikein mukava nainen, joka otti asian hoitaakseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei

Olisiko muita kokemuksia hääpuvun pesettämisestä? Ostin oman aika raskashelmaisen pukuni käytettynä ja helmassa on likaa. Noh, sitähän tietty tulee sinne heti lisää, joten tavallaan puku ei tarvitsisi pesua. Mutta mietin nyt kuitenkin, josko sen kuitenkin veisi pesuun, niin tuntuisi enemmän vielä omalta.

Periaatteessa puhdistusta tarvitsisi vain helma... Onko muita hyviä paikkoja kuin Pesulax ja Kalevan sol?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oma pukuni kävi pesussa Pesutähti nimisessä paikassa joka on itsenäisyydenkadulla, suunnilleen tullintoria vastapäätä. Hääpuvun pesu maksoi 50e ja vannehameen 5e. Se oli myös tampereen edullisin, niistä mistä kysyin. Kun soittelin pesuloihin, lisähintaa tuli aina laahuksista ja jos oli paljon kerroksia. Pesutähdessä sama hinta puvulle kuin puvulle. Ja tietääkseni juuri tuota pesulaa käyttää myös tullintorilla sijaitseva morsiusgalleriakin! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä vein pukuni Kalevan Prisman tiloissa olevaan SOLiin. Hyvä tuli, mutta hinta oli 109 euroa! Tosin puvussani oli ihan kiitettävä määrä helmoja ja toista (jollei kolmatta) metriä pitkä laahus, että ehkä se hinnoittelu meni jotenkin pestävän määrän mukaan.. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti suosittelen Tampereella lahdesjärvellä Pesutähteä! Pukuni oli heinäkuun alusta asti kaapissa odottamassa pesua ja nyt sain sen viimein vietyä! Puhdas puku tuli! Viikon kesti ja 70e makso. Jos olisi ollut yksinkertainen puku, hintaa olisi laskettu. Mutta mulle sanoi nainen, että tuo on se maksimi hinta :) mukavaa palvelua, mielelläni menen toisenki kerran!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now