Kampaamo- ja meikkauspalvelut Kemi-Tornio alueella?


niiskunen

Recommended Posts

  • 2 months later...

Kampaamo- ja meikkauskokemuksia lähinnä Kemin alueelta minäkin kaipailen.. Vielä sellaista, jossa saisi molemmat. Jotkut ovat täällä kehuneet kosmetologiopiskejoiden meikkejä, mutta itsellä häät keskikesällä, että taitavat olla kesälaitumilla silloin.

Etenkin Face to facesta olisi kiva kuulla kommentteja, meinasin sinne kyllä ottaa kasvohoidon joulun alla tutkaillakseni millainen paikka tyyliltään ja hinnaltaan on ;) Saakohan Hair & Beautylinessä sekä kampauksen että meikin??

Vastauksia odotellen muilta alueen morsmaikuilta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 4 months later...

Kaipallis kans kokemuksia Kemin alueelta.. Itse olen asunnut useamman vuoden rovaniemellä ja edelleen siellä käyn kampaajalla.. Kuitenkaa ei oikein hääkampaus siellä onnistu :girl_smile: joten nyt tarvis kemistä joku hyvä kampaaja.. Tuccabajasta en ole kyllä vielä kuullut mitään hyvää ja on aika törkeen kallis paikka..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...

Hääkampaus itsellä tulee Hair Heroesilta. Se Mikko siellä on aivan loistava. Ihan semmoinen "suuren maailman" taituri kampausasioissa ja hiustenhoidossa. :) 

Meikki tulee Albana Mustafilta. (kosmetologi ja parturi-kampaaja) Hän on tehnyt muutamalle ystävälleni häämeikin ja niitä olen ihastellut.

Varasin ajan ja otin samalla kasvohoidon ennen h-hetkeä. Hyvissä ajoin katsottiin meikkityyli ja kaikki. Albana ajaa kaasoni luokse aamulla tekemään meille kaikille meikit, samalla kun nautimme skumppaa hieman. :D   Mukavaa, ei tartte kuin kampaajalla käydä ja sitten mennä vaan kaason luo rentoutumaan ennen vihkimistä. Ja saa molemmat kaasoni ihanan juhlameikin myös.

Ja hääaamuna Albana laittaa ripsiin tupsut korostamaan silmiä. Todella mukava ja ammattitaitoinen. Suosittelen! :girl_in_love:

Kemissä on myös parurikampaamo ROC mikä on myös todella suosittu.  Ja miehelle otin ajan parturi-kampaamo Elmeristä. Sekin on kehuttu ollut. 

Onhan noita hyviä kampaamoja Kemi pullollaan. :grin:   

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...