Jump to content
Naimisiin.info

Kihlajaiskuvat


Guest morsian

Recommended Posts

Guest morsian

Hei!

Onkohan tämä ko. aihepiiri tuttu täällä??

Kun en ole kuullut, että olisi kovin yleistä :)

Me haluttiin kihlajaiskuvat virallisesti ja varattiin sitten yhden ystävän häät kuvannut valokuvaaja Johnny Perkka. Mä ajattelin ens et mitähän siitä oikein tulee, kun en ollu muitten kokemuksista kuullu, mut oli kyllä todella upee juttu! Niin luonnollisen ja välittömän olonen oli kuvaaja, et mäkään en sitten yhtään jännittäny ja nyt ne kuvat on ihan supersuuressa arvossa!!!

Aattelin et onko joku muu otattanu itestään näitä "amerikkalaistyylisiä" kihlajaiskuvia?

Suosittelen ja toi kuvaaja oli kyllä huippu!

-häitään odotteleva innokas morsian-

Link to comment
Share on other sites

Itselle ei ollut alkuun tullutkaan mieleen mikään kihlajaiskuvan otto. Äitini kuitenkin kysyi asiasta, että haluaisimmeko. Kai se on ollut yleisempää mm. isovanhempieni aikana. Eli harkinnassa on. Oishan se ihan hauskaa, tuollainen virallinen kuva, ennen hääkuvia sitten. :)

Link to comment
Share on other sites

Me kävimme ottamassa viralliset kihlajaiskuvat valokuvaamossa. Meillä oli isot kihlajaisjuhlat, joten kuvista saatiin sitten hienot kiitoskortit vieraille, ja tietysti itselle ja molempien vanhemmille teetettiin isompi kuva kehyksiin. Vähän kallista lystiähän tuo on, mutta ei harmita, koska kuvat olivat todella onnistuneita, ja saatiin hieno yhteiskuva meistä ennen hääkuvia. Kovin moni ei varmaan enää nykyään kihlajaiskuvassa käy, mutta minusta se oli kiva ajatus, joten suosittelen kyllä jos siltä tuntuu.

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin silloin studiossa kuvauttamassa kihlakuvat. Idea saatiin sulhasen vanhemmilta, joilla on hääkuvan lisäksi kihlakuva kehyksissä hyllyllä. Annettiin valmiiksi kehystetyt kuvat molempien vanhemmille ja meille otettiin sitten yksi vähän isompi kuva ja kolmen kuvan kollaasi. Kuvista tuli tosi kivoja ja ovat ihana muisto. Suosittelen kyllä virallisten kilhakuvien ottamista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Me käytiin studiolla ottamassa kihlajaiskuvat (tosin ½ v myöhässä :D). Ei otettu kuitenkaan tavallisia potretteja, vaan omannäköisiä kuvia, joissa makoilemme esim. säkkituolin päällä. Olen tosi tyytyväinen että käytiin ottamassa, kuvat ovat tosi hienoja ja tarkoitus on tilata niistä kollaasi, joka ripustetaan makuuhuoneen seinälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mekin otatettiin kihlajaiskuvat. Kuvaaja oli Johnny Perkka ja kuvat onnistu ihan yli odotusten!!! Haluttiin sellanen vähän "virallisempi" ja sit oli pari sellasta epävirallisempaa myös. Oli se kuva kiva antaa molempien vanhemmille jouluna kehyksissä. Sit itelle otettiin Perkan kautta sellanen kankaalle painettu isompi taulu.

100%:n tyytyväinen oon! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Me mentiin kaikessaa hiljaisuudessa kihloihin lokakuussa 2005. Ei oikeastaan kerrottu kenellekkään eikä mitään juhlia pidetty. Vähän harmittaa, kun ei ole minkäänlaista kihlajaiskuvaa, mutta minkäs teet...Nyt se taitaa olla jo liian myöhäistä ottaa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Carelia

Meillä kaveri otti kunnon kamerallaan kihlajaiskuvat, vaikka kihlajaisia emme pitäneet. Kiva että on joku muisto kuitenkin, saa antaa sukulaisille yms. Otimme myös kissamme (:D) kanssa kuvia ihan vain meidän olohuoneen seinälle samalla kertaa. Taustana talvinen pelto, ihan kivoja tuli vaikkei sulhanen kovin innokas kuvattava ole.. ;)

Tässä yksi ihan peruskuva, sopii meidän tyyliin, tavallisia kun ollaan.. ;) Laatu kärsi kun pienensin mutta kyllä siitä varmaan selvän saa.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kaiketi jonkunlainen semivirallinen kihlajaiskuva. Ei kylläkään ole tarkoituksena käydä valokuvaamossa, vaan itse jalustan ja ajastimen kanssa jotain viritellä. Sitä kuvaa voisi sitten käyttää vaikka save the date -tyyppisenä korttina, kunhan saamme juhlapaikan ja ajankohdan varattua ja päätettyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mun on tarkoitus pyytää kummitätiäni ottamaan meistä kihlajaiskuvat kunhan saadaan ensin sormukset sepältä. :) Kummini ei ole ammattivalokuvaaja, mutta hänellä on varsin hyvä kamera ja hän osaa sitä myöskin taitavasti käyttää. :> On kuvannut rippikuvani ja sukulaisteni hääkuvia ja yo-kuvia ja kihlajaiskuvia jne. :)

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin ottamassa kihlajaiskuvat ihan kuvaamossa. Isovanhemmillakin oli kihlajaiskuvat ja häistä ei ollut tietoa, joten oli kiva antaa vanhemmille ja muille virallista yhteiskuvaa piirongin päälle odottamaan hääkuvaa.

Link to comment
Share on other sites

Eipä ole meistäkään kihlajaiskuvaa. Ei kyllä vietetty kenenkään kanssa mitään juhliakaan, eli vain me kaksi oltaisiin voitu vuorotellen kuvata toisiamme.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...