Jump to content
Naimisiin.info

NeitiM

Rouva
  • Viestit

    18265
  • Liittynyt

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1792 profiilin katselua

NeitiM's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. Meillä oli kyllä kaikenkaikkiaan ihanan onnistunut hääpäivä Ainoa, joka jäi hieman harmittamaan, oli, ettei kuvaaja tarpeeksi ottanut tilannekuvia vieraista juhlissa... Olin kyllä siitä sanonut, että sitä nimenomaan toivomme, mutten ehkä tarpeeksi pontevasti. Kuvaaja oli kyllä herttaisen innostunut, kuljeskeli ympäriinsä ja joka välissä kävi minua hakemassa milloin minnekin kuvattavaksi ;D mutta olis meille vähempikin määrä niitä omakuvai riittänyt... Potretit otettiin vanhempien ja kummien ja sisarusten kanssa, se oltiin ihan etukäteen sovittu ja suunniteltu "kokoonpanot". Eli suosittelen vinkkinä, että kuvaamista kannattaa etukäteen miettiä, ja esim yhteiskuvat vanhempien kanssa on kyllä kiva muisto. monelta olen kuullut, että on jäänyt harmittamaan, jos jäi ottamatta!
  2. NeitiM

    Sulhasten suusta

    Eikös oma hääpäivä sitäpaitsi ole ihan virallinen vapaapäivä
  3. NeitiM

    Kihlajaiset?

    Suolaisia pikkupiiraita, pizzatyylisiä. Suolaisia muffinsseja. Pieniä coctail-riisipiirakoita (Moilaset on parhaita ). Joku pakastettu paistovalmis patonki, esim yrttitäytteelä. Piirakkaa, kakkua, keksejä...
  4. tiitukka: Miten otit kuvat itsestäsi? Itselaukaisijalla...?? Oliko sinulla joku teline, vai missä kamera oli sijoitettuna?
  5. NeitiM

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Kylläpä on morsiamellasi hyvä ystävä!!
  6. penni: Mennään ensin Bangkokiin ja sitten Hua Hin. Matkatoimistoon kyllä ollaan sanottu, mikä reissu kyseessä, pitäiskö siitä etukäteen vielä erikseen ilmoittaa lentoyhtiöön...?? Olin ajatellut, että mennään todella ajoissa kentälle ja check in:ssä sanotaan.
  7. Penni ja Catriina, myös me ollaan siinä 1.8. koneessa...!
  8. No niin, tänään marssin kukkakauppaan kuvan kanssa (pioneja ja kermanvalkoisia ruusuja) - eikä mitään ongelmaa! Se myyjä sanoi, että ne tilataan Hollannista (vai mistäs se nyt olikaan...) niin ei mitään väliä ajankohdalla, niitä saa koko kesän. Aiemmin samassa kaupassa nuori myyjätyttö oli sanonut, että ei saa (ilmeisesti ei tiennyt, mistä puhui). Eli nyt saan sen pionikimpun. Vieheet tulee kuitenkin ruusuista, myyjä oli sitä mieltä, ettei pionit välttämättä kestä nuupahtamatta koko päivää vieheenä.
  9. No onpa kummaa tosiaan... Täytynee mennä sinne kauppaan kysymään uudestaan, "yksi mun kaveri saa pioneja elokuun häihinsä, niin miksen minäkin?"
  10. Siis miten tää asia nyt oikein on? Kun kävin monessa kukkakaupassa kyselemässä, ja kaikkialla vastauksena sama ehdoton EI! Meillä siis häät heinäkuun viimeisenä päivänä. Olen pioneista haaveillut, ne on niin ihanan värisiä ja kauniin vanhanaikaisen näköisiä, sopis niin kivasti mun pukuun. Missä mamski sulle luvattiin pioneja? Entä te muut, joille loppukesäksikin on luvattu pioneja...?
  11. Elokuun ensimmäisenä lähdetään Bangkokiin, siellä 4yötä, sitten Hua Hin - yhteensä ollaan reissussa kolme ja puoli viikkoa 8)
×
×
  • Create New...