Jump to content
Naimisiin.info

Tuikkukippojen koristelu


Tintti2007

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 5 weeks later...

Voi ei! Luulin kynttiläsuunnitelmien olevan täysin selviä, sillä ajatuksena oli käyttää vain ihan peruskirkkaita tuikkukippoja. Nyt sitten en osaakaan päättää, riittäisikö pelkkä värillinen hiekka vai haluanko myös kuitusilkkiä tai joitain kuvioita tai maalia tai akryylitimantteja. :D

Te, jotka olette käyttäneet kuitusilkkiä: onko silkkiä vain kipon ulkopinnassa vai oletteko kääntäneet reunat sisälle tai pohjaan? Pysyykö silkki hyvin kiinni?

Link to comment
Share on other sites

Mä en saanut kuitusilkkiä noihin Ikean tuikkukuppeihin, koska ne kapenee alaspäin. Kuitusilkki ei asettunut kupin pintaan kauniisti. Olisi se siinä siis liimattuna pysynyt, mutta kun siitä tuli ihan kamalan näköinen niin jätin toteuttamatta.

Tein sitten niin että laitoin kuppeihin satiininauhaa ympärille ja sauman päälle liimasin valmiin rusetin (ostin pussillisen niitä Sinellistä). Tuli ihan hienot ja saavat luvan kelvata.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sori, en oo tajunnut tarkastaa tätä ketjua. Kuva siis ei ole minun, löysin netistä ja ajattelin toteuttaa noi ilman kantta. Kynttilä sisään isoon ja tilavaan purkkiin (jonkin tuikkukipon kanssa) ja pitsiä ympärille parilla liimatipalla. Mietin kyllä, että jos löydän pattereilla toimivia valosarjoja, niin laittaisin lavanreunalle koristeeksi. Tai sitten yritän etsiä niille paikan, jossa on pistorasia vieressä ja keksin jonkin kikkakolmosen..

Löysin kyllä nyt Lahden Kärkkäisestä 1e/kpl semmoisia lasipalloja, joissa on päällä syvennys kynttilälle. Lasipallo on siis ontto ja sen pohjassa on reikä. Ajattelin työntää reiästä pallon sisälle helminauhaa tms, niin niistä saa nätit. Ja osan laitan hamstraamiini Karhulan 3l lasitölkkeihin, vettä tölkin pohjalle (reikä tuikun pohjassa, hörppää vettä, pysyy pinnan alla) ja ruusunterälehtiä tms. kellumaan ympärille. Huomatkaa nämä monet tms. merkinnät täällä välissä :D Kaikki on vähän auki vielä, mutta vettä, tuikkuja, terälehtiä, helminauhaa ja JOTAIN.

Voin laittaa myöhemmin niistä tuikuista kuvaa. Niissä on semmoisia pisaroita pinnalla kauttaaltaan.

Link to comment
Share on other sites

Tässäpä mun tuikkuviritelmät. Lasipallon sisällä mustaa ja valkoista helminauhaa + yksi terälehti ja satiininauhaa ympärillä. Noita tulee aika paljon ja noiden lisäksi koitan väsätä semmoisia oksasysteemejä pöytiin. Saa nähdä millainen se kokonaisuus sitten on, mutta oon kyllä tosi tyytyväinen noihin tuikkuihin! Kynttilät tulee varmaan punaisia ja muovikuorilla, kun sitten se valo heijastuu kivasti. Meidän värit on siis musta, valkoinen ja punainen.

Harmi vaan, että multa loppuu kohta noi helminauhat ja tilasin niitä sillo Bridezillasta..en uskalla enää tilata, vaikka sainkin kaiken tilatun lopulta. Kyselin just Decorahousesta, että myisikö ne kokonaisia keloja, eikä vaan metritavarana. Tuota satiininauhaa onneksi riittää. (Toivottavasti.

post-29383-130589107836_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...
Guest syksy 13

Löysin jostain sinopeerin askartelulehdestä säilyketölkeistä tehtyjä tuikkukuppeja. Esim. pieni ananaspurkki josta oli etiketti poistettu ja tilalle liimattu paperia tai narua. Pohjalle hiekkaa ja päälle kynttilä. Onko kenelläkään tietoa kuinka hyvin kestävät käytössä? Ne voisi sitten häiden jälkeen kierrättää eikä itselle jäisi montaa kymmentä tuikkukuppia varastoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Me koristeltiin tuikkukipot merisuolalla. Eli tuikun pohjalle merisuolaa, joka peitetään vedellä ja laiteaan lämpimään paikkaan. Nopeiten saa saunassa. Suola "kasvaa" tuikun reunaa ylös ja näyttää huurteiselta. Tämä oli todella halpa tapa tehdä näyttäviä tuikkulyhtyjä. Googlettamalla löytää kuvia ja ohjeita.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...