Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


Viiveli

Recommended Posts

Meidät vihitään Turun Kakskerrassa ensi kesänä. Samaisessa saaressa vietämme myös itse hääjuhlan. Mitä tulee Turkuun ja turkulaisuuteen muuten, niin koko ikäni olen Turussa asunut ja viime keväänä muutin Kaarinaan. Vaikka kaupunki vaihtui niin sydämeltäni ja mieleltäni  ::) olen aina turkulainen ;D

Viiveli :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mää myös turkulainen ;D Tosin en minäkään paljasjalkainen ole, Espoosta kotoisin, mutta Turussa asunut nyt vuodesta 99. Muutenkin sydämeltäni täysin turkulainen, enkä pois haluisi :D

Häät vietetään täällä kokonaisuudessaan ja Hirvensalossa asutaan....joten kaikki Kakskerrassa juhlivat köröttelevät tästä meidän ohi... ;D

Link to comment
Share on other sites

Naimisiin 7.5. Turun maistraatissa, avioliiton siunaus 8.5. Rymättylän kirkossa ja sen jälkeen hääjuhla Rymättylän VPK:n talolla  :-X. Eli osittain Turussa, virallisin osuus ainakin  ;D Tunnustan, että olen käynyt Helsingissä syntymässä ja tajunnut Turun ihanuuden vasta viisi vuotta sitten, samoin sulho on muuttanut tänne ylistysteni johdattelemana. Olen myös edelleen "hämy-naikkari" - olen kesästä asti lueskellut muiden juttuja, mutta oma tuotanto on nollassa. Häätkin jo viiden kuukauden päästä, että pitäiskös aloittaa vihdoin ja viimein päikkäri..? Harkitsen jouluun asti... ;)

Link to comment
Share on other sites

Naimisiin 7.5. Turun maistraatissa, avioliiton siunaus 8.5. Rymättylän kirkossa ja sen jälkeen hääjuhla Rymättylän VPK:n talolla  :-X. .....pitäiskös aloittaa vihdoin ja viimein päikkäri..? Harkitsen jouluun asti... ;)

Rymättylän kirkko on kaunis ja ihana paikka Rymättylä muutenkin. Meillä on siellä kesämökki :-X :-X Ja mitä päiväkirjan aloittamiseen tulee, niin tiedät, minkä uuden vuoden lupauksen teet ;)

Viiveli :-X

Link to comment
Share on other sites

Naimisiin 7.5. Turun maistraatissa, avioliiton siunaus 8.5. Rymättylän kirkossa ja sen jälkeen hääjuhla Rymättylän VPK:n talolla  :-X.

Oi ihanaa Hiutale, avioliittonne siunataan mun kastekirkossa :-X ja häitä oltiin Vepiksellä juhlimassa vuonna 2002, mutta ne ei siis olleet omat ;) Rymättylää mekin pohdittiin, mutta kun sulhon suku on Hgistä, samoin molemmilla hirveesti kavereita täällä, niin Suomenlinnaan sitten päädyttiin. Saari sekin ;D

Oli pakko kommentoida tänne, kun Hiutaleella ei ole vielä omaa päikkäriä (sun on pakko aloittaa, jotta saan seurata Rymättylän häiden kehittymistä :))

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös yksi morsian jonka häitä juhlitaan Turussa. Asustellaan kylläkin Tampereella nykyään, mutta juuret ovat vahvasti silti Turussa. 2, 5 vuotta on vasta eloa täällä Tampereella takana. Vihkikirkoksi ollaan ajateltu pyhän katariinan kirkkoa mutta juhlapaikka on vielä auki.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Rokkimorsian

Terveisiä Turusta myös! Hieman alle 2 kk H-hetkeen... Mikaelin kirkossa vihitään ja juhlat Aurinkobaletin Manilla- teatterissa...kunnon kaupunkihäät siis :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest Saimatar

Täällä kanssa turkulaismorsein, josta tuntuu ettei 30.7.05 tule vastaan IKINÄ!! Kaveri vihitään tän vuoden joulukuussa ja kaasoilen silloin, eli hyvää treeniä ja ideointia tiedossa.

Meidät tullaan vihkimään Raision kirkossa ja tanssipaikka vielä täysin auki. Mietinnässä kuitenkin monia monia..

Mä olen Raisiossa syntynyt ja siellä asunut 21 ekaa elinvuottani, mutta nyt Turuus jo sitten kohta viitisen vuotta. Rakas rakas kaupunki josta mua ei enää saa kulumallakaan pois!

Link to comment
Share on other sites

Tunnen tavallaan kuuluvani kanssa tähän ketjuun, sillä Turku ja (turun seutu) on mulle rakas kotikaupunki ja pidän itseäni kyllä turkulaisella vaikka tällä hetkellä kirjat on tampereella. Meidän häitä juhlitaan 18.6.2005 Iniössä, Turun saaristossa sekä lisäksi Kustavissa/Taivassalossa.

Oisitte nähneet pankkitädin ilmeen ku käytiin pankissa sulhon asioilla ja tää täti kysyi vaihdetaanko sulhon kotipankki turusta tänne tampereelle. Ennen ku kulta ehti mitään sanomaan, ni mä jo tokaisin että: "Ei tartte, ku me muutetaan kuitenki takaisin." ;D

Link to comment
Share on other sites

Pakko ilmottautua tähän Turku-ketjuun, vaikkakin viime tingassa, kun häät ovat jo 7.2. ja Kakskerran kirkossa. Juhlaa vietetään Meri-Karinassa.

Kaksi vuotta olen asunut Turussa, mutta turkulaiseksi olen itseni kokenut jo Aurassa asuessani.

Link to comment
Share on other sites

Olen syntynyt Turussa. Asuimme parisen vuotta täällä, kunnes veljeni syntyi ja muutimme Raisioon. Siellä asuin 15 vuotta kunnes sitten ihastuin ja rakastuin ja muutin takaisin Turkuun mieheni kanssa asumaan.

Pyhän Katariinan kirkossa mennään naimisiin. Mut on kastettu kyseisessä kirkossa ja mun vanhemmat on myös mennyt vihille Pyhän Katariinan kirkossa.

Juhlapaikkan suhteen en oo tehnyt vielä mitään lopullista päätöstä, mutta onhan tässä vielä hetki aikaa miettiä  :D

Link to comment
Share on other sites

Guest CeriInTheMist

Minä en ole syntynyt enkä koskaan asunutkaan Turussa, mutta meidät tullaan vihkimään siellä. Olen syntynyt Raisiossa ja asunut Naantalissa suurimman osan elämästäni. Kävin kyllä lukion Turussa. Viimeiset puoli vuotta asunut Espoossa, mutta häät päätettiin pitää Turussa, koska suurin osa häävieraista (omat sukulaiseni) asuu sielläpäin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ilmoittaudun ketjuun mukaan, vaikka Helsingissä nykyään asustelemmekin - sydän silti edelleen Turussa, mihinkäs se sieltä lähtisi  ;). Häitämmekin juhlistetaan Turun maisemissa. Avioliiton siunaus tapahtuu Maarian kirkossa 4.9. ja valssit tanssitaan Ruissalon tanssipaviljongissa.

Hääpäiväkirja edelleen odottaa aloittamistaan.... Tällä hetkellä pähkäillään budjetin teon sekä pitopalvelun ja valokuvaajan etsimisen kanssa. Vinkkejä hyvistä kuvaajista - ulkona ottavista - otetaan vastaan, kiitos!!

Link to comment
Share on other sites

HEi kaikki turkulaiset!Olen itsekin syntynyt Turussa ja asunut Turun seudulla melkein koko ikäni. Nyt olen valitettavasti opiskelujen takia asunut Helsingissä 5 vuotta, mutta häät pidetään ehdottomasti Turussa. Meillä tiedossa siviilihäät ja juhlat pidetään (ainakin alustavien suunnitelmien mukaan) vanhempieni ison omakotin talon pihalla Nummenpakalla. Onneksi on vielä aikaa suunnitella. Häät 3.7.2004.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...