Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest TiinaLiina79

Kertokaa pliis kokemuksianne Terva-Toppilan kartanosta siellä häitänne juhlineet tai häävieraina olleet!!! Kuinka paljon sinne mahtuu vieraita, mahtuuko 100 henkeä hyvin vai onko ahdasta? Millanen fiilis oli juhlia siellä?

Link to comment
Share on other sites

Hei Tulipari!

Johteenhovin saa vuokrattua 100€ edullisemmin, jos kuuluu tai liittyy keuhkovammaliiton jäseneksi. Jäsenyys ei maksanut kovin paljoa vuodeksi, tarkkaa summaa en muista. Meillä on kyseinen paikka varattuna samalle kesälle, meillä tosin vieraita noin sata tai alle, joten mahdutaan sinne paremmin toivottavasti..

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Minde-05 vinkistä ;-). Tuleeko teille pitopalvelu vai laitatteko itse? Suosittelivat Johteenhovista Pihvitupaa, kun tuntevat keittiön... Meillä asia vielä avoin.

Me päädyttiin siis lopulta Johteenhoviin, koska siellä vierailla mahdollisuus myös yöpyä! Otin tutustumis käynnillä muutaman kuvan ja kyllä tosiaan 90 - 100 hlöä taitaa olla juhlasaliin maksimi, mut terassille laskin äkkiä 36 mahtuvan.

Link to comment
Share on other sites

Chopper: Peuhuhan on ihan mukava paikka.Ihan idyllinen maalaistyylinen pihapiiri ja  meren ranta .Tilaa on sisällä pilvin pimein.Peuhunhan omistaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (ainakin vielä kesäkuussa), mutta se on ollut myynnissä, joten paikkaa ei ole vuokrattu paljoa etukäteen.Vuokrahintahan on todella halpa talon työntekijöille.Peuhusta voi kysellä OYS:n neuvonnasta.Kaverin häitä tanssittiin siellä ja kovasti tykkäsivät.

Link to comment
Share on other sites

Isot häät tulossa... laskettiin tuossa miehekkeen kanssa, että noin 160-170 henkilöä pitäisi kutsua. Minnekkähän mahduttaisiin? Bändille ja tanssillekin pitäisi löytyä tilaa. Budjetti ei toisaalta ole mikään valtavan suuri... Olisi hyvä, jos paikalle saisi tuoda omat ruoat & juomat. Lisäksi olisi kiva, jos koko porukan saisi mahdutettua yhteen avarampaan tilaan sisätiloihin, jossa sitten voisi järkätä ohjelmaa ym. Aika paljon vaatimuksia, löytyyköhän tällaista paikkaa Oulun lähistöltä? Paljonko porukkaa mahtuu esim. Oulunsalon, Kempeleen, Kiimingin Alakylän, Laitasaaren tai Kellon nuorisoseurantaloihin?

Onko kellään kokemuksia Seurahuoneesta? Tuo 39e/henkilö ei nyt niin kauhealta kuulostaisi verrattuna esimerkiksi Maikkulan kartanon menuhintoihin, jos tuolla hinnalla saapi liharuoan, tarjoilun, ym. Tervatoppilakin tulee tällä väkimäärällä aika kalliiksi. Pihapiiriä ei Seurahuoneelta tosin löytyisi ja ravintolahäät ovat muutenkin vähän niin ja näin... Mutta kävisi varmaankin syksy/talvihäihin, jolloin perinteiset järvimaisematkaan eivät ole ehkä parhaimmillaan.

Link to comment
Share on other sites

:)Hellurei! Ilmottaudunpa viimeinkin mukaan tähän keskusteluun, vaikka lukenu oon kyllä jo melkein vuoden -kiitos vaan kallisarvoisista vihjeistä!

CHOPPER- Peuhu ei ole tällä hetkellä vuokrattavissa ku syyskuun -04 loppuun, jatkosta eivät vielä tiedä (ens maanantaina selviää jotain...)! Tosi inhottava, sillä me tsekattiin se jo viime syksynä ja ihastuttiin täysillä!!! Nyt paikka on ollu välillä Levi (Hullussa Porossa tälläkin hetkellä vielä varaukset päällä...), Johteenhovi ja se Peuhu. Meillä on vaatimuksena myös se että vihkiminen onnistuu paikanpäällä :P

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli alunperin varattuna Oulunsuun Pirtti ja muutama muukin. En olis uskonut, että Turkansaari olis ollut vapaana alle 2kk varoitusajalla mutta olihan se. Ongelma oli se, ettei kukaan osannut sanoa, paljonko sinne sitä poppoota mahtuu. Vuokraaja arveli, että n. 80. No sen verran meitä oli mutta ku kutsuttiin lähes 130 ei tuota voitu ottaa. Ja nyt ottaa pattiin, ois ollut niin hienot puitteet.

Sinne ois saanu viedä omat juomat mutta pitopalvelu oli määritelty. Oulunsuun Pirtille sai viedä mitä vaan mutta hinta ja aikarajat vaikutti aika kohtuuttomilta... Mitään ravintolajuttuja ei haluttu, koska viinakset maksaa niin paljon (esim. Upseerikerho, Rauhala...).

Me juhlittiin Kuivasjärven Auran Majalla. Hyvä paikka, siisti ja halpa! Suosittelen. Isoissa häissä helmikuussa Koskelan Valolla. Koristelemalla siitäkin paikasta sai ihan kivan.

Link to comment
Share on other sites

Tässäpä ois myös tosi kiva paikka Haukiputaalla;

MARTINHOVI

http://www.martinhovi.com/

(ovat vaan siirtymässä hekin pitopalvelutoimintaan... Ymmärtääkseni omat juomat ovat silti sallittuja)

OULUNSUUNPIRTTI

http://tanssi.org/fi/p/3L.html

PITOJEN HELMI

http://www.pitojenhelmi.fi/

(useammasta suusta kuultuna erittäin hyvät ruuat, paikkoja kylläkin vain noin 50lle)

Link to comment
Share on other sites

Joo, otetaanpa komento takasi... Mainostin tuossa edellä kivana paikkana MARTINHOVIA, ja paikka voikin olla, mutta KOSKAAN EN OO SAANU NIIN HUONOA ASIAKASPALVELUA PUHELIMITSE kuin kyseisessä paikassa :o

Että jos jollain on toisenlaisia kokemuksia asiasta, niin ois kiva tietää...

Ja CHOPPERille vielä tiedoksi Peuhusta; Tänään on nyt sitte oltu puhelimitse yhteydessä useampaanki paikkaan joissa LUULIS että tiedetään jotain myynti- tai vuokrausaikeista, mutta väärin luultu, esim. Peuhun talonmiespariskunta, OYSin neuvonta ja talon sisäinen neuvonta eivät tiedä asiasta mitään.

Herää vaan kysymys että kukakohan siitä sitten tietää ???

Näiltä osin voisin todeta että juhlapaikkojen vuokrauspalvelut tökkii, ja pahasti!

Onko jollakulla kokemuksia (lähiajoilta) Pateniemen Honkapirtistä? Sielläkin vastaavat nimittäin puheluihin vain ma, ke ja pe klo. 14 saakka, joten siitä tämänpäiväisestä myöhästyin...

Vähän paniikin tynkää alakaa olleen ku juhlat pitäs olla 16.10, mutta Oulusta vaan ei tahdo löytyä paikkaa mihin sais tuoda omat juomat (ruuat). Onneksi meillä on kuitenkin Levillä varaukset päällä, joten ehkäpä viemmekin rahamme sinne!!!

Mutta oikein hauskaa suunnittelua muille :D

Link to comment
Share on other sites

Miksi Oulunsuun pirtin aikarajat kuulosi kohtuuttomilta? Meille se paikka varattuna helmikuuksi ja soitin juuri pari vkkoa sitten varmistaakseni paikan ja rouva sanoi että pe klo 16 saa tulla laittamaan paikkaa valmiiksi ja su klo 10 pitää olla siivottu. Tuosta 10:stä voi kuulemma joustaa jos huutokauppa ei ala klo 12. Ja jos oikeen ymmärsin talonmies siivoaa paikan 60:lla eurolla, joka minusta kuulostaa edulliselta.

Meillä jossain vuokrapaperissa lukee la-su, mutta rouva sanoi ettei se pidä paikkaansa (ja parempi olisi ettei pidä!) Kuulisin mielelläni kokemuksia Oulunsuun Pirtillä juhlineilta!

Link to comment
Share on other sites

Koskelankylän Valosta sen verran, että siellä on alkanut remontti, jonka kuulemma pitäisi olla valmis ensi vuoden alussa. En tiedä, ottavatko vielä varauksia vastaan ensi  vuodelle. Ja kukapa sen paikan uskaltaa "keskeneräisenä" vuokratakaan, ainakaan keväälle...

Link to comment
Share on other sites

Riitunen- me uskalsimme  ;) Kävimme eilen varaamassa Koskenkylän Valon ensi vuoden elokuulle. Olimme ensimmäiset ensi vuoden varaajat. Remontin kuulema pitäisi tosiaan valmistua ensi tammikuuhun mennessä (tai näin ainakin rakennusfirma oli luvannut, tiedä sitten pitävätkö nuo lupaukset). Mitään tarkkoja vuokrahintoja ym. ei osattu vielä sanoa, mutta otettiin se silti ettei jäädä ilman paikkaa. Ensi vuoden viralliset hinnat ym. vuokraehdot päätetään ilmeisesti vasta joskus marras-joulukuussa. Ihan fiksuilta ne remonttisuunnitelmat kuulosti, toivottavasti paikasta tulee nätti.

Link to comment
Share on other sites

Sen verran vielä tuosta Valosta, että arvioitu vuokrahinta ensi vuodelle on muistaakseni noin 300e paikkeilla. Hintaan kuuluu talon käyttö pe klo 12-su klo 12 (luovutusajasta voidaan neuvotella). Tällä hetkellä vuokra on muistaakseni 200e, mutta se tosiaan nousee tuon remontin myötä. Astiat ja liinat täytyy tuoda itse.

Link to comment
Share on other sites

GNISTA; Millanen se ois paikkana n.60lle? Oisko liian iso (tunnelma ei pääse nouseen...)? Muistilisin nimittäin, että sinne mahtuis aika paljonki jengiä...

Me haluttas semmonen lämmin tiivis tunnelma ku kyse on (JO) lokakuusta, ja moni paikka piti hylätä suuruuden vuoksi.

No, ei vielä panniikkia (eipä vissii!) :-/... Kävin eilen kattoon sen Tervatoppilan kartanon, ja se vaikutti meijän tarpeisiin aivan täydelliseltä :D

Ainut mikä ei oo täydellinen on hinta. Mutta jos elettäis kaurapuurolla seuraavat viis vuotta nii voishan sen ottaa...

Ja toinen mikä rupes mietityttään on se poistumisaika, enhän minä tiiä millon vieraat on saaneet tarpeekseen ja lähtevät (Poistuminenhan on viim. klo 02, ja sekin lisämaksusta) ???

ROUVAT; Mihin aikaan teijän bileet on loppuneet ???

Link to comment
Share on other sites

Guest Morsian05

Me ollaan vakavasti harkitsemassa Rauhalaa hääjuhlapaikaksi ja olemme sen jo varanneetkin. Tervatoppila olisi viehkeämpi, mutta taitaa olla liian pieni, kun vieraslistamme kasvaa koko ajan ja menee varmaan yli 100 henkeä reilusti. Ja muutenkin mukavampaa, kun on enemmän tilaa  :) On Rauhala hyvä kakkosvaihtoehto, hinta vaan vähän hirvittää!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...