Jump to content
Naimisiin.info

Kuopio


Lisbet

Recommended Posts

  • Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No Tuomiokirkko on käynyt mielessä, onhan se niin kaunis ulkoapäin. Alavan seurakuntaan kyllä kuulutaan kun Nepalissa asutaan. Todennäköisesti valitsemme paikan Punttisilimän, Ystävyyden majan ja Jätkänkämpän väliltä. Jos tietty valitsemme Jätkänkämpän, joudumme tod.näk. tinkimään niistä juomista, jota ei kyllä haluttais. Suku kun on perinteistä savolaista, niin juomat kai kuuluu hääjuhliin ;)

Häät suunniteltu kesälle 2007...tosin eihän mua ole edes vielä kosittu virallisesti. (olemme tehneet päätöksen, että kun tiedämme milloin häät, niin sitten vasta kihlaus)

Link to comment
Share on other sites

Piipiainen, käykäähän kattoon tuo Valoharjukin. On nimittäin myös aika halpa ja saa viedä omat viinat. Siellä oli hyvä keittiö ja kaikki astiat löytyy. Lähellä on myös mahdollisia majoittautumispaikkoja, ainakin Koivuranta ja joku maatilamatkailu. Tuolla Koivurannassa järjestetään myös häitä, mutta niillä on A-oikeudet.

Link to comment
Share on other sites

Mitä mieltä olette Punttisilimästä,ilmeisesti Piipiainen ainakin on siellä käynyt?Itseäni kiehtoo paikassa sijainti->järven rannalla,sekä lisäksi se että vieraat voi jäädä yöksi mökkeihin.Tosin astiat ja liinat herättivät hieman vilun väreitä :P Mutta saapahan viedä boolit!!

Myös rytkyn seurantalo on ihan ok paikka jos pienemmät häät,sinne on ilmeisesti juuri ostettu uudet penkit ja liinat.Meille liian pieni paikka..ja matkaa reilu 20 km Kuopiosta.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan Punttisilimässä häät just sen takia, kun sinne voi kaikki halukkaat jäädä yöksi ja saa viedä omat viinat. Myös järven ranta ja sauna olivat plussaa. Ne kuulemma aikoo rempata tänä syksynä saunarakennuksen, joten sekin on sitten vähän edustavammassa kunnossa. Pöytäliinat oli tosiaan hieman erikoisen väriset, joten täytyy miettiä, jos vuokrais ne jostain. Eikös astiat ollut siellä ihan normaalit valkoiset? Niin ja ne ihme koirataulut saa kuulemma ottaa seiniltä pois  ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös häät Punttisilimässä,siksi siitä niin innokkaasti kyselen :) Minusta myös suhteellisen iso sali oli plussaa;mahtuu koko poppoo samaan tilaan.Minäkin ajattelin vuokrata jostain pöytäliinat,en tosin tiedä vielä laisinkaan että mistä??Astiat oli muuten kivat(siis oli uudet skumppalasit ja muuta),mutta ainakin lautasissa oli muistaakseni sinisellä ilmeisesti se paikan koiralogo->aika vinkeät siis :P

Ja kysymyksiä paikasta riittää kaikille joilla on siellä häät olleet tai tulee olemaan!!

*onko tietoa lähellä/vastarannalla olevista mökeistä->olisiko hyviä paikkoja hääyön viettoon?

*jos hääyö paikan päällä jossain mökissä,kuinka koristelitte/teitte mökistä erityisen? :-X :-X

*kuinka koristelitte/koristelette salia?

*oletteko viettäneet paikassa talvihäitä;pelasiko lämmitys ja voiko mökkejä käyttää talvella?(itselle  

  varattu kesäksi alustavasti mutta talvihäät kiehtoo myös,avantouintiextremeä vieraille saunan

  yhteyteen ;D..)

*mitä huomioisitte/tekisitte toisin hääjuhlassa jos paikan suhteen miettii?

Kokemuksia kaivataan!!!

Link to comment
Share on other sites

Kyselin vähän samoja asioita myös Tarjalta ja hän sanoi, että mökit eivät ole talviasuttavia tai siis eivät ole käytössä talvella (en tiedä onko niin hankala lämmittää vai mikä).  ???

Sitten näytin ton paikan kuvia meidän hääsuunnittelijalle ja hän keksi heti vaikka mitä ideoita paikan koristeluun. Pöytien koristelun lisäksi hän ehdotti, että laitettais kukkaköynnöstä niitten tolppien ympärille, mitä salissa oli. Lisäksi takka varmaankin koristeellaan kynttilöillä ja eteiseen sekä tarjoilupöytähuoneeseen sellaisia tilakoristeita esim. pajusta tai isoja kukka-asetelmia.

Me myös haluttais vinkkejä hääyön viettopaikasta. Mulle sopisi myös mökkimajoitus, mutta toisena vaihtoehtona on Tahkon Sokoshotel, kun sehän on aika uusi ja siellä saattaisi olla kiva sviitti. Mutta tietääkö kukaan sen tarkemmin tai muita ehdotuksia?   ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on hakusessa juhlapaikka ensi syksyksi Kuopion seudulta. Asumme pääkaupunkiseudulla, joten netti on ollut oikeastaan ainoa väylä tiedon hakuun. Ongelmanana on ollut, ettei kaikilla paikoilla ole (kunnollisia) nettisivuja  ??? Siis kaipaamme vinkkejä teiltä, joilla jonkinlaista kokemusta asiasta on..

Hakemamme paikka pitäisi olla melko tyylikäs ja viihtyisä ja mielellämme pitäisimme vihkimisenkin siellä paikan päällä. Majoittumismahdollisuus olisi  plussaa, kun osa vieraista tulee kauempaa. Vieraita ajattelimme kutsua n.40. Paikassa pitäisi olla A-oikeudet.

Tällä hetkellä listamme kärjessä on Koivumäen Kartano, josta ilmeisesti se majoittumismahdollisuus puuttuu..? Kehvonsalon Kartanokin kuullostaa hyvältä, mutta netistä siitä ei ole oikein mitään tietoa, ja tämän palstan perusteella häiden suunnittelu ja sopiminen omistajien kanssa on vähän niin ja näin..

Entäs Rauhalahden Kartano? Onko kellään siitä kokemusta? Majoittuminen ainakin järjestyisi kätevästi.

Mielelläni kuulisimme kokemuksianne näistä ja muista saman tyylisistä juhlapaikoista, joita tuntuu olevan melko vähän tarjolla..

Kiitos jo etukäteen!    ::):-X 8)

Link to comment
Share on other sites

Leiri- ja kurssikeskus Koivurannassa pidetään myös paljon häitä. Rakennus on hieman leirikeskusmainen, mutta kyllä mun mielestä ihan tyylikäs ja majoitustilaa on. Niitten nettisivuilla on jonkun verran kuvia ja mulla on omia kuvia meidän viime leiriltä sieltä, jos tarttet Sansuli. Voin laittaa niitä sähköpostilla.

Niillä on vähän pienempi sali, mutta jos teitä on 40 niin se olisi just sopiva. Ja illalla voitte pitää valssien tanssit ja muut ranta"mökissä", jossa on iso takka, tarvittaessa baari ja pöydät varmaan kans tuolle 40 henkilölle. Majoitushuoneet on hotellitasoa ja ruoka sekä palvelu aivan täydellistä. Niin ja tuossa vastaanottotilassa oli vesi"lähdekin". Ja paikkahan on järven rannalla  ;D

No, joka tapauksessa paikka ei ole niin hieno kuin Rauhalahti, mutta uskon että on ainakin tosi paljon halvempi. Tuolla Kuopion paikkakuntaketjussa on mun mielestä muutama rouva, jolla oli siellä häät (jos muistan oikein). Kyseleppä niiltä lisää ja ainakin jollakin oli myös hääkuvagalleriassa kuvia jos kiinnostaa...

Muita joita tuli mieleen on Uudistalo Jännevirralla, Alahovin viinitila Kortejoella, Kivennapa Muuruvedellä, Metsäkartano (muistaakseni aika kaukana Kuopiosta), Puijon maja, Wanha Maatila Tahkolla ja Pursiseuran paikka Kallaveden rannalla. En ole käynyt noista kuin Puijon majalla, mutta kaikissa on A-oikeudet ja kaikkia on kehuttu hienoiksi paikoiksi eli niissä pidetään paljon häitä. Lisäksi hotelleista mun mielestä hieno on tuon Rauhalahden lisäksi Scandic, joka on kans Kallaveden rannalla. Muut on vähän tavallisempia, ehkä. Joitain tietoja ja ainakin yhteystietoja mulla löytyy noista kaikista kans, jos tarttet.

Toivottavasti tästä oli apua. ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Saa noita leirikeskuksia myös juhliinkin, mutta alkoholi on vissiin kielletty. Hirvijärvellähän on vissiin oma kappelikin ja iso kota yms. joten ois varmaan ihan hieno paikka. Myös Rytky on pari vuotta sitten rempattu, joten on ihan hyvä kuntoinen, mutta enemmän koulumainen (isossa salissa oli ainakin puolapuut ja kentän maalaukset lattiassa).

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Itse olen ajatuksissani ja kuvissa sekä muiden kertomuksissa ihastunut Punttisilimään kaikkien niiden edelläkin mainittujen positiivisten puolien vuoksi. onko teillä tietoa missä vaiheessa kannattaa varailla ko. paikkaa, jos mielii sen saada elokuun 2007 häille? varmaan jo tässä talvella -06 eikö? katsomaankin sitä varmaan pääsee sopimalla? millainen varaussysteemi on?meillä on etuna se, että sulhon isä on yhdistyksen jäsen ja saamme siis alennuksen  ;)  olen ymmärtänyt, että paikka pitää siivota sitten itse, miten olette sen käytännössä järkänneet? entä mökit ja niiden siivous?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät ens elokuussa ja me varattiin Punttisilimä viime heinäkuun alussa, mutta se olikin ainut viikonloppu joka oli vapaana sille kesälle. Uskoisin, että keväällä on vielä hyvin vapaita viikonloppuja seuraavalle vuodelle, mutta kannattaa varmaan jo talvella sopia katsomisesta ja varaamisesta.

Mun mielestä Tarja sanoi, että alennuksen saa vain, jos jompi kumpi hääparista on varaaja, mutta kannattaa kuitenkin yrittää. Meilläkin on tuttuja seurassa, mutta meille tuli aika suora ei tuon alennuksen suhteen.  :-/ Niin ja tuossa paikan katsomisessa on vissiin sellainen systeemi, että Tarja näyttää sitä paikkaa kolme kertaa kullekin parille eli jos käy ekan kerran kattoon muuten vaan niin sitten seuraavalla kerralla olisikin jo hyvä olla pitopalvelut sun muut mukana, että nekin näkis sen paikan. Ja koristelemaan pääsee sitten jo perjantai aamusta lähtien.

Avaimet pitää palauttaa sunnuntaina ilta kuuteen (?) mennessä, joten aikaa siivoamiselle on kohtalaisesti. Me tehdään varmaan niin, että meidän äiti ja siskot jäävät myös mökkeihin yöksi ja kunhan ovat vieraille aamupalan tarjoilleet (mökeissä ei ole mahdollista tarjota aamupalaa) niin alkaa siivoustalkoot  ;) Mää en oo nyt ihan varma, mutta mun käsityksen mukaan ei siellä mitään lattioita tartte alkaa luutuamaan???

Link to comment
Share on other sites

kiitos tiedoista  :) voi pahus, jos sitä ei sitten voikaan laskea sen alennuksen varaan. on vähän hölmöä, jos sulhasen vanhemmatkin olisivat mukana maksuissa, niin luulisi sillon, että maksumiehelle alennus tulee kun on jäsen.. hassua, jos ei saa alennusta.. paikan vuokra muutoin alkaa olla melko kallis.. pitää tiedustella, aavistelinkin muuten, että pitää varata ajoissa, että saa..

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät Loma-ja kurssikeskus Koivurannassa, kurkimäessä.  :-X Meistä ja kaikista vieraista paikka oli tosi upea, palvelu toimi, ihana henkilökunta ja tilat oli hyvät. Järven läheisyys oli tosi plussaa  :-X Me kyl suositellaan Koivurantaa  :-X Ja vieraat saivat majoittua Koivurannan huoneisiin (2hh/20kpl), se oli kaikille mieleen. :)

http://kotisivu.dnainternet.net/koivu10/

Ja sit alla olevasta linkistä mun hääkertomukseen, siel viimeisel sivul on kovasti kuvia koivurannasta sisältä ja päältä, sekä rannassa olevasta takkatuvasta :)

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...3499394;start=0

Link to comment
Share on other sites

Me varattiin Punttisilimä vuosi ennen häitä,onneksi vielä oli haluamamme viikonloppu vapaana.Paikannäytöstä me ymmärrettiin niin,että juuri kolmesti Tarja on paikanpäällä näyttämässä paikkoja,mutta tarvittaessa hän voi lisäksi käydä avaamassa oven useampaankin kertaan jos haluaa itsekseen mennä suunnitelemaan juttuja..uskoisin että joustavat tarpeen mukaan jos lisäkäynneille on todella tarvetta!

Vuokra tuntuu kalliilta,mutta toisaalta aika paljon säästää ruoka- ja juomakustannuksissa kun ei tartte niitä paikan kautta ottaa...Ja siivouksen suhteen oli puhe,että kunhan paikat on suunnilleen yhtä siistinä palautettaessa kuin lähtiessä,koskien myös mökkejä oletan.

Tässä nyt itse funtsin edelleen niitä liinoja ja astioita,että pitäisiköhän vuokrata jostakin muunvärisinä... ???

Link to comment
Share on other sites

Kiitos viesteistänne. Meillä on nyt alustavasti varattuna Koivumäen Kartano. Todella lupaavalta vaikuttaa. Ongelma on vaan, ettei ole ehditty täältä helsingistä lähteä paikkaa vielä katsomaan, vaan hoidettu asiaa puhelimitse. Uskon kuitenkin lukuisiin suosituksiin ja kaverini on lisäksi siellä töissä! :D

Mutta mieltäni vaivaa tämä Rauhalahden Kartano ???. Kun Rauhalahdesta puhutaan, yhdistyy juttu täällä foorumillakin heti lähinnä Jätkänkämppään. Minkälainen tämä kartano on? Onko kellään kokemusta? Soitin sinne tänään, lupasivat lähettää tarjouksen ja vaikutti jotenkin kivalta paikalta. Rauhalahti olisi siinä meille hyvä, että siellä voisi yöpyä - toisin kuin Koivumäessä.

Meidän häät tulee olemaan aika pienet (30-40 henkilöä), joten haluaisimme panostaa laatuun, eikä hinta ole niin suuri kriteeri. Jos tulee vielä jotain vastaavia paikkoja mieleen, niin laittakaahan viestiä.. ::)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...