Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Olisiko jollain kokemuksia, yhteystietoja, ajatuksia Akatemiatalosta?

Minulla on häät siellä, samoin Laa- ja Ellen-nimisillä naikkareilla (ainakin). Hääkertomusta sieltä olen löytänyt tuolta ja päikkyyni tuonne olen koonnut kuvia paikasta. Toivottavasti oli apua  ;D

Leena Rantanen Turun yliopiston kiinteistöpalveluista, eiköhän netistä löydy yhteystiedot, hoitaa vuokra-asioita. On mukava ihminen :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heippa!

hirvilammesta sen verran, että olin häissä joissa oli 80 henkeä vieraita. Itse istuin ylhäällä parvella. En nähnyt oikeastaan juurikaan mitään, mutta olimmekin siellä vain ruokailun ajan. Muuten paikka oli ihana ja häät olivat ihanat. Mutta täytyy sanoa, että jos kyseessä on 150 hengen häät, osa porukkaa on pakko sijoittaa parven perällä olevaan huoneeseen, josta ei ole näkyvyyttä saliin.

Link to comment
Share on other sites

Tuli mieleen Dragsfjärdin lähistöllä sijaitseva viikinkikylä. Onko joku pitänyt häitään siellä? Olin jossain firman juhlissa kerran ja aika jännä paikka erikoisille häille. Saarelle mentiin veneellä ja siellä oli pieni puinen kirkko. Söimme viikinkiruokaa ja mahdollisuus olisi ollut yöpyä siskonpedeissä viikinkitalossa.

Harmi etten tarkkaa nimeä saa mieleeni, mutta ehkä joku toinen muistaa?

Link to comment
Share on other sites

Muistaako kukaan mikä oli se uusi paikka, joka avattiin Kaarinassa. Siitä taisi olla juttua Kaarina-lehdessä ja Turun sanomissakin. Olisikohan tutustumisen arvoinen paikka?

Pitoarinassa en ainakaan järjestäisi juhliani, on todella pieni (max 30 hlöä) ja sellainen vanha ja kulahtanut sisältäkin.

Tietääkö kukaan myöskään Tarvasjoen Tarvashovista?

Link to comment
Share on other sites

En muista yhtään sen uuden paikan nimeä, niillä taisi olla myös saunarakennus rannassa tms. Yritin hakea Kaarina-Lehdestä ja TS:stä mutta en löytänyt. Siis itse asiassa paikka ei ole uusi, vaan sillä on uusi vetäjä (muistaakseni ollut jotain taukoa, ettei toimintaa)

*muoks* Lomakeskus Kuusisto oli paikan nimi. Eli ei ilmeisesti kuitenkaan mikä uusi paikka... Hyvä muisti  :P

Tarvashovista tuli vastaus (www.tarvashovi.fi):

50 henkilölle Keittiö/Ravintola/Pub -yhdistelmä varmaankin riittänee.

Vuokra riippuu normaalisti tarvittavasta ajasta mutta Teille tarvetta olisi varmaankin aamusta iltaan.

Tuolle ajalle eli koko päivälle vuokra olisi 157 €:a.

Mikäli talo vuokrataan kokonaan Salia myöden, juhlia varten on meidän vuokra silloin 452 €:a

Ilmeisesti ovat saamassa alkoholioikeudet vielä kesään mennessä, joten omia juomia ei saisi sen jälkeen tarjota. Heillä on myös mahdollisuus tarjota pitopalvelu ja tarjoilija.

Link to comment
Share on other sites

En ole käynyt. Ja jos mies tietäisi, että edes mietiskelen juhlapaikkoja, saattaisi pistää liinat kiinni  ;D Todennäköisesti siis menemme naimisiin Tarvasjoella, joten jollemme halua ajaa kymmeniä kilometrejä, tulee häiden viettopaikaksi joko Tarvashovi tai Juvan Kartano, tietäisikö kukaan jälkimmäisen hintoja? Meidän kohdalta kaikki on kyllä vielä avoinna, mies varmaan ajattelee, että parissa kuukaudessa saadaan kaikki hommat hoidettua  :o Päivämäärätoiveita itselläni kyllä on 9.9., 11.11. tai 25.11. mutta katsotaan nyt...

Link to comment
Share on other sites

Lomakeskus Kuusistosta sen verran, että ravintola on helteisellä ilmalla tosi tukala. Olin siellä viime kesänä leiriohjaajana heinäkuun helteisimmällä viikolla, ja hiki valui ruokaillessa. Seinät kun ovat pääasiassa lasia, niin aurinko pääsee porottamaan vielä illallakin (eikä ilmastointi oikein pelaa). Muutenkaan ei mielestäni sovellu häihin, en esim. muista, onko ravintolan puolella muuta kuin yksi vessa, sekin invaversio. Keskuksessa on myös majoitusrakennus, jossa on aula/oleskelutila (voiskohan siellä järjestää mitään pieniä häitä?), ja vessojakin enemmän. Uusi omistaja on kyllä mukava, samoin ravintolan henkilökunta.

Unohtui mainita: omistaja oli vaihtunut pari päivää ennen meidän leiriä ja tämä uusi vaikutti siltä, että aikoo tehdä paljon muutoksia. Eli voi hyvinkin olla, että paikka on ensi kesänä ihan eri luokkaa kuin viime kesänä.

Link to comment
Share on other sites

Guest petetty morsian(Guest)
Hei vaan kaikille!

Olemme juhlimassa ensi kesänä häitä ja juhlapaikkana on Pikku-Pukin Pitsipaviljonki:-X

Nyt toivoisinkin saavani vinkkejä käytännön järjestelyihin ja tietysti myös kuulevani mielipiteitä ja kokemuksia paikasta!

Kaikki vinkit ja kokemukset otetaan ilolla vastaan :D

Hei!

Vietin omat hääni Rosita Oy:n Pikku-pukin pitsipaviljongissa ja kadun sitä todella. Petyin tosi pahasti. Kaikki luvattiin hoitaa ja mikään ei ollut ongelma ennen häitä, mutta hääpäivänä sitten tyrivät. Aina sanotaan, että jotain mokia sattuu, mutta meille niitä sattui ihan liikaa. Pahimmat mokat oli: Maljoja jakoi 120 vieraalle 1 tarjoilija ja tästä alkoi jo aikataulun venyminen, pöytien korjaus kesti, hääkakku loppui kesken ja tarjoilijat kokemattomia ja palvelu oli töykeää jne. Hääkakusta tarjoilijat sanoivat vierailemme, että hääpari on tilannut ja hoitanut kakun itse ja tilannut sitä vain sadalle hengelle. Tämä ei todellakaan pidä paikkaansa vaan se oli tilattu Rositan kautta. Tästä, kun keskusteltiin omistajien kanssa he sanoivat vain:"Se on työntekijöillekin stressaava tilanne!"Ihmettelen, miten tosiaan mokasivat näin, kun ovat kuulemma toista vuosikymmentä tätä tehneet ja eivät olleet ensimmäiset häät. Kyllä noilla hinnoilla palvelun pitäisi olla laadukasta.  Meillä oli vieraita se 120 hlö. Häiden jälkeen, kun olimme asiaa selvittämässä omistaja sanoi: "On me parempiakin asiakkkaita kestitty!" ja " Teidän asiakkat tulivat laivaan kuin maailman omistajat!" Nämä lauseet muistan varmaan lopun ikäni ja ihmettelen, miten näin voidaan asiakkaalle sanoa, jos on kerran monen vuosikymmenen kokemus!!! Ja sitä, että hän sanoi teidän asiakkaat. Nehän olivat meidän vieraita eikä asiakkaita. Tästä johtuen tulee mieleen, että ovat enemmänkin tottuneita yrityspippaloiden järjestämiseen kuin tyylikkäiden häiden. Ihmettelen, että meidän rahat kuitenkin kelpasivat. En siis suosittele järjestämään häitään Pikku-pukissa ellei halua, että häistä jää käteen vain isolasku!  

Ottaa päähän, että luvataan hoitaa kaikki. Esitetään asiakkaalle asiat niin, että homma on hanskassa ja näin on kymmeniä kertoja tehty. Hommat ei kuitenkaan ole hallinnassa ja sitten mokataan ainutlaatuinen päivä, jota on suunniteltu hartaasti. Todella törkeää ja sitten kehdataan ottaa vielä kiskuri hintoja! Ja ei sekään vielä riitä, kun on mokattu ei oteta edes silloin vastuuta ja myönnetä mokia vaan haukutaan asiakas! Aivan uskomattoman amatöörimäistä palvelua !  

Paikka on kyllä upea sitä en voi kiistää, mutta kyllä tosiaan noilla hinnoilla (n.7700 euroa) pitäisi saada kunnon palvelua tai ainakin se mitä on sovittu. Häiden jälkeen rupesivat tosiaan vielä sanomaan, että esim.viinien kaato pöytiin oli huono juttu. Mä en kyllä ymmärrä että, jos sovitaan viinien kaato pöytiin ja hinta niin kuinka voidaan sitten juhlien jälkeen  sanoa, että tää ei ole hyvä juttu. Mä tosiaan mietin ruokien pöytiin tarjoiluja, joten oneks ei otettu sitä. Ei ois keritty muuta kuin syömään. En todellakaan voi siis suositella kyseistä paikkaa!!! Jos siellä kuitenkin vietätte häänne niin vaadi kaikki paperille tai jotain. En kyl oikein tiedä tosiaan, mitä voi tehdä, koska kävin siellä itsekkin useamman kerran ja kaikki oli paperilla. Mielestäni he lupaavat enemmän kuin pystyvät toteuttamaan eivätkä tosiaan edes niitä perusasioita maljojen jako jne. Yrittävät pyörittää liian pienellä henkilökunta määrällä. Sanoivat meille etteivät käytä enää Junnilan leipomoa, koska mokasivat meidän kakun, mutta en tiedä sitten mikä on totuus. Kannattaa tarkista se ja tuoda kakku itse, jos käyttävät kuitenkin kyseistä leipomoa. Junnilan leipomoa kärkkäästi kyllä haukkuivat, mutta niitä omia mokia oli mahdoton myöntää.  Ihania hääjuhlia kuitenkin kaikkille ja parempaa onnea!

Link to comment
Share on other sites

Friskalasta sen verran kokemuksia, että käytiin katsomassa sitä kun valittiin häiden viettopaikkaa, mutta oli sen verran epäsiistin näköinen niin paikka kuin omistajakin, joten ei uskallettu mennä sinne...

Ahaa...Me oltiin siellä häävieraina kesällä 2000 ja silloin juhlan aikana paikka vaikutti ihan siistiltä ja kauniilta. Omistajasta en vielä tiedä mitään. Puhelimessa hän vaikutti ihan ystävälliseltä. Olen ylihuomenna menossa katsomaan paikkaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Kata(Guest)

Vietämme häitämme kesällä 2007 ja nyt on sopivan paikan etsintä päällä!

Saustilan kartano on ihana, minua häiritsee ainoastaan pitkä välimatka, vihkimisen olisi tarkoitus tapahtua turussa...ketjussa oli keskustelua Brinkhallin kartanosta ja nyt kaipailisin siellä häitään viettäneiltä/viettäviltä tietoja! Minkälaisessa kunnossa rakennus on, ovatko huoneet pieniä jne jne...

Link to comment
Share on other sites

ketjussa oli keskustelua Brinkhallin kartanosta ja nyt kaipailisin siellä häitään viettäneiltä/viettäviltä tietoja! Minkälaisessa kunnossa rakennus on, ovatko huoneet pieniä jne jne...

Häitä en Brinkhallissa ole viettänyt/ vietä, mutta alunperin tarkoituksena kyllä oli. Itse asiassa siellä tuskin on vietetty vielä kuin yhdet häät jos niitäkään ja nyt kevään aikana ilmeisesti on kanssa.

Me emme sitten tosiaan lopulta valinneet tätä paikkaa, sillä vaikka miljöö on upea, kartano itsessään on melko kelvoton juhlakäyttöön, jos vieraita on hiukankin enemmän.

Huoneet ovat suhteellisen pieniä, suurimpaan tilaan (joka sijaitsee yläkerrassa) mahtunee muutama kymmenen ihmistä. Alakerran suurimpaan tilaan menee ehkä noin 40 henkilöä (ihan täysi arvio). Alakerrassa on (alkeellisen) keittiön lisäksi eteishalli sekä neljä pienempää huonetta isomman tilan lisäksi. Yläkerrassa oli isompi tila, josta käynti pienempiin huoneisiin (huoneita muistaakseni joku viisi kappaletta).

Juoksevaa vettä, lämmitystä tai vessoja ei päärakennuksessa ainakaan vielä ole. Ilmeisesti sähköt kuitenkin oli, sillä katosta roikkui varsin viehättäviä lamppuja (lue: hehkulamppuja roikkui johtojen päissä.. ::) )

Kartanolla tehdään ilmeisesti jatkuvasti jotain remonttia sekä arkeologisia kaivauksia. Keittiö tosiaan on melkolailla alkeellinen: puulämmitteinen hella, ei kylmätiloja.

Huoneet eivät ole parhaassa terässään (ymmärrettävästikin, kartanon iän huomioiden).

Mikäli kartanon haluaa vuokrata esimerkiksi häihinsä, täytyy koristelut, siivoamiset ja muut hoitaa yhden päivän aikana tai maksaa ylimääräistä muista päivistä. Kalusteita ei myöskään ainakaan meille luvattu kuin maksimissaan 40 henkilölle, loput pitää itse hommata.

Nämä siis ovat tietoja, jotka me saimme, kun olimme asian tiimoilta melko tiiviissäkin yhteydessä Brinkhallin suuntaan. Tosin nyt näiden asioiden yhteyshenkilö on vaihtunut, joten en tiedä josko ehdot sun muut ovat myös muuttuneet..?

Mitään vakivuokraa ei paikalla vielä ollut, vaan ottivat tarjouksia.

Me emme uskaltaneet ryhtyä hääjärjestelyihin Brinkhallissa, koska olisimme tämän kaiken yllä mainitun lisäksi saaneet tietää mahdollisesta häittemme kanssa samaan aikaan ajoittuvasta suuremmasta remontista vasta vuodenvaihteessa (siis nyt menneessä 2005-2006 vuodenvaihteessa). Tosin Brinkhallin jutut tuntien emme varmastikaan olisi saaneet vastausta vielä tuolloin.. ::)

Tarkoitus ei nyt ollut ollenkaan parjata Brinkhallia, sillä aivan ihastuttava paikkahan se on. En vain itse tosiaan sitä riskiä ottaisi, että alkaisin sinne häitäni järjestellä. Ehkä sitten, kun kartano on saatu parempaan ja toimivampaan kuntoon, ja kun Brinkhallin väellä on enemmän kokemusta hääjuhlista.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kata(Guest)

Kiitos tiedoista Birbir!

Kävimme katsomassa vielä paikkaa ulkoa ja täytyy sanoa, että puitteet ovat ihan kauniit, mutta korjaustyöt selvästi keskeneräiset.

Brinkhallin kartano saa nyt jäädä, sillä se on paikka vähän liian extreme meille, vaikka muuten extreme-lajeista pidämmekin  ;)

Link to comment
Share on other sites

Miten ootte suunnitelleet varausasiat kun Turussa on on tää sääntö ettei kirkkoa voi varata ennen ku päivälleen vuotta ennen ennen hääpäivää? Juhlapaikathan on usein varattava aiemmin jos haluaa juuri sen tietyn. Meillä on järkkäilyt vasta aivan alkutaipaleella kun aikaa yli puoltoista vuotta, mutta juhlapaikka on nyt se ajankohtanen juttu sitten.

Pohdin vaan, että täytyykö tehdä niin, että varaa esimerkiks neljä paikkaa neljälle peräkkäiselle viikonlopulle siitä kuusta jollon on suunnitelmissa mennä naimisiin, kun ei voi olla varma saako sitten enää sillon tasan vuotta ennen juhlapaikkaa samalle päivälle kirkon kanssa?

Me haluttais ehdottomasti toi Martinkirkko kun molemmat ihastui siihen heti, juhlapaikasta voi sitten enemmän tinkiä. Manilla on ollu esillä eniten kun sinne saa ne omat ruuatkin viedä (mies on kokki niin harmittaa kun niin moneen paikkaan ei voi viedä) ja sopii meidän tyyliin, tehdasromantiikkaa, huh! :)

Link to comment
Share on other sites

Jos Manillaa mielitte niin sitten ei ole ongelma tuo kirkon varausjuttu. Me varasimme oman juhlamme Manillaan reilua vuotta ennen h-hetkeä, mutta varaus varmistetaan vasta puoli vuotta ennen juhlaa.

Link to comment
Share on other sites

Huh helpottipa tämä oloa kummasti! Tosiaan ollaan menossa syyskuussa, toivon ettei se olis niin suosittu sillon niin onnistuis vielä todennäkösemmin.

Vitsi kun on niin täydellinen se Martinkirkko ja sit toi Manilla kaikinpuolin, jää harmittamaan jos ei saada niitä.

Toivotaan!

Link to comment
Share on other sites

Luulisi kun syyskuu ei enää niin suosittua aikaa ole mennä naimisiin, että saatte kaiken järjestymään vielä vuodenkin varauksella. Olethan käynyt katsomassa Manillaa käsittelevässä ketjussa?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...