Guest Kuuraneiti

Espoo

369 posts in this topic

Meillä on haussa juhlapaikka Espoosta, löytyi pikaisella etsinnällä seuraavanlaisia

Parkvilla, Leppävaara. n.80 henkilöä. Kuvassa kaunis, hinta ei paha, tila ei yhtenäinen.

Carlberg, Vanhakartano. n. 100 henkilöä, hinnasta tai ulkonäöstä ei tietoa.

Honkamaja, Nupuri. n.130 henkilöä. Näyttää kuvissa ihan kivalta vaikkakin tuntuu vaativan massiivista koristeluoperaatiota ollakseen viihtyisä. Hinta todella edullinen.

Jupperin yhteistupa, seurojen talo, Jupperi. n.100 henkilöä, ulkonäöstä tai vuokrasta ei tietoa.

Leppävaaran kansantalo, Leppävaara. n.100-150 henkilöä. Hinnasta taikka ulkonäöstä ei tietoa. Appiukko kehui tilaa suureksi ja hyväksi (sen makuun ei ole luottamista...)

Logen, Viherlaakso. Max.150 henkilöä. Ei mitään tietoa.

Valhalla, Kauklahti. Ei mitään tietoa.

Hyvähän näitä on sitten ilman autoa lähteä tonne pitkin peräespoota etsiskelemään... kun tietäisi edes onko ne katsomisen arvoisia... Eli jos kukaan tietää mitään edellä mainituista niin otan ílolla vastaan tietoa! Lähinnä haluan tietää onko juhlatila yhtenäinen, siisti, onko palvelu ystävällistä, kannattaako lähteä edes katsomaan?

Nimim. paniikki iskee  ;D :o ??? ::) :-/ :'(!

Edit: Muokkasin vähän otsikkoa. T: Marzie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin serkkuni häissä tuolla Kauklahden Valhallassa reilu pari vuotta sitten. Paikka on muistaakseni entinen työväentalo tai nuorisoseuran talo tms. Kaunis punainen puurakennus luonnon keskellä. Hyvin pelkistetty ja yksinkertainen juhlatila.

Häissä oli muistaakseni sellaiset 60-70 vierasta.

Hinta ei käsittääkseni ollut kovinkaan paha. Mutta en muista kuulleeni tarkemmin paljonko. Mukava paikka kuitenkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen noita muutamia paikkoja kanssa soitellut läpi ja jotain katsomassakin käynyt. Honkamaja tosin jäi sitten käymättä juuri sijaintinsa vuoksi, kun ajattelin että se on autottomille vieraille (kavereille) vaikea ja taksi jatkoille Helsingin keskustaan maksaisi hunajaa.

Leppävaaraa olen käynyt paikanpäällä katsomassa. Tila oli järkevästi suunniteltu ja yhdessä kerroksessa. Yksi yhtenäinen tila ja erillinen huone seisovalle pöydälle keittiötilojen vieressä. (Eli henkilökunta pääsee rauhassa korjaamaan ruokia pois ja kattamaan kahvipöytää häiritsemättä häätapahtumaa). Piha oli vähän tylsä, eli suuri hiekkakenttä (johon kyllä mahtuu vieraiden autot helposti). Sali ei ollut mikään ihmeellinen, mutta ei nyt mikään kamalakaan. Tuolit olivat tosi kuluneen näköisiä (puisia), joissa osassa kuluneet punaiset maalinumeroinnit selkänojissa. Rappuset lavalle meni lavan kummastakin reunasta ja lavan reunoilla oli paksut punaiset verhot. Meillä se jäi kyllä yhdeksi vaihtoehdoksi (emme ole vielä varanneet).

Hinta taisi pyöriä kolmen tuhannen paikkeilla (vanhaa rahaa) riippuen siitä halusiko varata pelkän lauantain vai paketin pe-la-su.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Honkamaja

Jupperin yhteistupa

Leppävaaran kansantalo

Logen

Näistä on jotain havaintoa. Honkamaja on kai muistini mukaan ihan OK paikka ulkoa (en ole käynyt sisällä), oli meillä jossain vaiheessa kakkosvaihtoehtona. Ikkunoista on sisälle vilkuiltu. Luulen että olisi ihan toimiva paikka, mutta tosiaan aika kaukana.

Jupperin yhteistuvasta ei ole muuta havaintoa kuin että eräs tuttavanainen kertoi viettäneensä siellä häitään ja sanoi että oli ollut oikein kiva paikka.

Leppävaaran kansantalo on mielestäni ulkoa aivan KAAMEAN näköinen. Sisältöä en ole nähnyt edes ikkunoista vilkuillen.

Logen on kivalla paikalla, oli meillä loppumetreille vaihtoehtona. Vihreä puutalo, pihaa kivasti, rauhaisa pihapiiri vaikka vanha turuntie ja kehä 2 menevät ihan vierestä. Sisällöstä ei tässäkään tapauksessa ole havaintoa.

MUTTA!!! Ihan ehdoton on tietty se missä itse vietimme häämme eli Laaksolahden monitoimitalo. On edullinen, yhteinäinen tila, hyvä ja helppo sijainti (ei ollut kylttejä kuin vasta pihalla ja kaikki osasivat), pitopalvelulle tilaa mellastaa, hyvät kylmätilat etc...ja vieläpä tosi ihana paikka, vanha navetta ja paksut graniittiseinät. Osoitteessa http://koti.mbnet.fi/~yousee/index.html on kuvia paikasta, ja Estradoksen sivuilla on meidän häiden aikaan otettuja bändin kuvia (näkyy kyllä vain sitä graniittiseinää ulkoa) http://personal.inet.fi/koti/poikkeus/estrados.htm

Lisätietoja voit kysellä, jos kiinnostaa. Kannattanee varata ajoissa, on kovin suosittu paikka ympäri vuoden.

katti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katin kertoma Laaksolahden monitoimitalo on kyllä ihana paikka, muutenkin kuin sen vuoksi, että siellä on bändille hyvät tilat ja helppo roudata.

Lisäksi olemme noista kertomistasi paikoista olleet ainakin Jupperin yhteistuvalla soittamassa viime syksynä. Sekin on ihan mukava paikka, mutta ulkoapäin ei mikään näyttävä. Sellainen vanhahkon näköinen, keltainen yksikerroksinen rakennus, hiekkapiha, jossa pieni osa "nurmea" ja muutama puu siinä. Piha on kyllä suht iso, eli mahtuu autoja ihan mukavasti.

Sisällä on yksi sali, jossa silloin oli vieraita n. 65 henkeä ja se oli aika sopiva määrä sinne. Viereinen huone on hyvä ruoka- ja kahvipöydälle.

Keittiö ei ole mikään suuri, eli sinne pitää kyllä vaan tuoda ruuat, eli siellä ei voi mielestäni niitä valmistaa. Ehkä jotain pientä tiskausta voi tehdä.

Bändille oli hyvä iso tila, eli sellainen lava, joita nyt esim. näillä nuorisoseurojentaloilla näkee. Roudaus oli samasta ovesta, josta keittiöihmiset kulki ja se "käytävä" oli ainakin silloin täynnä kaikkea ruokailuun ja kahviin liittyvää kamaa. Mahduttiin kuitenkin ihan hyvin.

Koristelemalla paikasta saa kyllä ihan viihtyisän ja muistaakseni silloinen morsian sanoi, ettei ollut edes kallis paikka. Ruuat he laittoivat itse, joten siellä ei tainnut ainakaan sen paikan puolesta olla mitään palvelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leppävaaran kansantalolla olen käynyt ja yhdyn Katin mielipiteeseen. Ulkoa ruma, harmaa betonitalo. Sisätiloista muistan sen verran, että oli melko suuri tila ja muistaakseni siellä oli esiintymislava (siitä on siis miljoona vuotta kun siellä kävin..). Talo on keskellä kerrostaloaluetta ja piha on pienehkö parkkipaikka, joten ei mielestäni mikään ihanteellinen häidenviettopaikka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse ehdoton valitsemaamme Villa Rulluddia Etelä-Espoosta. Paikan miinuksena on kyllä se,että kaikki ei mahdu samaan tilaan, vaan eri huoneisiin. Vuokra on 280 euroa  plus siivous 150 euroa. Taloon mahtuu n.100 hlö.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:DLaaksolahden monitoimitalo on mun muistikuvien mukaan hyvä paikka, siitä on useampi vuosi aikaa, kun olen viimeksi siellä käynyt. Keittiötilat olivat mielestäni hyvät, riittävästi kylmätilaakin (kakkua ajatellen). Ja oli erillinen huone, mihin voi kattaa esille vaikka iltapalaa, jos sellaista on tarjolla. Vähän uudempi talo(kuin esim. Logen).

:DLogenissa oli serkkuni häät. Sieltä en keittiöpuolta nähnyt, mutta muut tilat olivat hyvät. Ja se piha on plussaa. Ja tosiaan sijaitsee sellaisessa paikassa, ettei tartte pikkuteitä körryytellä, osaavat vieraat sitten yöllä kotiokin ;)!

Muista Espoon puolen paikoista en osaa sanoa, mutta kyllä näitä kannattaa käydä katsomassa, olivat meilläkin harkinnassa, mutta ovat vähän kuitenkin "väärällä suunnalla".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parkivilla on sekä ulkoa että sisältä idyllinen. Tosin sijaitsee kerrostalojen keskellä ja takaa aukeaa "idyllinen" maisema rakennustyömaalle. Oma pieni piha on, missä muutama penkki & pöytä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aa! unohdin kertoa teille hieman meidän kriteerejä paikan valinnan suhteen, monet teistä ovat kommentoineet tilan ulkoasua sekä pihaa. No, meillä ovat häät marraskuisena iltana jolloin tuskin kukaan viihtyy pihalla ja jo pelkän pimeyden takia ei ulkoasulla ole juuri väliä  ;D! Tärkeintä on että joka iikka mahtuu samaan tilaan ja jää vielä tilaa tanssahdella ilman erillisiä roudauksia. Bändille ei tarvitse tilaa olla, nimittäin meille ei ole sellaista tulossa :).

Kiitos tosi paljon, nämä kommentit selventävät jo huomattavsti meidän espoon kierrosta.

Me mitä todennäköisimmin me valitsemme tuon Honkamajan, juuri syrjäisen sijaintinsa vuoksi ;) tarkoitus on popitella yömyöhille ja siellä ei ainakan ole naapureita valittamassa ;)! Sitä olemme menossa tänään katsomaan, toivotaan että  ;D SISÄTILAT  ;D miellyttävät ;). Ja vielä se unohtui mainita että meillä on tarkoituksena järjestää kuljetusta autottomille :).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Itse ehdoton valitsemaamme Villa Rulluddia Etelä-Espoosta. Paikan miinuksena on kyllä se,että kaikki ei mahdu samaan tilaan, vaan eri huoneisiin. Vuokra on 280 euroa  plus siivous 150 euroa. Taloon mahtuu n.100 hlö.

Hieno paikka upealle juhlalle! Olin Villa Rulluddissa häissä muutama vuosi sitten. Suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin reilu viikko sitten häissä Espoon seurakuntien omistamassa Hvittorpin linnassa (toivottavasti nimi meni oikein). Paikka oli aivan käsittämättömän upea! Jos ei olisi jo lähetetty kutsuja, niin olisimme siirtäneet omat häämme sinne. Hintakin on todella kohtuullinen n. 2500 mk ja sisältää koko linnan 3-4 kerrosta, pihan järvenrantoineen, yöpymisen noin 16 hengelle ja usein myös edellisen illan valmisteluihin, jos on vapaata. Isoon saliin mahtuu n. 80 (?) henkeä ja pariin lisähuoneeseen n. 20 lisää. Ehkä maksimissaan 120 henkeä. Linnassa on myös yläkerran kappeli ja tornihuone, jossa oli baari. Tilaa oli todella runsaasti ja paikka siisti ja hyvin kunnostettu.

Oma hääpaikka alkoi tuntua kovin vaatimattomalta tähän verrattuna.  :(

Suosittelen ehdottomasti! Ainoa miinus oli matka. Kartan avulla löysimme kyllä perille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai niin. Mekin kiersimme Espoota (kilometrejä kertyi), kun etsimme omaa paikkaamme. Parkvilla näytti ihan hyvältä, mutta se on isojen kerrostalojen keskellä (!), eikä parkkipaikkojakaan pahemmin ole.

Jos teille ei tule kovin paljoa vieraita, niin Villa Elfvik on myös kiva paikka. Siellä on vaan ne luontonäyttelyt, joihin ei saa koskea. Vieraita mahtuu noin 50 henkeä.

Laaksolahden monitoimitalossa olen ollut joskus häävieraana. Mukava paikka sekin.

Mutta paras näkemäni on se Hvittorpin linna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kertokaa lisää Hvittorpin linnasta! Onko sinne vaikea löytää? Löytyisikö mistään kuvia? Jos tilaa vuokraa Espoon seurakunta, asettaako se juhlalle vaatimuksia, esim. ei alkoholitarjoilua?

Kiitos vastauksista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvittorpin linna löytyy puhelinluettelon kartan sivulta 46 (2001) koordinaatit 60-76. Kartta kyllä kannattaa laittaa vieraille kutsun mukana.

Alkoholitarjoilu on ok. Lisäksi linna on syrjässä, joten ei haittaa vaikka bileet kestäisivät pitkään tai musiikki soisi lujemmalla.

terv. Tanya

Kotisivukin löytyi:

http://www.luokkis.com//espoonsrk/espoonsrk.html

ja tässä vähän isompi kuva, tosin talvinen:

http://www.lpk.partio.fi/papa/keva/images/...Ryhmakuva_2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, me ollaan myös ajateltu Hvittorppia (se on varattuana). Mutta Tanya, sä mainitsit baarin, mutta Hvittorpissa alkoholi ja tanssiminen on kiellettyä. Kuinka hääpari ratkaisi tämän pulman? Se on ainoa ongelma tällä hetkellä meillä.

Onko kenelläkään kokemusta Albergan kartanosta? Ja tietääkö kukaan voiko Hvitträskiä vuokrata?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvittorp on kyllä ihana paikka, mutta ei mielestäni sovellu liian isolle porukalle. Olin siellä yksissä häissä ja tila, jossa ruokailu tapahtui (alakerta), oli kyllä liian ahdas (n. 80-100 hlön häät). Sai puikkelehtia pöytien välissä miten parhaiten taisi. Mutta pienempi joukko varmaan mahtuisi hyvin. Upea miljöö ja hieno torni  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niissä häissä, joissa olin, oli alkoholitarjoilua ja tanssia! En sitten tiedä, oliko luvan kanssa vai ilman. Onnittelumaljat oli pihalla, ruuan kanssa oli viiniä ja illemmalla tornissa oma baari. Pitopalvelu hoiti onnittelumaljat ja ruokaviinit, baari oli itsepalveluna tai sitten paikalla oli sulhasen kavereita kaatelemassa.

Ahtaudesta: noutopöytä oli alakerrassa, mutta söimme yläkerran pöydissä. Nouto sujui ihan hyvin pöytänumerojärjestyksessä, eikä tilanahtautta ollut reilulla 100 vieraalla. Ainoa huono puoli oli, että sivuhuoneissa olleet vieraat joutuivat siirtymään aina ohjelmien ajaksi pääsaliin, mutta hyvin sekin sujui, kun bestman ja kaaso kävivät ilmoittamassa vähän ennen.

Tanssit oli kakun jälkeen alakerrassa samassa huoneessa, missä noutopöytä oli ollut. Bändi oli ulko-oven viereisessä syvennyksessä. Myös lahjapöytä oli samassa tilassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niiden Hvittorpin häiden morsiamen äiti juuri ilmoittautui meidän häihin, joten kysyin samalla siitä alkoholitarjoilusta. Kyllä se luvan kanssa oli ollut. Aikaisemmin on ollut kokonaan kielletty, mutta nykyään on sallittua 'kohtuudella'. Tarkoittanee, ettei nyt ihan humalaisia ole juhlissa riehumassa. Se tornin baari oli vähän niinkuin 'salakapakka' eli siitä ei kerrottu yleisesti, mutta tieto kyllä levisi muuten.

Tanssista oli sanottu samaa eli kohtuudella, mitä sitten tarkoittaakin.  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tanya - kiitos :). Teit minusta todella onnellisen :D :D :D :D. Olen ollut todella huolestunut asiasta, ja nyt näyttää todella lupaavalta. Ai ihanaa!!!!! Käyn Hvittorpissa ensi viikolla ja kyselen vähäsen asiasta. Kyllä se vaikutti aika jyrkältä kiellolta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tehdään tästä ketjusta virallinen Espoon juhlapaikat -ketju. Lukitsen muut ketjut tästä samasta aiheesta ja kerään niitten linkit tähän. Tänne ketjuun siis kaikki yleinen jutustelu Espoon juhlapaikoista.

Ja tässä näitä muita ketjuja:

Espoon juhlapaikoista kokemuksia?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056055224

Vielä juhlapaikoista helsingissä ja Espoosta

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056057427

Juhlapaikkoja Kirkkonummi/Espoo/Siuntio-alueella?

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1056106300

Lisäilen näitä jos sattuu löytymään. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laaksolahden monitoimitalosta on nyt meidän hääpäiväkertomuksessa kotisivuillamme hieman kuvia. Sivuillemme pääsee, kun klikkaa tuota talon kuvaa avattareni alla. Jos on kysymyksiä, niin laittakaa sivujemme kautta palautetta tai privaviestiä - en varmastikaan tätä ketjua käy kovin usein lukemassa!

katti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvittorp (joka muuten sijaitsee Kirkkonummella, Masalassa) vaikuttaa todella upealta, mutta kun soittelin sinne keväällä niin sain tietää että tanssiminen (häävalssia lukuunottamatta) ja alkoholin tarjoilu (onnittelumaljat ja ruokaviini poislukien) on kiellettyä. Onko muilla kokemuksia kiellosta käytännössä? Kuinka jyrkkiä ne loppujenlopuksi olivat? En haluaisi laittomuuksiin ryhtyä, joten jos kiellot ovat jyrkkiä niin paikka on valitettavasti lopullisesti unohdettava...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aroha, meillä on Hvittorp varattuna. Minun käsitykseni (perustuu Naikkareihin, emännän kanssa en ole vielä jutellut) on että vaikka säännöt on olemassa, niissä joustetaan. Siellähän ei ole kukaan valvomassa paikanpäällä.

Itse en yrittäisi järjestää Hvittorpissa humalahuuruisia tanssihäitä, se voisi olla jo vähän paksua. Meillä ei varmaankaan tanssita kuin häävalssit ja alkomahoolia on tarjolla kontrolloidusti, eli ruuan kanssa. En usko että tästä kukaan pahoittaa mieltään. Tarkempia tietoja sitten kun jutellaan emännän kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia Susie! Kuulisin mielelläni lisää kunhan olet jutellut emännän kanssa. Meillä on toinen paikka alustavasti varattuna, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus jatkaa juhlapaikkakierrosta, jos vaikka löytyisi vielä parempi  ;D .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now