Linde77

Annin juhlapalvelu Espoossa, kokemuksia?

76 posts in this topic

Olemme valitsemassa pitopalvelua ja olen tähän asti ollut todella tyytyväinen Annin juhlapalveluun mutta hinta on ehkä vähän kalliimpi kuin muissa. Onko kellään kokemuksia heistä, helpottaisi päätöstämme.

Kiitokset eukäteen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostan tämän, onko Annin juhlapalvelusta lisää tuoreita kokemuksia? Ollaan alustavasti varattu tämä omiin juhliimme, menut kuulostavat hyviltä ja hinnoittelu järkevää. Meilitse sain lisäkysymyksiini vähän alentuvia vastauksia heilltä, tyyliin "sinä tietämätön asiakas kyselet tyhmiä"... Ei nyt noilla sanoilla, mutta sävy oli vähän sellainen. Tein ihan asiallisia ja ystävällisiä, selventäviä kysymyksiä - useita tarjouksia kun pyytää eri paikoista, niin luonnollisestihan niissä on vaihtelua, toiset eivät mainitse lisähinnasta sen, tämän ja tuon asian kohdalla eivätkä tyhjentävän tarkasti kerro, mitä sisältyy ja mitä ei. Muutamia selvennyskysymyksiä olen siis meilannut pitopalveluille ja tästä sain vähän tympeää vastausta Anneilta. Ruoat ja koko paketti kuulostavat kuitenkin niin hyviltä, että menemme avoimin mielin palaveroimaan heidän kanssaan ja alustava varaus on voimassa. Ehkäpä vain meilitse kuulosti "töykeältä". Mikäli livenä tuntuu jotenkin ikävältä, niin sitten on tietysti vara valita joku muu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IrisU - sain meilitse ja ehka vahan ihan kasvokkainkin Annin Juhlapalvelusta samanlaisen vaikutelman, mutta ajattelin taman vain johtuvan siita, etta kysyin ihan liikaa kysymyksia :rolleyes: ja vaadin heilta aika paljon. Jarjestin omat haamme ulkomailta, joten aikaa muiden pitopalveluiden tapaamiseen ei ollut, mutta lopulta olin kuitenkin valintaamme 100% tyytyvainen. Meilien sanamuodossa nyt ehka oli vahan toivomisen varaa, mutta kaikkiin kyselyihin vastattiin silti ja toivomuksemme otettiin huomioon. Pienissakin asioissa oli paljon joustoa, laskutus selva ja kaikki sujui lopulta ihan nappiin. Haapaivana ruoka ja palvelu oli niin loistavaa, etteivat pienet jarjestelyvaiheen arsytykset enaa jaksaneet vaivata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mekin harkitsemme Annin juhlapalvelua syyskuussa pidettäviin häihimme.

hemuli_07 oliko teidän härkä sisäfilettä? Miten se oli laitettu? Kerroit, että olit laittanut sähköpostilla lukuisia lisäkysymyksiä pitopalveluun. Minä olen vielä niin pihalla näistä hääjärjestelyistä, etten oikein edes ymmärrä mitä minun pitäis kysellä... :blush:

Heidän menuvaihtoehtonsa kuulosti kyllä tosi monipuolisilta ja herkullisilta, eikä hintakaan vaikuttanut kovin pahalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

RedRose - Harka oli tosiaan punaviinissa marinoitua sisafiletta. Se oli kypsennetty suurin piirtein mediumiksi ja aseteltu esille siivuina - sielta loytyi sitten hieman eri kypsyysasteita vieraan maun mukaan. Kysyin kaikenlaista, koska lahinna halusin varmistaa, etta olimme ymmartaneet kaiken samalla tavalla. Suurin osa kysymyksista taisi koskea menujen muokkaamista, lautasliinojen materiaalia, vareja ja hinnoittelua, tarjoilijoiden tyotunteja tai esim. maljakoiden lainaamista, ja pyysin heilta yhteystietoja myos floristille ja Tapiolan Alkoon (tilasin juomat puhelimitse Alkosta ja ne maksettuamme Annin Juhlapalvelu haki juomat kylmaan ja toi juhlapaikalle). Lahetin heille myos itse laatimani listan asioista, jotka tarjoilijoiden piti hoitaa juhlapaikalla kuntoon ennen juhlavieraiden saapumista (mitka kynttilat piti sytyttaa, mitka ei jne). Aika bridezillailua, mutta sain talla varmistettua, etta kaikki sujui juhlapaivana loistavasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mekin nyt sitten kokosimme Annin paristakymmenestä menuehdotelmasta mieleisemme menun (printattiin kaikki ne vaihtoehdot ulos, ruksailtiin sieltä hyvän kuuloisia vaihtoehtoja, valittiin niistä lopulta niin, että on 6 alkua, pääruoka kasvislisukkeineen ja kakku). Hinta oli samaa luokkaa kuin Annin menut muutenkin, eli hintaan tosiaan ei tullut mitään oman säätämisen lisää. Kävin siellä palaveroimassa ja olivat asiallisia ja ystävällisiä, vaikka meilinvaihto on edelleen vähän töksähtelevää ja reagoivat lähes joka tarkennuskysymykseen siten, että "kyseletpä tyhmiä, meillä tehdään AINA seuraavasti..." Olen kuullut kuitenkin muiltakin kuin Hemulilta tässä ketjussa niin paljon hyvää ruoista ja palveluista, etten jaksa ärsyyntyä moisesta, luotetaan, että hyvää on. :P

Onko Annilta tilaamianne ruokia ollut henkilömäärän mukaan "reilusti", vai kannattaako varmuuden vuoksi ilmoittaa pari ylimääräistä ihmistä, että isoruokaisimmat "äijätkin" saavat mahansa täyteen, eikä lopahda kesken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vastaanpa taas kerran, vaikka saa tanne muutkin kirjoittaa :rolleyes:... Ruokaa oli paljon eli siita ei kannata huolehtia. Meilla suurin osa vieraista kavi seka alkupala- etta paaruokapoydassa toisellakin kierroksella (parikymppiset serkkupojat kasasivat ruokaa lautasilleen useampaankin otteeseen) ja suurin piirtein kaikkea jai viela tamankin jalkeen yli edes jonkun verran. Otimme mukaamme ainoastaan ylijaaneen kakun, ja sitakin jai jaljelle 2 kokonaista kakkua seka suurin osa meidan omasta ylimmasta kerroksesta. Yhdessa meilissa pitopalvelusta mainittiinkin, etta on heille huonoa mainosta, jos ruoka tai kakku loppuu kesken, eli annoskoot ovat kylla todella reilut. Meilla oli viela juhlissa nelja lastakin, joille ei varata ruokaa erikseen ja siltikin riitti (vaikka eivathan he paljon jannitykseltaan ehtineet syoda...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annin juhlapalvelun kanssa juhlittu viime viikonloppuna, n. 80 hengen juhlat. Loistavan sujuvaa palvelua ja ruoat kuten pitikin, tilaajat ja vieraat tykkäsivät tasapuolisesti, en voi kuin kehua. Kerron mielelläni lisätietoja yksityiskohdista, jos joku kaipaa tuoreita kokemuksia ja on jotain spesifiä kysyttävää. Todella saumattomasti pelasi 5 hengen tiimi yhteen ja joustivat epämääräisen aikataulumme (yllätysohjelmanumeroita, jotka pidensivät aikataulua jne.) mukaan. Jokaikinen ylimääräinenkin järjestelytoiveemma huomioitiin ystävällisellä ja ongelmattomalla asenteella, kaikki toimi. Lisäksi, täysin yllätyksenä ja pyytämättä, "pakettiin" kuului sujuvasupliikkinen päätarjoilija, joka esitteli pitopalvelun antimia niin monisanaisesti showmiehen ottein, että minulta tultiin kysymään, onko hän oikeasti tarjoilija, vai erikseen palkattu standup-koomikko. Vieraita nauratti, ja tyypistä tunnuttiin tykkäävän, vaikka itse jo välillä mietin, että ärsyttääkö joitakin moinen "jaarittelu" ja "markkinapuhe". Kuitenkin kuulin vierailta pelkkää positiivista palautetta, joten hyvä niin.

Annilaiset myös hyvin joustavasti jättivät meille viikonlopun yli lainaan tarvikkeita, joista ei oltu tajuttu etukäteen sopia, mm. tarjoilukulhoja, ottimia, vesikannuja jne. Boolimaljat sai myös lainata heiltä viikonlopun yli, tästä oli sovittukin. Heillä on myös valikoima erilaisia kukkamaljakoita ja kynttilänjalkoja, joita saa sopimuksen synnyttyä lainata ilman eri veloitusta, vaikkei kukkia ja kynttilöitä hankkisikaan heidän kauttaan. Meillä oli lainassa pöytiin tulevat tuikkulyhdyt, oli kätevää.

Edited by IrisU

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tulehan KST:kin sitten jälkeenpäin kertomaan, miten meni. Mitä valitsitte menuun? Vieläkin Annin herkkusapuskat tuoreessa muistissa :lol: Huomaat varmaan heti samantien, jos teille tulee sama "supliikkimies" hoitamaan puhepuolen.

Faktapuolesta vielä sen verran, että lasku tuli paluupostissa juhlien jälkeen, oli selkeä ja kaikki kuten sovittukin, ei mitään kummallisuuksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei vaan Iiris ,

Viikonloppu ollaan mietitty tuota menuta ja nyt se näyttäisi olevan meidän mieleen , lopullisessa muodossa.

Onneksi molemmat halusi menun kasvis / kala painoitteiseksi , mutta kyllä lihaakin tulee.

Hääkakusta vielä sulhon kanssa keskustelemme , hän haluaisi Sacherkakun , konjakilla höystetty kermavaahto minä taas olen ihastunut Mango - Suklaakakkuun , mangomelbakastikkeella.

Oliko sinulla kumpikaan näistä kakuista ? ( ihanaa jos ehdit vielä vastata tällä viikolla)

Minulla on siskoni kaason ominaisuudessa ja hän meni naimisiin Oulussa 5 vuotta sitten ja nyt asuu täällä pääkaupubkiseudulla , hyvä apu kun hän on itse jo kaikki tämän järjestelyn kokenut.

Noista tarjoilijoista kysyin , kun pidimme palaveria Annin kanssa , heillä on samana päivänä myös 2 muuta häätilaisuutta joten eivät osaneet sanoa vielä ketkä tarjoilijat meille ovat tulossa , mutta luotan kuitenkin siihen että ovat ammattinsa osaavia.

Kerroin kuitenkin heille , että meille on tulossa jonkin verran yllätysohjelmaa ( ainakin luulen niin) ja en osaa sanoa kyllä sitä lopullista aikataulua , teemme kuitenkin sellaisen ja on näin jotain suuntaa antavaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä piti aluksi olla sacherkakku, lähinnä miehen "jyräämä" vaihtoehto tyyliin "sacheria sen olla pitää, eikä mitään muuta", ja itsekin kun suklaasyöppö olen, niin mikäs siinä. Loppusuoralla rupesin kuitenkin miettimään, että tuleekohan sittenkin jotenkin liian tuhti satsi, ei ihan joka iikka varmaan pelkästä suklaasacherista nauti? Aloin miettiä, että josko ottaisi siihen rinnalle toisen, ei niin raskaan vaihtoehdon, että olisi valinnanvaraa. Jaettiin koko henkilömäärälle mitoitettu kakkumäärä siten, että puolet tuli sacheria ja konjakkikermavaahtoa, puolet sitten höttöisempää, mutta ah, niin herkullista passion-amarettotuorejuustokakkua. Käytännössä melkein kaikki maistoivat kumpaakin kakkua, riitti hyvin ja jäi paljon ylikin. Annit eivät laskuttaneet ylimääräistä tästä.

Edit: niin ja se sacher oli kyllä ihanaa, taattua sacheria, nam.

Edited by IrisU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukava kuulla mielipiteitä miten annit hoitivat juhlat. Meillä on myös annit varattuna häihimme ja palaveri aikaa pitäisi jossain vaiheessa sopia. Mielellään lukisin lisää kokemuksia anneista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Minä myös. Meillä eka palaveri heidän kanssaan vajaan kuukauden päästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kannattaa sopia tarkasti (ja kirjallisesti) mitä haluaa!! Meillä tarjoilijat tekivät vähän omia ratkaisuja joihin emme sulhasen kanssa olleet niin tyytyväisiä. :angry: Mutta miten valittaa jos asiasta on puhuttu palaverissa eikä kirjoitettu ylös, eihän ne tarjoilijat niistä puhutuista jutuista tienneet.. Tosin kirjallisesti sovituissakin voi käydä hassusti. Meillä lukee ISOLLA joka paperissa ettei paprikaa saa olla missään ruuassa, salaatissa ollut herne-maissi-paprika nyt kuitenkin sisältää paprikaa...

Tarjoilijat olivat myös väittäneet kaasolleni (joka oli yhteyshenkilönä) ettei avec juomia ole kuin n. 40 hengelle (kuitenkin konjakkia jäi melkein täysi litran pullo, ja se oli koko pitkän illan tarjolla...). Tästä syystä varmaan tarjoilivat ensimmäiseksi kolikonheittokilpailuun tarkoitetun Calvados-pullon (ja se oli jätetty eri paikkaan kuin muut tarjottavat juomat, eli ei pitänyt sekaantua). Tämä ärsyttää minua vieläkin.

Vieraat eivät kuitenkaan näitä meitä ärsyttäneitä juttuja huomanneet, eli ollaan yritetty olla ajattelematta niitä sen kummemmin.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi (kakkuja jäi kaksi isoa ja meidän oma pieni). Ne on pakastuksenkin jälkeen herkkua :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heips! Miten aikaisin olette pitäneet ekan suunnittelupalaverin? Mistä kaikesta sovitte ekassa palaverissa?

Meillä nyt Annit varattuna ja nelisen kuukautta häihin..

Edited by häslä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä myös häihin nelisen kuukautta ja palaveri ajan sovin pari viikkoa sitten. Se pidetään toukokuun alussa. Mitä kaikkea olette palaverissa käyneet läpi ja sopineet?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Me kun oltiin käyty palaverissa Annin Juhlapalvelussa , niin meille tuli ilman meidän pyytämättä meilitse mitä oltiin sovittu ( tilausvahvistus).

Pitopalvelu veloittaa myös palavereista, joten jos ette ota heitä pitopalveluksi niin se tulee maksamaan 200€, muuten sisältyy menujen hintaan ;) Ja kyllä meillekkin tuli kaikki heti meilitse kirjattuna mitä oltiin palaverissa sovittu, eli hyvä näin.

Me pidettiin heidän kanssaan eka palaveri viikko sitten ja häihin on nyt 4kk aikaa. Sovittiin suurimmalta osin menuista (tuli halvemmaksi kuin suunniteltiin :lol: ) ja kuinka haluamme tarjoilun hoidettavan (hieman erillailla kun normi-suomi-häissä). Halusimme kanssa juustolautasen buffetin lisäksi iltapalaksi, mutta kun se osoittautui paljon kalliimmaksi heiltä suoraan tilattuna, niin sovittiin että tuodaan itse kaikki tarjottavat ja he laittavat ne esille ilman mitään lisäkuluja (astioineen kaikkinee) eli oikein hyvää palvelua saatu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kenellä viimeisimpiä kokemuksia Annin Juhlapalvelusta , olemme suunnittelemassa häitä ensivuoden alkuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervehdys,

kaipaisin myös kovasti viimeaikaisimpia kokemuksia ko. pitopalvelusta. Mikä hyvää, mikä huonoa? Mikä toimi, mikä ei jne.? Ja olisiko kellään laittaa esim. ruokakattaus-kuvia omista häistään? :)

Kaunis kiitos etukäteen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin kokemuksia lueskelemassa :)

Annin juhlapalvelu on listallamme kärkikolmikossa, kun olemme tässä valitsemassa pitopalvelua. Sähköpostitse tullut tarjous (ne 20 eri liitettä ja menulistat) oli kyllä sen verran sekava (vaikealukuinen) ja vilisi kirjoitusvirheitäkin, että melkeinpä tekis mieli sen takia päätyä kilpailijaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laitoitteko tarjouspyynnön ihan perinteisesti s-postilla ja menikö pitkään ennen kuin vastasivat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minakin vahan mietin sita kommunikaation sekavuutta ja kirjoitusvirheita - olen tallaisissa asioissa niin tarkka - mutta tulin siihen tulokseen, etta he ovat pitopalvelu, eivat kirjallisuuden ammattilaisia. Tarjous oli kuitenkin todella kilpailukykyinen, palvelu joustavaa ja ne lisat kuten maljakot, tuikkutelineet, juomien kuljetus Alkosta yms. auttoivat meita jarjestelyissa todella paljon. Olimme siis Annin Juhlapalveluun erittain tyytyvaisia, haapaivanakin kaikki pelasi kuten piti. Tassa muutamia kattauskuvia meidan haista:

kattaus.jpg

Kuvien poyta- ja kaitaliinat olivat meidan omat, mutta pitopalvelu kattoi poydat (astiat, aterimet ja lautasliinat) ja toi mukanaan kukat ja maljakot seka buffetpoydan tuikkutelineet. Kakku on myos heilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rva2009:Meille tulee Annit. Tarjouspyyntö meni s-postilla ja vastaus tuli n. 1-3 päivän päästä, en tarkkaan muista kun meni niin moneen paikkan tarj.pyyntöjä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"häslä";

Kiitos kun vatsasit. Sain juuri tarjouksen "annilta" ja onpahan lukemista. Kaikki menut vaikuttaa herkullisilta mutta sekavuutta aiheuttaa se että vaikka ruoan hinta näyttää edulliselta niin erikseen laskutettavia on tarjoilijat, pöytäliinat ja kuljetus. Vieraita meillekkin tulossa n.150 joista reilu 40 lapsia. Täytyy laskeskella että minkä hintaseks tulee kun tarjoilijoita tarvitaan tod.näk kolme. Saimme hupliltakin tarjouksen ja niiden hinta 28,90-33,90 pitää sisällää kaiken ja tarjoilijoiden työtäkin 24h. Eli en tiedä, ahistaa kun aikakin tuntuu loppuvan kun jostain on tullut jo tietoa että tuleva hääpäivämme on täyteen buukattu. :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Veikkaisin kylla, etta tarvitsette 150 vierasta varten enemman kuin kolme tarjoilijaa. Meille suositeltiin 1 tarjoilija/25-30 vierasta, joten meilla oli kolme tarjoilijaa 70 vierasta kohti. En olisi ottanut enempaa enka vahempaa, kylla ne kaikki kolme olivat meidankin vierasmaaralla kiireisia koko illan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now