Jump to content
Naimisiin.info

pitopalvelu Itä-Uusimaalta?


Elli-Leeni

Recommended Posts

Guest Minna pajunen

Hyvää vuodenalkua kaikille !!

Nyt alkaa vähitellen häiden suunnittelu täälläkin, alkutekijöissään ollaan kuitenkin vielä.. Hääpäiväksi on sovittu alustavasti 4.12.04 , mutta jos siihen ennen itsenäisyyspäivää emmei saa haluamaamme kirkkoa tai juhlapaikkaa niin siirrämme helmikuun alkuun. Talvihäitä siis tanssimme.

Nyt haluaisin teiltä kysellä vinkkejä Järvenpään / Tuusulan / Vantaan  seudun pitopalveluista. Peten pitoässiä on sivuilla kehuttu, järvenpääläisestä Pitomerista en ole lukenut mitään. Onko kenelläkään kokemusta ??

:-*

Kiitos, kiitos.

Lisäsin alueen otsikkoon -TT-

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Voin suositella Huplin pitopalvelua!!!!Alussa ei teidetty mistä löytää hyvä ja edullinen...pyydettiin tarjouksia monesta paikasta mutta on todella vaikea päättää asiasta koska rahaahan siinä menee..ja haluaisi  kuitenkin olla varma siitä että palvelu ja ruoka on myös hyvää!!!!

Moni sitten suositteli meille Huplia espoosta...ollaan käyty siellä, juteltu heidän kanssaan ja maksettu jo varausmaksu!!!Voin vain suositella!!He ovat suunnitelleet KAIKEN puolestamme..aikataulun ja ohjelman kulun!!!Ei tarvitse muuta kun mennä

paikalle!!!Tarjoilijat odottelemassa kun päästään kirkosta ja hakevat myös tavarat pois illan jälkeen!!!Ruokakin kuulostaa todella hyvältä!!!!Häitä ei olla vielä vietetty mutta ainakin kaikki kuulostaa lupaavalta ja tutuilla on heistä kokemusta!!!!

Link to comment
Share on other sites

Mulla valuu kuola tällä hetkellä näppikselle, kun luen Chefs Gourmet Cateringin Toscanalaista maalaismenu-ehdotusta: Italialaista ilmakuivattua salamia, valkosipulimarinoituja oliiveja, Uunikuivattua tomaatia, mozzarallaa... yrttimarinoitua kananpojanfileeta vartaassa, caesar salaattia, tuoreita viikunoita ym. Lienee tarttunu tää menuehdotelma lehtinen häämessuilta mukaan.. Itse en oo netissä vielä tsekannu kyseisen yrityksen sivuja, mutta jos jotakuta kiinnostaa: www.chefsgourmet.com

09-suunnalla näyttäs toimivan kyseinen pitopalvelu.

Täytyy kysyä samantyylistä menuehdotusta täältä meiltä päin. Ton tyylinen ruoka on mun makuun.   :P  

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nosto.

Lueskellessani tätä ketjua, päällimmäiseksi jäi tosiaan tuo, "lähetä privana sen kauhean pitopalvelun nimi"-fiilis. Josko nyt saisimme tänne vähän toisenlaista keskustelua ja hyviä vinkkejä niitä haluaville!  :P

P.S. Voisiko joku oikeasti laittaa sen kauhean pitopalvelun nimen - edes privana.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Siivosin vähän tätä ketjua, kun sieltä oli alusta jäsen poistanut itse viestinsä ja siihen tulleet vastaukset olivat siten vailla järkevää yhteyttä.

Ja tiedoksi kaikille: sekä hyvät että huonot omakohtaiset kokemukset saa aivan vapaasti täällä kertoa yritysten nimillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Meillä oli Pitomer Järvenpäästä. Tykättiin (sekä me että vieraat)!

Ruoka oli sellaista "perushyvää" hääruokaa, valmista menuehdotusta sai muokata lähes rajattomasti -> minulle kasvissyöjänä oli tärkeää vegeruokien monipuolisuus, mikä onnistuikin vaivattomasti. Kaikki työntekijät oli tosi mukavia ja ystävllisiä.

Maksoi muistaakseni 23,90 / hlö,  mikä sisälsi myös hääkakun, tarjoilijat, viini- ja konjakkilasit (juhlapaikassa oli vain vesilaseja) ym. Loppuruoat saatiin rasioissa kotiin.

http://www.pitomer.fi/

(sivut on aika kököt, mutta älkää antako sen häiritä...)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • 9 months later...

Olisiko kenelläkään kokemuksia Liljendalin pitopalvelusta? Meillä on häät Loviisan lähistöllä ja pitopalvelu hakusessa, en ole kyseisestä paikasta kuullut kuin että ovat olemassa ja järjestävät häätarjoiluja.

Olisi kiva kuulla jos joku olisi ollut tilaisuudessa missä Liljendalin pitopalvelu on hoitanut tarjoilut :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 years later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...