Jump to content
Naimisiin.info

Minne hääyöksi Jyväskylässä?


Lia

Recommended Posts

Meillä on varattu hääyöksi Alexandrasta saunallinen huone. Muistaakseni hinta oli sen 149€. Ihan hyvä hinta minusta! Mukava päästä saunaan pitkän (ja hikisen) päivän jälkeen  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Varasin meille junior sviitin Hotelli Albasta. Järvinäköala, sauna ja ranskalainen parveke + hotelliaamiainen = 140 e. Ei ole mikään hääyöpaketti, mut viedaan sit vaikka omat skumpat. Mun mielestä oli aika edullinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me varasimme saunallisen hääsviitin hotelli Yöpuusta. Hintaan sisältyy huoneen koristelu sekä pullo samppanjaa jäähdytettynä ja pientä makeaa sekä tietysti aamiainen. Huoneen luovutus klo 15-16.

Lisämaksusta voi tilata iltapalan tai erillisen tilaussaunan ja poreammeen tunniksi käyttöön. Tuo sauna-osasto on aivan ihana! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan myös menossa Yöpuuhun. Hotellin nettisivuilla on esitetty huoneiden kuvia, sieltä valkkasimme "meidän näköisen" huoneen. Emme siis mene sviittiin vaan muuten tolppasänkyiseen "tavalliseen" huoneeseen.

Otimme kyllä hääpaketin, jossa ainakin kuoharia ja iltapalaa, saunavuoro, myöhäinen luovutus ja sängyssä pitsilakanat. Poreammeesta, huoneeseen tarjoillusta aamupalasta olisi pitänyt maksaa vielä ekstraa. Yöpuussa ei ole yöaikaan respa auki joten avaimet pitää hakea etukäteen, jos menee myöhäseksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me ollaan varattu hääyöpaketti Alexandrasta. Tais olla sellanen keskihintanen saunallinen Superior-huone -setti. Ja Keskimaan asiakasomistajuudesta oli muistaakseni vielä siihen hintaan hyötyä. Muistaakseni hinta oli aika kohtuullinen, olisiko ollut 160-170 euroa. Ja hyvä puoli on myös se myöhäinen huoneenluovutusaika. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me oltiin Yöpuussa, varattiin sieltä ihan tavallinen huone (katsottiin netistä niitä huoneiden kuvia ja sen perusteella tehtiin valinta) eikä otettu mitään hääextroja. Mikä olikin ihan hyvä, kun kaaso oli laittanut meille autoon kuoharia, naposteltavaa, kynttilöitä ym. ihanaa :) Saunalle ei ollut tarvetta, kun häiden jatkot oli juhlapaikan saunallpirtillä ja siellä tuli saunottua ihan kunnolla. Aamupala oli ihana ja luovutettiin huone ihan normaaliin aikaan, kun mentiin vielä äitienpäivälounaalle Pöllövaariin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nostellaanpa hieman... Mietityttää missä kannattaisi viettää hääyö Jyväskyläläisistä hotelleista...?

Kuinka aikaisin huone kannattaa varata, kun meidän häiden aikaan on Sataman Yö...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nykyäänhän laajavuoren kylpylä ja hotelli olis aika hieno hääyön viettopaikka. Samaan hintaan sais käydä vaikka kylpylässä lillumassa :)

Sitten noi edellä mainitut alexandra ja yöpuu. Sittenhän on vielä jyväshovi ja skandic joita en ite jättäis myöskään laskuista pois :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Hoteli Yöpuuta olemme itsekin ajatelleet, mutta emme ole sulkeneet muitakaan pois. Saunallinen superior-huone tuntuisi ehkä kaikkein parhaimmalta...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Varasimme Jyväshovista saunallisen Superior-huoneen. Kaaso vie huoneeseemme kuoharia yms. Hääyötä odotellessa =)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Me sitten varasimme hääyöksi sviitin tapaisen scandic hotellista. Hotelli yöpuu olisi ollut ensimmäinen vaihtoehtoni, mutta sielä oli sviitit menneet jo. Voin sitten häidin jälkeen kommentoida mitä olen mieltä.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Hei. Miten aikaisin kannattaa olla liikkeellä, jos mielii Hotelli Yöpuuhun hääyöksi? Meillä on nimittäin hotelli vielä varaamatta, ja häihin kohta enää 4kk. Pikkuisen alkaa tulla jo sellanen olo, että äkkiä jotain.

 

Niin ja sellaista vielä piti kysyä, että onko kukaan ollut hotellissa hääyön lisäksi seuraavaa yötä? Me ei sulhon kanssa keretä lomailla kuin kaks yötä, joten olis kiva että saisi vielä sen seuraavan yön nukkua sviitissä. :) Kunnon häämatkalle päästään vasta viikon päästä häistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Tämä ketju taitaa olla vähän kuivunut kasaan mutta uudempia tietoja kaipaaville voisin suositella Sokos Hotel Paviljonkia. Me varattiin sieltä huone hääyöksi ja ainakin tähän asti palvelu on ollut hyvää. Häät on siis vasta tulossa. Otettiin Supreme Solo Triple -huone myöhäisellä huoneenluovutuksella ja tilattiin myös jotain tuomisia huoneeseen (olisikohan ollut kuoharia ja mansikoita?). Hintaa tälle tuli noin 180€. Erityisplussana se, että siellä sai valita haluaako luovuttaa huoneen myöhemmin klo 14, klo 16 tai peräti klo 18. Joku hääpaketti oli myös tarjolla mutta me mentiin ihan perusvarauksella. 

 

Olen kerran aiemmin ollut Paviljongissa yötä muuten vain ja olin erittäin tyytyväinen. Hyvää palvelua ja huomattavasti modernimpi vaihtoehto kuin monet muut Jyväskylän hotellit. Yöpuuta mietittiin myös jossain vaiheessa mutta päädyttiin kuitenkin siihen, että se on tyyliltään vähän liian romanttinen omaan makuun. Ja asutaan siinä ihan vieressä niin olisi tuntunut hassulta mennä naapuriin hotelliin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...