Jump to content
Naimisiin.info

Curacao matkakohteena


TRN

Recommended Posts

Salilla on käyty jo että , eiköhän ne sieltä nouse jollain vinssillä..  ;D ;D

Meitin hotelli on saaren yläpäässä lähellä sitä luonnonpuistoa, eli mennään sinne varmaan samoilemaan... ;D  Hotelliltamme menee myös busseja kaupunkiin, että eiköhän me sielläkin käydä shoppailemassa..  

Meillä on aikaa reissuun 1kk ja 5 päivää.. pitäs varmaan alkaa käydä solariumissa et ois jotain pohjaa..  :-X :-X :-X

Piti vaan kertoa, että hotelli järjestää ilmaisen kuljetuksen kaupunkiin muutaman kerran viikossa.

Hotellissa on oikein mukava oma ranta ja laguuni ja kiva uima-allas alue.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...

Häämatka Curacaolle tehty!

Jos kaipaat snorklausta, vesihiihtoa, rantoja, takuu-aurinkoa ja ystävällisiä ihmisiä, tämä on oikea paikka! Shoppailemaan saarelle ei kannata lähteä. Maisemat olivat upeita ja sea aquariumissa pääsee (maksusta) uimaan delfiinin kanssa  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hip hei! Mekin lähdetään curacaolle....Sunnuntaina 8.7, heti seuraavana aamuna vihkimisestä...Eli samoilla silmillä lähdetään. Toivottavasti saadaan koneessa nukuttua ::)

Me jouduttiin vähän tinkimään tosta hotellista, koska varattiin matka vasta pari viikkoa sitten, ja muita ei ollut kai sitten jäljellä. Eli me mennään habitat dive resort hotelliin (oiskohan ollu 4 tähteä), ihan upean näköinen paikka oli kyllä tuokin, vaikkei se viiden tähden hotelli ollutkaan. Vinkatkaahan muutkin jos olette lähdössä samaan aikaan!!!! Tulen sitten kertomaan millasta oli.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

No niin, häämatka takana :)

Siis, me oltiin Habitat Curacaossa, n. 20km willemstadin keskustaan. Paikka oli ihan kiva, tosin hotellin oma ranta oli kivikkoinen, lähinnä snorklaamiseen ja sukeltamiseen hyvä. Huoneistohotelli oli kiva, joissa kaikissa SUURET parvekkeet/terassit merelle, ja perheasunnoissa puutarhaan, siis kolmen tähden hotelli, todella siisti, ja viihtyisä. Hotellin ravintola oli mielestäni ihanteellinen, siis ulkoilmaterassi josta näkymät suoraan merelle.

Lähistöllä on kaksi kivaa biitsiä, niistä parempi oli porto marie, siellä oli myös kiva rantabaari josta sai kohtuuhintaista ruokaa, ja sukellusvälineitä yms. eväitä ei siis tarvittu. Auto on tällä saarella syytä vuokrata, oli hotelli mikä hyvänsä, joka paikasta on hankala päästä upeimmille biitseille muutoin.

Snorklaaminen on tällä saarella aivan upeaa, sitä kannattaa jokaisen tehdä! Upeita värikkäitä kaloja parvittain!!!!!! Merisiilejä...jne.

Meriakvaario oli aika onneton...Jos on käynyt suomessa jossain akvaarioissa, on melkein nähnyt kaiken mitä siellä oli. Poikkeuksena merikilpikonnat kylläkin.

Ruoka saarella on hyvää, ja kansallispuisto sekä hatogaves näkemisen arvoinen. Kävimme myös syvänmeren kalastamassa, joka oli KALLISTA (300 dollaria, me jouduttiin maksaan 400, kun ei ehditty aamulähdöllä kalaan vaan mentiin vasta päivällä)

saatiin barracuuda! Syvänmerenkalastus onnistui ainakin spanishwaterssissa.

Reissu oli aivan mahtava, voin ehdottomasti suositella!

Saa kysellä, vastaan jos osaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Kaikki kehuu niin kovasti sitä sukeltelua ja snorklausta Curacaolla ja se tottakai meitäkin kiinnostaa!! Mutta ihan vaan haluaisin varmistaa sitä hai-tilannetta...eli koska siellä päin maailmaa niitä haita kuitenkin esiintyy, niin uskaltaako Curacaolla tosiaan snorklata ihan kaksin jossain rauhallisessa pikkupoukamassa (niin kuin monet on kertoneet tehneensä) pelkäämättä?? ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

uskaltaa snorklata missä vaan. Hait ui syvemmällä. mutta, myös yleisillä rannoilla saa varmasti snorklata rauhassa, ja ei yleisille rannoille on vähän hankalaa päästä, ja tuskaista patikoida 30 asteen helteessä...(tuli kokeiltua)koska niillehän teitä ei oikeastaan ole. vaihtoehto tietysti on lähteä tarpomaan yleiseltä rannalta vaan rantaa pitkin johonkin suuntaan, mutta maasto on paikoitellen haastavaa. pienemmillä rannoilla on rauhallisempaa, mm. Lagun oli muistaakseni rauhaisa, ja yks toinenkin...mikähän sen nimi oli...aika lähellä porto maria kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...t&p=1559252

Tossa linkki Aruba-ketjusta. Kirjoittelin sinne kokemuksia Curacaon ja Aruban matkalta. Aivan ihana paikka!!! Suosittelen lämpimästi kaikille!

Jos tulee mieleen kysymyksiä, niin laittakaa. Vastailen, jos osaan. :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: sammakkomorsian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mullakin Aruban osuus löytyy sieltä omasta ketjustaan, Amsterdam Manoria voi suositella! Kiva sijainti, hyvä oma ranta ravintoloineen, hotellin oma ravintola ihan älyttömän hyvä (vinkki: kookosmarinoitut katkaravut limedipillä... tsiisus että oli hyvää) ja jopa siihen viikottaiseen kliseiseen BBQ-iltaan kannattaa osallistua, sillä vaikka esitykset oli kuin ala-asteen kevätjuhla, niin ne ribsit... ne jumalaiset ribsit... Manorin aamupala kannattaa ehdottomasti ostaa matkatoimiston kautta, sillä sieltä 5 dollaria ja paikanpäältä 12 dollaria!

Mutta siis se Curacao... Aruba oli saarena ja ihmisiltään ihanampi, Curacao taas sitä rantahotellien helminauhan aluetta lukuunottamatta varsin kehitysmaatasoinen öljynporaustorneineen ja muine kummallisuuksineen. Willemstad oli visuaalisesti upea ja sieltä löytää halpaa shoppailtavaa: vaatteita, käsilaukkuja, kenkiä... niin paljon kuin jaksaa kantaa. Myös kundeille on tosi makeita paitoja, Jack&Jones-kamaa, mutta karibialaisella twistillä. Shoppailuvinkkinä mainittakoon, että heti siinä aukealle, johon hotellien tarjoamat ilmaiset "shuttlet" jättävät sinut, on tax-free kellokauppa, jossa on kaupungin edullisimmat hinnat ja laajimmat valikoimat. Aitoja kelloja, takuutodistuksilla, mutta hinnat amerikkalaisittan niin, että 200 euron DKNY:n trendikello maksaa siellä 70 dollaria... not bad. Ostettiinkin bestmaneille ja kaasoille sieltä kiitoslahjoiksi tyylikkäät kunkin näköiset kellot ja kaiverrutettiin niihin Suomessa kiitostekstit. Tämä läppänä, koska me ollaan AINA myöhässä kaikkialta ja haluttiin kiittää heitä, jotka pitivät meidät ajoissa sinä ainoana päivänä, jolla asialla todella oli väliä :D

Curacaolla majoituttiin Lions Dive & Beach Resortiin, joka sinänsä oli kyllä upea kokonaisuus. Ranta on kuin elokuvasta, aamupala oli todella herkullinen ja minä haikammoinenkin päädyin viettämään sen viikon veden alla. Itse hotellin huone oli aika huvittavan pieni ja ahdas, eikä henkilökunnan palvelualttius ollut kovin kummoinen. Vaikka kuinka yritin hymyillen hoitaa perusasioita, niin sain aika töykeää palvelua, porukalla oli kiire lähinnä juoruta keskenään eikä tulla kysymään tiskillä odottavalta mitä hän mahdollisesti haluaisi...

Curacao pitää kokea veden alla. Ainakin Lions Diven rannalla on kaksi suojaista poukamaa, joissa molemmissa pystyy snorklaamalla näkemään tuhansia värikkäitä kaloja ilman minkään valtakunnan pelkoa haikaloista. Uskaltauduin toisen laguunin aallonmurtajan ulkopuolelle yhden kerran, sillä se kestää uida n. 45 minuuttia ja siellä on pelottava äkkisyvä, mutta meille sanottiin, että siellä on vielä enemmän kaloja. No, ehkä isompia parvia niitä hienompia kaloja, mutta ihan samat fisut mä mielestäni näin sisäpuolella :) Ehkä hienoin vedenalainen kokemus oli siinä julkisen rannan puolella olevassa laguunissa, jonka keskellä viihtyy semmoinen paikallisten silakoiden parvi, johon pystyy sukeltamaan sisään ja kun alkaa uimaan ympyrää, kalat ui sun kanssasi sitä rinkiä... villin oloista :) Snorklausvehkeet ja räpylät ostettiin siitä oman hotellin alueella olevasta sukelluskaupasta, eikä ne kovin paljon maksaneet.

Lions Diven hotellin asiakkailla on aina vapaa pääsy viereiseen Sea Aquariumiin, joten siellä vietettiin aikaa aika paljon. Ehdottomasti voi suositella delfiiniuintia, se oli aivan mieletön kokemus ja jos tekee kuten sanotaan, saa delfiineihin kyllä aika kivan kontaktin. Ne on varsinaisia persoonallisuuksia, hiukan kuin itsepäisiä koiria :) Meillä uinti kesti kaikkinensa 2 tuntia ja vaikka hinta aluksi tuntuu kovalta 150 dollaria, se oli joka pennin arvoinen. Samaa mieltä oli sulhanen, jolle ostin uinnin kanssani lahjaksi. Jos hakee vähän jännitystä, siellä on mahdollisuus uida myös haikalojen ja rauskujen kanssa... mutta mulle riitti katsella niitä siitä laituriin ankkuroidusta sukellusveneestä, jossa on katseluikkunat :)

Eli Curacaolla kannattaa olla vedessä, siinä on selkeästi suurin anti sillä paikalla.

Me oltiin niin väsyneitä joka ilta koko päivän snorklauksesta, että syötiin siinä hotellialueella vain ja välillä jopa noudettiin rantabaarista vain huoneeseen safkat (ihana Caesar-salatti!), eikä jaksettu lähteä takakujille katsomaan paikallisempia kuppiloita. Myös Lionsin BBQ-ilta on kokemisen arvoinen, herkullista mättöä edullisella hinnalla ja siinä taivaan alla rannalla pöydissä istuskellen. Romanttista ja herkullista. Muistathan olla ovela ja varata pöydän jo päivällä baarista niin pääset varmasti biitsin puolelle istumaan...

Lionsin hotelliasiakkailla on myös viereisen kuntokeskuksen kaikki tarjonta käytettävissä ja siellä ilmastoiduissa tiloissa olikin kiva vähän treenailla ennen aamupalaa kun äijä vielä veteli sikeitä. Myös joogaa ja pumppia pääsi harrastamaan ilmaiseksi :)

Jos voisi yhdistää Aruballe sen saman laguunin ja akvaarion kuin Curacaossa, olisi varmasti taivaassa!

post-12326-1218702805_thumb.jpg

post-12326-1218702813_thumb.jpg

post-12326-1218702821_thumb.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Minduli
Link to comment
Share on other sites

Pari päivää sitten palattiin unelmalomalta Curacaolta ja Arubalta. Meillä kokemukset hiukan erilaisia kuin muilla täällä, koska me taas rakastuttiin Curacaoon ja petyttiin pahasti Arubaan...

Curacaolla majoituttiin Lions Diveen, jonne haluan ehdottomasti uudelleenkin! Kaikki sujui aivan loistavasti, hotellin palvelu oli erinomaista, aina kun tarvitsimme apua, saimme sitä! Meille tehtiin ruokapaikkavarauksetkin kaupungissa oleviin ravintoloihin hotellin puolesta, kun vain sitä pyysimme! Lisäksi henkilökunta oli erittäin osaavaa ja palvelualtista, ainakin meitä kohtaan, enkä kyllä huomannut, että he muitakaan asiakkaita olisivat töykeästi kohdelleet... Hotellin aamupala oli loistava jopa meidän mielestä, vaikka olemmekin hyvin nirsoja ruuan suhteen...tarjolla oli tuoreita, vastapaistettuja, sämpylöitä ja erilaisia leivonnaisia, hedelmiä, pannukakkuja, erilaisia muroja ja myslejä, jogurtteja, erilaisia levitteitä (suklaasta ihan voihin), juustoja, leikkeleitä ja tietysti vihanneksia. Ja meidän huone oli kyllä erittäin tilava kahden hengen huoneeksi, kaksi erillistä isoa parivuodetta, joista toista käytimme nukkumiseen, ja toisella säilytimme matkalaukkujamme. Lisäksi meillä oli huoneessa kunnon suihku lasiseinällä, ei mitään suihkuverhoja tai typeriä puolikylpyammeita... Lisäksi Lions Divella on oma yksityinen rantansa, jonne ulkopuolisilla ei ole asiaa. Ja vaikka aamupalalla näytti että hotelli on täynnä väkeä, rannalla oli aina puolet rantatuoleista ja varjoista vapaana :) Ranta soveltui uskomattoman hyvin snorklaukseen, koska kivistä rakennettu aallonmurtaja kuhisi toinen toistaan värikkämpiä kaloja! Lisäksi myös meidän makuumme oli viereiseltä Mambo beachiltä kantautuva musiikki, joka kuului vain sopivasti meidän rantaamme. Rannalla on myös mahdollista saada hierontaa hierontamajassa ja kuunnella samalla aaltojen pauhua ja rentoutua mukavasti.

Pääkaupunkiin Willemstadiin pääsee todella kätevästi paikallisilla "busseilla", eli siis vanhoilla Hiacen pakettiautoilla, jotka on muunnettu noin 9 hengen busseiksi. Rekisterikilvissä lukee bus ja nro ja kuskit itse tarjoavat reippaasti palveluaan, vaikka et bussipysäkillä edes olisi :) kustannus oli joko 2 dollaria tai 2,5 gulgenia per henki lions divestä suoraan Willemstadin keskustaan. Lions divestä menee kyllä kaksi kertaa päivässä ilmainen sukkulabussikin pääkaupunkiin, lähtöajat sillä ovat yhdeksältä ja kahdelta ja paluuajat yhdeltätoista ja viideltä. Itse emme koskaan tätä käyttäneet, koska näitä pakettiautobusseja on tarjolla niin paljon ettei tarvinnut kytätä kelloa vaan liikkeelle pääsi aina silloin kuin itse halusi. Lisäksi bussikuskit neuvoivat mihin suuntaan kannattaa lähteä kävelemään, että löytää parhaat ostospaikat. Itse emme Curacaolta paljon mitään ostaneet, koska meillä oli edessä tuo saarten välinen lento pikkukoneella, jonne sai ottaa ainoastaan 20 kg:n matkalaukun, vaikka KLM paino saikin olla 25 kg. Tieto tuli meille täysin yllätyksenä vasta paikanpäällä kun meille tuotiin lentoliput hotellille.. yleisesti hintatasosta huomasin kuitenkin sen, ettei siellä nyt ihan niin pahan hintaista ollut mitä olimme alkuun kuvitelleet ja mihin olimme varutuneet. Lisäksi kannattaa huomioda, että kaikki paikalliset hinnat (myös ravintoloissa) on ilmoitettu Guldeneinä, ei dollareina, joten kun laskua maksaa esimerkiksi luottokortilla, laskee laskun loppusumma mukavasti alaspäin :)

Hotellin henkilökunta suositteli meille Boyntyn tekemää laivareissua Klein Curacaon autiolle saarelle, ja paikka on todella käymisen arvoinen. Boynty tekee reissun alueen nopeimmalla katamaraanilla ja hintaan kuuluu avoin baari ja lounasta niin paljon kuin napa vetää. Itse Klein Curacaon saari oli aivan käsittämättömän mahtava, valkeaa hiekkaa silmin kantamattomiin ja se upea turkoosi meri... toisella puolella saarta onkin sitten vanha majakka ja laivanhylky, käymisen ja kuvaamisen arvoisia nekin! Meillä kävi todella hyvä tuuri kun päätimme lähteä snorklaamaan hiukan sivummalle muista ryhmäläisistämme ja siinä snorklatessamme törmäsimme merikilpikonniin, joita saaren edustalla on kuulemma todella paljon. Itse näin viisi ja kahden päällä snorklasin pitkäänkin, mieheni näkikin niitä sitten hiukan enemmän, eräänlainen luontobongaaja kun kerta on.. :) Jos tulee herkästi merisairaaksi, suosittelen aamuksi pahoinvointilääkettä, koska laivamatka on melko raju. Meillä ainakin aamulla oli tullut vettä kaatamalla ja kun astelimme laivaan, meille kerrottiin että kannattaa mennä takapäähän, jos oksentaa helposti, koska meri on raju tänään. Normaalisti laivamatka kestää noin tunnin, mutta meillä siihen meni sitten kaksi tuntia, ja suurin osa ryhmäläisistä todellakin voi pahoin matkan aikana! Se kaikki kuitenkin unohtui kun näki itse saaren ja sen kauneuden...

Aivan Lions Diven vieressä on Eriks ATV-tour, joka tarjoaa mönkijäsafaria läpi koko eteläpuolen saaren. Koska mieheni on melkoinen huimapää, osallistuimme safarille, ja se oli kyllä todella mmieleenpainuva kokemus. Safari todella kiersi koko eteläpuolen saaresta ja näytti sen "todellisen Curacaon" varakkaiden ihmisten luksusasunnoista köyhimpien peltihökkelöihin. Safarilla käytiin myös strutsifarmilla, aloe vera tehtaalla, paikallisten suosimalla laguunilla sekä meren muovaamissa luolissa. Jos mönkijäsafarille lähtee, kannattaa todella varautua suureen pölyyn ja likaan, eli ei missään nimessä kannata laittaa parhaitaan päälle. Ja kun esitteessä lukee että safarilla mennään myös "off-road" maastoon, se todellakin tarkoittaa kunnon off-roadia, kivisiä ja jyrkkiä mäkiä ja maastoja, kuivaa hiekkapökyä silmissä yms... Safari maksoi 140 dollaria kahdelta ja vaikka itse pelkäsinkin suurimman osan ajasta, mieheni oli onnensa kukkuloilla ja olisi halunnut osallistua safarille vielä toistamiseenkin. Osallistuimme myös Peter-tourin retkelle joka puolestaan kiersi pohjoispuolen saaresta, käyden läpi Christoffelin luonnonpuiston, luolat sekä saaren pohjoisrannikon. Pohjoisrannikko oli mieleenpainuva nahtävyys, sillä aallot löivät kallioon niin kovaa, että näköalapaikallekkin vettä tyrskysi :)

Vaikka Curacao on pieni saari, on siellä kuitenkin todella paljon nähtävää ja koettavaa, joten vaikka olisikin kuinka hyvässä hotellissa tahansa, ei sinne kannata missään nimessä jumittua koko matkaksi! Olin lukenut näitä ketjuja täällä etukäteen, ja saanut Curacaosta hiukan huonon kuvan, mutta itse matka sinne muutti käsityksemme täysin. Curacao yllätti meidät totaalisesti ja sinne haluan ehdottomasti uudelleenkin. Ja jos ei muuta tekemistä ollut, Lions Diven asukkaana pääsi aina viereiseen sea Aquariumiin ilmaiseksi, jossa minä olisin viihtynyt delfiinien ja merileijonien kanssa vaikka loppuelämäni! osallistuin delfiiniuinille, jota pidän elämä parhaana kokemuksena, sekä sain mojovan muiskun merileijonalta :)

jos jollain on jotain kysyttävää, vastailen mielelläni!!!

Link to comment
Share on other sites

Me palattiin Curacaolta viime viikolla. Matka oli mukava ja kaikinpuolin onnistunut. Hotellialue oli siisti ja viihtyisä, oltiin Sunset Watersissa. Meillä oli all inclusive mikä toimi erittäin hyvin, koska hotelli on kaukana kaikesta, eikä sieltä päässyt ilman kuljetusta mihinkään. Meille sopi hyvin tuo hotelli rauhallisuutensa ansiosta. Rantaa kehutaan Curacaon parhaaksi ja sitä se kyllä oli. Hotellilla on jonkunverran harrastusmahdollisuuksia ja ilmaiset kuljetukset kaupunkiin toimivat hyvin, joten aika ei tullut pitkäksi.

Saaren roskaisuus yllätti aika reilusti, olen matkustanut paljon ja täytyy sanoa, ettei missään ole ollut niin paljon roskia teiden varsilla ja muualla. Tietty hotellialueet olivat siistejä. Saaren ostomahdollisuuksiin olin hieman pettynyt, kauppoja kyllä oli, mutta mitään ostettavaa ei oikein löytynyt kenkien ja vaatteiden saralla. Muutamia kalliita merkkiliikkeitä oli ja sitten niitä halpoja putiikkeja missä laatu on mitä on. Kengätkin olivat laadultaan sitä luokkaa, että minä joka hamstraan aina kenkiä en ostanut ainuttakaan paria. Keskustassa on paljon erittäin hienoja kultaliikkeitä, joita uskaltauduin vain katselemaan ikkunan takaa...

Sää suosi, lähtiessäkin asteita oli 38! Meiltä meni melkein neljä purkkia aurinkorasvaa, joten sitä kannattaa ottaa reilusti mukaan.

Haton luolilla kannattaa käydä.

Me käytiin ratsastamassa maastossa paikallisella ranchilla ja voin vain suositella. Hieno kokemus!

Häämatkaksi loistava paikka ja hyvä hotelli valinta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me vaihdoimme koko Aruban ja Curacaon loman ajaksi pelkkiä dollareita ja pärjäsimme niillä mainiosti. Itseasiassa pankista sanottiin, ettei noita guldeneita ole edes saatavilla. En törmännyt yhteenkään paikkaan, jonne dollarit eivät olisi kelvanneet. Reissu meni hienosti dollarikasan ja visa-kortin voimalla.

Muokattu: , käyttäjä: sammakkomorsian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me oltiin Avila Beach Resortissa 10 päivän reissu. Todella mahtava hotelli - suosittelen Blues Wingiä, joka on rakennettu ihan veden rajaan (kuvittele ne parvekkeet ;) ). Hotellissa oli todella ystävällinen henkilökunta ja ihana aamupala. Mun erityissuosikki oli munakaskokki, joka teki toiveiden mukaan munakkaita aamiasporukalle. Hotellin ravintolat olivat kivoja: allasbaarissa notkuttiin melkein päivittäin syömässä salaattia, quesadilloja tms, Schooners-baari oli loistava, hotellin varsinaisessa pääravintolassa oli ihanaa ruokaa ja Blues ravintolakin ihan ok. Lisäksi hotellin vieressä oli itsenäinen piharavintola Rozendahlen's (tms.) joka oli meidän ehdoton suosikki.

Hotellin ranta oli pieni (niinkuin rannat Curacaolla yleensä ovat) mutta tosi mukava ja rauhallinen. Rannalla oli aurinkotuoleja ja varjopaikkoja ihan mukavasti ja snorklattavaakin löytyi hiukkasen. Hotellilta pääsi muutaman kerran päivässä ilmaiseksi Willemstadin keskustaan, mutta kävelymatkanakaan tuo ei ollut paha ollenkaan. Järkevintä meidän mielestä oli kuitenkin vuokrata auto (suosittelen jokaiselle curacaonmatkaajalle hotellista riippumatta), sillä se oli oikeastaan ainoa tapa tutustua saareen laajemmin. Vuokraus oli todella helppoa (hotellin aulassa oli vuokrauspiste) ja ajaminen Curacaolla todella vaivatonta. Autolla pääsi näppärästi myös muille rannoille, joista sitten saattoi valita mieleisensä.

Erityismainintana vielä kerrottakoot, että meistä oli häämatkalaisina tosi kivaa, kun tullessamme hotelliin meille oli jätetty huoneeseen skumppapullo jäihin. Tuli tosi hyvä mieli tuollaisesta pikkujutusta. ja joka aamu meidän oveen jätettiin pieni paperipussi, jossa oli jotain leivonnaisia. Ihanan söpöä. :-* Suosittelen siis kyllä Avila Beachia ;)

Link to comment
Share on other sites

Annetaanpa vielä curacaolle lähtijöille muutama yleisluontoisempi vinkki:

1) Vuokratkaa ehdottomasti auto, niin pääsette näkemään paaaaaljon enemmän. Autoilu Curacaolla on todella helppoa, joten sitä on turha jännittää.

2) Ravintolat: Rozendahlen's (tms.) Avila Beach hotellia vastapäätä on ihanan rento ja hauska ravintola, jota suosittelen ehdottomasti. Avila Beachin omista ravintoloista Belle Terrace on ihana illallispaikka hiukan fiinimmälle illalliselle ja allasbaari loistava lounaspaikka. Landhuis Brakkeput Mei Mei oli tosi hauska, rento ja tunnelmallinen paikka, jossa kannattaa käydä. Landhuis Daaniel ja Marta Koosje ovat ihan hauskoja lounaspaikkoja, jos on nurkilla.

3) Rannoista en muista kaikkea ollenkaan, mutta nämä nyt tulevat mieleen erilaisina rantoina: Jan Thiel Beach, jos tykkäät että rannalla soi musa ja porukkaa on reippaasti. Daaibooibaai, josa haluat uida paikallisten kanssa kivalla rannalla. Playa Porto Marie, jos haluat snorklata.

4) Nähtävyydet ovat aika vähäisiä, mutta kannattanee käydä Hato Cavesilla kuitenkin. Myös saaren pohjoispää huikeine maisemineen ja rantoineen (eivät ole uimakelpoisia) kannattaa katsastaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Vieras_A-R_*

Olimme häämatkalla melkein 2 viikkoa Curacaolla. Saari on erittäin lämmin, siisti ja länsimaalainen, ehkä jopa paikkana hiukan tylsä. Iltaelämä on vähäistä, kaupat ym. sulkeutuvat auringonlaskun jälkeen. Baarit ovat sijoittuneet hotellien yhteyteen, ja hotellivalinta on todella tärkeä. Curacao on oikea paikka, jos häämatkan tarkoitus on lähinnä rentoutua tekemättä juuri mitään. Hotellit ovat hyvätasoisia, jos vaikka aika kuluukin ihan kahden kesken huoneessa;)

Itse pidän kyllä enemmän vaikka Thaimaasta tai Karibian risteilystä, Curacao on aika "helppo" lomakohde!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...