Guest marryme05

Stripparit polttareissa

371 posts in this topic

Mieheni polttarit ovat noin kuukauden päästä... Olen suhtautunut niihin melko levollisesti, vaikka tiedänkin että BM on melko villi.. Kaasoni kuitenkin paljasti, että bileisiin on tilattu strippari!!  :o  :o  En oikein tiedä miten suhtautua asiaan...?  Onko tavallista että miesten polttareissa on strippari? Minusta lähinnä stripparit kuuluvat jenkki-teini-leffoihin, eikä niinkään oikeasti polttareihin.

Minua ei sinänsä häiritse asia, koska kyllähän katsoa saa vaikkei koskea. Kuitenkin vähän pahoitin mieleni.. Onko teillä kokemusta siitä että miestenne polttareissa olisi ollut strippari??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei polttareissa mutta isäni pienen firman avajaisissa. (Muutto uuteen osoitteeseen) Ei siinä mun mielestä mitään kuhan ei tule privaa. Oman polttarijärjestelijäni tuntien mun polttareissa sattaa vähäpukeista miestä näkyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En itse henkilökohatisesti pidä asiasta. En siitä, että sulhoni polttareihin sellainen tilattaisiin, mutta en myöskään, että omiini. Makuasiahan tuo on.. Me olemme kyllä kaasoille ja bestmanille tehneet selväksi kantamme tiettyihin asioihin. Mielestäni mikään asia, mitä polttareissa tehdään ei saa loukata asianomaista eikä hänen kumppaniaan. Ups.. Tulipa saarna ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sitten ei jos se loukkaa morsiusparin suhdetta ja moraalia. Tietenkään.

Mutta jos Piskin polttareihin strippari tilataan niin hymyni ei hyydy, eikä kylmene. So what. Voisi olla itsellekin ihan mukava kokemus saada kunnon mies strippari esiintymään edes kerran.   ;)

Niin ja jos joku ihan oikeasti pelkää miehensä pettävän ja karkaavan jonkun stripparin kanssa, niin kannattaa häitä hieman siirtää.  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silloin vuonna papu, kun meidät vihittiin sulhaseni polttariporukka oli aikeissa viedä hänet strippibaarin. Tosin armas aviomieheni sammui ennen kuin he kerkesivät alastomia naisia lähellekään  ;D  ;D  ;D

Itselle ei olisi tullut mieleenkään pahastua, mutta ymmärrän, että kaikilla ei ole ihan niin löyhä moraali kuin meikäläisellä  ::)

Ja mitä tulee strippariin polttareissa, niin minusta se hauskuus lähtee enemmänkin siitä, että se vaan ideana on niin kornia ja juuri tuollaista jenkkiteinimeininkiä, kuin varsinaisesta halusta nähdä naisen riisuutuvan  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minusta strippari on ihan ok. Nythän ei siis puhuta kuitenkaan ilotytöistä, eihän? Minusta strippari voi tosiaan olla ihan hauska juttu, oli se järjestetty sitten sulhaselle tai morsiamelle. Että kiljutaan tai vislaillaan yhdessä nakutanssijalle, kunnon teinimeininki!

Ilotyttö taas on jenkkimeininkiä. Sille ehdoton ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samaa mieltä kuin Katherine, stippaus ok, ilotytöt ehdottomasti ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielestäni asia ei ole OK.

Ja siitä kertoo jo sekin, että asia häiritsee sinua.

Mieheni polttareissa käytiin stripparia katsastamassa enkä pitänyt asiasta. Päätin kuitenkin olla asiaan sen kummemmin reagoimatta, koska luotan mieheeni ja sekaantumiseni asiaan olisi aiheuttanut kireää tunnelmaa juuri häiden alla...

Olen myös oppinut sen verran miehistä 25 vuoden aikana, että tiedän että he eivät edes ymmärrä tekevänä jotain väärin tai loukkaavansa toista...

Omissa polttareissani minut vietiinkin katsomaan Hunkseja ja totesin että se on oikeastaan aika harmitonta huvia ... ;D

Tee niin kuin parhaaksi näet ja koet!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos asia häiritsee, kannattaa sanoa BM:lle. Itseäni ehkä vähän häiritsisi, mutta ottaisin huumorilla. Jos ei mitään kontaktia tai hinkuttamista tule, niin saahan sitä katsella. Luotan mieheeni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sulho oli kaverinsa polttareissa muutama viikko sitte ja kesken illan mulle soitettiin että "ääh, nää haluu lähtee strippibaariin..perse...".  ;D Me ollaan siis tehty sulhon kanssa sopimus että kummallekaan ei strippareita tule. Ja ku porukka oli käyny ehottelee tuolla toisissa polttareissa, sulho oli sanonu tästä ja reaktiot oli ollu luokkaa "no mitä sitte ethän sä voi yksinäs tänne jäädä tuut nyt mukaan ei kukaan kerro sille..". Lapsellista touhua musta. Jos kaikki on asian kanssa ok ni ei siinä mitään, mutta jos yksiki sanoo (tässäkin tilanteessa ees juhlakalu ite ei ollu ajatuksesta kauheen innostunu) vastaan ni sitä pitäis kunnioittaa. Sinkut pääsee niitä tissejä kattelemaan omallakin ajallaan, ei toisten parisuhteen kustannuksella.

Tulipas se saarna sitte täältäki.. ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Porukalla ihan ok, mutta nämä privaattihommat menee vähän yli. Varsinkin kun olen kuullut että itätytöt tarjoaa privassa vähän muutakin...  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kerro rohkeesti Bestmanille kantas. Tunnen oman sulhoni, että se on yllytyshullu ja kännissä katoo loppukin harkintakyky. Sanoin ihan suoraan niin sulholle, ku BM:lle ettei oon sulhasella kotiin tulemista, mikäli strippari ilmaantuu juhlintaan. Kyllä BM usko ja ihan kivat juhlat oli ollu. Oon kuullu hurjan jutun sellasesta, että polttariporukka yllytti sulhasen panemaan ilotyttöä kaikkien nähden! Muistaakseni nää polttarit oli Virossa. (Oma siippani ei ollu kyseisissä juhlissa.) Kivakiva, että sen lisäks, et sua on petetty, saat vielä mahollisesti tuliaisina jonkun taudin, kuten HIV:n tms. muun mukavan tuliaisen. Mä en tajua, mitä hauskaa tossakin oli? Voisko joku valasta mua?

Mun mielestä viimenen "vapaailta" on ollu ennen seurustelun alottamista. Mitenkä kaikki ois yhtenä iltana sallittua, vaikka muuten on varattu?

Kannustan sua siis puhumaan asiasta, ihan vakavissaan. Ei se suhdetta paranan, jos asia jää teidän välille! Toivon, et asia ratkeaa teille suotuisalla tavalla!

Voimia hullujen Bestmanien kanssa!  :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos arveluttaa, on parempi sanoa ei. Eipä jää sitten mitään hampaankoloon. En oikein muutenkaan ymmärrä mitä hauskaa on vieraan ihmiisen ruumiinosien pällistelemisessä, varsinkin kun se ei aina siihen jää (jos muija/äijä) tulee sylitanssimaan.

Olen kuullut, että usein tällaisissa tilanteissa porukka joko vaivaantuu tai sitten innostuu vähän liikaakin.  :P

Koko strippaustouhu ruokkii mielestäni seksististä maailmankuvaa eli se jättää huomiotta sen mitä ihminen on kokonaisuutena. Seksuaalisuus on aika herkkä asia, ja sen kanssa kannattaa olla varovainen... sillä on helppo loukata ja satuttaa.

Eli tällainen tiukkapipoisen femakon mielipide tässä  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille ei tuu polttareihin eikä mennä muutenkaan kattoon tyttöjen/poikien illoissa. Tää on meillä sovittu jo alku vaiheessa ja molemmille passas hyvin.... ;D   Nim. M. Ustasukkaiset   8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä muakin se varmaan ainakin vähän häiritsis, jos kultsin polttareihin tulis strippari. Tosin en oikein usko, että se on todennäköistäkään. Jos jostain kuulisin, että näin on käymässä, kertoisin kyllä varmasti, jos se minnuu harmittaisi. Silti luotan haniin täysillä.

Kerro sinäkin ihmeessä polttariväelle ajatuksistasi. Ettei vaan jää harmittaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun menin ekan kerran naimisiin, mun exälle oli tilattu strippari privana eikä se ollut mitään "katsoa saa, koskea ei" -meininkiä.  Ex oli siis hyväillyt rintoja jne. Koska olin tuolloin nuori ja vapaamielinen, niin ei suuremmin häirinnyt mua, mutta jos mun nykyinen tuleva aviomieheni tekisi noin, niin olisin kyllä tosi närkästynyt!

Tämä menee vähän aiheen ohi, mutta kerron kuitenkin. Myös minulle oli järkätty tuolloin vuonna x strippari ja kokemus oli karmea. Miesstrippari oli kyllä tosi komea, mutta hän halusi, että vedän häntä käteen ja sitten hän toi elimensä suuni eteen ja hetkutteli siinä. En todellakaan halunnut ottaa suihin ja väistelin hänen elintään. Kokemus ei siis minun kohdallani ollut millään tavalla positiivinen, vaan vieläkin 10 vuoden jälkeen tulee inhon puistatuksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IYH!!! Vaan kyllähän minulla on sellainen käsitys ollutkin, ettei se läheskään aina katselemiseen jää - ei ainakaan nuo privashowt. Vierasta, kuppaista lihaa, IYYYYHHH!!

:P :P :P :P :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

MoikkS!

Tääl kans ollaan vähä sitä mieltä et tissibaarit vielä menee, mut jos lähetään lähikontaktiin niin yli menee..

Ja lisäks sanoisin vaan sellasenkin pointin, että nää stripparit ei kauheesti käsittääkseni työstään nauti, vaan lähinnä halveksii asiakkaitaan, paitsi jos asiakas osaa arvostaa hänen taiteellista puoltaan ja esitystä. Aiheesta tehty opinnäytetyö sos.alalle jokin aika sitten. En tiä kuuluuks tänne tai kiinnostaaks ketään, mut aattelin tuoda esille tänkin puolen...

:) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun tai Ollin polttareihin ei kyllä tule stripparia... ei me kyllä olla siitä kenellekään sanottu, mutta ihmettelisin jos polttareiden suunnittelijat keksisi jotain sellaista. Me ollaan niin "tylsiä" tyyppejä, että meillä tuskin on mitään radikaalia sillä saralla... muuta ei sitten tiedäkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyväksyisin vielä sellaisen baarin jossa on kauniita naisia omilla pikkuisilla lavoillaan tekemässä taiteellista numeroa... :) (kai se on sitten semmonen strippibaari... ???) Mutta tilattua stripparia en enää oikeastaan haluaisi mieheni saatika omiin polttareihin... Tosin mieheni ei ole strippareista innostunut... BM:stä en sitten enää tiedäkään... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

On erittäin todennäköistä, että sulhoni polttareihin tulee strippari. Eikä asia itseasiassa minua suuremmin häiritse. Luotan mieheeni, ja tiedän, että jos tarjolla on jotakin muuta kuin vain katsottavaa hän kieltäytyy kunniasta.

Meillä on keskinäinen sopimus, että jos toinen saa polttareihin stripparin saa myös toinen... onkin eri asia saada polttariporukat ymmärtämään tämä. Viimeksi kun sulhon bestman meni naimisiin oli kaikkien muiden paremmilla puoliskoilla kuin tulevalla vaimolla kauhea ongelma asiasta... ja silloin juhlakalu oli privassa, joten muut pojat ei edes nähneet yhtään mitään!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pois

Edited by Undo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pois

Edited by Undo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuntuu tosi pahalta tollainen meininki... on siinäkin sulhasella kavereita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miksi stipparin pitäisi kuulua polttareihin, jos se ei muuhunkaan elämään kuulu? Itse voisin ehkä pitkin hampain hyväksyä strippibaarissa käymisen, mutten missään nimessä mitään sylitansseja tai private-esityksiä. Jos mieheni haluaa katsella toisia tissejä kosketusetäisyydeltä, niin katselkoon niitä sitten sinkkuna...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now