Guest Elisa(Guest)

Sairaalloinen mustasukkaisuus!

175 posts in this topic

Nyt alkoi kyllä ärsyttämään! Olen kaasona hyvälle ystävälleni ja vietimme eilen iltaa tyttöjen kesken.. Porukassa oli mukana muutamia muitakin häihin osallistuvia. Morsian sitten paljasti kaikille, että on tilannut tulevan miehensä polttareihin stripparin..miehensä "fantasianaisen" ja piti tätä oikein hyvänä ideana ja tiesi miehensä yllättyvän oikein iloisesti tästä! Minustakin se on hyvä idea! Mutta kaikilla ei tunnu tuo itsetunto olevan kohdillaan  :P Eräs naikkonen sitten kilahti, kun hänen poikaystävänsä on menossa kyseisiin polttareihin. Hän ei kuulemma miestään sinne päästä ja haukkui morsiammen ja hänen suunnitelmansa maan rakoon... Soitti jopa tälle miehelleen ja yritti vannottaa ettei tämä suostu lähtemään polttareihin, jos tämä strippari sinne tulee... vaikka jutun piti säilyä salaisuutena miehiltä loppuun asti !! Onneksi tämä mies ei tanssinut tän hullun tyttöystävänsä pillin mukaan!! Hän on sulhasen hyvä ja pitkäaikainen ystävä ja ei mistään hinnasta kuulemma jää polttareista eikä häistä pois! Onneksi! Miten aikuisella ihmisellä voi olla noin huono itsetunto, en pysty ymmärtämään..Ovat kuulemma nyt riidelleet tästä asiasta koko päivän ja luulen, että suhde vetelee ihan viimesiään ja suurena syynä on tämä sairaalloinen mustasukkaisuus. Toivottavasti eroavatkin polttareihin mennessä, niin ongelma ratkeaa sillä  ;D Ilkeästi sanottu, mutta rajansa kaikella. No, pääsinpähän avautumaan..olen jotenkin niin järkyttynyt mistä näitä naisia oikein löytyy..                                  

Share this post


Link to post
Share on other sites

minäkään en ymmärrä tuollaista mustasukkaisuutta, mutta se on valitettavan yleistä.. omassa tuttavapiirissä on eräs pari joissa nainen kilahta heti jos mies katsoo vähän liian pitkään hyvän näköisen naisen kuvaa lehdestä! ::) en ymmärrä mitens se on toiselta puoliskolta pois jos toinen vain katsoo, ei koske?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kanssanne samaa mieltä siitä, että huonoa käytöstä naiselta oli paitsi kilahtaa morsiamelle niin soittaa asiasta miehelleen. Henk. koht. olen sitä mieltä, että aikuinen ihminen voi yhden illan viettää vaikka seipään nokassa - mutta omalle miehelleni olisin kyllä yksityisesti antanut varoituksen siitä, että on menossa katsomaan stripparia noissa polttareissa - hän ei nimittäin itse olisi innostunut tuosta ajatuksesta.

Ajatuksen tasolla musta on morsiamelta hieno ele tuo stripparin tilaaminen - jos kerran kyse on siitä, että sulhasta moinen miellyttäisi ja morsiamesta itsestään se on hauskaa. Mutta musta on epämiellyttävää se, että polttariporukka "pakotetaan" strippibaariin iltaa viettämään, kun maailmassa tuntuu olevan aika monta sellaista miestä, joita moinen touhu ei vois vähempää kiinnostaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä, onko aloittajan tarkoitus vain provosoida, mutta kommentoin silläkin uhalla.

Minä puolestani en ymmärrä sitä, kuten Lucille jo totesi, että polttariseurue "pakotetaan" strippibaariin. Strippiesityksen katseleminen voi olla jollekulle luonnollinen osa omaa seksuaalisuutta, tai vaikka vain hauskanpitoa, mutta kaikille se ei sitä ole. Ainakin sekä minun että sulhaseni polttari-ilta olisi ollut pilalla, jos joku olisi tilannut sinne stripparin. Eikä siinä ole suinkaan kyse mustasukkaisuudesta, vaan siitä, millainen arvomaailma ihmisellä on ja minkä ylipäätään kokee viihdyttävänä. Ja vaikka tässä nimenomaisessa tapauksessa kyse olikin morsiamen lahjasta sulhaselleen, sellaisen lahjan olisi voinut tarjota pariskunnan yhteisellä ajalla, ilman että sekoittaa tilanteeseen ihmisiä, joille se ei ole välttämättä mieluista.

Sitä en kylläkään ymmärrä, että tämä nainen "kilahti" morsiamen polttareissa ja soitti miehelleen. Mutta se taas on heidän välisensä asia, enkä ymmärrä, miksi sitä pitäisi puida tällaisella palstalla. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarkoitukseni ei ollut provosoida ja tietääkseni täällä saa puida kaikenlaisia asioita kunhan pääpointti kuitenkin liittyy jotenkin naimisiin menoon. Tietääkseni polttareissa ei ole kyse siitä, että kaiken täytyy olla viihdyttävää koko porukan mielestä ja koskaan en ole vielä tavannut heteromiestä, joka ei tykkäisi katsella todella kaunista vähäpukeista naista. Tiedän, että ketään kyseisiin polttareihin osallistuvista miehistä ei tarvitse pakottaa katsomaan strippausta, varmasti itse sitä katsoa haluavat. Tiedän useitakin naisia, jotka kuvittelevat miestensä vakuutteluiden perusteella, että heidän miehiä ei strippaus kiinnosta, mutta totuus on toinen. Miehen seksuaalisuus perustuu enimmäkseen visuaaliseen kiihotukseen ja tämä on tieteellinen fakta erilaisista arvoista ja moraalikäsityksistä huolimatta. Kaikkien ei toki tarvitse tälläista "viihdettä"arvostaa, mutta tuskinpa se kenellekään miehelle täyttä kidutusta on :)  Ja jos on, niin olisin kyllä kovin huolissani sellaisen miehen seksuaalisuudesta.. koska kyse ei ole prostituutiosta tai mistään muustakaan laittomasta toiminnasta vaan siitä, että upea nainen vähitellen riisuu vaatteitaan..:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, eivätpä ainakaan minun joskus muinoin näkemäni stripparit mitenkään "upeita" tai "äärimmäisen kauniita" naisia ole olleet, mutta makuja on onneksi monenlaisia. :)

Tiedän useitakin naisia, jotka kuvittelevat miestensä vakuutteluiden perusteella, että heidän miehiä ei strippaus kiinnosta, mutta totuus on toinen.

Minusta on mielenkiintoista, että koet tuntevasi näiden kyseisten naisten kumppanit paremmin kuin heidän tyttöystävänsä. Miten olet päätynyt tällaiseen johtopäätökseen?

Miehen seksuaalisuus perustuu enimmäkseen visuaaliseen kiihotukseen ja tämä on tieteellinen fakta erilaisista arvoista ja moraalikäsityksistä huolimatta.

En ole kyseenalaistamassa tällaista käsitystä, mutta haluaisin muistuttaa, että vaikka kaikkien ihmisten seksuaalisuus perustuisi visuaaliseen kiihotukseen, se, mitä pidämme esteettisenä vaihtelee yksilöstä toiseen. Näin ollen ei voida sanoa, että kaikki nauttisivat esimerkiksi tietyn stripparin esiintymisestä.

Moraalikäsitykset vaikuttavat puolestaan siihen, minkä kokee soveliaaksi seksuaaliseksi käytökseksi parisuhteessa tai sen ulkopuolella: jonkun moraalin vastaista voi olla muun kuin oman kumppanin strippaamisen katselu (sukupuolesta riippumatta), toiselle taas on hyväksyttävää harrastaa seksiä myös muiden kuin oman kumppanin kanssa. Ja tähän väliin mahtuu vielä lukuisia erilaisia variaatioita.

Kaikkien ei toki tarvitse tälläista "viihdettä"arvostaa, mutta tuskinpa se kenellekään miehelle täyttä kidutusta on Hymiö  Ja jos on, niin olisin kyllä kovin huolissani sellaisen miehen seksuaalisuudesta..

Myös tämä on mielenkiintoista: vedät rajoja "terveen" ja "ei-terveen" (ei-huolestuttavan ja huolestuttavan) seksuaalisen kiinnostuksen välille omista lähtökohdistasi käsin vahvasti yleistäen. Miksi sinulla on noin kova tarve väittää, että "kaikki miehet sitä tai tätä tai he eivät ole normaaleja". Vaikuttaa siltä, että koet tästä stereotyyppisestä mallista poikkeavan käytöksen jotenkin uhkaavana, ja haluaisin tietää miksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minusta asiallinen keskustelu, joka on nyt lähtenyt väärille urille...

Joten koetetaanpas rauhoittua. Tarkoituksena oli käsittääkseni keskutella mustasukkaisuudesta eikä siitä kuka tuntee kenetkin ja pitääkö miehet puolialastomista naisista vai ei.

Mun käsitykseni mukaan miehet katselevat mielellään vähäpukeisia naisia, mutta alastomuudessa ei kuulemma ole mitään seksikästä. Eihän siitä tarvitse kiihottua siitä strippauksesta, mutta harvempi heteromies sitä inhoaa. Moni mies luultavasti tuntee vaimonsa/tyttöystävänsä tms. niin hyvin ettei tahdo pahoittaa hänen mieltään, myöntämällä sitä että saattaisi katsoa puolialastonta naista. Mutta meitä on joka lähtöön, ihan samallalailla kuin bussejakin, joten makuasioista ei sovi kinata. Kuka tykkää mistäkin on ihan hänen oma asiansa ja jos sen tahtoo julki tuoda on myös hänen oma asiansa.

Mutta joo tarkoitus oli keskustella tuosta mustasukkaisuudesta. Tunnen pareja, jotka väittävät olevansa hyvin onnellsia ja että kaikki menee hyvin jne. Mutta toista ei sitten päästetä edes firman bileisiin tai muuallekaan kavereiden kanssa. On niin naisia kuin miehia jotka potevat tätä suurta sairautta nimeltään mustasukkaisuus. Mä olen aina perustanut suhteeni luottamukseen ja jos se luottamus on mennyt, niin sille ei sitten voi mitään. Harvemmin olen anteeksi antanut (tosin mua vastaan ei ole karmeesti kyllä rikottukaan), mutta en ole jäänyt epäilemään asioita vaan päättänyt että hän teki virheen ja menetti minut.

Tällä hetkellä elän elämäni onnellisintä aikaa. Löysin miehen joka luottaa minuun ja johon itse luotan. Rakkautemme on ajoittain tulistakin, mutta silti se on turvallista rakkautta, ei tarvitse huolehtia huomisesta tai epäillä toisen tunteita. Senpä takia kait en ole kovinkaan mustis miehestäni, sillä tiedän hänen rakastavan minua. Pieni mustasukkaisuus on tervettä, mutta sairaalloinen mustasukkaisuus tekee hallaa vain itselle ja sille toiselle osapuolelle.

Joten jatketaan keskustelua mustasukkaisuudesta rauhallisissa merkeissä. Jokainen saa olla omaa mieltään asioista eikä mielipiteitään tarvitse peitellä. Ja kukaan ei ala arvostelemaan toisen mielipiteitä.

Peace&Love Muffe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Äh, miksi asiat täytyy aina nähdä niin yksipuolisesti ja selkeinä?

Mitä jos tyttöystävä on mustasukkainen siksi, että on lähes varma siitä että miehensä toistuvasti pettää häntä? Tai omaa niin huonon itsetunnon koska ko. poikystävä haukkuu ja hakkaa kotona? Tai kenties näin ovat tehneet edelliset poikaystävät? Tai ehkä perheessä on muunlaisia traumoja strippareista? Uskallan väittää että harvoin sairaalloinen mustasukkaisuus itsestään syntyy, ellei peräti AINA vaadi jonkun syyn.

Mulla oli kerran yks kaveri suhteessa, jossa mies petti ja hakkasi ja tyttö oli koko ajan ihan sairaan mustasukkainen - ajatteli, että mies pettää aina kun saa mahdollisuuden (ja oli etenkin heikkona lutkahtaviin naisiin) ja toisaalta tytön itsetunto oli niin kadonnut, että ajatteli, että on pakko estää ja roikkua tuossa miehessä tai muuten kukaan ei ikinä ole edes niin suopea kuin tämä mies minulle. Päällepäin olivat aivan normaali onnellinen pari, jossa nainen silloin tällöin sai raivokkaita mustasukkaisuuskohtauksia...(kamalinta on, että saattoivat/saattavat mennä naimisiinkin - en tiedä miten tarina jatkuu)

Helppohan sitä on henkseleitään paukutella ja kauhistella että voi iik kun on huono itsetunto ja saipas ansionsa mukaan kun ei yleensä hippustakaan jaksa kiinnostua että mitäköhän siellä kulissien takana on. Mun sympatiat menee ainakin huomattavasti enemmän psyykkaavan tyttöystävän kuin ketjun aloittajan puolelle.

Ihmisille vaan ei mee päähän, että vaikka itse eläisin kuinka auvoisessa suhteessa ja olisin menossa naimisiin, Suomessa kävelee päivittäin tuhannet naiset päin ovia...eivätkä uskalla kävellä niiden ovien luota pois.

(muutosin täysi co-sign mesimarjan viestiin)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oletko varma, että kyse oli nimenomaan mustasukkaisuudesta eikä esimerkiksi moraalisesta närkästyksestä? Jos tyttöystävä on esimerkiksi uskonnollinen tai paheksuu muuten syvästi strippausta taikka hänen mielessään on ollut strippaukseenkin valitettavasti joissain tapauksissa liittyvä ihmiskauppa, ja menetti sen takia hermonsa?

Mutta vaikka itsekään en kannata taloudellisen toiminnan ja seksuaalisen nautinnon yhdistämistä oikein missään muodossa, oli tyttöystävän reaktio mielestäni kuitenkin täysin ylimitoitettu. Ja jos kyse oli pelkästä mustasukkaisuudesta, niin reaktio on ollut ihan täysin käsittämätön!

Sitten vielä sananen keskustelun sivuraiteesta: Vaikka monet miehet pitäisivätkin ajatuksen tasolla strippausta puoleensavetävänä ja kiihottavana, monet tavalliset suomalaiset pojat taitavat kuitenkin tosipaikan tullen olla enimmäkseen vain kiusaantuneita. Siinä ehkä yksi selitys sille, miksi strippipaikkojen juomatilausmäärät ovat niin valtaisia... Julkeus vaatii rohkaisua.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tietääkseni polttareissa ei ole kyse siitä, että kaiken täytyy olla viihdyttävää koko porukan mielestä ja koskaan en ole vielä tavannut heteromiestä, joka ei tykkäisi katsella todella kaunista vähäpukeista naista. Tiedän, että ketään kyseisiin polttareihin osallistuvista miehistä ei tarvitse pakottaa katsomaan strippausta, varmasti itse sitä katsoa haluavat. Tiedän useitakin naisia, jotka kuvittelevat miestensä vakuutteluiden perusteella, että heidän miehiä ei strippaus kiinnosta, mutta totuus on toinen.

Satuinpa viime kesänä istumaan iltaa isommalla porukalla ja sattumalta kuulemaan, kuinka miehet keskenään juttelivat siitä, että olivat toivoneet eräistä tulevista polttareista jotakin muuta kuin strippibaariretkeä. Ja ihan heteroita. Eikä tyttöystäviä mukana/kuuloetäisyydellä, vaan ihan keskenään harmittelivat asiaa.

En usko heidän kokeneen asiaa kidutuksena, mutta olisivat keksineet hauskempaakin tekemistä illaksi, kuulemma.

En olisi mustasukkainen miehestä, jos hän haluaisi strippibaariin mennä, mutta aika epäuskoinen ja pettynyt kyllä  - enkä ehkä omakseni enää tunnustaisi tai tunnistaisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en todellakaan paheksu strippausta ja voisin jopa itse mennä katsomaan sellaista (mikäli Suomessa olisi tarjolla tasokasta showta ko. alalla, mutta ei vain taida ikävä kyllä olla), mutta siitä huolimatta komppaan Mesimarjaa ja Lucillea täysillä. Aika paksua on väittää, että kaikki "terveet heteromiehet" (mitä se sitten tarkoittaakin) nauttisivat stripparin katsomisesta - koska näinhän asia ei ole. Useat ehkä, mutta että kaikki...? Ainakaan minä en uskaltaisi noin käydä väittämään.

Esim. oma avokkini suhtautuu strippaukseen huomattavasti kriittisemmin ja jopa kielteisemmin kuin minä. On mm. ilmoittanut omalle polttariporukalleen, että hän ei sitten suostu yhteenkään tyttöbaariin lähtemään. Ja kyse ei tosiaankaan ole siitä, että hän olisi sanonut niin minun takiani, koska tietää varsin hyvin, että minua ko. asia ei häiritsisi pätkän vertaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulin vastailemaan tänne nyt muutamiin kysymyksiin ja oikaisen pari asiaa, kun huomasin, että kaikki ei näköjään osaa lukea. Lopetan asian puimisen tämän jälkeen tähän, koska olen samaa mieltä "Muffen" kanssa, että asia on lähtenyt ihan väärille raiteille .  Muutenkin samaa mieltä "Muffen" tekstin suhteen :)

Mesimarja: Vastauksia kysymyksiisi! 1) Kyseinen strippari todella on kaunis, ei halvan näköinen ym. kuten useat tuntuvat olevan..mutta tosiaan, makuja on monia! 2) Tiedän useamman miehen puhuneen omien tyttöystäviensä/vaimojensa seläntakana minun kuulleni, että pitävät tämän tyylisestä viihteestä (strippaus, pornon katselu ym.) , mutta eivät uskalla tai halua sitä kotonaan myöntää. 3) Olet aivan oikeassa, että makuja on monia, kuten edellä jo mainitsinkin. 4) Puhuin omasta mielipiteestäni ja olen edelleen sitä mieltä, että MINÄ ITSE pitäisin huolestuttavana, jos varsinkin oma mieheni pitäisi kauniin, vähäpukeisen/alastoman naisen katselemista KIDUTUKSENA. Se olisi mielestäni hyvinkin huolestuttavaa ja ehkä jopa epänormaalia seksuaalista käytöstä.  Pidänkö sitä uhkaavana? No, en tietenkään, mutta ihmetystä se herättäisi, jos mieheni todella kärsisi tälläisessa tilanteessa :)

Polly: Tiedän varmasti, että kyse ei ollut tässä tapauksessa moraalista tai uskonnosta vaan pelkästä mustasukkaisuudesta. Ymmärrän kyllä eettisen näkökulman tähänkin asiaan, mutta näihin polttareihin osallistuvilla miehillä ei ole kenelläkään kielteistä asennetta tulevaan tapahtumaan ja varmasti kaikki yllättyvät positiivisesti. Tunnen itse lähes kaikki osallistujat ja morsian loput tietenkin.

Lucille: Kukaan ei siis ole strippibaariin menossakaan. Nainen menee viihdyttämään porukkaa polttaripaikalle, tilaisuus kestää ehkä noin puoli tuntia ja paljon muutakin ohjelmaa viikonloppuun mahtuu. Varmasti tämäkin porukka harmittelisi, jos polttarit vietettäisiin pelkästään strippausta katselemalla. Tottakai muutakin!!

Nightfall: En missään vaiheessa ole väittänyt, että KAIKKI TERVEET HETEROMIEHET NAUTTIVAT STRIPPARIN KATSOMISESTA. Lue tarkemmin.

Kiitän ja kuittaan. Asia on omasta puolestani loppuun käsitelty. Adios.  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

heh - musta sun juttu oli täyttä asiaa ja olis ollut kiva kuunnella aiheesta enemmänkin. Mut aika tyypillistä, että akoilta tulee tiukka vastareaktio, jos joku uskaltaa Elisan tyylistä viestiä tänne(kin) palstalle tuoda. Ja olen täysin samaa mieltä, että tuo strippaus-kammo liittyy hyvin usein omaan epävarmuuteen ja nimenomaa mustasukkaisuuteen. Arvot, uskonnot.. no joooh, ehkä kyllä, mut eipä se mun uskomusta ym. romuttaisi tai arvoja heikentäisi jos mies kävisi katsomaan aikuisviihdettä jossain - joten kyllä, omaa epävarmuutta se olisi ja ehkä en haluaisi sitä noin reippaasti nostaa esille kuten Elisan kertoma tyttö teki. Se olisi ihan äärinoloa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nä mä en kyllä tykkäis että mun ukko osallistuisi polttereihin missä on strippausta. Ihan sama jos joku pitää tiukkapipona, mutta miksi ne muut ukot pitää vetää siihen hommaan mukaan, jos se strippari on pakko saada niin voihan se vetää privaattishown.

Share this post


Link to post
Share on other sites

olisi mielenkiintoista kuulla ninnukka että miksi et? kysymykseni on siis ilman mitään asennoitumista mielipidettäsi kohtaan. ihan puhtaasta kiinnostuksesta kysyn. Kun useimmat täällä kirjoittelee että joo sallisin omani osallistuvan mutta varmaan siitä ja siitä syystä jotkut eivät halua miehensä osallistuvan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koska mun mielestä se on aika vanhanaikaista ja mautonta että " vikana vapaana iltana" pitää mennä tuijottaa jotain puolialastomia muijia yms. Mä ainakin halusin pitää omat polttarini hauskoina, mutta silti tietyn tason säilyttäen. Jos tollasia juttuja ei harrasta muutenkaan, niin on aika outoa että silloin  kun on juuri lupautumassa loppuelämäksi jonkun puolisoksi, niin on jotenkin must juttu mennä stripparille!! Mä luotan että ukkoni on nähny noi jutut jo tähän ikään mennessä, polttareissa voi tehdä jotain muutakin, jos mielikuvitus on yhtään kehittynyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanonpa miehenä sanasen tähänkin keskusteluun. Alleviivaan sukupuoltani nyt lähinnä vain siksi, että tässä on viittailtu miehiin ja heidän seksuaalisuuteensa. On aika epäreilua asettaa mies sellaiseen stereotypiaan, että hän välttämättä nauttii visuaalisesta seksuaalisesta "annista" koska on mies. Voin sanoa, että itse olen erittäin visuaalisesti orientoitunut, joskaan en taiteellisessa mielessä eli siten olen stereotyyppinen mies. Ja voin myös sanoa, etten kerta kaikkiaan koe alastomuutta, strippausta tms. seksuaaliseksi. Mielestäni kyse on nimenomaan siitä, että mitä tunnen kyseistä ihmistä kohtaan eikä yksikään strippari herätä minussa mitään tunteita. Lienee selventävää ajatella asiaa näin: jos morsiameni katselisi stripparia ja kiihottuisi, eikö hän kokisi seksuaalista halua kyseistä stripparia kohtaan? Jos ei, niin mitäs sitten? Ja se olisi kyllä mielestäni aika loukkaavaa. Ymmärrän, ettei kaikkien näkemys asiasta ole vastaava, mutta se on näkemys siinä kuin omanikin, ei fakta.

En tarkoita millään pahalla ketään kohtaan, mutta minulle tuli monesta kirjoituksesta aika epäinhimillistetty näkemys miehistä. Moniko nainen oikeasti sietäisi älähtämättä yhtä voimakasta oman maailmankuvan ja seksuaalisuuden stereotypiointia kuin mitä nyt esim. tässä ketjussa on tullut esille?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kyllä, asiaa oli herra olmilla.

ajattelen itse ehkä ennemminkin niin että tilannekohtaisesti. Puolin jos toisin ratkaisut siis tästä asiasta. Tuskin vetäisin herneitä nenään jos strippari olisi joihinkin polttareihin yllätyksenä tilattu ja mieheni hänet näkisi. Ehkäpä jos mieheni harrastaisi yksinään private showssa käymistä usein saattaisin tuon palkokasvin nenuuni imaista. mutta silloinkaan en mustasukkaisuudesta vaan jostakin muusta.

Saatan olla mustasukkainen mutta enemmän kyllä sitten varmaankin tilanteessa jossa on jotain syvää ystävyyttä naispuolista ystävää kohtaan tms. Nykyään kyllä olen melkoisen vähän mustasukkainen, nuorempana enemmän kun olin muutenkin epävarma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En lukenut kaikkia viestejä, mutta suurimman osan alkupuolelta. Mielestäni ei varsinaisesti ole mustasukkaisuutta, että ei pidä siitä, että oma mies katselee toisen naisen alastonta hetkuttamista. Mielestäni se on vain turhaa. Jos kerran minä voin hetkuttaa hänelle samalla tavalla kotona niin miksi tarve katsella toisten naisten alastihyppimistä ihan livenä?? Ja kun kerran on tutkittu, että mies kiihottuu visuaalisesti ja nainen esim. koskettamalla niin onko siis näin, että pettämisen rajatkin menee naisilla ja miehillä erikohtaa? eli minä naisena saisin koskettaa vierasta miestä ilman, että se olisi pettämistä? koska saisin samanlaisen kiksin siitä kuin mies alastoman naisen katselemisesta? Tasa-arvoa! Minä itse sanoin miehelleni kun tästä joskus keskusteltiin, että jos hän saa katsoa niin minä saan koskea. Kumpikin saa siis samanlaisen kiksin. Ja niin päätettiin, ettei kumpikaan katsele tai koske vieraita. Vaan tyytyy ihastelemaan omaa kultaansa. En tosin kyllä käske laitaa silmi kiinni jos menee parhaan kaverinsa polttareihin, saa päättää itse mitä tekee. En vain halua seuraavana aamuna kuunnella hehkutusta tai vertailua. Kunhan niitä ei hänelle kutsuta omiin polttareihin. Ja jokainen tuntee oman kultansa parhaiten ja tietää mistä tykkää. Minun mieheni siitä lähinnä kiusaantuisi, mikä on minun onneni.  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jos tollasia juttuja ei harrasta muutenkaan, niin on aika outoa että silloin  kun on juuri lupautumassa loppuelämäksi jonkun puolisoksi, niin on jotenkin must juttu mennä stripparille!!

Juuri näin minäkin asiasta ajattelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minua ei tässä keskustelussa ärsytä mikään muu kuin se, että

miten ihmeessä hyvä/huono itsetunto liittyy tähän asiaan??

Se, että stripparin tilaamista perustellaan hyvällä itsetunnolla, kuulostaa minun korvaanii pikemminkin jonkinlaiselta todistelulta; "Hei mun itsetunto kestää sen, että mun mies käy äijäporukalla toljottamassa  alastonta tytsyä." => Naurettavaa!!!  ::)

Parisuhteita on erilaisia. Elämänarvoja on erilaisia.  ;)

Ja lisätäkseni vielä...

Minulla on aivan tarpeeksi hyvä itsetunto ja en silti haluaisi, että mieheni menisi edes polttarivieraana katselemaan jotain stripparia. Ja totta vieköön suuni loksahtaisi auki, jos kuulisin etukäteen, että tulevaa miestäni ollaan "salakavalasti" viemässä katsomaan stripparia. Se nyt ei vaan ole ihan luonnollista arkea meidän suhteessamme.  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ja kun kerran on tutkittu, että mies kiihottuu visuaalisesti ja nainen esim. koskettamalla niin onko siis näin, että pettämisen rajatkin menee naisilla ja miehillä erikohtaa? eli minä naisena saisin koskettaa vierasta miestä ilman, että se olisi pettämistä? koska saisin samanlaisen kiksin siitä kuin mies alastoman naisen katselemisesta? Tasa-arvoa! Minä itse sanoin miehelleni kun tästä joskus keskusteltiin, että jos hän saa katsoa niin minä saan koskea. Kumpikin saa siis samanlaisen kiksin.

Tästä olen aivan samaa mieltä. Toki jos näen hyvän näköisen miehen vartalon ihastelen sitä, mutta en kuitenkaan kiihotu siitä seksuaalisesti. Kiihottumiseen tarvitaan omalla kohdallani kosketus tai ainakin lupaus/tieto pian tapahtuvasta kosketuksesta. Joten jos mies kiihottuu katseesta ja minä vasta kosketuksesta, niin joko molemmille molemmat tai ei kummallekaan kumpaakaan. Arvatenkin ei kumpaakaan ;). Toki siis voimme katsella kauniita ihmisiä ihan rauhassa ja nauttia hyvistä näkymistä - mutta jos kiihottumaan alkaa niin silloin on aika kääntää pää muualle.

Toinen asia miksi en hyväksy strippibaarissa käyntiä, on touhun eettinen kyseenalaisuus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now