Guest Essi26

Tallinna / morsiuspukuja: mistä + millaisia?

74 posts in this topic

Kävin Tallinassa ostosretkellä ja näin Sadamarketissa morsiuspukuliikkeen. Oli pakko mennä sisään kyseleen hintoja, puvut maksavat n. 250-350€. Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos on etsimässä pukua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostan hiukan aihetta, kun on itselle ajankohtainen :) Eli jos sattuisi että joku olisi bongannut uuden liikkeen Tallinnasta, jota ei vielä täällä mainittu niin ilmoitelkaa! Onko Tallinnan hintataso paljonkin Suomen normaalia hintatasoa alhaisempi? Entä laatu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkohan kukaan käynyt tuolla Anna-Boutiquessa? Kun löysin sen sivut netistä ja oli aika kivannäköisiä pukuja. Olen viikonloppuna lähdössä ostoksille tallinnaan niin tietäisi vähän onko käymisen arvoinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Nyt on Tallinnan reissu tehty ja puku ostettu! ^_^ Aikaisemmin ketjussa on mainittu monesti Virolaisten asiakaspalvelijoiden epäystävällisyys, ja tätä oli nytkin havaittavissa osassa myymälöistä. Ääni muuttui kellossa, kun vaihdoimme asiointikieleksi suomen ja englannin sijaan venäjän. Eli jos osaatte sanaakaan venäjää, sitä kannattaa käyttää!

Löysin oman pukuni samalta kadulta, kuin missä sijaitsee tuo monien mainitsema Anna-Bella. Myymälä oli hyvin pieni ja vain noin 100m päässä Anna-Bellasta, aivan Narvan maantien kulmassa. Myyjä ei puhunut suomea eikä englantia, mutta venäjäksi asiointi sujui mallikkaasti. Puvut olivat älyttömän kauniita, ja hintaluokka noin 200-400€. Olisiko liikkeen nimi ollut Julia..? Ei lukenut missään, mutta sulhaseni väitti näin. Saattaa olla, saattaa olla olematta! ;) Kävimme katsomassa pukuja myös tuolla Anna-Bellassa, joka oli siisti ja valoisa myymälä. Siellä myyjä puhui sujuvaa englantia, ja hinnat olivat samaa luokkaa kuin tuossa pikkuputiikissa. Kävimme myös Salo-Centerissä, joka tosiaan oli hieman hämmentävä kokemus aluksi. Hääpukuosasto oli ketjuilla suljettu, mutta myyjä kertoi tämän olevan siksi, että muuten "asiaan kuulumattomat" henkilöt kävisivät omin nokkineen hipelöimässä pukuja. Palvelu oli vähäsanaista mutta suht ystävällistä. En löytänyt kuin yhden puvun jota edes sovitin. Valikoimaa kyllä näytti olevan ja kokoja myös, mutta ei sattunut mun makuuni. Tuolla Salo-Centerissä oli myynnissä myös kenkiä melko edullisesti.

Näiden lisäksi kävimme muutamissa muissa, hyvin pienissä myymälöissä, joista osa oli kauppakeskusten sisällä. Hinnat hyvinkin edullisia ja valikoimaa mukavasti! Suosittelen kyllä Viron/Tallinnan pukujen katsastamista lämpimästi. Meillä oli vielä hyvin aikaa makustella sovittamiani pukuja, kun viivyimme yön hotellissa. Päätös puvusta sai siten hautua yön yli :)

Tässä vielä kuva aarteestani:

gallery_25603_631_30009.jpg

Muokkaus: Sen verran vielä, että kävimmy myös tuolla Anna-Boutiquessa,josta edellinen kirjoittaj kysyi. Myyjä puhui englantia, ja esillä oli tosi nättejä pukuja hyvään hintaan. Liike oli kuitenkin vasta eka missä asioimme, ja kun sitten meillä tärppäsi tuolla toisessa myymälässä, jäi Anna-Boutiquen käynti lyhyeksi. Mutta hyvältä näytti kyllä!

Edited by maimai09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos, olen itsekin ihan innoissani siitä :-X Tallinnasta löytyi useita ihania pukuja, ja olisin voinut ottaa vaikka kaikki! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkinpä tunkeudun kyselemään noista tiaroista. Mistä niitä kannattaisi lähteä metsästämään? Ja laadultaan kelpaa "muovisemmatkin" ehkä mielumminkin näin, kuin joku tuhannen kallis systeemi jota ei ikänä raski mihinkään "hävittää" :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Äskettäin Tallinnassa käyneenä täytyy sanoa että naikkareiden Tallinnan hääkartta ei enää pidä paikkaansa :)

Suomen ja Ruotsin laivat saapuvat D-terminaaliin joten Sadamarket jää auttamatta taka-alalle ja siellä olevat liikkeet siirtyvät lähemmäs keskustaa tai D-terminaalia.

Sadamarketissa oleva Anna-Bella on siirtynyt Jõe ja Narva mnt -katujen kulmaan. Samassa rakennuksessa on kolme liikettä joista kaksi näkyvät Jõe -katua pitkin kävellessä/ajaessa. Anna-Bellassa voi asioida englanniksi. Muissa pärjättiin hyvin huono-suomi -keskusteluillakin :D

Salocenter, Narva mnt 9 on ulospäin melkoisen halpahallin/mainostarrahirviön näköinen. Sisällä yläkerrassa kuitenkin paljon hääpukuja morsiamelle, sulhaselle sekä muulle hääväelle. Palvelua huonolla mutta ymmärrettävällä suomella.

Pronksi -kadulle merkitty Kibe! ei ole enää olemassa.

Vialandi, Tartu mnt 32, ajoimme oli eli on olemassa mutta emme pysähtyneet.

Tigasmo, Liivalaia 20, Eesti üuhisbankin talossa, näkyy tielle ja parkkipaikat liikkeen edessä. Etsimme sulholle pukua mutta miesten puvut olivat vain vuokralla.

Pärl, Liivalaia 3, ei löytynyt

Stockmannilla emme käyneet mutta siellä kuulemma on hääpukuosasto

Tiina Talumees sijaitsi ennen vanhassa kaupungissa, nykyään Rotterman kauppakeskuksessa sataman ja keskustan välissä

Kaubamajassa oli edullisia miesten pukuja, smokkeja, frakkeja. Yleisesti ottaen bonjour-pukuja, jota haimme ei löytynyt, ei liene virolaisten tapaan sopiva.

Jokaisessa hääliikkeessä oli asusteita, tiaroja, kenkiä, koruja, hiusneuloja, sukkanauhoja yms tavaraa ja vähintään puolet halvemmalla kuin täällä. Ostin sukkanauhoja 5e/kpl sekä saumasukkahousuja/stay uppeja sekä erikoisempia sukkia n.9e/kpl (suomessa wolford yms vähintään 20e/kpl). Lisäksi ostin hiuskoruja joissa pinnin päässä helmi tai timantti, maksoivat n.1e/kpl kun suomessa ovat 4e-> /kpl. Valkoisia erilaisia koristeellisia sateenvarjoja löytyi kaubamajan keskikäytävältä n. 12e/kpl.

Hääpukuni olen jo ostanut Suomesta, tarkoitukseni oli kyllä tutustua ensin Tallinnan valikoimaan. Silmäilin kuitenkin pukuja ja ne vaikuttivat laadukkailta, morsiussatiinit olivat paksuja, taftit kiiltäviä :D Mallit olivat trendikkäitä ja olisin yhtähyvn voinut astua Suomessa myytävien pukujen keskelle, en huomannut puvuissa mitään eroa. Hintoja en valitettavasti huomannut katsoa mutta jos asusteetkin ovat noin paljon halvempia..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka!

Onko kenelläkään kokemusta morsiuspuvun hankkimisesta Tallinnasta? Missä olisi hyviä liikkeitä? Olisin tosi kiitollinen kokemuksista ja hyvien kauppojen osoitteista :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän unohtunut vastata, mutta kyselin tuolla aikasemmin tuosta Anna-Boutiquesta ja nyt voin kertoa ihan omakohtaista kokemusta. Eli siis myyjät puhuivat keskenään venäjää, mutta englannin kielellä ja elekielellä pärjäsi oikein loistavasti. Hintataso on oikeasti aika päätähuimaava, halvimmat puvut noin 800€ ja sitten oli muutama alennuskessa oleva halvemmalla. Mutta kun se oma puku löytyi niin ei sillä hinnalla ollut sitten mitään väliä. Joten siis morsiammille jotka etsivät halvempia pukuja ei varmaan ihan se oikea paikka. Tosin suomen hintatasoon täällä oli ehkä himpun halvempaa, oma pukuni olisi suomessa maksanut varmaan lähemmäs 3000€.

Ja tosiaan kävimme ensin Salo Centerissä, josta jopa varasin yhden puvun, mutta kun vaihdoimme liikettä niin huomasi kyllä kuinka pukujen laatu muuttui kun pääsi ns. "tasokkaampaan" liikeeseen. Oli Salo Centerissäkin muutamia ihan kivoja pukuja, mutta ah niin halvan näköisiä kun sai vertailukohteeksi näitä kunnon materiaaleilla varustettuja.

Muissa liikkeissä ei sitten tarvinnutkaan käydä kun puku löytyi jo toisesta missä vierailtiin :girl_smile:

Olen myöhemmin käynyt myös Sadamarketissa olevassa liikkeessä, mutta siellä en kauheasti pukuja enää katsellut. Ihan kiva myyjä oli, mutta tilat aika pienet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin yhdyn kyselemään Tallinan hääpukuliikkeistä. Onko kukaan käynyt viimeaikoina? Onko hinnat muutuneet ja kannattaako lähteä sieltä asti puvunhankitaan? Helsingissä kun en asu, joten sinnekin tulisi matkaa jo puolen suomen verran... Tosin, voi olla, että Tallinnassa käymme joka tapauksessa... :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko eurojen tulo vaikuttanut mitenkään pukujen hintoihin? Saako pukuja enää paljoa halvemmalla kuin Suomesta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä kuuluuko kysymys tähän ketjuun, mutta kun Tallinnasta on kyse niin tänne sen nyt täräytän. Onko Tallinnan kangaskaupat jollekin tuttu juttu, pitsikangasta olis hääpukuun tarkotus lähteä etsimään ja jos joku pystyisi neuvomaan mistä sitä kannattaa lähteä hakemaan tai kannattaako mistään niin olis hieno homma! :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heipä hei!

olen lähdössä juomanhakureissulle Tallinnaan ensi kuussa ja samalla ajattelin hyödyntää Tallinnan alusvaate puolen. Haluaisin ostaa seksikkään valkoisen alussetin hääpuvun alle. Olkaimettomat rintaliivit ja stringit, sekä hääyötä varten seksikkään "yömekon". Katselin jotain sivustoja netissä, mutta monet yöasut meni roolileikkien puolelle ja pornahtaviin asuihin. Tällaista en kaipaa, vaan seksikästä ja tyylikästä asua, mihin voi pukeutua muulloinkin. Ihan normi leffailtana -tyylillä..

Kiitos vinkeistä. Reissu siis vasta huhtikuun lopussa, joten siihen asti otan kaikki inkit ilolla vastaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käytiin noin kuukausi takaperin Kaubamajassa ja siellä tuntui olevan valikoima ihan ok. Edullisempia kuin Suomessa oli ainakin bodyt joita sovittelin ja kokoja oli aika hyvin saatavilla. Ja sijaitsee siis Viru keskuksessa. Lindexit yms on nykyisin suomen hintatasoa :girl_mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen tuli käytyä Tallinnassa. Minulle oli sovitusaika varattu Anna-Boutiqueen klo 11.30. Laivamme saapui Tallinnaan klo 9.30, joten päätimme katsastaa ensin muita liikkeitä.

Kävimme Anna-Bellassa (josta en nettisivujen perusteella odottanut paljoakaan). Liikkeessä oli sekä valkoisia, että ivoryn värisiä pukuja. Itse kuitenkin sovittaessani totesin, että puhtaan valkoinen sopii minulle paremmin :girl_smile:

Myyjä oli todella ystävällinen ja selvästi asiakaspalvelupersoona. Kommunikoimme englanniksi.

Liikkeestä löytyi yht. n. 10 pukua, joita halusin sovittaa. 9 ensimmäistä pukua eivät kuitenkaan erityisemmin säväyttäneet, joten en odottanut viimeiseltä puvulta enää paljoakaan. (Varsinkin kun olin ehkä jo muodostanut mielikuvan siitä, että hankin pukuni Anna-Boutiquesta, johon olin jo etukäteen varannut sovitusajan). Kun sen viimeisen puvun sai päälle niin WOW! Sen vaan tiesi että tää on se The Dress :girl_sigh: Alettiin mun äidin kanssa molemmat itkeä. Varasimme puvun ja päätimme käydä tarkastamassa vielä Anna-Boutiquen tarjonnan.

Anna-Boutiquen liike oli suurempi ja siellä oli enemmän pukuja. Myyjiä oli kaksi, mutta palvelu oli jäykähköä. Sovitin liikkeessä n. 10 eri pukua, joista 3 oli hyviä, muttei niitä voinut mitenkään verrata siihen Anna-Bellan pukuun.

Hintatasosta sen verran, että Anna-Bellasta sain pukuni, alushameen ja hunnun 430 eurolla.

Anna-Boutiquessa 3 parhaimman puvun hinnat olivat 500-700euroa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulin Tallinnasta takaisin hääpuku ostoskassissa - lähtiessäni ajattelin, että katsotaan nyt ajatellen samalla, että tämä on huvimatka, koska vasta aloitin puvun etsimistä. Suomessa en ollut vielä käynyt sovittamassa, vain googlettanut ja löytänyt ihastuksen Mon Cheri-puku. 4 tuntii Tallinnassa, kolme liikettä ehittiin.

Anna-Bella (Jõe 2):

Arviolta 100 pukua näytillä, tästä kolmasosa vitivalkoisia, loput ivory. Malleja laidasta laitaan: omasta koostani (42) löytyi A-linjaisia, mutta mielestäni puvut olivat sellaisia, joita olin jo nähnyt kavereiden häissä. Palvelukieli englanti, palvelu innokas ja ystävällinen. Hintataso 300-600 euroa, aletangossa 150 e. Paikallinen tyttö näytti suosivan vitivalkoista, kapealinjaista, olkaimetonta ja kreikkalaistyylistä sifonkipukua.

Tigasmo (Liivalaia 22):

Arviolta 70 pukua esillä, eniten vitivalkoista. Puvuissa oli jokin "juju" (laskos, ruusuke), joka teki niistä veistoksellisia ja kauniita. Ompelija voi myös ommella hääpuvun. Ammattitaitoinen henkilökunta: opastivat, että tangolla jokin puku saattaa eka näyttää ohitettavalta, mutta päällä se sittenkin näyttääkin upealta. Totta. Palvelukieli suomi, auttoivat päärynä-vartalolle etsimään pukua. 450 euroa maksoi kokeilemani.

Pärl (Liivalaia 3):

Hääpuvuissa oli ryhtiä, kimallusta ja näyttävyyttä, ehkä ripaus kuninkaallisuuttakin. Tätä minä olin kaivannut. Aletangolla 100 euroa, muutoin 500-700 euroa. Maksutapa käteinen, englanti.

Hullaannuin kaupoissa "kermakakkuihin", mutta päädyin puhdaslinjaiseen paksukankaiseen A-malliin (Monacon häät -linjastoa). Kun huomaat hymyileväsi, olet löytänyt pukusi. Myös tuomaristosi ääni ja katsee muuttuvat ihaileviksi, senkin huomaat kyllä :) Nyt alkoi kampauksen ja kukkakimpun miettiminen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa !

Myös minä kävin katsastamassa Tallinnan hääpukuliikkeiden tarjontaa unelmapukuani etsiessäni.

Yllätyin tarjonnasta todella positiivisesti ja löysinkin upean hääpukuni vain parin tunnin etsimisen jälkeen ! Pukua etsiessäni minulla ei varsinaisesti ollut erityisiä kriteerejä, vain että puku olisi pieneen kokooni sopiva, A- linjainen ja yläosaltaan istuva.

Salocenterissä piipahdimme ensimmäiseksi. Pieniä kokoja oli kyllä reilusti, mutta kuten jo muutkin ovat ketjussa aiemmin vihjanneet, puvut valitettavasti paitsi olivat hintatasoltaan edullisia, myös näyttivät siltä.

Seuraavaksi oli vuorossa Anna-Bella . Liikkeen eduksi on sanottava, että palvelu oli moitteetonta (siltä myyjätyttöseltä olisin voinut ostaa vaikka useammankin puvun :girl_haha: ), puvut paljon parempilaatuisen oloisia kuin edellisessä liikkeessä ja liikkeen tilat sovituskoppeineen huomattavasti ylellisemmät kuin muissa käymissämme liikkeissä. Täältä se unelmien mekko sitten löytyikin <3 Puvun lyhennys olisi kuulunut hintaan. Vaikka Anna-Bellassa sovittamani puvut tuntuivat ja vaikuttivat laadukkaammilta kuin Salocenterissä, hintataso oli kuitenkin sama molemmissa liikkeissä ! Kaikki sovittamani puvut maksoivat 300-400 euroa.

Kävimme edellisten lisäksi kolme muutakin liikettä, joiden nimistä muistan ainoastaan Anna-Boutiquen. Tuosta liikkeestä ei jäänyt paljoakaan mieleen, ainoastaan töykeähkö myyjä (joka tuntui Tallinnalaisissa hääpukuliikkeissä olevan enemmän sääntö kuin poikkeus). :/

Puvun lisäksi reissulta tarttui mukaan sukkanauha (6e) ja tiara (25e). Morsiuskenkävalikoima tosin

oli ainakin käymissämme liikkeissä olematon ! :(

Lämpimästi suosittelen Tallinnalaisissa liikkeissä ainakin piipahtamaan, sillä huolimatta edullisemmasta hintatasostaan myös sieltä löytää kasapäin upeita, ihania pukuja ! :-X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisään edelliseen tekstiini vielä sen verran, että pukujen hintatasosta en osaa sanoa kuin

Salocenterin ja Annabellan osalta, muissa ei pukujen hintoja tullut valitettavasti kyseltyä. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reissu Tallinnaan takana, ja itse en sieltä löytänyt pukua, valitettavasti. Puvut olivat liian keltaisia omaan makuuni, ja se vielä korostui, kun vitivalkoiset ja nämä voinväriset olivat vierekkäin tangoissa. Koska laiva oli myöhässä, niin kaikkia liikkeitä emme ehtineet, joihin olimme ajatelleet menevämme.

Salo Center muistutti varastoa, eikä netissä olevia pukuja löytynyt sieltä. Palvelu oli kyllä ihan ystävällistä ja myyjä puhui englantia ja suomea.

Anna Bella sen sijaan muistutti jo oikeaa hääliikettä, ja myyjä oli sielläkin ystävällinen. Puhui englantia ja esitteli pukuja auliisti. Anna Bellan puvut ovat liettualaisia ja sinänsä ihan kauniita. Valikoimissa oli melkoisia kermakakkuja ja yksinkertaisia malleja myös. Heillä kaikki puvut olivat nyöreillä, ei vetoketjuja lainkaan.

Kävimme myös muutamassa muussa pienemmässä liikkeessä, joita en ollut huomannut täällä kenenkään mainitsevan, mutta niiden nimet eivät jääneet mieleen, vaikka kuinka olin varma, että ne muistaisin.

Kiva reissu Tallinnaan, mutta pukua ei löytynyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen menossa maalis-huhtikuun vaihteessa naimisiin, ja haluaisin tietää, onko lahden toisella puolella tosiaan halvempia pukuja? Entä miten niiden koko vastaa suomalaista kokoa?

Tammikuuussa olemme menossa kiertelemään kauppoja, mutta olisi suuri helpotus tietää edes pari ns. varmaa kauppaa, mistä voisi löytyä unelmieni puku....

Entä onko jollain tietoa kullan hinnasta Tallinnassa? Onko edullisempää?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä on edullisempi hintataso kuin täällä. Suosittelen käymään katsomassa! Tosiaan tuolta Anna-Bellasta löytyi oma pukuni, alushameen kanssa kustansi yhteensä 375 euroa. Vaikea uskoa että täältä olisin yhtä upeaa pukua sillä hinnalla löytänyt :) Anna-Bella ja Anna Boutique ovat tutustumisen arvoisia liikkeitä. Mutta siihen tosiaan kannattaa varautua, että suurin osa puvuista on ivoryn sijaan vitivalkoisia. Kullan hinnasta en valitettavasti osaa sanoa.

Tässä vielä pari kuvaa löytämästäni puvusta:

post-37394-0-56364600-1325788953_thumb.j

post-37394-0-14273900-1325788988_thumb.j

Edited by Sweetie^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suunnitelmissa on juomanhakureissu Tallinnaan ja ajattelin, josko samalla katsoisi myös hääpukuja sieltä.

Mitkä on ne must-liikkeet, joissa pitäisi käydä? Jos siis tavoitteena on löytää puku halvalla, mutta kuitenkin tarpeeksi laadukas. Hirveästi en vielä ole sitä unelmapukua miettinyt, mutta joku leveähelmainen ja vähän röyhelöinenkin, ehkä jotain tämän tyylistä http://www.anna-bella.ee/public/files/large/x.jpg

Ja onko Tallinnan hintataso vielä edullisempi kuin Suomessa (erityisesti Keski-Suomessa; sieltä varmaan puvun hankin muussa tapauksessa)? Niiltä Tallinnan liikkeiden nettisivuilta, missä olen käynyt, ei mitään hintatietoja ole löytynyt...

Miten muuten toimitaan, jos haluaa pukuun jonkun korjauksen, kavennuksen, helmanlyhennyksen tms? Jos aikaa Tallinnassa on vaan vkonlopun verran, niin ehditäänkö korjaukset tekemään siinä ajassa? Vai pitäisikö puku sitten lyhentää tms vasta Suomessa?

Onko muuten miesten puvut Tallinnassa halvempia kuin Suomessa? Ja jos, niin mistähän liikkeestä löytyisi näistä hyvä valikoima? :)

Reissulle mukaan lähtee myös morsiusneitojen vanhemmat, joten morsiusneitojen pukujakin voisi saada Virosta halvalla?

Ja jottein kysymyksiä olisi tässä viestissä liian vähän, niin: onko jotain muuta, mitä kannattaisi Virosta häitä varten ostaa, kun siellä kuitenkin ollaan? Juomat siis joka tapauksessa ostetaan sieltä + hääpukua käyn ainakin katsomassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suunnitelmissa on juomanhakureissu Tallinnaan ja ajattelin, josko samalla katsoisi myös hääpukuja sieltä.

Mitkä on ne must-liikkeet, joissa pitäisi käydä? Jos siis tavoitteena on löytää puku halvalla, mutta kuitenkin tarpeeksi laadukas. Hirveästi en vielä ole sitä unelmapukua miettinyt, mutta joku leveähelmainen ja vähän röyhelöinenkin, ehkä jotain tämän tyylistä http://www.anna-bell...les/large/x.jpg

Ja onko Tallinnan hintataso vielä edullisempi kuin Suomessa (erityisesti Keski-Suomessa; sieltä varmaan puvun hankin muussa tapauksessa)? Niiltä Tallinnan liikkeiden nettisivuilta, missä olen käynyt, ei mitään hintatietoja ole löytynyt...

Miten muuten toimitaan, jos haluaa pukuun jonkun korjauksen, kavennuksen, helmanlyhennyksen tms? Jos aikaa Tallinnassa on vaan vkonlopun verran, niin ehditäänkö korjaukset tekemään siinä ajassa? Vai pitäisikö puku sitten lyhentää tms vasta Suomessa?

Onko muuten miesten puvut Tallinnassa halvempia kuin Suomessa? Ja jos, niin mistähän liikkeestä löytyisi näistä hyvä valikoima? :)

Reissulle mukaan lähtee myös morsiusneitojen vanhemmat, joten morsiusneitojen pukujakin voisi saada Virosta halvalla?

Ja jottein kysymyksiä olisi tässä viestissä liian vähän, niin: onko jotain muuta, mitä kannattaisi Virosta häitä varten ostaa, kun siellä kuitenkin ollaan? Juomat siis joka tapauksessa ostetaan sieltä + hääpukua käyn ainakin katsomassa.

Moikka!

Must- liikkeinä suosittelisin ehdottomasti Anna-Bellaa ja Anna Boutiqueta. Pärlissä tai Tigasmossa en käynyt lainkaan omalla reissullani, mutta tässä ketjussa olleiden kommenttien perusteella vaikuttavat tutustumisen arvoisilta paikoilta. Salo Centerissä kannattaa vierailla erityisesti noiden morsiustyttöjen pukujen osalta, hääpukuja löytyy kyllä sieltäkin.

Hintataso on Tallinnassakin vähän eri paikasta riippuen. Esimerkiksi Anna Boutiquen puvut lähentelivät jo suomalaista hintatasoa, vaikka olivatkin vielä edullisempia (ainakin ne puvut joita vilkaisin). Oman pukuni ostin Anna-Bellasta, jossa pukujen keskihinnan mainostetaan olevan 350 euron hujakoilla. Myös pukujen valikoima oli mielestäni laaja verrattuna muihin vierailemiimme liikkeisiin. Omastani maksoin 325 euroa, puvun lyhennys olisi kuulunut hintaan ja olisivat vielä postittaneetkin sen Suomeen. Muiden liikkeiden suhtautumisesta puvun muokkaamiseen en osaa sanoa...

Sitten siinä ihan Anna-Bellan vieressä on joku tällainen kauppakeskus- tyylinen paikka, pienemmässä mittakaavassa tosin, jonka sisältä löytyi kolme tai neljä pientä hääliikettä, joissa oli sekä pukuja että muuta häärekvisiittaa. Liikeiden nimiä en kuollaksenikaan muista! Pikkuliikkeistä ostin sitten tiaran (25e) sekä sukkanauhan (6e). Liikkeiden valikoimissa oli jonkun verran myös kenkiä, mutta omaan makuuni niitä ei valitettavasti siltä reissulta löytynyt. :unsure:

Keskustan Stockmannille asti ei sitten seurueeni kanssa koskaan päästy, mutta kannattaa varmastikin pitää sekin mielessä.

Miesten puvuista en osaa sanoa kyllä mitään, mutta jollakulla taisi tässä ketjussa olla siitäkin kokemusta? Kun kuitenkin yleinen hintataso on Virossa matalampi kuin täällä, niin käsitykseni mukaan tähän voisivat lukeutua myös miesten juhlapuvut?

Seurueeseemme kuului lisäkseni kolme kaasoani sekä kaksi muuta ystävääni, jotka ainakin väittivät olevansa positiivisesti yllättyneitä Tallinnan morsiuspukujen valikoimasta ja hintatasosta, ja pari tyttöä taisi luvatakin viedä meidät uudelleen samanmoiselle reissulle omien häidensä alla! :girl_wink:

Edited by Sweetie^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävin nyt viikonloppuna tutkailemassa kahden morsiuspukuliikkeen bolerovalikoimaa (Salo-center ja olisikohan toinen ollut tuo Anna-Bella)

Valikoimissa tällä hetkellä puhtaanvalkoista sävyä ja etenkin turkista/viittaboleroa. Eli jos talvimorsiamet vielä ehtivät Tallinnan suunnalla käydä, ja bolero puuttuu, niin edullisesti löytyy. (ivoryä ei ollut ollenkaan :( )

Molemmissa paikoissa ystävällinen palvelu. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now