Jump to content
Naimisiin.info

Eri puku loppuillaksi?


Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä oon miettiny ihan samaa jo pidemmän aikaa. Mullakin (toisista suunnitelmista huolimatta) tulee morsiuspuku isolla vanteella ja vielä värillinen, niin mietin tässä, että olisi kiva hankkia joku toinen hame loppuillaksi, tanssimista varten; toisaalta hääpuvussa ollaan vaan se yksi päivä ja silloin sekin aika lyhenisi entisestään.

Ps. Emilia Leppilammellahan oli häissään irroitettava alaosa, jonka alla oli minihame, hauska idea mun mielestä  :D

Link to comment
Share on other sites

Kaverilleni tama ajatus olisi ollut hyvaksi - han vasahti iltakahdeksaan mennessa omissa haissaan, ja joutui menemaan hotellihuoneeseensa nokosille vahaksi aikaa, koska monituntinen rupeama korsetissa ja vannehameessa kavi tukalaksi. Tauon jalkeen han jatti vannehameen pois ja korsetin erittain loysalle, mutta sanoi ettei juhliminen enaa oikein huvittanut kun ei ollut muuta kuin Se Unelmien Haapuku, jota kuitenkin oli tullut pidettya jo ihan liikaa. :P

Suosittelen siis kevyempaa vaatekertaa ainakin varalle - jos silla haapuvulla parjaa niin hyva juttu, mutta monet kuitenkaan eivat ole tottuneet bailaamaan vuorokauden ympari hienossa juhlapauvussa, etta paremmin jaksaa bailata jos on vaihtoehto valmiina nuupahtamisen varalle.

Link to comment
Share on other sites

Oon miettinyt samaa ja tosiaan, voihan ne kevyemmät bailuvaatteet ottaa varalle vaikkei sitten loppujen lopuksi tulisikaan käytettyä. Meillä on tarkoitus juhlia vieraiden kanssa aamuun asti, ensin juhlapaikalla ja sitten savusaunalla eli varmaan viimeistään mikäli saunaan menen, se puku ois kiva vaihtaa (vaikka se onkin ihana :-X).

Link to comment
Share on other sites

Eli ei olisi muidenkaan mielestä ihan älytön idea... sulho ei tosin asiasta innostunut, mutta täytyy miettiä. Jotenkin tuntuu niin epäkäytännölliseltä olla siinä hökötyksessä, käydä vessassa sen kanssa jne.

Ja tätä kautta sais tietty tekosyyn ostaa jonkun kivan kevyemmän juhlamekon :)

Toi olis kyllä ihana idea että kaksiosaisessa puvussa olisi toinen alaosa, mutta se on nyt myöhäistä, kun hääpuku on yksiosainen.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan sulhon kanssa myös päädytty siihen, että otamme kumpainenkin vaihtovaatteet mukaan, jotka voi sitten juhlinnan lomassa käydä vaihtamassa, tai viimeistään saunasta tullessa.... ;)

Ostin vähän aikaa sitten alesta vaaleat suorat housut, jotka on aika löysän malliset, lisäksi vielä yritän etsiä jonkinlaisen paidan... Hääpuku on kuitenkin aika tiukka, joten otan mukaan rennot siistit vaatteet, joissa voin toivon mukaan myös syödä jotain  :P

Link to comment
Share on other sites

Mulla on muutenki niin EIperinteiset häät suunnitteilla. Menen valkoisessa koltussa vihille mutta kun siirryn juhlapaikalle vaihtuu kolttu mustaan vastaavaan satiini luomukseen keltaisin koristeluin.. :) Teema on häissä muutenkin musta keltainen :-X Ei kai se vanne hame niin epämukava ole, ystävien kokemuksista pätellen ainakaan... :) Kerran sitä vaan naimisiin mennään...

Jokaisen oma päätöshän se on.. :)

Link to comment
Share on other sites

Mun unelmien hääpuku olisi vihreä, liehuvahihainen ja tyllihelmainen, yläosassa ja vyötäröltä nauhana alaspäin violettisävytteisiä (kukka)kirjailuja. Puvun juju olisi kuitenkin siinä että alaosa lähtisi irti ja sen alta paljastuisi tylli/taftiminihame ja vaikkapa upeat saappaat, nimittäin jalat on mun vartalosta se esittelemisen arvoinen osa enkä halua pitää niitä koko hääpäivää piilossa ;).

Link to comment
Share on other sites

Olin noin vuosi sitten vieraana häissä, joissa morsian vaihtoi toisen puvun päälleen heti häävalssin jälkeen. Tämä toinenkin puku oli ihan oikea hääpuku, joskin kevyempi ja "keijumaisempi" kuin se virallinen paksusta satiinista valmistettu ja korsetilla ja laahuksella varustettu vihkipuku.

Ei siis mikään ennennäkemätön idea  ;D

Link to comment
Share on other sites

Minä vaihdoin hääpuvun pois puoliltaöin, olin erikseen hankkinut "bilepuvun" eli silkkisen vähän polven alle ulottuvan mekon tätä varten. En halunnut tuhota kaunista ja arvokasta pukua sillä että minä itse tai joku muu olisi tallonut helmat piloille. Onneksi olikin sitten bilepuku koska tanssittiin viiteen asti aamulla ja hääpuvussa oli vaikea tanssia edes häävalssi...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest Laura090808

Mitä mieltä olette; ajattelin vaihtaa hääpukuni "bileasuun" ennen kuin siirrymme jatkamaan juhlia ravintolaan? Meille tulee paljon kavereita häihin ja kun virallinen osuus on ohi, jatkamme juhlimista jossain ravintolassa. En kuitenkaan halua laittaa hääpukua sellaiseen paikkaan ja suunnittelin, että vaihdan pikkumusta-tyyppisen asun, tietenkin valkoisen sellaisen josta näkee että olen illan morsian.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anna-Elina

Minusta kuulostaa hyvältä ratkaisulta. En tiedä, minkä tyyppiseen ravintolaan olette menossa jatkamaan hääjuhlintaa enkä tiedä, millainen varsinainen hääpukusi on, mutta etenkin jos varsinainen hääpuku on leveähelmainen ja muhkea, on hyvä ratkaisu vaihtaa helpompaan ja kapealinjaisempaan ennen ravintolajatkoja. Silloin tällöin hotellin yökerhossa näkee hääpareja ja perinteiseen hääpukuun pukeutunut morsian vie vähintään kahden ihmisen verran tilaa joka paikassa, varsinkin baaritiskillä ja tanssilattialla  ;D Jos puku on vielä valkoinen, harmitus voi olla kova, jos joku satunnainen ohikulkija vahingossa läikyttää viininsä ja fisushottinsa helman päälle. Vaikka myös jatkopukusi olisi valkoinen, sen pesettäminen ei todennäköisesti tule niin kalliiksi kuin morsiuspuvun ja onhan esimerkiksi kotelomekossa paljon vähemmän riskialtista kangaspinta-alaa kuin morsiuspuvussa  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest mikita

minulla on myös vaihtopuku jatkoille!!! ;D pysyypähän tuo kallis morsiuspuku kuosissa ja sitten voi itsekin huoletta juhlia ravintolassa ::)

Link to comment
Share on other sites

Guest olga

Minulta löytyy myös vaihtopuku...ensin aloitetaan pitkällä perinteisellä ja muhkealla, mutta bileitten jatkuessa yömyöhään jossain vaiheessa vaihdan lyhyeen (valkoiseen) pukuun  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Laura090808

Sitä itsekin ajattelin, ei tarvii turhaan pelätä varsinaisen hääpuvun likaantumista. Bileasuksi en aijo ostaa mitään huippukallista, satsaan kuitenkin siihen itse hääpukuun. Joka tulee olemaan leveähelmainen ihanuus  :)

Link to comment
Share on other sites

Bileasuun minäkin päädyin monien pähkäilyjen jälkeen. Tuntisin itseni ehkä liian silmätikuksi yökerhossa, jos olisin muhkeassa valkoisessa hääpuvussa, ja puvun likaantuminen takuulla harmittaisi.

Minulla asiaa helpottaa se, että hääpukuni on 2-osainen, jossa yläosa on viininpunainen ja hivenen korsettimallinen. Alaosa on suht iso valkoinen ja monikerroksinen. Illan tullen ennen jatkoille lähtöä heivaan vain alaosan pois ja vaihdan tilalle polvipituisen luonnonsilkkisen mustan ja melko yksinkertaisen hamosen  :)  

Link to comment
Share on other sites

Guest Laura090808

Mä suunnittelin tota samaa,että ostaisin sellasen puvun missä yläosa on erillinen "korsetti" ja sit vaan vaihtaa hameen erilaiseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulla on puku teetetty omien suunnitelmien mukaan ja mulla on siellä alla lyhyempi helma (ei mini, vaan lyhyempi  ;)). En jaksaisi koko iltaa varoa pitkää helmaa ja kulkea vanteen kanssa. Siitä saadaan kiva ohjelmanumerokin, kun teen sulholle paidan loppuiltaa varten ja itse rykäisen helman pois  :)

Link to comment
Share on other sites

Minä tässä vaan ihmettelen et miksi se pitää sitten ostaa semmonen vannepuku jos tuntuu ettei semmoisessa viihdy? Eihän sen puvun tarvi olla niin perinteinen korsetti&vanne-yhdistelmä...

Anteeksi tämä kritiikki mutta ihan järettömältä myös kuulostaa se että "säästetään" kallista ja hienoa pukua sotkeentumiselta ym, koska eihän sitä ole tarkoitus enää kuuna päivänä pistää päälle! Käyttää sitten pesulassa jos puku on tarkoitus myydä...

Tietysti, kukin taplaa tyylillään mut... tämmöstä vaan pohdin... Anteeksipyyntöni myös jo nyt jos ja kun joku tästä näkökulmasta tuohtuu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...