Jump to content
Naimisiin.info

Tunnetko kaikki vieraasi?


Sanjis

Recommended Posts

Tunnen kaikki muut, paitsi sulhasen kummitädin, joka tuskin tulee paikalle (on vanha ja ilmeisesti huonossa kunnossa) ja enoni vaimon kahta lasta en varsinaisesti tunne, eikä tunne sulhanenkaan, mutta olisi mielestämme töykeää jättää heidät kutsumatta. Mutta tuskin hekään paikalle ilmestyvät, emmekä loukkaannu, elleivät halua tulla lähes ventovieraiden ihmisten häihin. :)

Meille on tärkeää, että kutsumme vain sellaiset ihmiset, joiden kanssa olemme tekemisissä, ja joiden läsnäolo on meille tärkeää. Toki näiden ihmisten kanssa tulee muutama vähän vieraampaa ihmistä, mutta emme halua kuitenkaan jättää perheistä tiettyjä henkilöitä kutsumatta, koska se olisi mielestämme töykeää.

No niin, lopulta ilmoittautuneissa on vain yksi sellainen, jota en ole koskaan tavannut, ja hän on erään opiskelukaverimme seurustelukumppani, joka asuu eri kaupungissa. Vieraita juhliimme tulee 41 henkilöä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tarkkaa vieraslukumäärää emme vielä tiedä, ihmisiä kutsutaann n. 200 (kuinka paljon yli tai alle, selviää joskus). Tunnen heistä jokaisen, myös avecit, keitä nyt sitten kutsutaankaan... Sekä sulhasella, että minulla on suhteellisen suuri suku. Siltikin pidämme jatkuvasti yhteyttä serkkuihimme, täteihin, setiin. Myöskin ystäviä olemme haalineet suhteellisen suuren joukon ympärillemme. Emme osaisi heistä karsia joukkoa pienemmäksi, joten saan nyt ne isot häät, mistä joskus pikkutyttönä olen haaveillut.  :-X:D Enkä kyllä haluaisikaan jättää heistä ketään pois, haluan, että kaikki pääsevät juhlimaan meidän kanssa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Sulhanen ei ole koskaan tavannut ketään isäni puolen sukulaisia, enkä minä ole tavannut ketään sulhasen isän puolen sukulaisia. Häihimme haluamme kuitenkin kutsua molempien sukua. Sitten on ainakin tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin :)

Link to comment
Share on other sites

Valitettavasti en todellakaan tunne kaikkia vieraitamme (tosin eipä tuo sulhokaan kaikkia tunne). Meillä vanhemmat maksavat osan häistä ja vieraslistan suhteen jouduimme tekemään kompromisseja.

Toisaalta ei minua haittaa se, etten vieraita tunne. Jännittää vaan aikas kovasti, ettei kukaan tuntemattomista vaan keksisi meitä yllättää millään tylsällä leikillä tms. En todellakaan halua joutuvani osallistumaan johonkin sellaiseen, mitä itse vihaan tai mistä kauhistun...

Link to comment
Share on other sites

Tunnen kaikki muut, paitsi miehen äidin veljen vaimoineen. Ollaan kutsuttu sillä periaatteella vieraita, että olemme heidän kanssaan tekemisissä ja he ovat meille tärkeitä. Nuo "tuntemattomat" käski anoppi kutsumaan ja kyllähän sinne kaksi uutta tuttavuutta hyvin mahtuu.

Link to comment
Share on other sites

Vietämme kohta kihlajaiset osittain juuri siitä syystä, että tapaisin miehen puoleista sukua ennen häitä, sillä ajatus useammasta minulle täysin tuntemattomasta ihmisestä ei miellytä.

Toki kaukaata tulevat vieraat tapaan häissäni ensimmäistä kertaa, mitä todennäköisimmin, mutta on kiva kuitenkin tuntea edes suurin osa :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Shabibah

iik..en kyllä ole..olen avokin kanssa seukannut 7 ja puoli vuotta ja en ole kuin kolme henkilöä tavannut hänen äidin puoleltaan..kaksi enoa ja tädin. sieltä on tulossa liuta serkkuja ja niiden perheitä ja on siinä tutustumista ;D

Link to comment
Share on other sites

Oman sukuni ja ystävämme kaikki olen tavannut ja tunnen (yhtä avecia lukuunottamatta, mutta hänetkin pitäsi tässä kesän kuluessa tavata). Sulhasen puolelta suvusta en ole oikeastaan ketään tavannut (kun asuvat toisella puolella Suomea, eikä kukaan ole järjestänyt mitään juhlia missä olisi voinut tavata  ;)). No nyt sitten häissäämme tavataan ja toivostavasti myös tutustutaan...

Link to comment
Share on other sites

En. Häihin toivottavasti osallistuu hyvän ystäväni avopuoliso, jota en ole koskaan tavannut vaikka he ovat asuneet yhdessä vuosia. Samoin osa miehen sukulaisista, jotka asuvat kauempana, tulevat tutuiksi vasta hääpäivänä. Mieskään ei ole tavannut kaikkia minun sukulaisiani, eikä edes ihan kaikkia ystäviäni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...