Sign in to follow this  
Followers 0
harley84

Villa Näsirinne (Tampere)

44 posts in this topic

Onko kenelläkään kokemusta Ylöjärvellä sijaitsevasta Villa Näsirinne -huvilasta? Harkitsen paikkaa häidemme juhlapaikaksi. Kaveri kehui paikkaa upeaksi ja olikin järjestänyt siellä juhlat, hieman eri luonteiset tosin kuin häät. Toisaalta löysin suomi24 -keskustelupalstalta sattumalta viestiketjun, jossa paikkaa haukuttiin. Aion joka tapauksessa ensi kesänä käydä paikkaa katsomassa, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan, jos jollain on kokemuksia. :)

Toinen paikka, jota harkitsen on Tampereella, Taulaniemen "kartano", onko kenelläkään sattumalta sieltä hääkokemuksia? Tarkoitus on sekin paikka käydä kurkkaamassa.

Ja mielellään kuulisin jotain muitakin vaihtoehtoja Tampereen seudulta, ravintolahäitä emme halua. :) Kertokaahan mielipiteitä tai ehdotuksia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

meidän häät pidetään näsirinteellä ensi kesänä,olen myöskin lukenut sen haukkumisen.

olen sitä mieltä että paikka on mahtava ja siellä on tehty pientä kunnostusta, joten paikkaa on vähän uudisteltu ja paremmassa kunnossa.

ja se joka tuon haukkumisen on kirjottanu, tais olla pikkuriikkisen liian hienohelma sellaseen paikkaan.

mutta meidän häistä tulee rennot juhlat metallimusiikkia jonkinverran sisältäen :girl_wink:

että suosittelen, jos et suunnittele mitään jäykkiä häitä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ite kans hääpaikkaa etsiessä ihastuin tuohon Näsirinteeseen mut hylkäsin sen muovituolien ja netissä pyörivien varoitusten takia. Treen häämessuilla oli Näsirinteen ständi, jossa kävin kuitenkin kaikesta huolimatta kurkistamassa ja juttelemassa omistajien kanssa. Kävikin ilmi, että omistajat vaihtuneet viime vuonna, ne varoitusviestit koski siis edellistä omistajaa! Uudet yrittäjät oli todella ystävällisiä ja ammattitaitoisen olosia. He remppaavat paikkaa parhaillaan, kertoivat laittavansa lattiat ja seinät ja kalusteet uusiksi. Heidän visionsa paikasta vakuutti mut niin hyvin, että tein alustavan varauksen 2011 kesälle. Huhtikuun loppuun mennessä remppa on valmiina ja paikkaa pääsee katsomaan, en malttais odottaa! Tän saman firman kautta saa myös varattua laivan, joka kuljettaa vieraat kaupungista Näsirinteelle, musta sekin ois kauniina kesäpäivänä aika kiva idea.

Eli siis kannattaa ehdottomasti harkita Näsirinnettä ja käydä siellä tutustumassa nyt muutaman viikon päästä, kunhan ovat saaneet remontin tehtyä. Ja musta se Näsirinteen sijainti ja luonto tekevät siitä juuri niin upean, oon joskus käynyt paikan päällä ja näkymä niemennokasta järvelle päärakennuksesta on henkeäsalpaava!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen ollut vieraana häissä, jotka järjestettiin Taulanniemessä. Paikkana oli se hieno kartano, jossa järjestettiin ruokailu. Ruokailun jälkeen oltiin pihalla, kunnes siirryttiin läheiseen Aittaan, jossa vietettiin loppuilta. Siellä oli tanssia ja kahvitusta. Vieraita häissä oli alle 50 henkeä ja se näkyi aitassa, jonne olisi mahtunut enemmänkin. Wc-tilat oli kartanon ohessa, joten juomat piti jättää ns.parkkiin, ennenkuin sai käydä wc:ssä. Ja meidän piti poistua sieltä klo 24 mennessä, jolloin alkoi hiljaisuus leirintäalueella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häät vietetään Näsirinteessä! Uusi omistaja vaikuttaa todella mukavalta! Kannattaa katsoa facebookista Villa näsirinteen oma sivu, sieltä löytyy nyt myös joitain kuvia remontin ohessa otettuja. Näyttää todella kivalta! :)

tässä kuvakansio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos ihmiset vastauksista. :) Meillä on ollut niin kiireinen kevät rempan takia, että hääsuunnittelut jääneet hieman huonolle hoidolle! :) Nyt taas ehtii ja alkaa olla jo pieni paniikki tilavarausten suhteen, mutta noh, eiköhän sitä jotain löydy.

Hei, Santzu, sun pitää kertoa sitten, että kuinka teidän häät meni ja miten istui metallimusiikki Näsirinteeseen. :) Me ei kans mitään hienostohäitä kyllä suunnitella, vaan rennot ja ihanat, meidän näköiset häät! Ollaan kans aika "rock'n'roll" pariskunta, eikä tykätäkään mistään liian hienosta. :girl_wink:

Järven rannalla kasvaneena lähinnä tuo Näsirinteen ympäristö houkuttaa mua. Toivottavasti niillä olis vielä vapaata kesälle 2011 tai ees syyskuulle. Tosin syyskuussa ei välttämättä enää oo hirveen kiva risteillä, mutta eihän kaikkea voi saada. :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Johan on paikka muuttunut :girl_smile:

Ja tosi paljon parempaan suuntaan!

Meillä on varaus elokuulle,katsomaan ei olla vielä päästy mutta kuvista päätellen aivan loistava paikka!

Ainoa mitä mietin on toi juhlien loppuminen 02..

Vaikkakin luulen,että porukka on varmaan aika väsynyttä jo siihen aikaan mutta mitä jos juhlat onkin vielä silloin täydessä käynnissä :girl_smile:

Onko tietoa onnistuuko mitenkään olemaan pidempään vai onko toi tiukka aika?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaa.. Ehdinpäs pitää mahtavat häät siellä 2008 edellisen omistajan aikoina. Huudettiin ja mölyttiin 04 yöllä asti ja vieraat oli yötä. Bändi soitti 24 asti ja sit 2h vielä karaokea tanssitalossa, jossa ei ollut vielä ees akustiikkalevyjä. Joku naapurin mummeli kävi siellä desipelimittarin kanssa valittamassa, mutta me heitettiin se pois alueelta. Poliisia ei tullut. Niillä tais olla parempaakin tekemistä kesällä lauantai-iltana :D

Paikka on mahtava ja nyt rem´pan jälkeen vielä upeampi. Toimita on kuitenkin sen verran muuttunut edelliseen, että kannattaa tuo alkoholiasia ainakin varmistaa. Siellä ei ennen tarjoiltu talon toimesta mitään ruokia, joten ei ollut ravitsemuspaikka vaan vuokrattava tila. Silloin tuotiin kyllä omaa juomaa paikalle ja paljon :) Poliisille häät vaatii aina ilmoituksen, mikäli alkoholia tarjoillaan, tätä ei moni tiedä!!

Nuo Näsirinnettä koskevat desibelimääräykset on ihan naurettavat. 40desiä on hiljainen puheääni :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuvie perusteella tuo paikka vaikuttaa aivan mahtavalta. Ja kun lähetin omistajille sähköpostia sain samana päivänä vastauksen ja todella ystävälliseltä vaikutti.

Lupasivat laittaa lisää kuvia paikasta mutta ei ole vielä tullut.. Et jos jollain on ollut jo tänä kesänä häät siellä, olisi tosi kiva jos vois laittaa kuvia. :girl_smile:

Mut oon jäänyt miettiin tota naapuri riitaa.. pelkään että naapurit häiritsevät häitämme.. Mietinkin että pitäiksö paikalle hankkia vartija (tai useampi)? Saisin sellasen nimittäin suhteellisen edullisesti suhteilla. Se voisi sit hoitaa valitukset eikä meidän tarvisi murehtia niistä.. en nimittäin jaksa enään yhtään hulluja nipottaja naapureita. :girl_impossible:

En usko hetkeäkään tuon kirjoittajan juttuja.. eli ne ei jäänyt vaivaan. Säälin tuollaisia ihmisiä, heillä on pakkomielle ihan turhaan asiaan. Voisivat käyttää energiansa hyödyllisempään. Olisivat varmasti onnellisempia kun ei jaksaisi aina tapella.

NIIN ETTÄ KAIKKI NAAPURIT: VAROKAA ME TULLAAN SINNE BILETTÄÄN! JA MEILLÄ ON ISOJA 150 KILOSIA VARTIJOITA!!! :skilletgirl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystäväni häitä vietettiin Näsirinteellä reilu viikko sitten, ja täytyy kyllä antaa kehut paikalle. Ruoka oli mahtavaa, kakku tosi hyvä (yleensä en pidä kermakakuista mutta tätä hain jopa lisää :girl_haha: ) ja miljöö mitä mahtavin.

Tuo tanssisali oli kiva ja sinne kyllä mahtuu isompikin porukka tanssahtelemaan.

Naapureita nähtiin sen verran että kävivät meitä portilta kuvaamassa, tiedä sitten mitä kuvilla ajattelivat tehdä, koitin ainakin hymyillä kauniisti :girl_wink:

Summa summarum, voin kyllä vilpittömästi suositella muillekkin :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Äänentoistolaitteiden jatkuva käyttö ulkotiloissa yöaikaan klo 22.00–

7.00 sekä päiväaikaan sairaalan, vanhainkodin, päiväkodin tai muun

vastaavan hoitolaitoksen läheisyydessä on kielletty. Äänentoistolaitteet,

joita käytetään ulkotarjoilualueella tai mainostarkoituksessa päiväaikaan

on säädettävä siten, ettei toistettava ääni ole selvästi kuultavissa

asuinhuoneistoissa ikkunoiden kiinni ollessa.

Eli... äänentoistolaitteita ei saa pitää ulkotiloissa, sisällä saa toki soittaa musiikkia vaikka yöllä. Tuossa ei ole lähellä sairaalaa, vanhainkotia, päiväkotia tai hoitolaitosta, joten muut määräykset eivät koske Näsirinnettä. Tässä paikassa ei ole myöskään kyse ikinä ulkotarjoilualue tai mainostarkoitus, mikäli bändi soittaa tanssitalossa tai huvilassa sisällä.

Ympäristönsuojelulaissa ei lue mitään kohtaa, mikä estäisi juhlimisen Näsirinteellä.

Joku kahko pistää blogiinsa kuvia häävieraista, jotka virsaavat puskaan. (miehiä), Kannattaa siis pysyä sen Näsirinteen tontin sisäpuolella, eikä hortoilla siellä rajoilla... Sehän on yksityisalue ja yksityistilaisuus, mikäli naapurit sinne tunkee, niin he rikkovat sääntöjä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jospa tämän "naapuri hässäkän" jälkeen taas palattaisiin asiaan... Ymmärsin noilta näsirinteen nettisivuilta, että häiden tarjoilu tulee ottaa heidän kauttaan? Onko kenelläkään kokemuksia tästä Näsirinteen ruokapuolesta?

Entä sitten tuo tila; Kuvissa näytti upealta, mutta millainen tuo päärakennuksen pohja on? Mahtuvatko kaikki vieraat yhteen tilaan vai koostuuko se useammasta pienestä huoneesta? Mikä on tämän hetkinen tilavuokra?

Edited by Tiikeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä kyselin sähköpostitse vähä just tietoja tilasta ja istumajärjestyksestä.. ja tälläsen vastuksen sain.. Eli kun meille on tulossa n. 120 vierasta niin ei kyl haittais jos kaikkie ei mahtuisi ihan samaan tilaan ruokailussa koska sitten kun alkaisi ohjelmaa tulemaan siirryttäis tonne tanssisaliin.

"Tervehdys! Kiitoksia mielenkiinnosta Villa Näsirinnettä kohtaan. Meillä on tarkoitus lisätä kuvia nettisivuillemme ja facebookin sivuille nyt juhannuksen jälkeen kun alkukesän kiireet ovat hiukan hellittäneet. Nyt tällä hetkellä minulle ei sen enempää kuvia paikastamme ole lähettää. Toki Villa Näsirinteen facebook-sivuilla on muutama kuva enemmän kuin nettisivuillamme. Päärakennukseen mahtuu yhtäaikaisesti maksimissaan 150 vierasta joista 120 alakertaan ja 30 yläkertaan. Ikkunasaliin mahtuu n. 90 henkeä. Loput alakerran paikat ovat aivan ikkunasalimme lähettyvillä joten kaikki alakerran juhlavieraat ovat kuitenkin kontaktissa toistensa kanssa. Tanssipaviljonki on entinen jumppasali joten se on iso yhtenäinen tila jossa on myös pieni esiintymislava. Siellä on myös pöydät ja tuolit niin, että noin puolet salista on avointa tanssitilaa ja puolet ns. istumis ja seurustelutilaa. Kauttamme voi varata risteilyn juhlapaikalle m/s Wellamolla. Wellamon sisätiloihin mahtuu kerralla 65 henkeä ja laivaan voi yhteensä ottaa 99 matkustajaa. Parhaimman kuvan saatte jos haluatte tulla paikan päälle katsomaan tilojamme. Kesäterveisin, Kati Saari"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistin tästä ketjusta asiattomia ja turhia viestejä. Negatiivisten kokemusten jakaminen foorumilla on toki sallittua, mutta kohtuuton morkkaaminen ja haukkuminen ei, etenkään kun tämä morkkaaja ei ilmeisesti itse ole yhtäkään juhlaa kyseisissä tiloissa viettänyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näsirinteen Facebook-sivuilla oli nyt uusia kuvia päärakennuksen kattauksista, nätiltä näytti! Harmi, ettei tanssitalosta ollut mitään kuvia. Jos joku täällä on tänä kesänä viettänyt häitään Näsirinteessä/ollut vieraana ja teiltä löytyy kuvia tanssitalosta tositoimissa, laitattehan kuvia joko tänne tai yksärillä, kiitos! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on nyt myös ehdottomana ykkösvaihtoehtona Villa Näsirinne häiden viettopaikaksi kesälle 2012. :girl_smile: Ainut mikä mietityttää on se, että juhlien pitäisi loppua jo klo 02. Tietääkö joku voiko kellonaikaa siirtää pidemmäksi vai onko toi tiukka aika?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi kaikki! Meidän häät vietettiin Näsirinteellä heinäkuussa 2010. Paikka oli mahtava! Kaikki vieraatkin kehui ihan hirveän paljon.. :) Ilmakin oli kuin morsian! :D Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta erittäin osaavaa! He hoitivat kaiken järjestelyn paikan päällä! Ei mitään valittamista. Uskallettiin luottaa siihen että kaikki sujuu! Meidän juhlat päättyivät jo klo 22. Päivä oli pitkä kun vihkiminenkin oli jo klo 12. Meidän häät muutenkaan eivät olleet mitkään "ryyppäjäishäät". Tiedän että näsirinteen vieressä olevat mökkeilijät ovat kovia valittamaan ja myöskin sielä on käynyt joku muija riehumassa aina joskus. He kun eivät kestä metelöintiä. Meillä ei ollut käytössä kuin itse huvila, ei ollenkaan tanssitaloa. Ja muutenkin kun ei ollut bändiä soittelemassa, desibelit pysyi varmaan vähän hillitympinä. Omasta hääaiheisesta blogistani löytyy joitain kuvia juhlapaikalta, mutta ei siis tanssitalosta. Mutta voin siis todella lämpimästi suositella paikkaa hääjuhlille. Jäi niin ihanat, hyvät ja kesäisen lämpimät muistot päivästä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anilize: Kiitos vastauksesta. :) Paikka vaikuttaa meille kyllä juuri täydelliseltä ja nyt kun rupesin oikein järjen kanssa miettimään, niin eipä niiden häiden tarvitse kestääkään yli 02 yöllä. Meidän vihkimisen kellonaikaa en vielä tiedä(kun ei ole kirkkoakaan varattu :D), mutta luulisin että jokainen on tuohon aikaan jo aivan rättiväsyneitä ja valmiita menemään pehkuihin. Olen kans kuullut noista valittaja naapureista ja vähän pelottaa, että toivottavasti me ei tulla pitämään niin kovaa mekkalaa, että meistä heille vaivaa olisi. Siinä menee äkkiä hyvä fiilis pilalle jos jotkut ulkopuoliset tulevat sinne pihaan riehumaan :o Mutta eipä ole meille bändiä tulossa, joten eipä musiikkikaan tule niin kovaa kuulumaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos ei tule bändiä niin uskoisin melun olevan vielä ihan ok! meilläkään ei ollut bändiä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haaveilen Villa Näsirinteestä hääpaikkana. Kuvista katsottuna ehdottomasti mielenkiintoisin paikka näillä kulmilla. Täällä näyttäisi ihmisillä olevan kokemuksia Näsirinteestä kesäaikana. Mitenkäs kun meillä häät ovat tammikuussa. Onko paikka yhtä upea talvella? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse itselleni vastaten (ja jos muitakin kiinnostaa), Villa Näsirinne ei ole auki talvisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löytyykö täältä Näsirinteessä kesällä 2012 juhlijoita? Onko kenelläkään tietoa tämän hetken varaustilanteesta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löytyykö täältä Näsirinteessä kesällä 2012 juhlijoita? Onko kenelläkään tietoa tämän hetken varaustilanteesta?

Täällä ainakin yksi ensi kesänä Villa Näsirinteellä juhliaan viettävä :) Näsirinteen nettisivun mukaan "kesän 2012 lauantait on varatut välillä 26.5.-15.9. Vain osa päivistä on vahvistettu, joten tilanne saattaa elää vielä." eli melko täydeltä näyttää...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0