Jump to content
Naimisiin.info

Kaason "ensiapupakkaus" / "selviytymispakkaus"


Guest Poppis.

Recommended Posts

Guest Poppis.

Hei,

Onko teistä kukaan tehnyt kaasolle ea-pakkausta jonka antaisitte juhlapäivän aamuna?

Ajattelin lähinnä mm. dödöä - jos tiukka tilanne yllättää, nenäliinoja tietenkin herkkään hetkeen, hiuslakkaa villiin menoon, pikku pullo konjakkia tai muuta vastaavaa siihen hermoromahdukseen, kynäähän saattaa tarvita aina ym ym

Ottaisin mielelläni ideoita vastaan että mitä muuta tarpeellista kaaso voisi tarvita?! Jos olet ollut kaasona mitä huomasit että olisi tarvinnut olla lähistöllä?

Kiitos lahja ois sitten asia ihan erikseen.

Ideoidaan sisaret. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest camotar

tämä on tosi hyvä idea. siinähän vois olla tyyliin:

*sisuja

*se deuska

*hiuslakkaa

*lanka&neula

*viinaksia

*vaikka huulirasva/kiilto tai jos tietää kaason sävyn niin puna)

jne.. taidankin ruveta pikkuhiljaa visioimaan tuollasta. Kaason lahjaksi ajattelin koruja ja nekin vois periaatteessa samassa syssyssä antaa tai sit ihan erillään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meillä oli morsiamen kanssa jo puhetta, että mä otan sille mukaan ainakin:

- buranaa tms

- xylitolipastilleja

- suklaata -ensiavuksi ennen vihkimistä, jos sitä alkaa pyörryttää ;)

- huulirasva, huulipuna ja puuteri

- laastaria, myös jotain rakkolaastareita jos kengät alkaa hiertää (harkittiin varakenkiäkin, mutta pitää nyt katsoa...)

- rommia

- nenäliinoja

- käsien desinfiointiainetta

Häät ei siis vielä tänä vuonna, joten lista ehtii varmaan kasvaa aikalailla ennen hääpäivää :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Meillä ensiapupakkaus ei ollut mitenkään kaasolle varattu, vaan olisi tarvittaessa voitu käyttää itsekin tai jopa auttaa vieraita tarvittaessa:

- särkylääkettä

- rakkolaastaria

- tavallista laastaria

- hakaneuloja

- nenäliinoja

- vanupuikkoja

- kynsiviila

- kirkasta kynsilakkaa

- yksittäispakattuja deodoranttipyyhkeitä

- kurkkupastilleja

- miniompelupakkaus

- sakset

Ja mulla toki oli erikseen oma beauty boxini meikkeineen, kampoineen ja hiuslakkoineen ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ensiapupakkaus ei ollut mitenkään kaasolle varattu, vaan olisi tarvittaessa voitu käyttää itsekin tai jopa auttaa vieraita tarvittaessa:

Hmmm, eiköhän tuossa alkuperäisellä kysyjällä ollutkin se idea, että ensiapupakkaus on kaason hoidossa ja sieltä löytyy apua vaivaan kuin vaivaan, tarvitsi sitä sitten kuka vaan. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio

^ Tuota tuota, ei tainnut olla. Alkuperäisen listaamista asioista päätellen hän nimen omaan etsi kaasolle sopivia juttuja. Toki olisihan se mukavaa jos kaasolta voisi häävieraat tarpeen tullen mennä pyytämään konjakkiryyppyä. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Minimorsio

^ Edelleen väittäisin, että alkuperäinen kyselee nimen omaan juttuja, joita kaaso - ei morsian tai muu juhlaväki - voisi tarvita päivän aikana. Tuskin hän muuten mainitsisi lopussa, että kiitoslahja on sitten vielä erikseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Munkin mielestäni tämä on hyvä idea, oli käyttäjänä sitten kaaso, morsian tai anoppi. Hyvä olla tuollainen pieni pakkaus mukana, jossa on kaikkea mahdollista laastareista kynsisaksiin. Taidanpa tällaisen tehdä kun itse toimin kaasona ystävälleni.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Siis minä itse sain kaasona ollessani tälläisen "ensiapupakkauksen" noin reilua puolta vuotta ennen häitä. Se sisälsi: laastaria, pienen likööripullon, nenäliinoja, sisuja, suklaata ja vihkon, jossa oli morsiamen kaverien yhteystiedot polttareita varten ja tietoja ortodoksivihkimisesta.

Itse tein nyt myös pakkauksen kaasoilleni. Se sisältää:

- Suklaata (kun menee hermo)

- Alkoholia (kun todella menee hermo)

- Deodoranttia (hikisiin paikkoihin)

- Nenäliinoja (toivottavasti onnen kyyneleisiin)

- Muistivihko (ideoihin ja pilakuviin morsiamesta)

- Panadol (kompurointeihin ja v*****spääkipuun)

- Liikennevalot (morsmaikun hillitsemiseen)

- Desifiontipyyhkeitä (jotta muistaisitte minut)

- Kurkkupastilleja (äänen hoitoon puhetta varten)

- Kampa (villiin menoon ja aamujen laskemiseen)

Eli siis tuohon vihkoon kirjoittelin alkuun pienen kirjoituksen kaasolle, sitten laitoin yhdelle sivulle kaasojen ja bestmanien yhteystiedot ja yhdelle sivulle polttareihin mahdollisesti kutsuttavien kavereiden yhteystiedot. Ja nuo "liikennevalot" tein niin, että liimasin vihreälle kartongille pystyssä olevan peukalon kuvan, keltaiselle sanan HILJENNÄ ja punaiselle sanan STOP.

Häiden ensiapupakkauksesta huolehdin varmaan itse eli otan meikkilaukkuun jokusen särkylääkkeen ja laastaria. WC:hen meille tulee myös joitain tykötarpeita.

Muoks. Niin tuo desifiointilappujen perässä oleva teksti ei meinaa sitä, että tuoksahtaisin usein alkoholille vaan sitä, että satun olemaan hieman neuroottinen käsien hygienian suhteen. :girl_haha:

Edited by Peikkis
Link to comment
Share on other sites

Guest MiniMrs

^OT, pienenä huomautuksena, että parasetamolia sisältävän Panadolin kanssa ei pitäisi edes satunnaisesti käyttää alkoholia, joten olisiko kaasolle parempi särkylääke esim. Ibumax? Suositeltavaa ei ole toki sitäkään käyttää alkoholin kanssa, mutta satunnaiskäytössä siitä ei ole vastaavaa haittaa kuin Panadolista ja alkoholista.

Link to comment
Share on other sites

Joo. Siis no nuo alkot ja Panadolit ei olleet mielellään tarkoitettukaan samalle illalle. :girl_wink: Vaan särkylääke oli tässä vuoden aikana sattuviin kipuihin ja kolotuksiin. Ja alko eli siis n. desin pullo kermalikööriä oli laitettu muuten vaan. Laitoin Panadolia sen takia, että kaasoni ovat hieman herkkävatsaisia. Häihin toki otan mukaan ibuprofeenia, koska siellä on tarjolla alkoholia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itse olen ollut järjestämässä erilaisia tapahtumia (en kuitenkaan häitä, mutta yo-juhlista urheilukisoihin)ja pakista löytyy aina:

*Hakaneuloja - jos jollain vaikka repee hame tai nappi irtoaa

*Jesaria (jeesusteippi/roudarinteippi/ilmastointiteippi)- hätäratkaisuna moneen ongelmaan, esim johtojen kiinnittäminen lattiaan

*Maalarinteippi - koristeiden korjaukseen

*Musta tussi - en tiedä käyttötarkoitusta, mutta varmasti tarpeen

*Tulitikut - kynttiöiden sytyttämiseen

*Kumilenkkejä - jos tarvitsee niputtaa jotain

*Särkylääkettä

*Rakkolaastareita

*Sakse - ne yleensä aina hukassa, kun niitä tarvitaan

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Tässä ketjussa kun on jo iloisesti mennyt sekaisin varmaankin ainakin Eskimotytön tarkoittama "kiitos kun suostuit kaasoksi, näillä pärjäät kanssani suunnittelussa" -paketti sekä hääpäivän selviytymispaketti hätätilanteita varten jota Mollina, syyskuu09 ja rouvautuva listasivat, niin menköön: :grin: hääpäivän ensiapupaketti-listaan lisäisin vielä pienen peilin, puuteripaperin, hammaslankaa/purkkaa/pastilleja, lääkkeitä, hiuspinnejä, palveluntarjoajien yms. puhelinnumerot sekä vähän käteistä.

Kaason "alkulahja"pakettiin ehdottomasti nuo liikennevalot tai veto-oikeuskortteja Monopoli-tyyliin eli "vapaudut juuri oikean väristen serviettien jahtaamisesta" jne. Ja kirje, jossa annetaan lupa ryhtyä toimenpiteisiin (vaikka siteerata kirjettä), jos/kun morsiamella lähtee lapasesta. Eskimotytöllä hyvä lista :)

Tästä ketjusta voisi kanssa löytyä jotain ideoita.

Edited by Tipzilla
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Ehkä näistä listoista itelle vois olla hyödyllisintä juuri ainakin tuo kipulääke (tosin oma äitini aina kantaa 10kpl 400mg Buranoita mukana) ja laastarit. Kaasot meinaa jo väsätä kaunistautumiskorit juhlapaikan vessoihin, niin niitä ei tarvi miettiä :)

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivälle (eli puolenvuoden päähän) en ole vielä suunnitellut ensiapupakettia.

 

Ensimmäisessä hääkokouksessa annoin kuitenkin kaikille kolmelle kaasolleni samanlaiset selviytymispakkaukset, jotka pitivät sisällään suklaata, pinkin vihkosen ja kynän, korvatulpat ja särkylääkkeitä, sekä tietenkin hyvällä huumorilla kirjoitetut käyttöohjeet :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jos muistelen mitä itse kaasona tarvin oli lähinnä kynä, särkylääke, huulirasva, varasukkahousut (kaikki olivat omasta takaa enkä siis saanut mitään pakettia) Lisäksi viina olisi ollut hyvä jos olisin voinut juoda, paljastui aluillaan oleva raskaus nopeasti juhlaväelle kun kaaso ei juonut edes onnittelukuoharia :D Ja vaikka onkin kuinka kiva keksiä vaikka mitä koriin niin itse ainakin olisin toivonut ettei mitään oikeasti turhaa tarvitsisi kannella ympäriinsä juhlapäivänä :) Ja näillä meinaan keksiä omille kaasoilleni jotain ;) Ajattelin kyllä ehkä semmoista ensiapu reppua josta myös vieraat voisivat kaasolta saada apua ja perinteinen vessakori varmaan kanssa tulee :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...