Jump to content
Naimisiin.info

Kaason/bestmanin lahjat?


Ragazza

Recommended Posts

Me kustannamme kaason puvun, meikin ja kampauksen sekä bestmanin ja seremoniamestarin frakit. Varsinaisiksi lahjoiksi ajattelimme antaa kaasolle dpn- ranneketjun, bestmanille kalvosinnapit ja seremoniamestarille pullon aitoa shamppanjaa  ;D

Vanhempien kiitoslahjat ovat vielä mietinnässä - olisiko teillä ideoita? Kylpylä- ja teatterilahjakortit (niin ihania kuin ne minusta olisivatkin) eivät vanhempiamme varmastikaan kiinnosta, mutta ehkä maksettu menu pitkän kaavan mukaan jonnekin hyvään ravintolaan?  :-?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Voi hitsi kun ihmiset ostaa hienoja, kalliita lahjoja. Me tullaan kirjaimelliseti toiselta puolelta maapalloa naimiasiin, ja paljon rahaa uppoaa jo pelkastaan lentolippuihin ja sitten juhlien jarjestamiseen. Tietysti haluamme bestmania ja kaasoja muistaa, bestman on britti ja kaasot ovat suomalaisia, ja ajattelimme jotakin kiwiana (=uusseelantilaista, eli nyk. kotimaastamme) juttua heille hankkia, mutta ei mitenkaan pystyta mitaan kallista hankkimaan. Yritetaan kuitenkin jotakin, mita eivat kotimaistaan saa :-) Ehkapa perinteisia maori bone carving - koruja.

Link to comment
Share on other sites

Guest memmuska

Minä toivon, että oma kaasoni arvostaa enemmän ajatusta kuin sitä mitä lahja todella maksaa, sillä kauhean montaa kymppiä ei minulla ole varaa lahjaan laittaa. En viitsi kirjoittaa tähän, mitä olen ajatellut, kun tiedän, että rakas kaasoseni täällä foorumilla pyörii.

Bestmannin lahjasta en tiedä, sillä olemme sulhasen kanssa sopineet, että minä hoidan lahjan kaasolleni, ja hän bestmanilleen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ihan hyviä ideoita täältä tuntuu löytyvän, kaasoilleni mulla olikin jo ideoita, jotka täältä sai vahvistusta/lisäystä. Tarkempaan en viitsi mainita, kun he saattavat täällä pyöriä  ;)

Bestmanit ovatkin sitten "hankalampia". Tai siis tuo perinteinen,kiva taskumatti-idea kun ei oikein kannata, molemmilla jo useampia sellaisia. Ja samalle linjalle menee tuo tuoppikin.

Eli ideoita otetaan vastaan muista kuin taskumatti-tuoppi-sikarileikkuri- ideoista  :)

Bestmanien vaatteiden vuokran maksamme me, samoin kuin kaasoille asut. Meikit ja kampaukset he hoitavat itse.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onpas hyvä ketju, paljon hyviä vinkkejä annettu!

Itse mietin kaasolleni lahjaksi esim. kampauksen ja meikin hääpäivänä, sekä lahjakortti johonkin hemmotteluhierontaan. Kaason puvun valmistamme työpaikallamme joten sitä ei tarvitse erikseen ostaa. Aiomme myös yöpyä edellisen yön hotellissa ( yöpyminen ilmainen pisteillä ) niin ehkä maksan myös kaasoni illallisen...

Bestmanit ( 2 kpl ) saisivat viski- tai konjakkipullot sekä jotkut tyylikkäät pullonavaajat, joihin olisi kaiverrettu hääpäivämme. Lisäksi maksamme heidän shakettien vuokran mutta se kuuluu ilman muuta asiaan, kun shaketit haluamme.

Haluan muistaa myös omaa isää ja äitiä, he kun maksavat todennäköisesti suurimman osan häiden kustannuksista. Äidilleni voisi ostaa lahjakortin jonnekin hemmotteluun sekä kuohuviinipullon, isälleni sitten jonkin hyvän konjakkipullon...

Link to comment
Share on other sites

Minulle on tulossa kolme kaasoa, kun en osannut sulkea ketään pois. Sulholle tulee bestman ja toinen kaveri on vielä seremoniamestarina. Yhteensä siis viisi muistettavaa. Toisaalta monta tekijää niin, ettei kenellekään tule paljoa hommia eikä isoa stressiä.

Tottakai jollain mukavalla apureita pitää muistaa, mutta itse monesti luottamustehtävissä toimineena tiedän, että aito "kiitos" on kaikkein tärkein! (Ja useiten juuri se unohtuu...)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

En jaksanut lukea koko ketjua, joten suo anteeksi, jos toistoa esiintyy :)

Kaasolle hankittiin häihin teeman mukainen mekko ja se on hänen lahjansa.

Bestmanille annetaan tällainen:

P935983.jpg

Ja huom, että pelikin näyttää kivemmalta kun Suomessa meillä on salmaria :) Jos tuo sulhokki tahtoo, niin saa ostaa vielä pullotkin mukaan.

Ja ostopaikkana oli Helsingin Mique (okohan niitä muualla? :D) http://mique.fi/lahjat/lahjat.htm

Hinta 18.50.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

me annetaan itsetehdyt valokuvat kaasolle ja bestmanille,kaason kuvassa on kaaso ja siinä lukee että maailman paras kaaso ja bestmanin kuvassa tietty bestman itse ja siinä lukee että best man.....kuvat kehystetään ja meinasimme antaa ne häissä....jossain välissä mennään vain sulhon kanssa sinne eteen missä kaaso ja bestman juontaa ohjelmaa(ei kesken ohjelma numeron kuiteskaan) ja aletaankin juontaa leikkiä vain kaasolle ja bestmanille,palkinnoksi kumpikin saa sitten kiitoslahjan :P ;D meidän häissä ei ole muut juurikaan mitään tehnyt että kaaso ja bestman ja me itse ollaan häärätty :Pja kiitos kuuluu niille :-X ei ole iha perinteinen lahja ja varmasti ei tule ainakaa kaupassa vastaan,ei ole arvokas mutta tunne arvoa sitäkin enemmän lahjassa

Link to comment
Share on other sites

Meillä kaaso sai Blue Dolphin-helmet sydänriipuksella ja pullon shampanjaa coolerissa.

Bestman sai Aurinkolintu-solmioneulan sekä pullon shampanjaa coolerissa.

509872

Tarinaa Bestmanin lahjasta:

Mikko Kuustosen suunnittelema Aurinkolintu-solmiopidike. Jokainen Aurinkolintu on uniikki, sillä se sisältää kehitysmaan lapsen poimiman kiven. Aurinkolintu on koru, jolla on todellista arvoa. Sen tuotoilla tuetaan Planin lapsikeskeistä kehitysyhteistyötä, tällä hetkellä Sierra Leonessa, Kamerunissa ja Ecuadorissa.

Lahjat annettiin edellisenä iltana niin että korut pääsi käyttöön hääpäivänämme. Lisäksi pidettiin puhe molemmille, jossa kiitettiin kärsivällisyydestä, ihanasta ystävyydestä ja suuresta avusta. Lisäksi heitä odottaa iso kuva meistä kaikista kehystettynä.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest Katja A

Itse en odottanut kaasona muuta lahjaa kuin lämmintä kiitosta. Kaverini vei meidät kaasot kuitenkin illalliselle ihanaan ravintolaan sitten häämatkalta palattuaan - se oli oikein ihana tapa muistella häitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ostettiin bestmanille viikonlopun lippu kuninkuusraveihin, jonne hän menee sulhon kanssa miedän bensoilla ja sulho vielä maksaa ruuat (kuninkuusraveissa käynti on heillä jo pitkä perinne..)

Kaasolle ostettiin TommyTabermanin iso Cupido-maljakko ja kutsu kiitosjuhliin morsmaikun kanssa meille kotiin, jossa purtavaa ja boolia. Samoihin juhliin kutsutaan myös mun sisko, joka on auttanut tosi paljon kaikessa.

Appiukoille annetaan appiukon käsikirja ja mun äidille maksetaan kampaus ja meikki hääpäivänä sekä viikkoa ennen kasvohoito. Sulhon äidille ei anneta mitään, kun ei se oo meitä auttanutkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest morsian(Guest)

Me maksamme kaasolle kampauksen ja bestmanille liivin ja Blastronin vuokrauksen.  Kaaso ja bestman järjestivät kivat polttarit ja tulevat hääjuhlaamme useamman sadan km:n päästä pariksi päiväksi. Tosin olemme luvanneet heille yöpymispaikat ja ruokailut, joten lahjojen ei mielestäni tarvitse olla kovinkaan suuret.

Bestman tulee saamaan taskumatin kaiverruksella sekä konjakkipullon. Kaason lahja on vielä avoinna. Johonkin hoitolaan olisi kiva ostaa lahjakortti sekä jokin pieni muisto, jossa lukisi kaaso.  Vaikka moni ei pidä hopeista niin, jotenkin voisi olla kiva ostaa kaasolle esim. juustotarjotin ja siihen hopeinen juustohöylä, jossa olisi kaiverrus kaaso ja pvm.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest girl(Guest)

Meillä bestman saa kalvosinnapit, joissa lukee bestman. ;) Sekä saketin vuokrauksen maksamme me.

kaasolle on vaikea keksiä mitään.  Ollaan vähän mietitty, että josko hälle ostaisimme kultasepänliikkeestä yhden timantin!! Miltä kuullostaa? Siitä saisi sitten itse teettää jotain, jos haluaisi. KERTOKAA kaasot ja morsiamet, onko idea aivan hölmö???

Link to comment
Share on other sites

Kysyisin teidän mielipidettä...

Meillä häät ovat nyt onnellisesti ohi ja pohdimme kuumeisesti sulhoni kanssa että mitä ostaisimme kaasolle ja bestmanille lahjaksi, (asuvat yhdessä).

He ovat sen tyyppisiä, etteivät oikeen piittaa mistään "turhasta" ja ajattelimme että ei mitään esineitä sitten heille. Päädyimme lahjakortteihin.

Kaasolle ostimme kasvohoidon pitemmällä kaavalla ja siihen kuuluu vielä päivämeikkikin (ajattelin että ihanaa hemmottelua "häästressin" jälkeen hänelle, ja kortin voi myös halutessa vaihtaa esim. jalkahoitoon tms. jos ei haluakkaan kasvohoitoon...)

ja bestmanille urheiluhierojalle lahjakortin (kun on kova liikkumaan ja emme ole  kuulleet että hierojalla olisi käynyt)..

Tuntuu aika hölmöltä antaa jotain astiasarjaa esim.Villeroyta heille takasin päin, kun juuri sai (esim. heiltä) sitä lahjaksi, minusta olisi tuntunut silloin siltä, että annamme "häälahjan" takasinpäin...hieman ehkä eri kipon merkeissä.. ::)

Mitä mieltä olette?

Haluaisimme kuitenkin heille hyvän mielen, kun kuitenkin auttoivat meitä paljon...

Entäs olisiko lahjakortti ravintolaan ollut mieluisampi? Mietityttää...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Itse en ole koskaan ymmärtänyt tuota "lahjoja kaikille auttaneille" -hommaa. Olin itse vuosi takaperin kaasona, ja minulle siinä oli homman nimi se, että olin saanut kunniatehtävän, sain auttaa rakasta ystävääni hänen juhlapäivänään ja sain eturivin paikan mahtavista bileistä. Mieleeni ei ikuna olisi tullut odottaa vielä jotain korua, lahjakorttia tms. Lahjoja hääparille, ei avustajille :) Siinä mielestäni on kyllä ideaa, että jonkin aikaa häiden jälkeen vastanaineet pitävät avustajille muisteloiltamat, joissa esim. katsellaan kuvia ja ollaan rennosti yhdessä, ilman mitään stressiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me aiomme järjestää heille kivat pikkujuhlat jonkin ajan kuluttua, kun pöly on hiukan laskeutunut  ;D Kaaso ja bestman ovat aviopari. Teen itse meillä kotona ihkun juhlaillallisen tai sitten viemme heidät syömään johonkin mahtavaan paikkaan. Ja heidän lapset laitetaan hoitoon siksi viikonlopuksi. Muistellaan, nauretaan ja pidetään hauskaa. Käydään ehkä Tornissa (meidän tuleva häähotelli) näköalabaarissa juomassa pullo kuoharia yhdessä. Siellä varmaan luovutetaan joku pieni muisto, joka on ostettu häämatkalta heille, jos löydetään sieltä jotkut sopivat. Tai jotain muuta tuon tapaista jos keksitään.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kaksi kaasoa ja bestman. Kaasoille maksetaan puvut, meikki, kampaukset ja kuljetukset. Lisäksi olin kultaiset ranneketjut hommannut heille hääjuhlassa annettavaksi, mutta nyt en ole ihan varma pystynkö edes niitä antamaan. Kaasot nimittäin huomauttaneet jo kahteen tai kolmeen kertaan et kai vien ne juhlan jälkee syömään et saavat ees jotain kiitosta tästä p***aduunista. Aika "kauniisti" ilmaistu joo.... Ja kun asia on niin et eivät ole osallistuneet mihinkään muuhun kuin polttareiden järjestämiseen. Ikävä juttu jos mun polttareiden järkkäys oli heille niin kauhea kokemus:/ Meillä parin sadan hengen häät, eli mulla ollut puolen vuoden ajan ihan kauheesti työtä juhlan eteen. Oletin et kaasot olis edes tukena, mut ei.. Haukkuneet mut vaan idiootiks kun turhaa työtä teen (ei tota työtä kuulemma kukaan huomaa.. et kaikki huomaa vaan baarin)

Ei oikein fiiliksiä enää ranneketjujakaan antaa kun kiittämättömät ajattelevat etteivät muka nyt ole vielä mitään saaneet. No mulla ainakin rahaa mennyt kaasoihin jo 320€ pukuihin, 90€ kampauksiin ja 60€ meikkeihin, ja lisäksi ovat jo kahvitelleet ja ruokailleet pariin kertaan juhlapaikalla (siellä kun ihana henkilökunta)...  :-/

Mitä tästä sanoo muut kaasot?

:-X bm:lle kiitos siitä että on ihan yhtä pihalla kuin miehet muutenkin yleensä  ;)  Eli ei stressiä, eikä muutenkaan mitään huomauttamista. Varmasti juhlassa mies paikallaan, heh.. (osaa ottaa tilanteen haltuun siitä ennalta mitään tietämättäkin  ;D)

Muille juhlassa jollain tapaa auttaneille ja merkittävän roolin omaaville kaikille pikkuruinen lahja, jonka ojennamme juhlassa. On kiva muistaa yleisön edessä kaikkia, jotka osallistuvat tekemään päivästämme ikimuistoisen  :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...