Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

Guest Ankkuliini

Emily, mulle saa lähettää Koivuhaasta kuvia! Tosin ollaan sunnuntaina menossa kyllä katsomaankin, mutta silti :)

Me käytiin noita Kiimingin nuokkareita katsomassa. Huttukylä...no, mitäpä siitä sanoisi? Halpa on, siinä se hyvä puoli. Ja bilishuone löytyy ;D

Toivola, Alakylän nuokkari oli UPEA! Ulkoa synkähkö, ehkä hieman pelottava, mutta sisällä oli upeasti tilaa ja hyvät pohjaratkaisut sielläkin. Vaikka pirun vanhalle se haisi ja massiivinen talo on, mutta sai selkäpiissä väreilemään :)

Laitasaari jatkaa edelleen ykkösenä, vaikka tuo Koivuhaka on nyt se jolta toivon paljon. Nuo pitkänmatkalaiset olisi kuitenkin kiva saada majoitettua ja kun pieniä lapisa tulee paljon, ei nukkumapaikat ole ollenkaan pahitteeksi...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mekin kävimme katsastamass nuo Kiimingin nuokkarit ja ihastuin aikalailla tuohon Toivolaan. Ihana paikka kyllä kaikin puolin ja olimme jo valmiit varaamaan sen. Mutta.. Kävimme seku vain vielä kattomassa Korvenkylän nuokkarin ja se oli sitten siinä, meidän ihana juhlapaikkamme. Ja ko hinta oli alempi ko Toivolassa niin ei tarvinut kauaa miettiä. Ja ko se on vielä lähempänä Oulua ja vihkikirkkoa niin.. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Ankkuliini

Miltä Korvenkylä näytti, otitko kuvia :)? kultsu ei jaksa kohta enää kiertää ;D

Tuo Toivola oli tosiaan upea, mutta lapsivieraiden kannalta jopa liian synkän oloinen...

Link to comment
Share on other sites

Enhän minä tietenkään mitään kuvia tajunut sieltä ottaa. Se on pienempi kuin Toivola, eteinen, tupa ja juhlasali, johon kuulemma mahtuu jotain 100 henkeä. Meille vieraita on tulossa jotain 60-80, niin uskon, että ihan hyvin mahdutaan. Liikaa sitä tilaa ei ole, mutta ihanan valoisa. Juhlasalin ikkunattomalla seinällä on iso peili, joka tuo avaruutta. Talon puolesta tulee astiat (ei tarvi vuokrata marttakerholta) ja jopa shampanja- ja viinilasit. Kannattaa käydä katsomassa.

Link to comment
Share on other sites

Hei

onko teillä kokemusta Pitojen Helmessä joka on Limingan puolella, mutta hyvän yhdeyden päässä. Moottorien päästä ei ollut kuin lyhyt matka.

Paikka vaikutti oikein mukavalta ja emäntä oli asiallinen ja tuntui keskittyvän vain meihin. Hieman minua arvelutti se, että maalaistalon pihapiiri oli aivan vieressä, mutta emäntä kertoi ettei siitä ole ollut ongelmaa.

Paikka oli tosi kaunis, vaikka satoi kaatamalla vettä paikasta henki jonkinlainen juhlan tuntu ilman koristeitakin.

http://www.pitojenhelmi.fi/

Oletteko olleet siellä juhlissa, haittaako maalaistalon pihapiirin läheisyys?  Paljonko vieraita todellisuudessa mahtuu?

Link to comment
Share on other sites

[highlight]quote author=Ankkuliini link=1056105133/1060#1072 date=1188193518]Kerronpa nyt miltä nuo paikat näytti :D

Laitasaaren seurojentalo, KAUNIS! Matkaahan tulee Oulusta, mutta tie on suora ja Kultsukin antoi plussaa siitä että sinne on helppo osata. Tilava, hyvä pohjaratkaisu, tilavat oviaukot, kaunis takka luomassa tunnelmaa ;)Piha pieni mutta vehreä ja Oulujoki virtaa vieressä että vettäkin saa ihailla jos haluaa, niinkuin me ;D Tämä on nyt meille varattu alustavasti, sen verran tykättiin[/highlight]

Tiedoksi: takka ei vedä. Meille varattu kyseinen paikka ensi syksyksi. Ajattelin laittaa takan reunalle kynttilöitä.

Link to comment
Share on other sites

Ei vedä, se tiedetään, eikä ole meille tarpeellinenkaan; niin paljon lapsivieraita tulossa ettei olisi kovin turvallista.

Minä kun noista takoista tykkään ihan muuten vaan, kaunistaa mun mielestä ilman tultakin ;D

Link to comment
Share on other sites

Mäkin liityin tänne :)Toi laitasaaren seurojentalo on jo ihan täyteen varattu kesäksi 2008..ainoa vapaa viikonloppu on juhannus.. ite oisin halunnut siellä viettää, mutta varattu, mikä varattu.. Sain varattua paikan johteenhovista, mutta mielestäni paikka oli ihan surkea.. mahdan perua varauksen, jos vain saan jostain muualta varattua paremman paikan. Täällä on kehuttu johteenhovia, mutta minusta se oli ankea ja ruma paikka.. Onko kellään tämänvuotisia kokemuksia paikasta?? kuvittelenko paikan rumuuden vai onko se ankea?? Kannattaako perua vai ei..?? Minusta se on jo ränsistynyt...

Link to comment
Share on other sites

Sinulle Juhlimaan: Me käytiin tsekkaamassa tuo Helmen pirtti keväällä, koska ennen käyntiä olimme katsoneet vain netistä ja ihastuneet paikkaan täysin. Käynnin jälkeen hylkäsimme paikan kuitenkin ihan heti. Tämä siitä syystä, että paikan vuokra oli melko kallis. Juomia ei käsitykseni mukaan saanut viedä itse ja muitakin ihmeellisiä kuluja rupesi tulemaan kun tarkemmin kyseltiin. Niin ja se nainen oli jotenkin kummallinen ja sanoi, että hänen pitää kertoa paikasta juhlavieraille juhlan aluksi. Se jotenkin vaan ällötti, että meidän häissä aletaan paasata paloturvallisuudesta ja paikan historiasta.

Niin ja tuon tapaamisen jälkeen ilmoitin heille asiallisesti sähköpostilla ettemme vuokraa paikkaa, enkä saanut heiltä minikäänlaista vastausta sen jälkeen. Palvelu tuntui siis tylyltä.

Tämä vaan mun mielipide...

Niin ja sitten tuosta Johteenhovista. Kaverin häissä olin menneenä kesänä siellä ja paikka oli ihan kiva. Vieraita oli jotakin 100-110 ja hitusen oli ahdasta kun pöydät oli jouduttu laittamaan aika tiiviisti. Pidin kuitenkin siitä, kun tanssit oli siellä "ladossa" ja se oli tosi ihanan idyllinen paikka ja halukkaat sopi kyllä tanssimaan.

Itse vietimme häämme vajaa pari viikkoa sitten Varjakan kartanossa Oulunsalossa ja kaikki meni täydellisesti. Paikka oli aivan ihana eikä vaatinut paljonkaan koristelua. Ikkunoista oli näkymä merelle. Ruoka oli hyvää ja palvelukin pelasi :) Tanssipaviljonkiin mahtui mukavasti isompikin porukka. SUOSITTELEN sellaisille, jotka haluavat "maalaisuutta" häihinsä. Meille paikka sopi ihan mahtavasti.

Link to comment
Share on other sites

Annira, kiitti vinkistä :D

Varjakan Kartanosta muuten sen verran että se vaihtaa omistajaa vuodenvaihteessa ja saa uuden vuokralaisen. Toiminta tulee jatkumaan kyllä samantyyppisenä kuin tähän asti mutta sen verran epävarmalta tuntuu etten siihen uskaltaisi luottaa, tosin aikaa on enemmän kuin tarpeeksi ;) Filia muuten, paljonko nykyään maksoi viikonloppu Kartanossa vai vieläkö sen sai vaan yhdeksi illaksi?

Link to comment
Share on other sites

Oisko kellään mitään kokemuksia Honkapirtistä? Katselmuksen perusteella vaikutti tilavalta paikalta =) ja edullinen  :) itteä häirittee se takana oleva urheilukenttä.. mut toisaalta sieltä sisältä ei oo näköyhteyttä kentälle.. ja aika pitkälle sisähäät..

Me juhlittiin omia häitämme Honkapirtissä. Paikka tosiaan oli tilava, että hyvin mahtu reilu 80hlöä. :) Ja hintahan on tosi edullinen verrattuna moniin muihin joista täällä on keskusteltu. Saatiin vielä 50€ alennusta, ku sukulaistätit joutu siivoamaan siellä kun perjantaina mentiin koristelemaan. Jättivät henkilökunnalle ystävällisen palautteen asiasta ja muutaman viikon päästä mulle soitettiin ja kerrottiin alennuksesta. Ei haitannu yhtään.  ;D Alusta asti palvelu oli tosi hyvää. Ottivat itse yhteyttä kun paikka olikin vapautunut juuri meidän hääviikonlopuksi ja kysyivät vieläkö meillä on tarvetta. Olin siis aikaisemmin tiedustellut paikkaa, jolloin se vielä oli varattu.

Meilläkään ei pahemmin ulkona oltu, niin ei kenttä häirinny. Ja toisella puolen taloahan on paljon paremmat näkymät.  ;)

Juhlasalin saa ihan nätiksi koristelemalla ja tanssimaanki mahtuu hyvin. Ohjelmat oli mukava pitää siellä lavalla.

Mulla oikeastaan jäi pelkästään positiiviset fiilikset paikasta. En oo muutenkaa niin vaativa, että mulle ois kelvannu varmasti huonompiki paikka. Ehkä semmosille intiimeille pienille häille paikka ei oo just se oikea.

Link to comment
Share on other sites

Meillä muut paikat tuli ahtauden puolesta vastaan, kutsuttuja vajaa 190.. mut honkapirtti oli ihanan tilavan oloinen, ja jotenki sitä oli rempattu, oli kauheen valoisa! =) myös keittiö oli tilava ja muita tiloja oli mukavasti, joten kyllä me se varaus ehdottomasti pidetään, edullisuutensakin puolesta  :) siellä ei vaan ollut verhoja, oliko teidän häiden aikana? mietinkin josko voisi jotku omat kankaat laittaa verhoiksi =)

Link to comment
Share on other sites

Meillä muut paikat tuli ahtauden puolesta vastaan, kutsuttuja vajaa 190.. mut honkapirtti oli ihanan tilavan oloinen, ja jotenki sitä oli rempattu, oli kauheen valoisa! =) myös keittiö oli tilava ja muita tiloja oli mukavasti, joten kyllä me se varaus ehdottomasti pidetään, edullisuutensakin puolesta  :) siellä ei vaan ollut verhoja, oliko teidän häiden aikana? mietinkin josko voisi jotku omat kankaat laittaa verhoiksi =)

Piti ihan kuvista kattoa niitä verhoja. Näytti siellä olleen jotku vaaleat hyvin yksinkertaset verhot. Ei mitkään hirveen nätit, mutta eipä ne ole häirinny kun en kerta edes muistanu.:) Se keittiö oli kyllä tosi hyvä. Me valmistettiin siellä kaikki ruoat. Jotain isoja kattiloita (kun oli keittoruoka) ja vastaavaa vietiin muualta.

Link to comment
Share on other sites

Lady Bird, oletko harkinnut Lomakoti Onnelaa Haukiputaalla? Nyt kesällä rempattu, kaunis talo, jokiranta ja majoitusmahdollisuus, saa viedä omat eväät ja juomat... mukava nainenkin hoitamassa varauksia... :)

Onnelaan on nyt soitettu. Omia ruokia EI saa viedä vaan pitopalvelu on otettava heiltä. N.25€/henkilö jollain perusruualla ja siihen tilavuokra päälle, huikeat 1250€/viikonloppu! Joten ei kiitos meille, törkeä hinta...

*muoks*Innostuin soittamaan myös Hannuksen piilopirttiin ja se piti jo alustavasti varata. Tilavuokraa ei erikseen, menuhinnat noin 30-45/hlö ja tästä vielä vähemmäksi jos tuo omat lihat kuten me tehdään. Ja elokuu 2009 siellä ainakin oli jo varauksia, onneksi meidän päivä vielä vapaana eli jos sinne haluaa, kannattaa vissiin toimia nopsaan :-?

Link to comment
Share on other sites

En muista, olenko tässä ketjussa jo asiasta sanonut, mutta me varattiin Kiimingin Alakykylän Toivola jo keväällä kesälle 2008. Hinta on 500 e, josta puolet varauksen yhteydessä. Vuokra-aika on torstaista sunnuntaihin.

Minusta se oli tilava ja valoisa, Oulujoen kirkosta tulee matkaa 20 km. Tilajärjestelyt olivat hyvät: seisovan pöydän sai laitettua erilliseen tilaan.

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin varaus Hannuksen Piilopirttiin. Lady Birdin kanssa meillä näköjään aika samanlaiset suunnitelmat ajan ja paikan suhteen ;D Vielä en ole itse päässyt Piilopirtillä käymään, tai no ulkoa olen nähnyt ja kuvia sisältä netistä. Sulho on ollut sielä joskus illanvietossa ja vaikuttaisi kyllä oikein soppelilta paikalta  :D

Link to comment
Share on other sites

Olen lueskellut tätä ketjua, mutta en ainakaan vielä ole löytänyt juurikaan kommentteja Pateniemen Honkapirtistä. Ollaan nyt alustavasti varattu se meidän häitä varten ja haluaisin löytää ihmisiä, jotka ovat häänsä siellä viettäneet tai aikovat viettää? Onko kokemuksia ja/tai kommentteja? Meillä hääpäivä näillä näkymin syyskuussa 2008.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...