Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

Kiitos Nene tiedoista! :)

Laitoinkin sitten sähköpostia Puustelliin ja sainkin sieltä jo vastauksen (Majakosken sähköpostin pistin kauan sitten eikä vieläkään vastausta..). Juu, tilavuokra ja samalla varausmaksu jonka pidättävät joka tapauksessa tuli häitä tai ei, on 200 eur nykyään. Pöytäliinoista velottavast 150 eur mikä on mielestäni aika paljon liinoista! <_< Koristelua ei tule talon puolesta ja tosiaan myös servetit maksetaan itse. Keittoruoan saa kahveilla 24 EUR,karjalanpiirakka/voileipäkakkupöytä 25eur/henkilö. Lapset 4-12v 10 eur/lapsi. Savusaunan hinta on 205 eur, ja majoitus vierashuoneessa johon mahtuu 4 henkeä 22eur/peti.

No,mutta nyt on tiedossa tämäkin, paikkana varmasti ihana! Niin ja juhlia saa klo. 12-24.00 ja lisätunnit 50 eur.

Meidän porukkamäärällä paikka+pitopalvelu 1730EUR + koristeet ja omat alkoholijuomat.

Olin itse ajatellut jotain 3000eur budjettia koko häihin, eli sitte jäis varmaan joku tonni pukuun minulle ja miehelle, meikkiin, ja bändiin...En tiedä riittääkö tonni siihen? Puku sais olla joku yksinkertainen vuokrapuku...Hääautoon ei laiteta rahaa yhtään kiinni. Muutenkin tarkoituksena olis pitää mukavat ja yksinkertaiset häät.

Muokattu: , käyttäjä: hkristiina
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me käytiin Kuohun kylätalon lisäksi katsomassa vielä Liekkilä Vaajakoskella, Pelimannitalo ja Punainen Pirtti Palokassa.

Meiän tunnelmia paikoista, jokuhan voi kokea samat paikat ihan eri tavalla ja korostan, että kannattaa itse mennä katsomaan.

No, Liekkilässä meitä miellytti iso sali ja piha. Ympärillä on kaunista luontoa ja koski lähellä. Paikassa oli meiän mielestä hyvinkin paljon potenttiaalia ja mahdollisuuksia. Keittiö oli ehkä vähän pieni eikä muistaakseni siellä ollu omaa astiastoa. Liekkilän esittelijä oli erinomaisen mukava. Paikalla on nykyisin kotisivut: www.liekkila.fi

Kuohun kylätalo mietitytti sen koon takia ja käytiinkin katsomassa sitä uudestaan. Tultiin siihen tulokseen, että kyllä mahduttaisiin sinne mutta ehkä kaivattiin enemmän tilaa kuitenkin. Keittiö oli tosi pieni mutta on siellä kuulemma kestitty 130 henkilöäkin. Tykättiin hirsistä ja talon ns. vanhasta tunnelmasta.

Punainen Pirtti olisi varmasti pieniin juhliin tosi ihana paikka mutta ei ihan meiän tarkoituksiin kuitenkaan. Sinne olisi jouduttu jakautumaan useampaan tilaan eikä siellä olisi voitu tanssia kuin ulkona. Ja paikka menis kiinni klo 23, se oli ehdoton miinus. Mutta esittelijä täälläkin aivan ihana ja esimerkiks synttärijuhlat vois hyvinkin pitää Punaisessa Pirtissä.

Pelimannitalossa miellytti taaskin ne hirret ja talon koko. Siellä on aika iso keittiö, jossa pitopalvelu mahtuu touhuamaan. Myöskin paikan äänentoisto ym. vehkeistö on ensiluokkaa. Lisäks meitä kiehtoi se, että siellä on parvia ja kaikenlaisia sopukoita. Kaikkien ei siis tarvitsisi olla koko aikaa samassa tilassa vaan voisi käydä jossain nurkassa hengähtämässä välillä. Tila on meille tärkeää ja se, että sitten syöntien ym. jälkeen ihmisten ei tarvitse olla koko ajan paikallaan, vaan voi kuljeksia siellä täällä.

Näillä näkymin meiän juhlapaikka tulee olemaan toi Pelimannitalo, koska kumpikin ihastui paikkaan. Ja sekin vielä, että eräässä noista paikoista esittelijä sanoi, että sen tietää kyllä, mikä on oikea paikka ja Pelimannitalossa tuli just sellanen olo. Halusin jäädä sinne huokailemaan :D

Link to comment
Share on other sites

Saisiko Aphilta myös udella kuinka paljon vieraita teille on tulossa? Onko sinulle Pelimannitalossa vierailleena tietoa siitä, miten paljon ruokailijoita mahtuu alakertaan ja yhteensä koko taloon? Ja onko tietoa kuinka varattu se nykyään on? Olen kuullut, että talo on nykyään aika suosittu juhlanviettopaikka, joten kuinka ajoissa on syytä olla liikenteessä talvi- tai kesähäitä ajatellen?

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa noin 100 henkeä Pelimannitaloon juhlimaan ja siitä väkimäärästä sanoivat, jotta mahtuu hyvin syömään, tosin osa joutuu parvelle istumaan. Me ei nähdä tuota osan porukan laittamista parvelle, sillä Pelimannitalossa parvi on avoin, sieltä on hyvä näkyvyys. Näin myös parvella oleva, kavereista koostuva "sikaosasto" näkee ja kuulee kaiken.

Pelimannitalon tilavuokra koko viikonlopulta (pe-ilta - su-päivä) on 600 euroa + alv.

Ja paikalle saa viedä pitopalvelun, mutta mielellään myös isäntäpari hoitaa kestityksen (eikä mielestäni edes mitenkään pahaan hintaan).

Link to comment
Share on other sites

Toki saa kysyä mitä vaan noista kaikista juhlapaikoista, jäi viime viestiin laittamatta, että kysyä saa lisätietoja :D

Meille on tulossa n. 70 henkeä ja on kuulemma oikein passeli määrä Pelimannitaloon. Satakin ihmistä kuitenkin luulisi mahtuvan ja parvelta tosiaan näkee ihan kivasti alas, joten ei pelkoa, että osa väestä jäis jotenkin paitsioon :) Kovin paljon yli 100 henkeä en kuitenkaan alkaisi pelimannitaloon sijoittamaan, sitten vois tulla hyvinkin ahdasta. Ja jos parvea ei halua käyttää, juhlatilaan mahtuu kuulemma n. 90 henkeä.

Vuokra on tosiaan tuo 600 euroa + alv, yhteensä siis reilu 700 euroa. Pitopalveluna käyttävät paljon Palokan juhlapalvelua (tai joku semmonen), on kuulemma sopimus paikan kanssa ja sopuhinnat :) En oo vielä ottanut yhteyttä pitopalveluun. Tietty muunkin pitopalvelun käyttäminen on varmaan sallittua, hyvä keittiö siellä kuitenkin on. Omat alkoholijuomat saa viedä.

Meidän häät on syyskuussa 2009 ja on kuulemma varattu ainakin jo elokuutakin. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, Pelimannitalo varmasti kiinnostaa monia, kun on uusi paikka. Ei siis vielä juhlimisen jäljet kauheasti näy :D Esittelijä sanoi myös, että heidät on ihan yllättänyt se, kuinka paljon ja ajoissa taloa kysytään.

Muoks. Niin ja kuten laiskiainenkin jo kertoi, talovuokra on viikonlopulta eli perjantaina saa illasta avaimet ja sunnuntaina puolilta päivin on avainten palautus. Sinänsä en koe vuokraa kovin pahaksi, koska talon tosiaan saa käyttöön kokonaisuudessaan viikonlopuksi ja me niin kovasti ihastuttiin paikkaan :)

Muokattu: , käyttäjä: Aphi84
Link to comment
Share on other sites

Tätä vähän pelkäsinkin, taitaa nimittäin Pelimannitalo olla liian pieni meidän juhliin, joihin kutsutaan min. 120 henkeä. Lopullinen lista ei siis vielä ole valmis, joten määrä saattaa vielä kasvaa. Onnea kuitenkin kaikille paikan varanneille. Olisi nimittain ainakin kuvien perusteella ehdottomasti ykkösvalintani! Pienellä työllä tilasta saa varmasti aivan ihanan ja todella tunnelmallisen! :)

Tällä hetkellä katseemme siirtyykin siis seuraavaan mahdolliseen juhlapaikkaan eli Liekkilään. Sivut mainostavat, että tilaan mahtuu jopa 160 henkilöä. Tietoa siitä mahtuvatko kaikki ruokailemaan ei kuitenkaan ole. Olen lueskellut tältä palstalta ihmisten kommentteja paikasta, mutta onko joku ollut oikeasti siellä järjestetyissä häissä? Onko paikka vielä juhlavaatteissaankin häiritsevän kolkko ja kaikuva? Miten muut käytännön asiat hoituvat?

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Olisin kysellyt teiltä, jotka olette olleet Majakoskella, että mitä niistä pitopalveluista olette käyttäneet? Huonoja ja hyviä puolia? Kiitos.

Meille on varattu Majakosken päärakennus tulevalle kesälle. Pitopalvelun tulee hoitamaan J.Sojakka. Tähän asti kaikki onn sujunut oikein hyvin. Paikka kannattaa varata todella hyvissä ajoin. Me varattiin viime elokuussa, ja silloin tämä meidän päivä oli ainut, joka oli enää vapaana.

Pitopalveluita oli tarjolla useampi, mutta koska mistään niistä ei ollut kokemuksia, otin ensimmäisen, joka vastaan tuli. Tämä Sojakka sattui olemaan paikalla, kun kävimme paikkaa katsomassa. Tykkäsin hänen tyylistään ja varasin hänet. Ensimmäinen suunnittelupalaveri on pidetty ja menu ja muut asiat on suunniteltu. Hinta vaikuttaa olevan keskiluokkaa, ehkä hiukan kallis. Mutta uskon saavani rahalleni vastinetta laadussa. Istahdamme varmaan vielä alas miettimään kaikki yksityiskohdat läpi vikkoa-kahta ennen häitä.

Jos haluat lisää tietoa, niin laita mulle privaa.

Link to comment
Share on other sites

Beata -81,

me ollaan vain käyty Liekkilässä katsomassa sitä mutta ei se meiän mielestä ollu kolkko. Kaikuvuuttakaan en edes ajatellu :D Mun mielestä sen vois hyvinkin saada kauniiksi ja juhlavaksi koristuksilla, näin siinä mahdollisuuksia. Ja jos sinne 120 ihmistä tulee, tuskin siellä enää kaikuu. Kannattaa varmaan soittaa paikkaan ja kysyä, se esittelijä on hirvittävän mukava.

Tässä sen taas näkee, että eri ihmiset näkee eri paikat ihan erilailla. Liekkilä oli hyvinkin potentiaalinen ehdokas meiän juhlapaikaksi mutta hirret voitti sitten :D Oottekos itse käyneet siellä? Suosittelen sitä.

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin on Laukaan Puustellin työkylässä elokuussa häät. Ollaan erittäin tyytyväisiä paikkaan. Emäntä on todella mukava ja valmis neuvottelemaan kaikesta. Minusta vuokra (150€) on edullinen ja muutenkin koko paikka aivan ihana. Pihapiiri on mahtava, erityisesti tykkään paikkaan johtavasta koivujen reunustamasta tiestä. Tämä on mun mielipide :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Surkeenjärvestä olisi kiva kuulla kokemuksia, onko kukaan ollut häissä siellä?

Käytiin katsomassa sitä, aivan ihana paikka kun on savusaunat, paljut, latotanssit, karaoket ja kaikki!

Lisäksi sinne saa kaikki vieraat, max.125hlö, mahdutettua yöksi! Ihanaa kun on aamulla vielä melkein koko jengi kasassa.

Näistä syistä päätimme varata paikan, kaipaisin vain tosiaan jonkinlaista tietoa siellä järkätyistä bileistä :D

Link to comment
Share on other sites

Varasin juuri meille Agoran Piaton hääjuhlapaikaksi. Täytyy sanoa, että palvelu on ollut moitteetonta, ja todellakin hinta-laatusuhde kohdallaan. Verrattuna muihin paikkoihin, mistä olen kysellyt tarjouksia, Piaton henkilökunta vastaa samantien sähköposteihin, on hyvin tavoitettavissa puhelimitse ja asenne on erittäin ystävällinen! Ja mitä nyt sitten tulemme sieltä saamaan...

- ravintolan käyttöön ilman tilavuokraa tai ennakkomaksuja (vahtimestarin tuntipalkka 40e/h ainoa tilakustannus)

- mahdollisuus viedä omat juomat jo edellisenä päivänä, henkilökunta huolehtii boolin tekemisestä ja juomien tarjoilusta

- hintaan kuuluu kukka-asetelmat noutopöytään

- he tekevät valmiiksi ohjeidemme mukaan koristelut pöytiin

- todella hyvältä kuulostavat menuvaihtoehdot, joita on mahdollista vielä muokata omien toiveiden mukaan

Itsekin yliopistossa opiskelleena uskon, että juhlakuosissa tuosta ravintolasta ei tule koulu-/työpaikkaruokala enää mieleen. Ja onhan se näkymä järvelle kerrassaan huikaiseva.

Link to comment
Share on other sites

Pitääpä itsekin tänne hieman kommentoida, soittelin äsken muutamiin paikkoihin (häät kesällä 2009). Surkeenjärveltä kertoivat , että kesäksi 2009 nostavat paikan vuokraa noin 500euroon. He eivät myöskään järjestä häitä alle 100 vieraalle. Ensi kesä oli jo lähes täynnä. Ja pitopalvelu oli 34e/hlö. Täytyy siis olla ajoissa liikeellä.

Link to comment
Share on other sites

Heip annika84! Mekin varattiin se Surkeenjärvi kesälle 2009, silloin sanoivat että tilavuokra 300e mutta nostavat sitä muutamalla kympillä?!?

Ei kyllä salettiin suostuta maksamaan mitään 500e kun ensin sanotaan vähän päälle 300e!!! Niin ja se pitopöytä oli kans 30e.

Tule kertomaan mitä sait vastaukseksi, kun olet kysynyt asiaa. Itsekin soittelen sinne lähipäivinä...

Link to comment
Share on other sites

Harmi jos tuo 300e pitää paikkansa, koske me juuri tuon hinnan nousun takia "hylättiin" paikka. No täytyy toivoa ettei teille kuitenkaan ole valehdeltu. Me löydettiin meille sopiva paikka elikkäs Kuohun Kylätalo, jota käytiin eilen katsomassa ja päiväkin saatiin vielä itse valita :D

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Taiga, kun kerroit Agoran Piatosta enemmän! :D Olemme avokin kanssa ajatelleet sitä hääjuhlapaikaksi, juuri maiseman, halvan hinnan ja omien juomien viemisen takia, mutta mistään en ole saanut kommentteja. Olisin todella kiitollinen, jos voisit laittaa vaikka kuvia paikasta, mikäli sinulta sellaisia löytyy ja ehkä kertoa mm. koristeluajatuksia miten ruokalamaisuuden saa "peitettyä" esim. yv:nä... :)

Link to comment
Share on other sites

Hei Nora, toistaiseksi meilläkään ei ole kuvia Piatosta "juhlakuosissaan", mutta toivottavasti pääsemme käymään elokuussa katsomassa toisten hääkoristeluja... Yritän muistaa ottaa sieltä sitten kuviakin, jos vaan se on sallittua. Omat somistusideat ovat vielä alkutekijöissään... Luotan toisaalta siihen, että pöytien asettelu, valkoiset liinat, kauniit kattaukset ym. tekevät jo paljon!

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras__nora__*

Taiga: Oliko Piatoon paljon varauksia kesälle ja kuinka ajoissa te paikan varasitte? Kauhea litania kysymyksiä... :rolleyes: Kuinka myöhään paikka on hääpäivänä käytössä? Entä saako Piatoa järjestellä edellisenä päivänä ja häiden jälkeisenä päivänä siivota vai hoitaako henkilökunta sen?

Link to comment
Share on other sites

Lisää infoa Piatosta...

Meillä häät ovat off-season-aikaan, eli syyskuussa 2009. Varasimme paikan siis nyt 1v 4kk ennen juhlapäivää, luonnollisesti siellä oli vielä hyvinkin väljää varausten suhteen... Kesäajan varausmääristä kannattanee kysyä suoraan esim. ravintolapäälliköltä. Juhlia saa jatkaa klo 24 asti. Henkilökunta hoitaa joko edellisenä päivänä tai samana aamuna (jos esim. perjantaille sattuu joku toinen varaus) kaikki järjestelyt omien toiveiden mukaan. Saa nähdä, maltanko itse pysyä poissa vahtimasta meidän juhla-aamuna, vai onko pakko käväistä tarkistuskäynnillä... :) Siivouksesta en ole erikseen kysynyt, mutta eiköhän se kuulu osaksi palvelua, kuitenkin on ravintola kyseessä. Toivottavasti näin! Kannattaa laittaa kysymyksiä ihan suoraan sinne Piatoonkin vaikkapa sähköpostilla, he vastaavat nopeasti ja ovat oikein palvelualttiita.

Link to comment
Share on other sites

Tein viime viikolla lopullisen varausvahvistuksen Surkeenjärvelle eikä hinnan noususta ollut mitään puhetta. Me maksetaan siis kolmesataa tilavuokraa, se laskuhan tulee tässä ihan piakkoin ja toimii myös samalla "varausmaksuna". Ruokailun hintaa odotan mielenkiinnolla, periaatteessahan he kai voivat hintaa nostaa jos kustannukset yleisellä tasolla nousevat, yli vuosi kun on kuitenkin häihin aikaa. Mutta aion kyllä muistuttaa aiemmin puhutusta hinnasta, äänekkäästi. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on Surkeenjärvellä häät 19.7.2008! Eli ihan kohta! Iik! :D Me ollan tykännyt paikasta tosi paljon, siellä on niin paljon vaihtoehtoja ja tiloja. kaikenlaista voi tehdä! Siellä tosiaan on hyvin tilaa majoittaa väkeä ja minusta on kiva kun bileet ei lopu kesken vaan jatkuvat aamuun asti! :D Mutta tulen kertoilemaan kokemuksia tuossa 1,5kk päästä kunhan ollaan häämatkaltakin selvitty kotiin.

Link to comment
Share on other sites

Pakko hieman "mainostaa" Juurikkasaarta. :D

Meillä tulee siellä olemaan häät 1.8.2009 ja paikka on aivan ihana. Erillinen tanssitila ja päärakennuksessa ruokailu (jos yli 150 ruokailijaa niin sitten siirretään tanssisalin puolelle) ja järven ympäröimänä. Koko saaren saa vuokrattua koko vkolopuksi eli käytännössä perjantaina klo 13 jälkeen saa viedä tavaraa ja sunnuntaina hakea pois kun huvittaa. Ja hinta vain 700€!

Pitopalvelu tulee paikan päältä ja paikassa a-oikeudet eli sopii hyvin, jos ei itse halua kustantaa vieraiden alkoholia (kuten meillä kun vaan toinen puoli suvusta nauttii juomisista). Paikan isäntä todella mukava ja informoiva, ja kaiken lisäksi pitopalvelun hintaan kuuluu kaikki alkujärjestelyistä siivoukseen. Myös koristeita saa paikan päältä!

Ja mikä hienointa, Säynätsalon kirkko ihan kivenheiton päässä!

On kyllä suosittu paikka, varasimme sen kuukausi sitten ja kesälle 2009 oli vain 2 vapaata vkoloppua! :o Tosin peruutuksia tulee vielä ensi kesästäkin, jtn jos sen haluaa ensi kesäksi kannattaa heti kysellä mahdollisia peruutuspaikkoja.

Miksei 1.8.2009 voisi olla jo.. <3

Link to comment
Share on other sites

Aattelin tässä taas pitkästä aikaa kirjotella. Joskus oli tällä palstalla Savutuvan Apajasta puhetta, ja siitä miten paljon huonoa juttua liikkuu paikasta. Itsekin olen ollut epävarma tuon paikan suhteen, kun niin paljon kuullut valitusta siitä. Meillä nyt siis 19.7., ihan kohta siis, Savutuvalla häät, ja hyvältä vaikuttaa. Käytiin viime perjantaina sopimassa vielä järjestelyistä ja sovittiin ménu. Mulle tuli jotenkin hyvä ja luottavainen mieli, ja pehtoori oli todella ystävällinen ja huolehtivainen. Ja mielestäni hinnatkaan eivät ole pahat, kun se sisältää kaiken, erillistä tilavuokraa ei ole. Lisäksi kun hintaan kuuluu opastettu kierros perinnealueella, mikä ainakin meitä kiinnostaa, ja samoin olen kuullut sukulaisilta, jotka ovat Savutuvan nettisivuilla vierailleet, että mielenkiintoiselta paikalta vaikuttaa. Savutuvalla on mielestäni kanssa se ihana puoli, kun se sijaitsee Päijänteen rannalla, niin järvimaisema on todella kaunis! :) Just perjantaina siellä olessamme mietittiin miten hyviä kuvia siitä rannalta saisi! Mutta siis kaikin puolin nyt tuntuu ja vaikuttaa hyvältä, vaikka jossain vaiheessa olin ihan kauhuissani kuultujen juttujen perusteella, että millasessa paikassa mun häät onkaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...