Jump to content
Naimisiin.info

Recommended Posts

Hei!

Juhlapaikoista oli tuossa jo puhetta, mutta onko kellään kokemusta Oulun pitopalveluista??

Jotain edullista pitäisi saada kasaan.. Tuiran pitopalvelu ja Oulun Ateria ovat ilmeisesti kohtuuhintaisia, mutta millaista palvelua/ruokaa hintaan saa??

Ja onko muita kohtuuhintaisia joita voisi kysellä?

Kaikista mahdollisista tiedoista ja kommenteista olisin ylen onnellinen..  ;)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 474
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Itsellä ei (vielä) ole kokemusta, mutta sain suosituksia Juhlapalvelu Helenasta ja hän osoittautui aivan ihanaksi ja idearikkaaksi ihmiseksi puhelimessa. Ja se hinta on aivan omaa luokkaansa. Ehdottomasti paras hinta-laatusuhde. Puhelinnumero löytyy puhelinluettelosta (ei kuulemma Oulu-Infossa ole).

Myös Oulun Pitokokeilta tuli mielenkiintoinen ja ihan kilpailukykyinen tarjous ja joku on sitäkin jossain täällä netissä kehunut.

Amica kannattaa unohtaa, ellei ole suhteita sinne. Aivan JÄRKYTTÄVÄT hinnat... Eikä niille saa leipoa tai tuoda mitään itse vaan kaikki pitää ottaa niiltä. Helenalle ja pitokokeille saa. Mutta toisaalta jos on niitä suhteita...

Oulun Aterialla on ainakin tosi hyvää kalakeittoo. Muuten en osaa sanoa hinnoista tms mitään. Vieraana vaan ollut.

Siinäpä siis joitakin...

Link to comment
Share on other sites

Guest Imppu

Kuin myös. Juhlapalvelu Helena on varattu ja hän kuulostaa todella ammattitaitoiselta ihmiseltä. Sanoi, että kaikki ruoat tehdään itse eli mitään "puolivalmista" kaupasta ei haeta. Suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Meillä oli viime viikonloppuna Helena ja kyllä ruoka maistui itselleni ja vieraillekin. Ruokaa oli riittämiin ja jäi vähän ylikin. Yli jääneet ruoat Helena pakkasi laatikoihin ja saimme viedä ne kotiin. Kerroin hänelle vähän minkä tyylistä minulla oli mielessä ja hän ehdotti erilaisia ruokia joista sitten valitsin. Hinta meillä taisi olla 17,5€/aikuinen ja lapset puoleen hintaan, vauvoista ei mitään.

Suosittelen ainakin niille jotka haluavat kohtuu tavallista suomalaista ruokaa. Meidän häissä kun ei mitään kovin eksoottista ollut tarjolla niin en tiedä miten sellaiset onnistuisivat.

Link to comment
Share on other sites

Jes, kiva kuulla suosituksia. On tärkeää, että tarjoilu pelaa ja ruoka on hyvää, joten mielellään ottaa sellaisen pitopalvelun, josta jollakulla on hyviä kokemuksia. Ei mekään olla ajateltu mitään kovin eksoottista, vaan perussuomalaista ruokaa. Ehkäpä pirautan Helenalle joku päivä...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Myös meillä oli Heleena ja voin todella lämpimästi suositella häntä. Tekee myös erikoisempia ruokia jos tarvis vaatii. Meillä tosin linja oli, että vaikka itse tykätäänkin TOSI mausteisesta ruuasta niin tarjotaan kuitenkin sellaista mitä kaikki voi syödä.

Kerroin mitä suunnilleen olimme ajatelleet ( eli liharuokaa ei keittoa ) ja Heleena sitten heitteleli eri vaihtoehtoja. Saimme myös kirjallisen tarjouksen. Heleenalle saa myös viedä itse tekemiä leivonnaisia yms. Me teimme kalaa joka pitopalvelun tekemänä oisi ollut työläänä kallista. Hintaan sisältyy lautasliinat, tarjoilupöytien kattaus kynttilöineen, astiat ja tarjoilijat.

Muuten meillä oli hääkakkuna sekä vadelmakakkua että valkosuklaakakkua jotka molemmat olivat taivaallisen hyviä!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Meillä oli Oulun pitokokit ja olimme todella tyytyväsisiä. Ruoka oli hyvää ja sitä jäi relusti ylikin. Palvelu pelasi hienosti ja sekä emäntä että tarjoilijat paneutuivat asiaansa. Myös kattaus tehtiin tyylikkäästi.

Meillä oli aika selkeä suunnitelma, mitä halusimme tarjota, mutta pitopalveluista tuli myös hyviä ideoita ja saatiin yhdessä rakennettua toimiva menu. Hinta oli iahn kohtuullinen ottaen huomiion, että sisälsi tarjoilijat, valkoiset liinat ja lautasliinat ja kattauksen.  :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Guest siruveera

:)

Pirautin äsken Makumatkaan ja pyysin tarjouksen. Pitopalvelun emäntä vaikutti tosi mukavalta ja hänellä oli ihania ideoita. Nyt vain odotellaan tarjousta!

Myös Juhlapalvelu Helena vaikuttaa lupaavalta. Vaikea valinta  ::)

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
 • 1 month later...
Guest Kärpässieni

Onko kukaan maistellut Haukiputaan Samantan ruokia? Tai täytekakkuja? Ruuat on sieltä tulossa jo (juhlapaikka käyttää tätä pitopalvelunaan), mutta olisi mukava tietää vähän etukäteen mitä odottaa.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onko kokemuksia seuraavista....Oulun Pitokokit, Oulun Ateria, Villihanhi, Pitopalvelu Oulun Baari Maikkula ja Uniresta? kaikkiin olen tänään soittanut tarjouspyyntöä, ja lupasivat viimeistään ens viikolla:)

Ajattelin, vain kysellä kokemuksia mikä olisi sitten paras, jos hinnat ovat samaa luokkaa;)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Missä vaiheessa kannattaa alkaa lähetteleen tarjouskyselyitä pitopalveluille, laitoin jo vähä aikaa sitte sähköpostia, mutta ei oo kuulunu mitään.. Oisko parempi soittaa, vai onko liian aikasta ku häät on heinäkuussa 2005?

Kaipailisin kokemuksia Pihvituvan pitopalvelusta??

Link to comment
Share on other sites

Osa pitopalveluista kesälle 2005 on jo mennyt...sinuna soittelisin todella nopeasti ja tekisin varauksen vielä kuin se on mahdollista.

Pihvituvalla on erinomaiset ruoat, suosittelen.

edit: Itsellä häät lokakuussa 2005 ja meillä on ollut pitopalvelu varattuna jo 3 kk.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Guest Morsian05

Kannattaa olla tosiaan hyvissä ajoin liikkeellä, niin saa sitten mieleisensä pitopalvelun. Me varattiin kans Oulun pitokokit, vaikka häihimme on aikaa vielä reilu vuosi. Jotkut pitopalvelut eivät lähetellessäni sähköpostia edes vastanneet, mutta pitokokeilta tuli vastaus heti ja hyvältä vaikutti, joten päädyimme heihin  :)

Link to comment
Share on other sites

Tänään kävin Pihvituvalla, mutta eivät ottaneet vielä varauksia vastaan kesälle 2005, vaan pyysivät palaamaan asiaan vuoden vaihteessa! En tiiä uskallanko alkaa sinne asti ootteleen, vaikka vakuuttivat että samalle päivälle pystyvät henkilökunnallaan kahdetkin häät järjestämään. Jospa soitan jonneki muualle, vaikka tiiän kyllä, et Pihvituvan ruoat on hyviä..  :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...