Cryztal

Juhla-mintut (hki)

14 viestiä aiheessa

Inko kukaan käyttnyt kyseistä firmaa häissään? voiko joku suositella? Saatiin vaan niin halpa tarjous sieltä.. :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen syönyt ko. lafkan ruokia hautajaisissa enkä voi kuin kehua heitä: ruoka oli erittäin hyvää, esillepano oli juhlava ja kaikki sujui muutenkin mallikkaasti. Eli rohkeasti vain varaamaan! Edullinen tosiaan on :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hoitivat meidän häät (ja aiemmin lakkiaiset, valmistujaiset, vanhempien viiskymppiset ja kuuskymppiset) ja aina ruoka on ollut todella hyvää ja sitä on ollut riittävästi.

Häissä kaikki meni aivan nappiin, tarjoilu sujui ja henkilökunta oli ystävällistä, eli voin kyllä todella suositella heitä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen töissä firmassa, jossa melkein aina tilataan juhla-mintut hoitamaan hienommat tilaisuudet - ruoka on ollut erinomaista ja tarjoilu tyylikästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minullakin on kokemusta heidän ruoistaan hautajaisissa, todella hyvää ruokaa ja hyvä palvelu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tietoja mitä heidän hinnat ovat tätä nykyä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarjous pyydetty, vastausta odotellaan..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saitko tarjouksen? Millainen oli?

Onko muita tuoreita kokemuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin Minttujen sivuilla tutkimassa, hinnastosta löytyi ainoastaan muistotilaisuuksien hinnasto, ja tuotteissa pelkästään kakut, voileipäkakut ja voileivät. Onko firma supistanut tarjoilujaan vai eivätkö vain sivuillaan esittele kaikkea? Ja minkä hintainen heidän hää-buffetinsa on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jätin kyseilelle yritykselle tarjouspyynnön. Vastausta on odotettu nyt jo kolme viikkoa. Kuinkahan todennäköisesti vielä vastaavat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma kokemukseni Juhla-Mintuista äskettäin pidetyssä muistotilaisuudessa oli kaikkea muuta kuin positiivinen.

Kyseessä oli lähiomaisen muistotilaisuus, jossa meidän perheestä oli paikalla kahdeksan henkeä. Koska jäimme siunaustilaisuuden jälkeen vielä hetkeksi kappelille hoitamaan vainajaan liittyviä asioita, saavuimme viimeisenä muistotilaisuuteen. Pöydät oli katettu kuudelle hengelle ja niitä oli vapaana enää yksi, minkä lisäksi lasten pöydässä oli yksi vapaa paikka. Koska viimeisessä vapaassa pöydässä kuitenkin oli tilaa meille kaikille kahdeksalle, pyysimme tarjoilijalta ihan normaaliin ystävälliseen sävyyn, että saisimme kahdet aterimet lisää. Saara-niminen tarjoilija kuitenkin ilmoitti ylimieliseen sävyyn, ettei se käy päinsä ja käski valitsemansa henkilön, joka sattui olemaan vainajan tytär, istumaan lasten pöytään. Kun emme tähän suostuneet vaan pyysimme uudelleen vain saada kahdet aterimet lisää saman pöydän ääreen, tarjoilija jatkoi jankkaamistaan.

Tässä vaiheessa tilannetta yritettiin selvitellä salin ulkopuolella meidän puolelta ihan asiallisesti, mutta tarjoilja pysyi kannassaan eikä suostunut joustamaan. Lopputuloksena haimme itse lasten pöydästä yhdet vapaat aterimet pöytäämme, ja yksi seurueemme jäsenistä sanoi, ettei tarvitse aterimia, koska ei aio syödä. Tässä vaiheessa myös vainajan tyttärentytär itki hysteerisenä muutakin kuin vainajaa ja muutama muukin seurueemme jäsen oli aika loukkaantunut tarjoilijan käytöksestä.

Paikkoja oli kaikenkaikkiaan katettu yksi liian vähän, mikä ei tosiaankaan ollut tarjoilijan vika, sillä muutama vieras oli kai tullut ilmoittamatta, mutta mielestäni oli aika kohtuutonta kohdella meitä lähiomaisia noin, kun meille kahden "ylimääräisen" ihmisen mahduttaminen pöydän ääreen ei ollut mikään ongelma, ja meidän toive oli nimenomaan saada istua koko perhe yhdessä, vaikkakin sitten vähän ahtaammin. Muistotilaisuuden ollessa kyseessä olisi kiva, jos tarjoilijakin kunnioittaisi tilanteen luonnetta asianmukaisella käytöksellä ja osoittaisi hiukan pelisilmää.

Jälkikäteen kuulin tarjoilijan valittaneen meidän seurueesta vainajan toiselle siskolle sanoen, ettei ole koskaan saanut niin rumaa asiakaspalautetta. Tulipa todella hyvä mieli vielä jälkikäteen siitä episodista sen lisäksi, että itse tilanteessa tuntui aika kurjalta...

Ja ruoasta sen verran, että Janssonin kiusaus oli ihan supersuolaista, ja muutenkin tarjoilut olivat aika keskinkertaiset ja selkeästi ylihintaiset, eli en suosittele.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, onko jollain parilta viimevuodelta kokemuksia? Olen miettinyt tätä ja hinnasto ainakin vaikutti kohtuulliselta ja oli monipuolisia vaihtoehtoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään