Sign in to follow this  
Followers 0
Peppi100

Kenen vastuulla hääjuhlan ohjelma?

70 posts in this topic

Eli lyhyestä virsi kaunis... Kuka teillä suunnittelee ja vastaa hääjuhlan ohjelmasta?

Meillä kaaso asuu parinsadan kilsan päässä, toinen seremoniamestari 500 kilsan päässä. Onneksi toinen seremoniamestari asuu lähistöllä. Mutta kun ollaan itse tässä mietitty, että mitäs ohjelmaa keksittäisiin jne, niin eilen pamautti anoppi, ettei meidän tartte tietää hääjuhlan ohjelmasta mitään.

Mulle meinasi tulla slaagi- ihan totta  :-/  Kyllä mä ainakin haluan tietää JOTAIN! Ja kun kaikki asuvat niin kaukana, niin tuntuu siltä, että ellei itse tee jotain juhlan eteen, niin jää juhlimatta...

Ja sitten vielä- onko kenelläkään mielessä jotain jäynäohjelmaa polttariporukalle??  8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Me suunnittelemme ohjelman itse kaasojen ja seremoniamestarin sekä bestmanin kanssa. Samalla sovimme jokaisen vastuualueen ettei kenellekään tule liian suurta vastuuta ja että aikaa jää myös itse juhlimiseen. Tarkoituksenamme on, että avuliaille ystävillemme jää myös aikaa ja mahdollisuuksia muokata yllätysohjelmanumeroita, joista emme itse tiedä mitään. He kuitenkin juontavat tilaisuuden.

Kannattaa keskustella anopin ja seremoniamestareiden kanssa etteivät juhlanne mene pipariksi. Teillä on oikeus vaikuttaa omien häidenne ohjelmaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me suunnitellaan sulhon kanssa hääjuhlaohjelma itse, tietysti kaasolle ja bestmanille infotaan säännöllisin väliajoin :) Meille ei niin kovin paljon erilaisia ohjelmanumeroita edes tule, ja nekin vähät haluamme päättää itse. Kontrollifriikkejä?  ;D Sanotaanko näin, että minä morsiamena haluan tietää, millaisen juhlan tarjoan vierailleni. Ei niin päin, että meille järjestettäisiin yllätysohjelmaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kontrollifriikkejä?  ;D Sanotaanko näin, että minä morsiamena haluan tietää, millaisen juhlan tarjoan vierailleni.

SAMOIN! Enkä itse oleta olevani kontrollifriikki  :-/

En usko, että anoppi tuota pahalla sanoi, ihan mukava ihminen hän on.. Sulho soitti tänään sitten kaasolleni, joka on samalla hänen sisarensa, ja kyseli leikeistä, joita hänellä on. Ei se kaaso halunnut niitä paljastaa,"ettei mene yllätys pilalle"... :-/  Mutta sovittiin kuitenkin, että tavataan, me, kaasoni ja toinen seremoniamestari joku viikonloppu ja käydään juttuja vähän läpi...

Sanoin muuten samaa tänään sulholle, minäkin haluan tietää, millainen juhlasta tulee, onhan se kaikenkaikkiaan meidän juhla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me suunnitellaan ohjelma itse, mutta kaason ja bm:n avustuksella. Minäkin haluan kyllä tietää mitä ohjelmaa meidän häissä esitetään, eli en ole ylläriohjelmananumeroiden kannalla. Tietysti jos jonkun leikin kannalta on oleellista, että me sulhon kanssa ei vaikka tiedetä etukäteen kysymyksiä, niin se on ok. Muuten kaikki hääohjelma tulee kyllä menemään meidän kautta. Muutaman ohjelmanumeron olen itseasiassa jo itse keksinyt ja sulholla hyväksyttänyt. Kaasollekin jo taisin niistä puhua. Nyt sitten vaan pitäisi pitää palaveerosta kaason ja BM:n kanssa ja keksiä lisää ohjelmaa! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin itse huseeraan ohjelman kimpussa. Ite oon ohjelmanumerot valinnut, ja niin kuin DewyMeadowkin, sulholla niitä hyväksyttänyt. ("Kaikki käy, joo-joo"-meininki) :)

Minä suunnittelen tän ns. virallisen ohjelma puolen alkuiltaan saakka. Ja sitten on ovi jätetty raolleen, kun tunnelma on katossa, niin sitten on tervetulleita yllätysnumerotkin.

Näin meillä!  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä olen kaason apuna suunnittelussa :) mutta en tiedä kaikkia numeroita ohjelmasta... Mulla on luultavammin kaksi kaasoa joista toinen kahtoo etten juokse alttarilta ja toinen et kaikki illalla menee niinku pitääkin ;) Mun siskon häissä aikoinaan meinasi tapahtua mokia kun ei tarkasti määrätty alueita...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin morsiamen kanssa yhdessä suunnittelen ohjelmaa ja hääleikkejä. Perinteiset hääleikit eivät vaan oiken sovi näihin häihin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä ohjelman suunnitteli ja toteutti 2 kaasoani. Toinen kaasoista ei suostunut millään kertomaan, mitä ohjelmaa häissämme olisi. Sain kuitenkin toiselta kaasolta udeltua, mitä he olivat suunnitelleet. Tämä kaaso oli myös sitä mieltä, että miksi ihmeessä ohjelman tulisi olla salainen? Tietenkään hän ei paljastanut kumpi tullaan ryöstämään. Onneksi kertoikin ohjelmasta, koska olin itsekin suunnitellut jotain ja heillä menikin ohjelma jonkin verran uusiksi vain muutama päivä ennen häitä. Sulhoni oli sanonut ettei halua tuttu juttu -leikkiä. Noh, kaasolaiseni ei ollut kuunnellut sulhoani ja sellainen oli suunniteltu häihin. Sittenhän heille tuli paniikki kun pari päivää ennen häitä kuulivat sulhon toiveen "ihan uutena asiana  ::)". Samoin 12-kk leikki meni jonkin verran uusiksi, koska eivät ottaneet minua mukaan suunnitteluun. Sukumme asuu ympäri Suomen ja he olivat tehneet tehtävälistan sen mukaan, että sen voi toteuttaa mistäpäin Suomea tahansa. Minäpä olin tehnyt listan, kenet haluan siihen leikkiin ja osallistujat asuvat lähistöllä.

Kyllä minun mielestä hääparia tulee kuunnella ohjelman suunnittelussa. Loppupeleissä heidän päivähän se on ja heidän viihtyvyys on a ja o  ;).

Polttariporukka sai meidän häissä tanssia Frööbelin palikoiden tahdissa sutsi satsaan. Perinteinen ja kulunut leikki, joo tiedetään, mutta meidän häissä se ainakin toimi  ;D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee langat olemaan kaasojen ja bm käsissä, siis hääpäivänä. Kovinkaan montaa leikkiä emme edes halua, mutta yllätyksinä ne ovat parhaimpia. Kaasojen ja bm kanssa tietysti keskustellaan minkälaisia ohjelmia toivotaan (halutaan että mahd. moni vieraistakin pääsee mukaan yms.), mutta loput saadaan tietää sitten vasta h-hetkellä  ;D.

Suunnittelupuoli täytyy vaan hoitaa alusta loppuun kunnolla niin kaasot ja bm pystyvät myöskin nauttimaan juhlasta, tarkoitus ei missään nimessä ole täystyöllistää heitä  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä me ainakin yhdessä kaason ja vähemmän BM:n kanssa ollaan ohjelmaa suunniteltu. Huomasimme vain, että ruokailut, kahvitukset, häävalssaukset yms vievät aikaa paljolti, kun ei haluta hoppuilla, joten annoimme "luvan" kaasolle ja BM:lle järkätä vain yhden korkeintaan tunnin mittaisen ohjelman, se saakoon olla yllätys ja sijoitetaan loppuiltaan. Ei olisi tullut mielenkään kysellä esim.anopilta mitään!!! Me päädyimme siihen, että häissä pitää vierailla saada olla myös "seurustelu"-aikaa..Että toivottavasti ei tule sitten tylsät häät, no tuskin 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaasoni on jo kuulemma keksinyt pari leikkiä... ja myös anoppini tietää niistä, kun on kaasoni äiti... :)

Mutta tuo juttelupuoli on vielä haussa... :-/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä ohjelman suunnittelee pääosin kaks kaasoa, bestman ja seremoniamestari. Yhdessä keskustellaan tietysti päälinjoista. Ollaan sanottu myös mitä ei ehottomasti haluta, siis pari kulunutta leikkiä. Muuten heillä on vapaat kädet.  ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

kaasot ja bestmanit yhdessä, mutta olemme kyllä tuoneet omia näkemyksiämme esille.. toki heillä on vapaat kädet ilman mitään rahan keruuta.. on tökeröä minun mielestäni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä ja sulho suunnitellaan hääjuhlan ohjelma ihan itse. Ollaan molemmat sen verran kontrollirfiikkejä, että ei haluta jättää ohjelmaa muitten suunniteltavaksi. Tarkoitus on tehdä ihan tarkka suunnitelma siitä mitä tapahtuu koskakin. Tottakai toivon, että kaasot ja bestmanitkin keksisi jotain ylläriohjelmaa, mutta tarkoitus on tosissaan tehdä ihan kunnon runko itse. Tsätä voidaan sitten tinkiä, eikä oo tarkotus, että kaikki tapahtuu tarkalla kellonlyömällä. Halutaan vaan tietää, miten ilta etenee, ja suunnittelemalla itse ohjelma vältytään toivottavasti kauheelta säätämiseltä ja turhilta odotuksilta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä päävastuu ohjelmasta on onnettu kaasoille (jotka kenties bestmanin höykyttävä mukaan). Mut ollaan myös osittain yhdessä mietitty, et mitä me haluttais, ja sit yhteisistä ideoista he saavat päättää. Vaikka mä olen sellanen, et yleensä haluan aina tietää etukäteen, mitä tuleman pitää, niin tässä tapauksessa olen vaan ihan onnellinen, kun ei tarvi etukäteen tietää. Ja musta juhlakalujen ei kaikkea kuulukaan tietää, mut tää on vaan mun henk koht mielipide  :-/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina omatoimisena suunnittelin itse ja lahetin ohjelman jarjestyksen kaasolle, jolta odotan sitten kommentteja. Ohjelman juhlissa hoitaa (toivottavasti!) kaaso ja bestman.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun kävimme iltaa läpi pitopalvelun kanssa, niin heidän puolestaan tuli sellainen pyyntö, että ruokailun jälkeisen ohjeman aikataulu pitäisi tietää "aika tarkkaan". Kahvi tulee nimittäin sitten ohjelman jälkeen, ja kahvin ei saisi antaa seistä kuin 5 minuuttia. (Onpa kuulemma käynyt joskus niinkin, että joku on ilmoittanut, että nyt on sitten kahvin vuoro, eikä pitopalvelu ole edes aloittanut kahvinkeittoa  :-/)

Eli mun mielestä meidän pitää tietää, mitä illan aikana tapahtuu.

Ajateltiin sulhon kanssa tehdä jonkinlainen aikataulu, johon merkataan selvästi ohjelma-ajat. Niihin voidaan sitten keksiä jotain, mutta vain meidän luvalla.

Lupasi seremoniamestari vihjata meille mitä tuleman pitää, jos joku yrittää "salaa" suunnitella jotain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MINUNMINUNMINUN.....

Eli morsiamen, kuten miltei kaikki muukin häissämme....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tää hääjuhlan suunnittelu etenee samaa vauhtia kuin ennenkin. Eli me yritetään kovasti kysellä millaista on suunniteltu ja kaaso ei kerro. Itse oikein suutuin ja pakotin sulhon soittamaan siskolleen (kaasoni) ja kertomaa, etten halua nolata itseäni koko juhlaväen edessä. Tuo sama tieton on ilmoitettu myös molemmille seremoniamestareille. Saapi nähdä miten käy...

Tehtiin sellainen lista, johon jätetiin tyhjiä aukkoja ohjelmien kohdalle, siihen sitten seremoniamestarit saavat laittaa jotain ohjelmaa.

Siis kun itse en pidä itseni nolaamisesta, saatikka toisten. Ja tuntuu koko ajan, että jollain on sellaista ohjelmaa meille, että me joudumme tekemään jotain.

Onko kukaan kieltäytynyt leikistä kesken häiden, jos eteen tulee sellaista, jota ihan tosissaan ei halua tehdä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me suunnitellaan juhlan runko ja yksi tutustumisleikki vieraille. Olemme pyytäneet kaasoa laulamaan ja bestmania pitämään puheen häissämme. Jos kaaso ja Bm haluaa sen lisäksi suunnitella jotain ohjelmaa bändin tauoille niin siitä vaan. Luotamme heidän makuunsa, eikä meidän tarvitse heidän suunnitelmistaan tietää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaasoni vastuulla oli koko ohjelma emmekä tienneet siitä etukäteen mitään. Omasta mielestäni se ei kuulu juhlakalujen eli morsiusparin hommiin hoitaa ohjelma hääjuhlaan. Minusta oli ihanaa kun ohjelma tuli meille yllätyksenä - tosin luotin kaasosiskooni 100 %:sesti ja tiesin, ettei sieltä olisi tulossa mitään mistä emme pitäisi, eikä tullutkaan. Ohjelma oli ikimuistoisen hauska ja laadukas!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä ja sulhoni ehdottomasti!! Päivä on meidän ja häät ovat meidän,meidän,meidän...  :-X

Aion kertoa kaasolle ja bestmanille heti kättelyssä miten asia on ja mitkä heidän tehtävänsä ovat,joten saa itse päättää haluavatko ryhtyä hommaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä suunnittelee pääosin varmasti bestman, mutta minä aina tiedustelen välillä, jottei mene ihan hervottomaksi  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime kesänä kaasoillessani työjärjestys meni seuraavasti:

Aloitimme suunnittelun juttelemalla yhdessä morsiusparin kanssa, minkälaisia ideoita ja toiveita heillä on.  Tämän pohjalta laadimme kaasokaverini kanssa ohjelmaehdotuksen, joka sisälsi muutamia yllätyksiä, joiden sisältöä ei paljastettu. Morsiuspari teki sitten vanhempiensa kanssa ohjelmaan haluamansa muutokset ja tarkennukset, jonka jälkeen teimme kaasokaverin kanssa ohjelmalehtiset. Loppujen lopuksi ohjelmien järjestys eli vielä hääpäivänä ja muutoksista ilmoitettiin häävieraille tarpeen tullen. ELi hyvin suunniteltu on vain puoliksi tehty, ainakin jos on niin ihania ja osallistuvia häävieraita, kuin mitä ystäväni häissä oli!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0