Jump to content
Naimisiin.info

Näkeekö mies puvun etukäteen?


nelliina

Recommended Posts

Mulla oli kans sulho mukana kun pukua tilattiin, olin tosin jo päättänyt, että otan sen ja helpotus oli suuri kun näin hymyn sulhon kasvoilla. On kiva kun ei tarvi stressata kirkon käytävän päässä et miltä miehen naama näyttää kun näkee puvun. Minä en voi kysyä mieheltäni kuvien perusteella mikä puvuista on paras, koska hän ei osaa kuvitella sitä minun päälleni ja valitsee vain puvun kauneimman naisen perusteella tai sen missä tissit näyttää isoimmalta. Yleensä mallien ruumiinrakenne on kuitenkin aika erilainen ja samat puvut eivät imartele mua tai tee mulle muotoja, varsinkin kun hääpukumalleilla näyttää melkein aina olevan silikonit  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mun pukua sulhoni ei näe ennen hääpäivää ja silloinkin vasta kirkossa kun astelen alttarille.. Hääkuvat oli meillä pieni ongelma juuri tämän takia, koska en halua sulhon näkevän minua kuin kirkossa, joten meille tulee sitten kuvaaja kirkkoon ja vihkimisen jälkeen potrettikuvat sitten otetaan ulkona...  :)

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei myöskään mies näe pukua, vasta kun kävelen häntä kohti!

Mun mielestä se on NIIN ihanaa näin!! Ja itseasiassa mies halusi tätä itsekin, että

säästetään alttarille.

Eilen hain korsetin pukua varten ja mies innoissaan yritti kurkkia mutta estin.

Olen ihan varma, että mies tykkää puvusta, mutta onhan se aika jännää näin..

hui.. ei voi tuoda pukua kotiin kun se utelias menee kuitenkin tirkistelemään.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä mies on jo nähnyt pukuni muutaman kerran. En ole taikauskoinen. Suunniteltiin yhdessä minkälaista halutaan. Ekan sovituksen tein kaason kanssa ja silloin jo sain idean siitä millaista haluan.

Puvun ostin sulhon kanssa Tallinnasta. Valinnan tein itse. Sulhanen kyllä luottaa makuuni. Yhdessä valittiin paras puku, kun nähtiin ne päällä sovitettaessa. Maku on samantyylinen. Tuli myös matka samalla. Mukavampi on olla joku makutuomari mukana, ettei mene puvun valinta ihan pieleen.

Muutenkin sulho tulee näkemään pukuni, kun siihen tehdään sopiva bolero ja pitää sovittaa. Ja tykkään sovitella pukuani. Häät ovat vuoden päästä, joten ei malttaisi muutenkaan olla näyttämättä kaunista pukuani.

Kokonaisuuden, joka koostuu alushameesta, puvusta, kampauksesta, meikistä, kengistä, sukkahousuista, sukkanauhasta ja alusvaatteista sulho näkee vasta hääpäivänä. Silloinhan morsian on kauneimmillaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Kyllä näkee!

Yhdessä oltiin pukua ostamassa ja tuolloin jo sulhanen näki puvun päälläni.

Kuvauskin on ennen vihkimistä, joten muutenkin sulhanen olisi nähnyt puvun ennen kirkkoa.

Kaason kanssa asustellaan sen verran kaukana toisistamme, että oli ihan kivaa kun sulhanen oli mukana pukua etsimässä.

Link to comment
Share on other sites

Mä itse haluaisin näyttää pukuani miehelle, haluaisin hänen mielipiteensä kun en ole itse aivan varma valinnastani. Ja jos taas lähden etsimään uutta pukua niin haluaisin hänet makutuomariksi.

Mutta mies taas ei ole aivan varma haluaako nähdä etukäteen, hän nyt kuulemma miettii asiaa  ::)

Mun puolesta tälläisille perinteille voisi viitata kintaalla.

Muoks. No nyt on mieskin nähnyt  :D Pakotin hänet avustamaan sovittelussa.

Link to comment
Share on other sites

Mun mieli on yoyo! Aikaisemmin olin sitä mieltää, ettei näe. Haluan, että juuri kirkossa näkee minut ekaa kertaa vuorokauden sisällä. Ja että meitä kuvataan vihkimisen jälkeen. Mutta nyt näyttääkin siltä, että valokuvaus on kuitenkin ennen vihkimistä, koska kaikki puhuu mulle yhteen ääneen: se on epäjärkevää odotuttaa vieraat kirkon jälkeen. Voi vitalis ja pertti! Miksi moiseen suostuin?! Mutta en oikein muuta vaihtoehtoa näe.. Ei taaaaaaaskaan mee niinkui mä haluan!!!! >:( >:( >:(  Jotenki tuntuu samalt kuin pussais avaruuskypärä päässä..

Link to comment
Share on other sites

Hei Malviina,

Ongelmasi kuullostavat samalta kuin itse pähkäilin jonkin aikaa sitten. En antanut periksi muille vaan pidin pintani. ;) Eli sulhoni näkee minut ensikertaa puku päällä alttarilla ja valokuvaus on kirkon jälkeen. Vieraat odottavat meitä juhlapaikalla tunnin ja sadesäällä puolitoista.

Kun tarpeeksi jankutin asiasta niin sulhokin alkoi ajattelemaan asiaa - saamme kirkon jälkeen hengastystauon ennen juhlia. Alkaa pikkuhiljaa paljastua, että niin miehinen mies kuin sulhoni on, niin hän(kin) jännittää melkoisesti juhlapäivää.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Ei tule näkemään ennen kirkkoa  ;) Visusti pidän salassa värin ja kaiken. Ja toisaalta sulhoni ei edes olisi kovin hyvä makutuomari ja luottaa kyllä valintaani ja tyylitajuuni, joten ei edes jännitä, pitääkö hän siitä. (Itse en vaan malttaisi olla siitä puhumatta  ;D)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ainakin näkee sulhokin, koska kävimme puvun yhdessä ostamassa ja valikoimassa Tallinnan reissulla. Muutenkin en tunne olevani kovin vanhoihin kaavoihin kangistunut. Sulhanen saa mielestäni nähdä puvun jo ennen häitä. Kunhan ei vaan itse koko ajan pukua päälle sovittele, niin hyvä.

:-X

Link to comment
Share on other sites

Ei näe... vaivuin jo lähes epätoivoon asian suhteen, sillä en halunnut että mies näkee puvun, mutta kaipasin hänen mielipidettään.. Nyt kuitenkin puku on viimein ostettu ilman sulhon mielipidettä. Meinasin jo alkaa perumaan päätöstäni, mutta mies piti tiukasti kiinni siitä, että haluaa nähdä puvun vasta kirkossa!:P Mies vaan tuntee mut parhaiten ja tietää mikä on juuri mua!..toiset naiset katsoo aina vähä sitä mistä pitäisi itsellään.. Mutta huh, päätös on tehty ihan itse ja olen tyytyväinen!! :):-X

Link to comment
Share on other sites

Kulta on nähnyt kuvan puvusta etukäteen mutta päälläni näkee vasta kirkossa. En malttanut olla näyttämättä kuvaa sen jälkeen kun olin puvun itse (äidin ja kaason avustuksella) valinnut. ;) Onneksi puku on häihin asti kaupassa säilytyksessä niin en pilaa yllätystä.

Link to comment
Share on other sites

Olen kertonut joitain juttuja puvustani koska olin niin innoissani eikä kukaan muu tuntunut haluavan kuunnella häähullutuksiani :P Mutta meillä mies näkee puvun vasta kun menemme ennen kirkoa kuvattavaksi.Mutta olemmekin jo silloin naimisissa. ;D koska menemme edellisenä päivänä maistraatissa vihille ja hääjuhlapäivänä jolloin puen hääpuvun on kirkollinen siunaus.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...