Jump to content
Naimisiin.info

"Salaa" naimisiin menneet!!


Guest Ki-vi

Recommended Posts

 • Replies 165
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pidimme vihkimisestä seuraavana päivänä uuden kodin tuparit ja kerroimme juhlissa hieman myöhemmin illalla menneemme naimisiin. Henkilöille jotka eivät päässeet juhliin lähetimme kuvan kortilla. Tosin osa poissaolijoista oli saanut tietää paikalla olijoilta tekstarilla.  

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Me soitettiin vihkimisen jälkeen vanhemmmille ja sisaruksille. Parin päivän sisällä vihkimisestä laitoimme myös kauniit kuvalliset kortit (itsetehdyt, kuvat digikamerasta) kaikille muille sukulaisille ja kavereille.

Lähisukulaisia rauhoitti, kun pidimme kahvittelut heille jälkeenpäin. Kaikki olivat yllättyneitä, mutta iloisia puolestamme  :)

Link to comment
Share on other sites

Mentiin reilut kaksi viikkoa sitten naimisiin.

Ilmoitettiin korteilla joissa oli runo ja ite otettu kuva.

Eilen juhlittiin sitten kakkukahvien kera vanhempien ja mummojen kanssa.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Laitettiin kortit asiasta jälkikäteen sukulaisille ja tutuille. Tekstiviestiäkin mietittiin, mutta kortti tuntui paremmalta. Muutamalle lähimmälle soitettiin samana päivänä. Suhtautuminen on vaihdellut vilpittömistä onnitteluista asian täydelliseen noteeraamatta jättämiseen...

Link to comment
Share on other sites

Me myös ilmoitimme korteilla, ja kortit lähetettiin lähinnä niille joita arvelimme asian ylipäänsä kiinnostavan ollenkaan. (Kompromissina tosin pyysimme vanhemmat todistamaan).

Tosiaan, niinkuin edelliselläkin, suhtautumisen skaala oli laaja...

Pointtina oli: kuten tiedätte, me emme ole ennenkään kaavoja kumarrelleet/ tehneet asioita niinkuin "kuuluu".

Link to comment
Share on other sites

Guest m.i.j.j

menimme naimisiin toukokuun alussa ja hetikun maistraatista tultiin ulos laitettiin kutsut postiin..vanhemmille ilmoitimme myös puhelimitse parin päivän päästä (menimme siis perjantaina ja sunnuntaina ilmoitimme vanhemmille) kun oltiin matkoilla lähdimme heti vihkimisen jälkeen

Link to comment
Share on other sites

emme ilmoita naimisiin menosta kenellekään vihkimisen jälkeen. Noin 15 henkeä tietää tässä vaiheessa, milloin menemme naimisiin, muut saavat sitten kutsun avioliiton siunaamiseen ja hääjuhlaan jotka pidetään 31.12.06

muoks. Laitettiin sitten loppujen lopuksi hääjuhlan kutsuun, että olemme sanoneet tahdon silloin ja silloin ja että nyt on avioliiton siunaus ja hääjuhla

Link to comment
Share on other sites

Me mennään naimisin näillä näkymin päivää enen mun 30v synttäri bileitä, jonne on tulossa kaikki lähimmät sukulaiset ja kaverit.

Sielläpä sitten anoppi kärvistelee, kun hänen tekemään kakkuun kannetaankin keskelle hääkoriste  ;D

Link to comment
Share on other sites

Mentiin naimisiin viikko sitten, ja laitettiin lähimmille ystäville ja sukulaisille kirje, jossa kerrottiin asiasta. Maanantaina nuo kirjeet sitten olivat perillä ja kaikki kirjeen saaneet soittelivat tai lähettivät muuten jonkin onnentoivotuksen. Suhtautuminen on ollut yllättävän positiivista, vaikka olimme varautuneet vähän negatiivisempiinkin tunteisiin. Ainoastaan mun äiti vähän järkyttyi ja oli närkästynyt kun ei kerrottu mitään etukäteen, mutta ymmärsi kuitenkin hyvin miksi mentiin kahdestaan vihille ja myös sen miksi ei varoitettu ketään etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Guest Rouvana

Täällä on harjoitettu matalan profiilin toimintaa, ei olla piiloteltu mutta ei kailotettukaan  ;D

Mentiin naimisiin viikko ennen joulua ja kerroimme perheille käydessämme joululomalla heidän luonaan. Kaikki muut ovat saaneet itse huomata (tai olla huomaamatta) sormuksista ja sanakin on kiertänyt. Pari tekstiviestiä taisin lähettää. Hääjuhla on nyt heinäkuussa ja kutsun sinne voisi nähdä kenties myös jonkin sortin ilmoituksena asiasta, en tosin tiedä saiko sitä kukaan joka ei asiasta jo valmiiksi olisi tiennyt. Onhan sitä aikaa ihmisillä tajuta  :P

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest pioneer53

Sukulaisilla ei ole aavistustakaan vain muutamat kaverit tietävät. Reaktio tulee olemaan varmasti järkyttävä, koska kukaan ei uskoisi koskaan..

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 months later...
Guest Vieras(Guest)

Miten olette hoitaneet tuon esteiden tutkintalomakkeen oikeiksi todistamisen, jos olette menneet salaa naimisiin? Itse tässä mietin, että keneltä voi pyytää todistamaan nimen oikeaksi, jos kenellekään ei kerrota, ennenkuin ollaan naimisissa.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Me menemme joulukuussa (ti) salaa naimisiin ja olemme järjestäneet syntymäpäiväjuhlat/ pikkujoulut viikonlopulle. Olemme kutsuneet ystäviä ja tuttuja juhliin joten he saavat tiedon siitä silloin. Vanhemmillemme emme voi kertoa vasta kun samana päivänä kun muillekin, sillä tiedän ettei he pysty pitämään suutaan kiinni. Kaksi ihmistä tietää asiasta meidän lisäksi, tarvitsen heidän apuaan asioiden järjestelemisessä joten he saivat kunnian laittaa nimensä esteettömyystodistukseen.

Hieman jännittää vanhempien reaktion, sen tiedän että ystävät ovat erittäin iloisia puolestamme, olemme olleet jo aikasta monta vuotta yhdessä ja lapsikin on jo saatettu maailmaan. :-X

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Me aikaistettiin suunniteltu naimisiin meno ja karattiin salaa vihille maistraatissa. Vanhemmille kerrottiin muutaman päivän päästä kakkukahvien merkeissä. Vähän kyllä jännitti, että miten ne suhtautuu, mutta hyvin kaikki meni. Kummeille yms. laitettiin kortit ja muille sitten ollaan kerrottu sitä mukaan, kun on tavattu jne. Eli ei olla kuulutettu koko kansalle asiaa mutta ei mitenkään salailtukaan. Alkuperäisen aikataulun mukaan sitten tanssitaan häitä muutaman vuoden päästä ja silloin avioliittomme saa kirkollisen siunauksen.

Link to comment
Share on other sites

Yksi ihminen (todistaja) tiesi noin viikko etukäteen, hänen piti töiden takia tietää jotta saa vapaata. Toinen todistaja sai tietää maistraatin hississä, sanoi kyllä arvanneensa siinä pihalla.

Lopuille kerrottiin sitten iltapäivän ja illan aikana, pari sai puhelun, lopuille lähetettiin tekstiviestit.  ;D

Kauheen hyvin kaikki suhtautui, pelkäsin kyllä ihan muuta.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Me mennään ensi kesänä naimisiin salaa perjantai-päivänä. Laitetaan samantien (tai vaikka jo pe aamulla) ns. kiitoskorttityyliset kortit postiin  ja jos tärppi käy niin lähdetään samana päivänä matkoille. Siinähän soittelevat maanantaina kortin saatuan:-) Ei me vastata! Aateltiin olla ehkä ti-ke asti matkoilla ja sitten tyynenä saapua kotiin ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...