Jump to content
Naimisiin.info

Pienet häät (yhdistetty)


Guest Tiipii

Recommended Posts

Guest Tiipii

Lueskelin vanhoja juttuja mm.hääbudjetista ja huomasin miten hirmusen suuria häitä täällä ihmisillä on ollut tai tulee olemaan! ::)

Tänään suunnittelin kutsuvieraslistaa ja sain kokoon kutsuttavia peräti  36 kappaletta!

Jos haluaisi,vierasmäärä nousisi kyllä helposti 100 ja ylikin.

Mutta kun haluamme paikalle vain läheisimmät ja tärkeimmät ihmiset.

Tylysti on unohdettu serkut ja muut joita ei ole edes nähnyt 15-vuoteen :P

Kustannuksista tässä ei ole kysymys vaan ihan omasta halusta tehdä näin.

Taidamme ukon kanssa olla tylyä porukkaa ???

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillekin piti tulla pienet häät! Kun sitten alettiin miettiä ja tehdä ja postittaa kutsuja, niin hups heijaa, kuinka kävikään! Kutsuja lähti 40kpl, ja suurimmasta osasta tulee väh kaksi henkeä.. Luultavasti suurin osa kutsutuista tulee paikalle. Pois on jätetty kaikki serkun äidin kummin kaimat, vain sellaisia sukulaisia on kutsuttu joita joskus nähdään, ja loput on sitten meidän molempien yhteisiä tai omia ystäviä. Joukossa ei ole oikeastaan yhtään sellaista, joista ei niin olisi välittänyt, vaan kaikki ovat tärkeitä ja läheisiä, joiden haluamme olevan todistamassa suurta päiväämme!  8)

Link to comment
Share on other sites

Ette te mitenkään tylyä porukkaa ole.. olen jopa hieman kateellinen että pystyitte karsimaan kutsuttujen määrän noin pieneksi. Meille tulee sadan hengen häät.. ja nytkin on saanut jo karsia porukkaa pois.. Jokaisella omanlaisensa häät. Ja varmasti teilläkin ikimuistoiset.

Iloista & aurinkoista  ;D mieltä teille häiden järjestelyihin!!

Link to comment
Share on other sites

Nou hätä, Tiipii. Meidän häihin tulee vain 25 kutsuvierasta. Ja tylyäkin tylympänä oltiin, kaikille kyselijöille ollaan kerrottu että kutsuimme vain meille todella tärkeät ihmiset, ei mitään kummitätejä joita ei olla nähty 20 vuoteen. Jotenkin tuntuu mukavalta se ajatus, että ehtii olla kunnolla vieraittensa seurassa, eikä kontakti jää vain siihen kättelyyn ja onnitteluhetkeen.

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin oli pienet häät, enkä olisi ikimaailmassa vaihtanut. Ja siis mähän olin alunperin se, joka olisi mennyt "ruokatunnilla maistraatissa", mutta mies halusi juhlantynkää, joten katsoin asiakseni myöntyä, kun ei sinällään asiaa mitään vastaankaan ollut.

Jos olisi sadankin hengen häät ollu edessä, niin mä olisin varmaan tullut hulluksi niitä järjestäessä :P Ja lisäksi haluan keskustella jokaisen vieraan kanssa, eikä edes se 23 porukalla kunnolla onnistunut.

Link to comment
Share on other sites

Guest yvojohn1

;DJuu täällä myös ollaan päätetty pitää pienet juhlat

eli vain perhe ja muutama hyvää ystävää tulee juhliin..

meillä se budjetti on todella pieni koska Tärkeintähän on SE päivä jolloin lausumme tahdon...no ainakin meillä. :-X ::)

budjetin kokonaishinta tulee olemaan n. 840 euroa ;)

Link to comment
Share on other sites

Meilla vieraita tulee noin 20, kaikki meille todella tarkeat ihmiset. Meidannakoismme haat  :)

Mielummin vietamme pienet haat ja kaytamme saastyneet rahat haamatkaan. Muutenkin halusimme haat joissa ehtii viettaa viela aikaa kaikkien laheisten kanssa, varsinkin kun emme nae heita haiden jalkeen puoleen vuoteen.

Link to comment
Share on other sites

Guest Bellina

Meille tulee pienet häät ja uskon/toivon että ne ovat läheisemmät kun isot häät jossa kaikkia vieraita ei edes välttämättä tuntisi. Kutsu lähti 40:lle ja saa nähdä pääseekö kaikki tulemaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest Adalmiina

Ööh, onkohan meidän häät sitten suorastaan minimaaliset...? Vieraita tulee n . 12 - 15!! Karsittiin todellakin vain lähimpiin sukulaisiin, koska kumpikaan ei haluttu isoja häitä ja jollei olisi karsittu näin pieneksi, niin vieraita olis tullu jokatapauksessa ainakin satakunta!

Pelkään ainoastaan sitä, että häistämme tulisi tylsät ja hiljaiset, kun näin pienelle porukalle on paha mennä mitään ohjelmistoa virittelemään. Eivätkä juuri perusta tanssimisesta tai seuraleikeistä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Maaretta
Ööh, onkohan meidän häät sitten suorastaan minimaaliset...?

No ei!  ;D Meillä oli kolme vierasta, se on minimaalista. Toisaalta, en puhukaan häistä, sillä me menimme vihkimisen jälkeen syömään ravintolaan, eikä muuta ohjelmaa ollut kuin ruokailu ja seurustelu.

Link to comment
Share on other sites

Guest lubiini

Meille tulee myös pienet häät (60-70henk.)! Ja ihan omasta tahdosta.  On paljon mukavampaa (meidän mielestä) juhlia pienellä porukalla, ei tarttee ottaa stressiä vieraista...

Meidän häät tulee olemaan muutenkin hieman tavanomaisesta poikkeavat; vähän ihmisiä, vain tärkeimmät. Paljon hyvää ruokaa ja juomaa. Ohjelmassa mm. saunomista... Tarkoituksena on järjestää rennon hyväntuuliset juhlat, joissa kenenkään ei tarvitse jännittää tai stressata.

Mutta jokainen tyylillään....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Rullakardiina; saako kysyä budjettia teidän häille?

haluaisimme itse samanlaiset, saunonnalla ja hyvällä ololla varustetut pikkujuhlat, vaikka väkeä tulee tuo n. 70 henkeä

vihkiminenkin on vasta klo 1800, joten kenenkään ei tarvitse hermoilla ja kyllästyä koko päivää ;) meidän juhlien takia ja saadaan karsittua paljon "virallista" krääsää pois.

Link to comment
Share on other sites

Guest paivi27

Meillä tulee kutsulistalla olemaan nipin napin 30 henkeä eikä mielestäni yhtään huono juttu. Kukin viettää häänsä haluamallaan tavalla, meille tämänkokoiset häät sopivat paremmin kuin hyvin :-*.

Toki näin säästämme myös kustannuksissa :), mutta syyt pienten häiden pitämiseen ovat kuitenkin ihan muualla.

Link to comment
Share on other sites

Guest paivi27
Vieraita tulee n . 12 - 15!! Pelkään ainoastaan sitä, että häistämme tulisi tylsät ja hiljaiset, kun näin pienelle porukalle on paha mennä mitään ohjelmistoa virittelemään. Eivätkä juuri perusta tanssimisesta tai seuraleikeistä.

Heips Adalmiina!

Meilläkin vieraita suunnitelmissa vain parisenkymmentä emmekä mekään järjestä mitään ohjelmaa. Syömme hyvin ja nautimme suuresta päivästämme :-X. Mietin myös alkumetreillä juuri tuota samaa asiaa tylsistä ja hiljaisista häistä kunnes tajusin, että nämä vieraathan ovat meidän ystäviämme ja läheisiämme. Uskoisin, että he tulevat mukaan häihimme siksi että se on meille suuri asia eivätkä suinkaan siksi, että odottaisivat hillittömiä kekkereitä ja ilmaista viinatarjoilua ::). Mielestäni ihanat ja tunnelmalliset häät voi järjestää ilman sen kummempaa ohjelmaakin. Näin ainakin meillä toiveena tehdä.

Link to comment
Share on other sites

Guest mimmu03

Ehdottomasti mekin olemme pienten juhlien kannalla.

Miksi kestitä sukulaisia joita ei näe kuin kerran kahdessa vuodessa?

Meille tulee n. 40 hengen häät ja ne sopii meille tosi hyvin. Tuostakin määrästa sukulaisia on 15, loput kaveriporukkaa.

Link to comment
Share on other sites

Heippa kaikille!

Meille tulee myös pienet häät. Vihkimisen jälkeen tarkoitus on mennä johonkin tunnelmalliseen paikkaan (kartano) perheiden ja parhaiden ystävien kanssa (10-16 hlöä) nautiskelemaan hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Illalla pidetään sitten "hääbileet" mökillä kavereille, jossa tarjolla rentoa ruokaa, juomaa, saunomista jne. Uskon että myös näin päivästä tulee ikimuistoinen!

Link to comment
Share on other sites

Guest syysmorsei

Minusta on mukavaa, kun häihin on kutsuttu vain sellaisia ihmisiä, jotka sekä minä että rakas :-X tunnemme hyvin.  Midän tapauksessa se tarkoittaa n. 60 aikuista + lapset. Siis sellaisia ihmisiä vain, joille ei tarvitse selitellä, miksi häät ovat alkoholittomat, miksi tarjotaan kasvisruokaa yms. Ja kutsutuissa on vain sellaisia ihmisiä, jotka ovat pahoillaan, jos eivät pääse, eivätkä harmittele, että taasko jotkut juhlat.

Siis kutsulistalle vain ne, jotka haluatte kutsua ja jotka haluavat päivää kanssanne juhlia!  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Tiipii

Juuri kiirettömyys ja stressittömyys,niin meille,kuin vieraillemmekin on yksi tärkeimmistä kriteereistä. :-X

Olen kuitenkin vähän pulassa häämusiikin kanssa..siis tilaisiko bändin vai en?

Kuitenkin vain 36 ihmistä,me mukaanlukien ja näistä 10 lapsia.

Kovin monta tanssijaa en tästä määrästä saa,olisiko 5 kpl lähellä.

Toisealta sitten taas lapset varmaan mielellään joraisivat tanssilattialla.

Olisihan se mukava vaikka vaan kuunnella livemusiikkia taustalla jos ei tee mieli tanssia,mutta

taitaa olla vähän turhan suuret kustannukset siihen?

Mitenköhän bändi sitten,loukkaantuisiko jos saisivat tyhjälle lattialle soittaa?

Jos kertoisi etukäteen tilanteen?

Tolkuton määrä kysymyksiä! :o

Kuinka sinä olet ajatellut järjestää musiikkipuolen pieniin häihin?

Olisi mukava kuulla,ehkä minunkin ajatusmaailmani tästä

alkaisi selkenemään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pienet juhlat ovat meilläkin suunnitelmissa, 32 - 40 henkeä, miten nyt lopulta päätämme kutsua ja ketkä kaikki sitten pääsevät juhlimaan. Ajatuksena aivan kuten muillakin olla aivan läheisimpien kanssa eli niiden, jotka todella haluavat tulla ja jotka eivät koe sitä velvollisuudeksi!

Link to comment
Share on other sites

Guest Syys04

Meilläkin on suht pienet häät tulossa, 49+ 4 lasta on alustavassa vireaslistassa. Ei haluta "turhaan" kutsua sellaisia sukulaisia, joita ei olla nähty vuosiin. Läheisimmät sukulaiset  ja pari ystävää... :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest anlisa

Heips!

Täälläkin ilmoittautuu yksi joka suunnittelee pieniä häitä n. 10-15 vierasta. Kertokahan vähän suunnitelmista. Aiotteko vuokrata jonkun paikan juhlia varten vai miten aioitte juhlia? Tuntuu tyhmältä vuokrata joku kauhean iso paikka muutamia vieraita varten kun budjettikin on minimaalinen. Vieraita emme halua enemmän, haluamme vain ne läheisimmät :)   8)

Link to comment
Share on other sites

Guest Blueberry

Meillekin on tulossa minun mittapuuni mukaan pienet häät. Ehdoton maksimi on 50 henkeä, mikä sisältää kymmenkunta - ehkä vähän alle - lapsia.

Saattaa olla, että väki vähenee vielä tuostakin, jos päädymme kuitenkin järjestämään vain "coctail tilaisuus" tyyppisen vastaanoton (ilman kylläkin coctaileja) ;) tai vain kahvikekkerit.

Me ei kumpikaan sulkin kanssa rakasteta huomion keskipisteenä olemista, joten ehkä me selvitään vähemmällä stressillä, kun paikalle tulee ne vain todella läheiset ihmiset.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...