Jump to content
Naimisiin.info

Huomenlahja sulhaselle


pimpuli

Recommended Posts

  • Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja miehän piruvie unohin koko huomenlahjan!!! Ylihuomenna ois h-hetki, mikä tarkoittaa sitä, että heti huomisaamulla tämä tyttö kirmaa hätä-paniikki-ostoksille, ja niistä ei yleensä hyvää seuraa.. Nyt kun ei oikein ehdi mitään kansioita väsäilemään. Aikaki on menny niin nopeesti, ettei meinaa perässä kestää..

Ehkä väsään vuoden ajan jotain kansiota sitten 1 vuotis-hääpäivälahjaks.. ;D

Link to comment
Share on other sites

Minä hankin sulholleni lahjaksi hopeisen kaulaketjun, jossa on kullalla koristeltu hopeinen laattariipus. Laatan etupuolelle tuli kaiverrettuna minun etunimeni ja hääpäivä. Takapuoli jätettiin tyhjäksi jotta tulevien (jos luoja suo!) lasten etunimet voidaan kaivertaa sinne. Siinä on sitten koko perhe kasassa  ::)

Idea tuli isältäni, jolla on vastaavalla idealla oleva kaulakoru. Tosi ihana minusta! Edessä äitini nimi ja hääpäivä ja takana kaikkien neljän lapsen nimet  :-X

Link to comment
Share on other sites

Kaikenlaisia ideoita on jo kerätty, mutta taas on monta paria vihitty. Laittakaa komentteja, mitä sulho on omista lahjoista pitänyt.

Mä oon edelleen sitä miettiväistä sorttia. Muutama muukin sanoi, että alkaa jo sitä kameraa ja muuta teknistä vempulaa olemaan. mä en tietsikkaa osta, koska mun tekniset kyvyt ei riitä ja näköjään vaan vanha laajenee noilla ulkoisilla kovalevyillä...

Vaatteet on vaan hetken ja samoin toi elektroniikka puoli. Joku kirjotti omista painatuksista vaatteissa, ukkomies ja muuta. Ainakin suomi24 kaupasta on joskus saanut tilata alusvaatteita ja muutakin tekstillä, kuvasta en mee sanomaan mitään.

Taskumatti olis kiva idea, mut sille ei oo käyttöä. Ihana idea olis kaiverrettu kynä, mutta mytkin saattaa päivässa hukkua monta kynää, joten satsaus siihen = turha. Toisaalta mä alan olla jo aika hyvä etsimään hukkuneita tavaroita  ::)

Pähkinä se tais olla, joka mietti special kahvia. Mokkamestarit on ollut kova sana. onko hassua ostaa kahvimylly. semmosesta on puhuttu ja haaveiltu, mut onko taas sarjastamme esineitä, joita ei tuu käytettyä?

Haluaisin kuitenkin, että se on jotakin mikä kestää ja on elämässä mukana pidempänkin. Korut on hyviä ja itte tykkään Kalevalasta, mutta pelkään aina, että se on mun maulla ostettu eikä murun...

Kylpytakit on, ihanat hajut häitä varten... Apuva! :-?

Vinkkejä?!?

Link to comment
Share on other sites

Ma ajattelin hieman rohkeampaa lahjaa tulevalle miehelleni.

Kayn ottamassa itsestani Glamour kuvan (alasti, verhoiltuna joku ruusunteralehtiin ja satiini kankaaseen, niin etta kaikki paikat ei nay) joka suurrennetaan ja kehystetaan.

Toimitan sen sulhaselle joko haa aamuna ennen vihkimista (naemme toisemme vasta kirkossa) tai annan sen hanelle ennen haayota.

Jalkeenpain kuva loytyy varmasti meidan makuuhuoneen seinalta. Sensuelli ja kaunis muisto kauniista morsiammesta. ;D

Link to comment
Share on other sites

ite väsään aviomiehen selviytymispaketin...prismasta ostin hienon laatikon, jota tulee sit varmaan käytettyä muutenkin.

Ja siihen laatikkoon sit kerään kaikkea mahdollista enemmän tai vähemmän tarvittavaa..pääasia, et on joku peruste miks sellanen tuote on laatikossa!  ;D mielessä on ollu esim. joku pieni opas avioliitto-elämästä...sit varmaan, jos löydän, joku opas tulevalle isälle...energiajuomaa...särkylääkettä....sudokuja/tai ristikoita, saa vähän harjoittaa älynystyröitään, jotta ymmärtäisi paremmin naisten logiikkaa..jos ymmärtää sittenkään...

ei ollu oikeen muitakaan lahja-ideoita....kun sulho on opiskelijana se köyhempi osapuoli, ja muutenkin sillä taitaa olla vähän omantunnon tuskia, kun mä aina maksan kaiken...niin ihan silläkään en viittiny mitää kallista järkkäriä(kamera) ostamaan, enkä ois oikeenlaista osannu ostaakkaan..ja koruja sulho ei käytä, ne on kuulemma ihan nou-nou!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me sulhon kanssa ensiksi sovittiin, ettei huomenlahjoja toisillemme osteta, kun rahaa menee muutenkin. Mutta lueskeltuani täällä ko. ideoita ajattelinkin pyörtää sanani. Kaverini otti minusta kuvan, jossa olin alusvaatteisilla sulhon mottoripyörän päällä. Se kuva yhdessä liikkeessä laitetaan viinipullon etiketiksi. Lisäksi ostin kalsarit, joiden etumukseen tulee teksti "Varattu vaimolleni!". Uskoisin, että nuo saavat ainakin hymyn nousemaan tulevan mieheni huulille.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minäpä ostin sulhaselleni BANJON!

(Soittaa sitä nytkin tuolla kun minä pyörin täällä).

Aamulla sviitissä sen sai, ja hymy ei ole lähtenyt naamalta sen koommin. Sain tietää että herra oli jo kaksi vuotta sitten opetellut netin kautta kuinka banjoa soitetaan ja miten se viritetään, vaikkei hänellä ole fyysistä soitinta edes ollut.  :o:-*

Minä sain häneltä kultaisen enkeliriipuksen ketjussa. Täyttä tavara on, painosta huomaa... Minä olen sille enkeli... kuulema.  ;D Käytössä minunkin huomenlahjani tällä hetkellä.

-S-

Link to comment
Share on other sites

Eigulin idea ihe väsätystä aviomiehen selviytymispaketista on loistava.  :D Mie kun tykkään väsätä kaikenlaista ja tiiän sulhonkin arvostavan ihe tehtyjä juttuja. Pitää vaan alottaa miettimään ja toteuttamaan tarpeeksi ajoissa.     Pistänpä mieleeni myös tuon idean kalsareista tekstillä "varattu vaimolleni"  ;D

Link to comment
Share on other sites

Jostain valokuvausliikkeissä on jo nettisivuilla hinnat "huomenlahjakuvaukselle", googlaamalla ainakin löytyi jotain. Ja minusta ihan jokaisesta kuvaamosta, joka muuten vaikuttaa hyvältä tai oikean tyyliseltä voi kysyä huomenlahjakuvausta. Parempi tuloksen kannalta ehkä on, että kuvaaja on tottunut ottamaan moisia kuvia, mutta kysyä voi aina!

Omat kuvani ottaa tuttu freelance-valokuvaaja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Te jotka olette otattamassa itsestänne huomen kuvaa/kuvia, mistä sellaisia saatte?

Haluaisin otattaa myös itsestäni unohtumattomia kuvia mutta mistä valokuvausliikkeistä sellaisia uskaltaa lähteä kysymään?

Meillä on ainakin yks tuttu valokuvaaja (harrastelija-sellanen mutta ihan kaikki tarvittavat vehkeet löytyy ja ei edes velota älyttömiä...) joka on noita kuvia huomenlahjaks ottanut... Niin ja varmasti on valokuvausliikkeitä jotka ottaa noita kuvia pyynnöstä. Ei muuta kun rohkeesti vaan kysymään jos ei ole valmiina sellasille jo hintoja.

Olisko jollain ideoita mitä vois antaa gootille huomenlahjaks...? Jotain korua tms. Haluisin pikkusen panostaa siihen mutta ihan älyttömiin hintoihin ei oo mahdollisuutta. Vaikee keksiä miestä miellyttäviä juttuja.

Link to comment
Share on other sites

Meillä minä ostin sulholle huomenlahjaylläriksi alumiinisen design- "lompakon" tai oikeestaan korttikotelon... on tykännyt siitä ihan hurjasti ja vielä vuoden jälkeenkin on miehellä joka päivä ahkerassa käytössä  :)

Ko. tuote on Ögon design-merkkinen ja sitä myy Suomessa Helsinki Living, suora linkki tässä:

http://www.helsinkiliving.fi/epages/Kaupat...ories/Lifestyle

Ja jos toi ei toimi niin www.helsinkiliving.fi ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...