Jump to content
Naimisiin.info

Kauniit postimerkit kutsuihin


JD

Recommended Posts

  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nythän on mahdollista teettää merkit itse. Meinasin lähettää tilauksen kiitoskortteja varten, sellaisesta kuvasta missä me suudellaan aviopariksi julistamisen jälkeen, mut mies pisti hanttiin. Ja hinta on kyllä aika kova, melkein tupla tuohon normaalihintaan nähden (20 kpl, 24 €).  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Meillä tuli myös kutsuihin nämä Amor-merkit. :-X

Mahtaako näidenkin myynti olla jo loppunut, kun ei löytynyt enää Postin sivuilta - osaatteko sanoa? Vai onko taas lomiltapalaajan silmät tehneet kepposia...  :-/

Aika arvokkaita ovat kyllä omalla kuvalla teetetyt merkit. Raaskiskohan sitä...?!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meinasin ensin tilata oman postimerkin omasta kuvasta, mutta onneksi kaverilla oli sellainen... ei sitä edes huomannut, että postimerkki oli jotenkin erilainen! Ja päätin olla laittamatta 1,20€ per postimerkki (melkein tuplahinta 1.luokan merkkiin verrattuna!) niin turhaan.

Tilasin toissapäivänä meidän kiitoskortteihin Amor-merkit. Ne sopii hyvin meidän teemaan ja väreihin.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest mari-emilia

Mä ajattelin ensi tilata kutsuihin sopivat merkit ja mietin jopa sitä valokuva-merkkiä. Mutta itse en ainakaan edes katsonut minkälaiset merkit oli kutsuissa, joita kesällä saimme. Tajusin siis ettei postimerkillä ole mitään väliä. Ajattelin jopa lähettää kutsut kakkosluokassa, koska niillä ei ole mikään kiire ja siinäkin säästää kuitenkin hieman.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Omista kuvista teettäminen kieltämättä houkuttelisi. Joku kukkamerkkikin voisi olla kiva, mutten tiedä, mitä kukkia mies meinaa yllätyskimppuuni valita.

Joku pohti, kiinnittääkö kukaan huomiota kutsun postimerkkiin. Mä haluaisin kauniin ja harkitun merkin, koska tiedän ainakin sukulaisteni säästävän huolellisesti kaikki kortit ja kuoret arkipäiväisemmästäkin postista kuin hääkutsuista. Koska kuorta katsotaan ja sormeillaan useammin kuin kerran, en laittaisi ainakaan ihan mitä tahansa merkkiä (esim. pääsiäisaihetta jouluhäihin).

Link to comment
Share on other sites

Löysin aivan ihanat postimerkit! Harmi että omat häät menivät jo  ;)

p_sydan_yks.jpg

Eli tuollaiset merkit tulossa myyntiin 11.1.-06, ovat muotoonleikatut, eli eivät tuollaiset suorakaiteet vaan todellakin ihan sydämen muotoiset!

Mä tilasin noita jo netistä :) Onpahan sitten valmiina, jos vaikka loppuvat piankin. Ystävänpäiväksihän noi on tarkotettu, mutta en tiiä onko niitä myynnissä koko vuoden ajan.

Link to comment
Share on other sites

Tilasin eilen postinsivuilta nuo Amor-merkit..... en uskaltanut enää vitkutella etteivät vaan katoa kokonaan markkinoilta, tällä hetkellä niitä saa ainoastaan postimerkkikeskuksesta.... nuo sydän-merkitkin oli harkinnassa, mutta kun ne ei ole ikimerkkejä ja häihin on kuitenkin vielä miltei puolitoista vuotta aikaa, niin ei sitten päädytty niihin.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...