Brija Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 Tämmöisiä tarjoomuksia tulee meille:HÄÄMENU 9.8.2003Graavilohi ja mätikastike KylmäsavulohimätihyytelöKasvisterriiniKirsikkatomaatti-leipäjuustosalaattiMarian savukalasalaattiHedelmäinen broilerisalaattiViinimestarin lohiLihapyörykätKuorrutetut kasviksetKermaperunatleipävalikoima ja levitteetkotikaljaa, jäävettä ja mehuaviherherukka-viini ja punainen marjaviini (juhlapaika viinitilalta)Sofian jäädytetty suklaakakkuKuningatarhyytelökakku kahvi, tee ja mehu Ron Matusalem Gran Reserva 15 Solera (tumma rommi)Lepaan ruusuinen (likööri) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 12.2.2005 Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 Meidän menu on paljon pienimuotoisempi ja vielä vähän hakusessa. Alkuun tod. näk. joku salaatti pääruuaksi lohikeitto ja kahdelle(105:stä) kala-allergikolle ja vegeille joku kasvissoppa lisäksi ruisleipää ja karjalanpiirakoita & munavoita lopuks kakku ja kahvit Kaikki olis tarkotus tehdä itse sukulaisten avulla. Oon kokki ja sukulaiset varmaan odottain jotai suurikaavaisempaa, mut en haluu ottaa älytöntä stressiä ja mun mielestä tää riittää. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bastardo Posted August 4, 2003 Report Share Posted August 4, 2003 Minä lisäisin vielä tarjoiluihin sikareja (mieluusti käsinkäärittyjä, humidorissa säilytettyjä). Sopii hyvin jos lopuksi tarjoillaan liköörejä ja konjakkia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iiris79 Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 Minä lisäisin vielä tarjoiluihin sikareja (mieluusti käsinkäärittyjä, humidorissa säilytettyjä). Sopii hyvin jos lopuksi tarjoillaan liköörejä ja konjakkia.Meille tulee juuri sellaisia... tiedä sitten kuinka moni niitä polttaa :...iiris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsa_Matilda Posted August 12, 2003 Report Share Posted August 12, 2003 pääruuaksi lohikeitto ja kahdelle(105:stä) kala-allergikolle ja vegeille joku kasvissoppa lisäksi ruisleipää ja karjalanpiirakoita & munavoita lopuks kakku ja kahvit Meidän menu oli juuri tuo saaristolaislohikeitto, alkusalaattina merellinen salaatti ja suomenlinnan juhlavuoden leipä, kakku ja kahvi. Moni vieras kiitteli oivallista ruokavalintaa kun juhlittiin suomenlinnassa. Vaikka keitto olikin tehty juhlavammaksi ja saalaatissa oli mustekalaa jäi lopulta koko homman hinnaksi 9000mk/100hlö, sisältäen onnittelumaljan ja ruokajuomat viini/olut/maito/vesi/mehu.Ja vaikka nyt onkin vaatimattomanpi kuin pitkät menut niin kyllä silti oli maittava ja juhlallinen ruoka, suosittelen ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaste Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Ihania ruokia, ihania vinkkejä! Omaa menua ei vielä päätetty, mutta lohikeittoa suunniteltu. Miten sopii viini (ja mikä viini?) lohikeiton kanssa?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nella_ja_John Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 Menupaahtopaistiporsaanfileleikemustapekkakanakasvisgratiinikeitetyt perunatpunaviinikastikeaurajuustokastikefetajuustosalaattisavukalasalaattikinkku-pastasalaattipiirakat ja munavoipatonkialevitettäpunaviinivalkoviiniboolimehuvesihääkakkukahta eri lajia keksejäkarjalanpiirakoita ja munavoitaIltapalariisipiirakat ja munavoikukkoaleikkeleitäKaikki muu paitsi kukot tehdään itse.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Myrskytuuli Posted August 20, 2003 Report Share Posted August 20, 2003 Meillä on osittain pöytiintarjoilu. Eli alkuruuaksi joku keitto (todennäköisesti sienikeitto), joka tarjoillaan pöytiin. Pääruoka noudetaan kok(e)ilta. Ideana ois, että pääruoka ois sisäfilettä, jota kokit leikkaavat jokaiselle noutajalle. Lisäksi jotain hyvin yksinkertaista perunaa ja salaattia, ei montaa eri lajia. Vegeille oma pääruokansa. Jälkiruoka tarjotaan taas pöytiin, todennäköisesti marjoja ja kinuskikastiketta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raipu Posted August 21, 2003 Report Share Posted August 21, 2003 Ruokapuoli on vielä vähän hakusassa, mutta jotain ihan simppeliä ollaan ajateltu. Luultavasti tehdään lohikeitto sekä jauheliha/lihakeitto. Lisukkeeksi sitten leipää, leikkelettä, juustoa. Ruokajuomana maito, mehu, kotikalja. Ja sitten tietty kakkukahvit. Kahvipöytään olisi tarkoitus kakun lisäksi jotain leipoa, mutta epäselvää vielä on mitä. Lisäksi hommataan jotain pientä ja helposti lämmitettävää iltapalaa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villiruusu Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 Tässä ois meidän hääpäivän 10.7.2004 Häämenu HäämenuHirvenlihakäristys + PerunamuusiPorkkanaraaste,puolukkasurvosRuisleipä, rieskaGravilohta, savulihaleike(voi tulla vielä lisäksi jotain kylmiä lisäkkeitä esim. pateita yms.)RuokajuomatMaito, kotikalja, mustaherukkalehtimehu ja vesiKahvit+ iso sydämmen muotoinen hääkakku(marjainen)Juustoleipä+ lakkahilloPikkuleipiä (kahta eri makua)PullakranssiKuivakakkuIltapalaVoileipäkakku (kala ja hirvenliha)Salaattia (kaksi eri vaihtoehtoa)Karjalanpiirakoita+ munavoi(Vielä voi tulla jotain lisää)Illan juomatOlutta, siideri, viiniä, booliaKaikki valmistamme itse ja hintaa henkilöä kohden tulee n.5-8e.Menu kyllä voi vielä muuttua hiukan ku pitää kysyä emännältä mielipidettä… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocahontas Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Tässä meidän menuAlkuruokana kalaterriini+lohta salaattipedillä+leipä pöytiin tarjoiltunaPääruoka haetaan noutopöydästäKookos-kanapataaKermaista härkäpataaKasvispataaValkosipuliperunoitaJasminriisiäLämpimiä kasviksiaJuustoinen vihersalaattiTomaatti-sipuli-basilikasalaattiLeipälajitelma+voita+levitettäPunaviiniValkoviiniMehuVesiMarjakermakakku PikkuleipiäKahvi+avecJa boolilla jatketaan tästäIltapala on vielä vähän hakusessa mutta eiköhän jotakin keksitä ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hipsuttelija Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 Tässä meijän menu: alkumaljana päärynäsiiderisilakkarullat, kraavi lohi, savulohifilelänsirannikon salaatti ja kanasalaattiporsaan ulkofilerulla, kermakastíkelihapyörykätjuureslaatikkosieni-hillosipulikimaravihennesvatikermaperunat ja keitetyt perunatkotijuustolinppu, patonki ja näkkileipäsitruunakermahyytelö, mangosose ja vadelmiakahvi, vaaleansininen täytekakku, iriskoffee (joku leivos), piparityöpalana silli, salaattia, leipää ja kalaa (itte tehään karjalanpiirakoita ja munavoita)Hinta on 20 € / hlö, orkesteri ja 4-12 v puoleen hintaan. Tuosta yöpalan tarjoilusta tulee joku pieni kustannus lisäksi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupuli Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 Ihania ruokia, ihania vinkkejä! Omaa menua ei vielä päätetty, mutta lohikeittoa suunniteltu. Miten sopii viini (ja mikä viini?) lohikeiton kanssa??Onkos se nyt sitten niin että joku valkoviini ? Ja liharuoalle punaviini ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaste Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Onkos se nyt sitten niin että joku valkoviini ? Ja liharuoalle punaviini ?käykö keiton kanssa yleensäkään viini? varsinkin jos se on kermapohjainen (siis keitto, ei viini) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anjuli Posted September 5, 2003 Report Share Posted September 5, 2003 Meillä on vastaanotolla tarjolla:JUOMAT(noin 3-4 drinksua per naama)o limuja, kivennäisvettä, appelsiinimehuao oluttao geneveriä (katajanmarjaviinaa)o vieux'ta (mitä lie suomeksi?)o portviiniäo sherryäo vermuttiao viiniäRUOKAKylmiä paloja:o juustoa, makkaraa, pompernickel (mitä suomeksi?), juustotuulihattujao ankerias- ja lohileipiäo katkarapuja, patéeta, talonpoikaissalaattia, filet americaniao ruisleipää + silliäo täytettyjä muniaLämpimät palat:o lihapulliao lämpimiä pikku naposteltavia, esim. lohileipiäLisäksi pöydillä on suolaista naksua, kuten pähkinöitä. Ja tietenkin HÄÄKAKKU, jonka ravintola tarjoaa ilmaiseksi.Ja sitten itse juhlaillallisella:o Kirr cocktailo pikkusuolaista o Buffettipöytä, joka sisältää monenlaisia salaatteja, kalaa, patonkia, ranskalaista juustoa, patéeta, maustevoita, lihavartaita ja kinkkuao rajattomasti juomia (samat kuin vastaanotolla)o kahviVastaanotto ja illallinen pidetään samassa paikassa ja ravintola hoitaa ruokapuolen & tarjoilun kokonaan. Me vain maksamme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marina78 Posted September 5, 2003 Report Share Posted September 5, 2003 Meille tulee seuraavat:Vihreä salaattiItalian salaattiBroileri-riisi salaattiSillivatiSavulohiKolmas kala vielä hakusessaPerunatKasvisgratiiniPaahtopaistiRuskeakastikeLihapullatKakku, konvehtejaLeivät, vesi, mehu, kotikaljaSiideriä, olutta, boolia, ehkä vielä viinit ruuan kanssa.Iltapalaksi ehkä voileipäkakkuja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuzu Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Oih kun kaikilla on niin hienot menut..Meillä on vielä aikalailla suunnittelun alla...Mutta ehkäpä jotain seuraavaa:- hedelmäinen vihersalaatti- Punajuuri tms salaatti- Rieskaa, voita- Karjalanpiirakoita, munavoita- graavilohta, juustoviipaleita- Kylmäsavuporikiusaus& lohikiusaus- Joku kasvisjuttu- Kasvisvati, eli viipaloituna monia eri kasviksia- salaattikastikkeita- Mansikka tai hillakakku KERMAVAAHDOLLA tietty - Tiikeri&suklaakahvikakkuja- Pikkuleipiä- vesi, maito, mehu ja ehkä kotikaljaAluksi on siis kuoharia tervetulomaljojen myötä toki!!Iltapalana sitten: makaroonisalaatti, savupororullat, hedelmä/kasvisvati dippeineen, karjalanpiirakoita....jne sekä keveä booli ja ehkä olutta/siideriä....Limpparia lapsille jne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maraschino Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 meidän menu ois tämmöinen:ALKURUOAT:-pienet blinit, mätismetana, sipuli-hiilimuikkuja, jogurttikastike-limelohta-savustettuja punajuuria ja tuorejuustoa-maalaispaté ja herukkagelé-metsäsienipiirakka-kirkas kapris-perunasalaatti-kana-melonisalaatti-chevre-viikunasalaattiPÄÄRUOKA:-Savustettua härkää, madeirakastike-perunagratiini-ratatouille-kasvisvaihtoehtona sienikroketti, paahdettuja kasviksia, porkkanakastiketta-lisäksi leipälajitelma-ruokajuomina italialaista valkkaria ja punkkua, nimiä en muista JÄLKIRUOKANA:-Hääkakku (kaksi makua: raskaampi suklaa-nougat-marsipaani ja keveämpi cassis)-kahvi/tee+konjakki/amaretto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deanna Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 Meidän menu on alustavasti tämännäköinen:(tähdellä merkityt tehdään itse, hinta ilman omia 15 e/nenu, alle 12 v. puoleen hintaan)VihersalaattiTomaatti-sipulisalaattiYrttinen perunasalaatti *Parmankinkku-viinirypälesalaatti*Toscanalainen paprikasalaatti *Timjaminmakuinen lihapatee*Sienitäytteiset kirsikkatomaatit *Kasvispatee*Basilika-silakkarullat* Savulohihyytelö*Leikkeletarjotin (kalkkunaa, suolalihaa, keittokinkkua, edamia, emmentaalia)*Broilerin rintaleikettä kasvispedilläCurrykastikeKermaviili-sipulikastikePerunatRiisi-maissi-herneAurajuuresvuokaSoija-tillipyörykät*LihapyörykätRuskea kastikeLeipälajitelma, levitteetVesi, maito, kotikalja – tiskiltä olut ja siideri (maksullisia)Kahvi, teeHääkakku*Gluteeniton ja sokeriton kakku*Sydänpikkuleivät*Muffinsit * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AaGee Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Valistakaa nyt ymmärtämätöntä, miksi pitää olla niin monenlaista salaattia ??? Teenkö kardinaalimokan jos järkkään esimerkiksi vain kahta salaattia (vaikka viher- ja sitten joku pastajuttu) pääruuan ja muiden lisukkeiden lisäksi. Noissa menuissa joillakin oli alkuruuissa jopa neljäkin salaattia Tykkään kyllä itse salaateista, mutta olen tätä ennenkin ihmetellyt. Jos ruoka tarjoillaan pöytiin, silloin on yleensä vain yhdenlaista salaattia. Joku kreikkalainen salaatti on taas alkuruokana on sen verran tuhti, ettei oikein muuta enää kaipaakaan (kuin korkeintaa vaihtoehdon feta- / oliiviinhoajille). No, kun en ole itse vielä koskaan pitoja järkennyt, ei voi vielä tietää ja ymmärtää kaikkea mitä pitää osata miettiä. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarah Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 Häät on ensi kesänä ja tällä hetkellä todella alustava suunnitelma näyttää tältä:Hämäläinen pitopöytä hieman mukailtunagraavilohisavustettu lohisillivihersalaattirosollilihahyytelöpaistettu piimäjuustokanalaatikkolamminpään lumouslihapullatimelletty perunalaatikkopunajuurilaatikkoperunatjälkiruoaksi raparperikiisseliä, rahkaa tai hedelmäsalaattiajuomiksi maitoa, piimää, vettä, kotikaljaaleiviksi vaaleaa hämäläistä näkkileipää ja ruisleipääÁlunperin mietittiin ruokien tekoa kokonaan itse. Selvisi kuitenkin, että juhlapaikasta ei tilavuokraa peritä, jos ottaa ruoat heiltä, jonka jälkeen ollaan mietitty vain osan tekemistä itse. Sulhasen äiti tekee aivan ihanaa lamminpään lumousta, enkä oikein usko kartanon kokin tekevän sitä niin hyvin jos ollenkaan...Toisaalta mummini on aikaan voittanut piimäjuustollaan jonkun kilpailun ja kaikki siitä pitävät.Sunnuntaina mennään juhlapaikkaan käymään ja sopimaan tarkemmin asioista, joten ehkä sitten selviää, saadaanko tällä tavalla osittain ottaa heiltä ruoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nebliina Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Meillä näin:LohikeittoaKreikkalainen salaatti lohkoinaCole Slaw -salaattiÄidin perunasalaattiStroganoff + smetana ja suolakurkutLihapullatKeitetyt perunat, juustoperunatRakuunaporkkanatKarjalanpiirakat + munavoi, ruisleipä, patonkiKotikalja, maito, vesi, mehuLakka-kerma hääkakkuPuolukkapiirakka + vanilijakastikeSydänleipiä, ässiä, sitruunasuukkojaKahvi, tee, limppari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bagel Posted September 13, 2003 Report Share Posted September 13, 2003 Alustavasti ideana ois tämmöinen, testaan tän ensin kaveripariskunnalla... jos maltan odottaa ;Dbataattisosekeitto sydänkrutongeinkokonaisena paistettu naudanfile, hunajaporkkanat ja -parsat, skånen perunatpannacotta mansikka-ananaskompotilla, sitruunamelissan lehtiäIltapalaksi kananuudeliwokkia tai jotain haarukkaruokaa tahi kylmiä paloja. ???Kommentteja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seline Posted September 13, 2003 Report Share Posted September 13, 2003 Alustavasti ideana ois tämmöinen, testaan tän ensin kaveripariskunnalla... jos maltan odottaa ;Dbataattisosekeitto sydänkrutongeinkokonaisena paistettu naudanfile, hunajaporkkanat ja -parsat, skånen perunatpannacotta mansikka-ananaskompotilla, sitruunamelissan lehtiäIltapalaksi kananuudeliwokkia tai jotain haarukkaruokaa tahi kylmiä paloja. ???Kommentteja?Kuulostaa oikein hyvältä! Itse söisin ainakin mieluusti tällaista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruusu2 Posted September 13, 2003 Report Share Posted September 13, 2003 Meidän menu:KermalohtaVihersalaattia ja talon kastikettaMozzarellaista tomaattisalaattiaPunapiparjuurisalaattiaNaudan punaviinipaistiaPippurikastikettaTilliperunoitaParsakaali-sipuligratiiniaLeipälajitelma ja levitteetHääkakkukahvit kahden sortin pikkuleivillä 21,50 €/hlö, alle 12-v. ½ hintaan ja alle 4-v. 6 €Alkumaljat alkoholiton siideri 1,80 € lasiVadelmabooli loppuiltaa vauhdittamaan 165 €/10 l ;DIltapala:Karjalanpiirakoita ja munavoitaPatonkia ja levitettäTuorekurkkua, herkkukurkkua ja tomaattia 4,90 €/hlöRuokajuomat sis.hintaan (kotikalja, maito, vesi)Iltapala varataan varmaan pienemmälle väkimäärälle, sillä osa vieraista lähtee jo aiemmin kotiin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.