Jump to content
Naimisiin.info

Gallup: Mikä oli ensimmäinen ostos?


SoMa

Recommended Posts

  • Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ihan ensimmäinen ostos oli tuikkukipot. :D Tosin niitä en ostanut juuri häitä varten, mutta niiden käyttömahdollisuus häissä vaikutti kuitenkin suuresti ostopäätökseen (ja kippojen lukumäärään...). Varsinaisista hankinnoista ensimmäinen taitaa olla hääpukukangas.

Link to comment
Share on other sites

En ole varma, joko tähän ketjuun olen vastannut, mutta vastataan sitten uudestaan.

Ensimmäinen ostokseni oli (yllättäen!) hääpuku. Löysin sen tämän vuoden tammikuussa kirpputorilta hintaan 25€. Kävelin jo ohi, koska emme olleet miehen kanssa edes ajatelleet häitä. Ostin sen kuitenkin ja tässä sitä nyt ollaan. 18 (vai 17?) päivää enää häihin :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Hih! Minä tein tänään ensimäisen ostokseni häihin liittyen, vaikka häät ovat vasta ajatus tasolla minun ja sulhoni ja yhden ystäväni päässä kesälle 2012. :girl_haha: Oli kuitenkin pakko ostaa kun törmäsin niihin tiimarissa, mitä jos niitä ei myöhemmin enää olisi ollutkaan!? :girl_impossible:

Mitä siis ostin? Ostin tiimarista 9kpl sellaisi 3D tyyppisiä tarroja, joissa on kultainen haarukka ja veitsi, ajattelin nämä siis laitettavaksi menuun. Ihania. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Nyt on myönnettävä, etten ole ihan varma kumpi tuli ensin, mutta joko maksoimme hääpaikan "käsirahan" tai ostimme viihdykkeitä (sellaisia pieniä pulmapelejä, joita itse yksi ilta nurhattiin takaisin kiinni, kun pakkauksissaan tulivat valmiiksi avattuina) vieraille pöytiin siroteltavaksi. Molemmat hyödyllisiä ostoksia.

Link to comment
Share on other sites

Kaipa tämäkin lasketaan... Eilen tein ekan sijoituksen häihin ostamalla suunnittelukansion ja kuvioitua pahvia ja (ylihintaisia) koristenappeja. Kahdelle jälkimmäiselle ei ole vielä oikein kohdetta, paitsi suunnittelukansion koristelu. flirt.gifIhana päästä suunnittelemaan kutsukortteja ja kaikkea muuta! Innostusta lisäsi vielä eiliset kavereiden häät. gpari.gif

Link to comment
Share on other sites

Nyt on eka ostos tehty! Itseasiassa jo muutama yö sitten. Bestmanien (3kpl), isien ja ukin (3kpl) sekä miun pienemmän pikkuveljen kravatit ostettu! Dressmannissa oli nyt hirmuset tarjoukset kravateille, ni sieltäpä sitten haettiin seittämän kravattia eri hopean sävyissä. :)

Korjasin kirjotusvirheen.

Muokattu: , käyttäjä: Helmihäät2012
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...