Janique

Elokuu 2015

53 posts in this topic

Silmäilin läpi tuota vuoden 2015 hääketjua pistäen merkille, että meitä elokuussa tahtovia on useammallekin sormelle! Siispä hetken mielijohteesta pystytin meille ihan oman ketjun. Nyt kuulisinkin mielelläni, kuinka päädyitte juuri elokuuhun ja missä vaiheessa järjestelynne ovat. Oikeastaan tarkemmin mietittynä haluan kuulla teidän suunnitelmista KAIKEN! :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No mäpäs sitten aloitan! :)

Meidän päivä on 1.8. Päivä valittiin seuraavalla metodilla :D : mies halusi kesällä 2015 naimisiin, koimme, että touko/kesäkuu olisi liian aikaisin ja mulla on vähän siitepölyallergiaakin, kesäkuussa on valmistujaisia&juhannus jne., joten elokuu alkoi kuulostaa hyvältä. Kihlapäivä on 1.6. ja kappas, 1.8. on lauantai.

 

Tällä hetkellä suunnitelmat ihan aluillaan, tässä jotain:

- Vieraita tulee 60-80 (vähän sukua, paljon ystäviä, erittäin vähän tai ei ollenkaan lapsia)

- Vihkiminen puukirkossa (en tiedä, mitä siellä saa heittää), juhlapaikka auki (joo olisi varmaan kannattanut varmistaa paikka ennen päivän sopimista.. saa nähdä joudutaanko muuttamaan vielä vihkipäivää sittenkin)

- Väreinä valkoinen, harmaa/hopea, korostusväreinä musta ja fuksia

- Mulle tulee tod.näk. valkoinen/ivory, olkaimellinen, v-kaula-aukkoinen, fit&flare/merenneitomallinen, rypytetty pitkä puku. Käytetty tai alesta. Kengät (omat vanhat) fuksian väriset satiinikorkkarit + niihin mätsäävä laukku. Kiharanuttura ja mieheltä syntymäpäivälahjaksi saadut korut tai perintökaulakoru ja siihen uudet korvikset.

- Kukat fuksiaa (valkoista), tykkään neilikoista eli niitä kimppuun jne. En tykkää askarteluista, joten niitä ei tule paljoa, esim. kutsut tulee tutun painotalolta ja pöytäkoristeet olisi kynttilä/neilikka-linjalla. Eli ei tule muutenkaan kaikkea "turhaa hörsylää".

- Pointti olisi pitää rennot ja hauskat häät, paljon tanssia (DJ) ja juhlia pitkälle yöhön. Jotain ohjelmaa, esim. visa voisi tulla.

- Minun vihkisormus tulee sepältä, tahdon pinkin rubiinin keskikiveksi ja Suomessa kun valmismallistoissa ei oikein ole kuin timantteja.

- Hääautoksi tulee mun isän v, 73 neonvihreä Lada  :D  tai sitten miehen kaverin Audi [jokusataturbokirjain]

- Häämatka tehdään sitten talvella Uuteen-Seelantiin. Lahjatoiveet liittyy suurimmaksi osaksi varmastikin häämatkaan.

 

Hmm. mitäs muuta.. Kaaso/BM/seremoniamestari-asia on vielä auki. Yksi ystävistäni laulaa bändissä, toivon, että hän laulaisi kirkossa ja/tai ensitanssin, häntä harkitsen toiseksi kaasoksi. Muuten meidän musiikkimaku on semmoinen, että mikään bändi ei siihen kykene. Valokuvaus/videokuvaus on ihan auki, se on kuitenkin minulle tärkeä juttu, ne on niitä harvoja asioita, jotka häistä jää vuosien päähän. Meikäläisen nimi aiheuttaa eniten päänvaivaa.

 

Eli akuutein ongelma on tuo juhlapaikka. Täällä vaihtoehtoja on a. kalliit kartanot, b. ravintolat c. työväen- ja seurantalot. Mikään ei hirveästi nappaa, meidän budjetti on min. 5000 max. 8000 € tällä hetkellä. Kun löytyisi joku ei-ruma-tuolinen ja ei-haiseva a-oikeudeton talo, niin avot! Sen kun saisi varattua, niin kesän saisi "olla rauhassa".

 

Mites teillä Janique ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oi ihanaa, löysin tälläisenkin ketjun!

 

Meidän hääpäivämme tulee olemaan 15.elokuuta 2015. Rakastan alkusyksyä ylikaiken, kun saa kaivaa kaapista ne pehmoiset villasukat ja viltit sekä sytyttää kynttilämeren ulos ja sisälle. Elokuussa on vielä lämmin, mutta aurinko laskee aikaisemmin kuin alkukesästä. Tämä oli ratkaiseva tekijä päättäessämme (päättäessäni) hääpäivän  :D miehen ainoa kriteeri oli ettei häitä pidettäisi alkukesästä! Pääjuttu koristeluissa tulee olemaan lyhdyt sekä juhlatilassa sisällä että ulkona terassilla. Teemana meillä on maalaishäät (juuttia, pitsiä, yli 100-vuotias hirsiseinäinen juhlapaikka..)

 

Häitä rupesin suunnittelemaan jo viime vuonna, tähän mennessä on saatu aikaseksi;

 

- Budjetti suunniteltu

- Kaasot valittu

- Juhlapaikka varattu

- Kutsukorttien askartelu aloitettu

- Juhlapaikan koristelut pääpiirteittäin hankittu

- Hääkengät ja huntu ostettu

- Valokuvaaja varattu (siskoni ja serkkuni kuvaavat potretit ja häät, molemmat alan ihmisiä)

- Hääauto varattu (sulhasen isän jenkki)

- Häätanssin säveltäjä ja esittäjä varattu (ihana ystäväni tekee tämän)

- Hääbändi varattu (isäni bändi)

- Kirkko valittu (varaukset 1.9. lähtien)

- Vihkisormus hankittu (mies pitää kihlan ja minulle tulee äitini vihki)

- Hääpukuja on käyty sovittelemassa

 

Aikalailla saatu kasaan, vaikkakin vielä on paljon tekemistä.. puku ja pitopalvelu ovat ne tärkeimmät tässä vaiheessa. Puvun suhteen olen melko vaativa, joten etsinnästä tulee vaikea (on ollut tähänkin mennessä jo vaikea).

 

Olen ensi viikolla menossa sovittelemaan (taas) pukuja, pitopalveluiden tarjouksia voisi alkaa pyydellä..

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vau loreeen, sulla on suunnitelmat ja toteutuskin jo pitkällä! Hassua, että sun mielestä elokuu(n puoliväli) on alkusyksyä, mun mielestä elokuu on loppukesää eikä vielä tarvitse kaivaa syksy/talvivaatteita esiin :D Mutta saatteko siis ihan ihka oman häävalssin?

 

Mä kävin sovittamassa pukuja viime viikolla, mutta mikään ei oikein kolahtanut. Juhlapaikkaa ei olla vieläkään valittu, vaihtoehtoina kaksi hyvinkin erilaista paikkaa. En tiedä, miten ihmeessä saadaan tehtyä valinta, kun kumpikaan ei tunnu "täydelliseltä" (joo tiedetään täydellistä ei ole olemassakaan, mutta meille&tähän täydellinen.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tipzilla, nojoo onhan se viel loppukesää mut tälläinen syysihminen tulkitsee kesän loppuneeksi heinäkuun lopussa  :grin: häävalssia ei tulla näkemään, mut tanssi kyllä. Itse harrastan tanssia, mutta mies on ihan onneton .... joten heilumme varmaan epämääräisesti sitten. Häätanssin tosiaan säveltää, sanoittaa ja esittää ystäväni ja se tehdään vain meitä varten :)

 

Meillä oli kauhean hankala valita juhlapaikkaa ja lopulta hinta oikeastaan ratkaisi.. yritämme säästää mahdollisimman monessa asiassa, ainoa missä en halua säästää on pitopalvelu. Itseasiassa soittelinkin eilen pitopalveluille ja tapaan yhden parin viikon päästä, toivottavasti kemiat pelaavat ja saamme senkin varattua  :P

 

Oletteko jo saaneet budjetin verran rahaa kasaan? Meillä on abouttia vähän alle puolet vasta kerättynä.. onneksi omat vanhempani ja appivanhemmat ovat ilmoittaneet haluavansa osallistua kulunkeihin  :rolleyes:

Budjettisuunnitelma näyttäisi 5000 euroa ja summa kuulostaa minusta aivan kauhean suurelta.. ehkä tässä vielä keksis mistä sitä pihistäis!

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ei varsinaisesti kerätä/säästetä budjettia, talousrahat on yhteiset, niin myös häihin menevät rahat. Eiköhän tuon suunnitellun summan saisi jo nyt kasaan, tätä aihetta en ole miettinyt. Tarkoitus on järjestää hyvät juhlat fiksusti (hinta-laatu taloudellisuus) ja ilman kaikkea tilpehööriä. Palkasta on tullut muutenkin säästettyä säännöllisesti. Vanhemmilta tuskin mitään apuja tulee, ainakaan ei pyydetä, johan tässä on oltu omillaan kymmenisen vuotta kumpainenkin.

Mä odotan toiselta juhlapaikalta viestiä, että milloin tarjouksesta voi tulla neuvottelemaan. On mennyt jo monta päivää!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tipzilla, aloita päikky pliiis <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tipzilla, aloita päikky pliiis <3

Jaa-a! Mä joskus kokeilin blogia ja en jaksanut pitkään... Ehkä se päikky olisi motivoivampi... :) kiitos kannustuksesta! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä häät järjestetään ns kahessa osassa,elikkä vihkiminen maistraatissa 7.8 ja avioliiton siunaus kirkossa/kappelissa 8.8.Olen joskus lööpeistä lukenu julkkisten häistä,vihkiminen on eri päivänä kuin juhla,mutta hääpäivää vietetään hääjuhlien viettopäivänä eikä silloin kun on vihitty avioliittoon.Mie itte pohdiskelin asiaa ja miekkoseni kanta oli,että häiden vuosipäivää on 7.8,koska 7+8=15 (7.8.15).So it be  :tender:

 

Meillä ei aluksi pitäny olla ku maistraatti,mutta ateistimieheni suostui sittenkin avioliiton siunaamiseen papin toimesta,vaikka aluksi oli kovasti ajatusta vastaan.Oon niiiiin onnellinen!!!!

 

Meillä on kaasot ja bestman tiedossa,juhlapaikka tsekattu ja varattu,ruoka- ja juomapuoli suurinpiirtein suunniteltu,mekkoa kateltu netistä Dressfirst-sivustolta,josta löysin myös morsiuskimppuni,koska haluan kimpun säilyvän itselläni muistona ikuisesti  :give_heart:

Hääkutsut valmistan itse,koska tykkään askarrella ja aikaa kutsujen tekoon on niiiiiiin pirun kauan.

 

Meillä teemavärit on aikalailla samat kuin Tipzillalla,ripaus kultaa lisäksi.

 

Alle vuosi apua!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löysin tämän ketjun joten ajattelin liittyä mukaan!:)

Meillä häät siis 8.8. Päivä valittiin sen takia että silloin ei ole enää niin lämmin ja illat alkavat kauniisti hämärtyä. Sulhasella alkaa elokuun alussa kesäloma niin hänellä on hyvin aikaa tehdä loppujärjestelyt;) Päivää miettiessä päädyttiin 8.8. siksi että numero 8 "kaatuneena" tarkoittaa ikuisuutta ja meillä niitä on kaksi joten luultavasti varmasti pysymme aina yhdessä, eikö??:D

Tällä hetkellä meillä on:

-Budjetti (joka luultavasti menee yli koska keksin yleensä muka hyviä ideoita jotka on pakko toteuttaa.. onneksi osaan myös vähän tinkiä ja sulhanen on toppuuttelemassa;D)

-Vieraslista(n.80, ei lapsia)

-Kirkko

-Juhlapaikka

-DJ

-Kuvaaja

-Pitopalvelu varausta vaille päätetty

-Sormus katsottuna, mutta ei ostettuna

-Hääpukua kerran käyty katsomassa (nyt tiedän millaista etsin ja millainen vartalolleni sopii)

- Hääautona on äitini Audi ainakin näillänäkymin

- Teemavärit on minttu, pinkki, roosa ja kulta

- Hääkenkiä on kahdet (mintun väriset avokkaat kirkkoon ja illaksi mintun väriset glitter-tennarit)

-Kaasot ja BM valittu

- Kutsut painatusta vaille valmiina

- Koristelun yritän hoitaa ilman kukkia

- Karkkibuffet (ehkä)

 

Häämme ovat rennot ja tarkoitus olisi että kaikilla on hauskaa, alkoholia on tarjolla ja paljon. Kahvipöytään tarjottavat teemme itse. Leikkejä on muutama, mutta ne on sellaisia että minä ja sulhanen osallistutaan niihin, ettei kenenkään tarvitse osallistua, koska harvoin ihmiset tykkää osallistua.

Perinteisesti meillä on sukkanauhan ja kimpunheitto. Mitään/kenenkään ryöstöä ei tule missään nimessä!

Koristeita pyrin tekemään paljon itse. Olisikohan siinä suunnitelman tähän mennessä:D en edes tiedä mitä teen kaasoilla kun itse olen jo lähes kaiken suunnitellut:DD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, uusia morsmaikkuja tännekin ketjuun  ^_^

 

Viime kirjoittelun jälkeen asioita on saatu etiäpäin; löysin unelmien puvun liikkeestä ja vielä puoleen hintaan! Pukua pitää vielä lyhentää, muuten se on täydellinen  :give_heart: lisäksi tapasin pitopalvelun ja kemiat kohtasivat täysin, sekin on nyt varattu. Kirkon saa varattua aikaisintaan 1.9. joten sitä päivää kuumeisesti odottaen..

 

Mielenkiintoiset ilmat muuten olleet nyt elokuussa.... toivottavasti sateet ja trombit jäävät ensi vuoden elokuussa sitten vähemmälle ja saataisiin nauttia aurinkoisista hääjuhlista! Illat ovat jo paljon hämärämpiä, me like  :-X viritin viime viikolla kynttilät ja lyhdyt asuntoon, ihana istua sohvalla viltin alla, kun sade ropisee ikkunaan :)

 

Vakikampaajan kanssa olen alustavasti puhunut häistä, varaamme ensi vuoden alussa sitten päivän hänen kalenteriinsa. Ajattelimme käydä vielä tän vuoden puolella juhlapaikalla mittaamassa pöydät ja miettimässä niiden järjestystä. Pitopalvelun treffaamme samalla ja sovimme menusta!

 

Olen miettinyt näitä perinteisiä hääleikkejä, ristiriitaisesti.. olisi kiva jos muutamia sulauttaisi illan ohjelmaan, mutta toisaalta itse en oikein innostu näistä.. noh, katsotaan.

 

Bride to be 2015, mulla on vähän sama ongelma, en varmaan kaasojen palveluksia tule tarvitsemaan yhtään koska tulen suunnittelemaan ja toteuttamaan kaiken itse  :D  (perfektionisti..)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on vihdoin viimein oikeat varaukset kirkkoon, juhlapaikkaan ja valokuvaajakin! Pukuja kävin taas sovittamassa, yli kymmentä varmaan, mutta ei tullut sitä *wau, tämä se on!* :( Mäkin olen säätä miettinyt, että onkihan 30 vai 13 astetta! Ja sama täällä, morsian ei oikein keksi avustajille tehtävää kuin polttarit ja itse juhlan juonnon..muu tulee kyllä itse tehtyä.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Häitä ei ole pahemmin tullu mietittyä muutamaan viikkoon,pientä alakuloisuutta ollu, liekkö kovaa tuleva syksy tuo mukanaan masennusta.Onko muilla morsiammilla tullu hiljasempaa kautta suunnitteluiden suhteen? Taisin alottaa koko suunnittelun liian innokkaasti...  :girl_sad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heihei! Me (=Riikka<3Pasi) mennään naimisiin 22.8.2015 Paraisilla. Valmiina on paikka ja valokuvaaja, valittuna mutta ei vahvistettuna pitopalvelu ja bändi. Papin saa varata 1.9. Paljon olen suunnitellut kaikenlaista, mutta toteutus on kaikki vielä avoinna. Kaasona ihana ja aktiivinen siskoni, bestmaneinä kaksi miehen ystävää. Pukukin on jo valittu ja ostettu, kun huomasin tän kesän pukujen olleen ihania ja ens kesän ennakkokuvien vähemmän ihania. :D
 

Älä OhYeah huoli suunnitteluinnon ailahteluista, kyllä se sieltä takaisin tulee! Välillä on hyvä vetää happea, saattaa nimittäin mieli muuttua yllättäen ties minkä suhteen. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

OhYeah älä tosiaan murehdi sitä, että suunnitteluinto lopahtaa hetkittäin. Itselläni oli kuukauden tauko kaikesta häihin liittyvästä, koska ei vain ollut aikaa ja kiinnostusta suunnitella. Kyllä se into sieltä taas löytyy ja hyvähän se on, jos saa ajatukset välillä vain olla.
 

Itse kävin maanantaina MorsiusGalleriassa sovittelemassa hääpukuja ja unelmien mekko lähti mukaan :girl_in_love:  Nyt vain pitäisi malttaa vajaa vuosi odotella, että sen saa taas pistää päälle. Sieltä se suunnitteluintokin taas löytyi. Nyt, kun puku on valmiina, tietää myös millaista kampausta ja koruja suunnitella.

Ja Cappu:lle vielä onnittelut hienon hääpäivän valinnasta. Enää alle vuosi häihin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöms, onnea puvun löytymisestä! Tuliko sulle "se fiilis", et "tää on Se Thö Puku" ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei puvuista puheenollen, mites meinaatte hoitaa alusvaatteet? Mä tarviin ehdottomasti hyvin matalaksi leikatun korseletin tms, sillä selkä avonainen. Tahtoisin "torsoletin", sillä "selkämakkarat" on pahin kohta mun kropassa. Haluaisin kuitenkin välttää hankalia ja erityisesti epämukavia valintoja. Ja käydä vessassa yksin... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöms, onnea puvun löytymisestä! Tuliko sulle "se fiilis", et "tää on Se Thö Puku" ?

Ei suoranaisesti tai ainakaan heti. Sovitin ensin muutamaa ja sen jälkeen The pukua. Kyseinen puku herätti kiinnostuksen, mutta jatkettiin sovittamista edelleen. Alettiin sitten karsia varmoja Ei-pukuja pois ja silmät osuivat uudestaan kyseiseen pukuun. Päätettiin kavereiden kanssa, että sovitan uudestaan kyseistä pukua ja niinhän siinä kävi, etten halunnut enää pois ottaa... siinä vaiheessa olin aivan varma, että sen puvun kanssa lähden kotiin maksoi mitä maksoi. Tosin onneksi se oli alennuksessa  :D  Mitään ihmeellistä itkukohtausta en saanut puvun löydyttyä, kuten Amerikkalaisissa ohjelmissa.

 Toisaalta ei ole myöskään hetkeäkään epäilyttänyt valintani eli ihan varma olen ollut siitä lähtien, kun sen toisen kerran päälle puin :wub:

Ja mitä alusvaatteisiin tulee niin yksi hääpuvun kriteeri oli, että voin jättää kaikki turhat alusvaatteet pois eli puvun on tuettava sopivasti. Itse meinaan siis laittaa puvun alle vain jotkut nätit alushousut ja todennäköisesti sukat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on unelmien mekossa onneksi sisäänrakennetut rintsikat eli ainoastaan hyvät alushousut täytyy löytää.Mielellään muotoilevat nii mekko istuis paremmin vyötärön ja lantion kohalta.Aattelin odottaa vielä muutaman kuukauden ennen ku tilaan mekon nii en ehi kyllästyä siihen ennen hääpäivää  :girl_haha:  :girl_haha: harkittin pientä morsiusdieettiä, montaa kiloa taikka senttiä ei tarvis lähteä, mutta ainahan sitä löytää korjailtavaa elämäntavoissa, ruokavaliosta varsinki!! Oon terveellisen ja ravintorikkaan ruuan ystävä, mutta jotenki nuo katalat sipsipussit tarttuu mukaan kaupassa käydessä.Ja jäätelö...oih ja voih!!

 

Cappu, teillä papin varaus on tosi aikasessa ku vertaa Rovaniemeen!!Meillä papin varaus onnistuu nimittäin vasta ens vuonna huhtikuussa, papit saavat kuulemma vasta sillon työvuorolistansa.

 

Ja pikkuhiljaa alkaa taas häiden suunnittelu innostaa,kutsukorttien teko alkaa oleen ajankohtanen!!Ja kaasot kyseli,millon pidetään suunnittelupalaveri!!!Apua!!!

 

Ja arvon morsiammet,meillä kaikilla ALLE VUOSI HÄÄPÄIVÄÄN!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on nyt sellainen hetki että en saa mitään aikaan häiden suhteen:D en oikeen edes tiedä mitä voisin tehdä.. noooh ehkä se tästä taas pian..:D onneksi kiirus ei ole:D

Meillä kans papin saa varata vasta ens vuoden puolella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmoittaudun mukaan. Päivämäärä tulee olemaan 29.8.

Ei vielä kauheasti konkreettista tehty, suunniteltu ilmettä ym. Rupean pikkuhiljaa tekemään koristeita. Tiibetiläisiä lumileijonia kun ei saa tuossa kokoluokassa mitä haluan.

Teemana siis sekoitus aasiaa, kiina, tiibet ja japani. Värimaailma vähän vielä auki, ehkä valkoista, kultaa ja sellaista tummanpunertavan ruskeaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wihii meillä myös 15.8.15  :girl_dance: Meillä oli itseasiassa hirveät kiistelyt, kun minä oisin tahtonu mennä huhti- tai toukokuussa, mutta ukko ehdottomasti alkusyksystä kun on pimeät illat. Nyt ratkaisu vaikuttaa ihan hyvältä, kun saa kattella kynttilöitä ja jotain pientä nättiä ulkovaloa... : ) Ja on vielä suht lämmintä ja pimeää, eli siis täydellistä!

 

Kirkko ja juhlapaikka plus valokuvaaja varattu. Kaasot ja bestmänit kysytty ja mekko ostettu. Eipä hirveänä muuta vielä, nyt on tosiaan semmonen "mihin suuntaan tästä lähtis eteneen"- ongelma tai että ei osaa päättää mitä tekee seuraavaksi. :o Alustavat vieraslistat on laadittu ja teemaa ja koristelua mietitty mut niih... Mites muilla etenee? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä päivämäärä on 22.8 ja juhlia vietetään Turussa. Päivämäärän takana ei ole mitään sen suurempaa pohdintaa tai ajatusta; sattui sopimaan juhlatilalle, jonka halusimme.

Emme kumpikaan kuulu kirkkoon, joten toiveena on saada maistraatista joku suorittamaan siviilivihkiminen juhlapaikalle, jonka jälkeen nostetaan helmat ja potkaistaan kannat kattoon ja juhlitaan. Koska vihkiminen ja juhlat ovat samassa paikassa, emme tarvitse kyyditystä kuin yöllä (mahdolliselle) hotellille.
Vieraslista on edelleen hieman hakusessa, mutta max. 90 henkeä.

 

Pyrin pitämään juhlat mahdollisimman simppelinä niin toteutuksen kuin suunnittelunkin osalta.

 

Varattuna on tasan kaksi asiaa:

* juhlapaikka

* valokuvaaja

 

Kutsut suunnittelemme miehen kanssa yhdessä. Hän totetuttaa ne ja tulostaa, sillä on töissä mainostoimistossa.

Askartelemaan en ala, sillä vihaan yli kaiken näpertelyä. Juhlapaikkamme on onneksi sellainen, jota ei tarvitse pahemmin koristella. Se on kaunis sellaisenaan.

 

Pöytiin on tässä vaiheessa ajateltu vain peltipurkkeja,lasisia pulloja ja purnukoita, joihin tuikataan valkoisia neilikoita muutama. Pulloina ja purnukoina on tarkoitus käyttää esim. Happy Joe -siideripulloja, pilttipurkkeja, maustekurkku- ja punajuuripurkkeja, jotka saa hyvällä omallatunnolla viskata juhlien jälkeisenä päivänä lasinkeräysroskiin. En halua ostaa sataa tuikkukippoa ja kukkavaasia, joilla en tee juhlien jälkeen mitään.

Olemme myös ajatelleet järjestää sikaribaarin juhliin sekä konjakki-/viskibaarin. 

 

Puvun käyn teettämässä ja se tulee olemaan polvimittainen 50-luvun kellomekko venepääntiellä ja mustalla rusetilla. Mekon alle tulee musta tyllihame, jollainen jo kaapistani löytyy. Puvun tekijää alan metsästää joulukuussa, jolloin toivottavasti tästä ruhosta on lähtenyt kiloja ja senttejä sen verran, että tekijän on helpompi alkaa ottamaan mittoja ja suunnittelemaan pukua.

Miehen olen pyytänyt catering-puolen vastaavaksi, sillä meidän kahden juhlien ollessa kyseessä, odotan myös miehen tekevän oman osansa juhlien eteen. Siis muutakin kuin vain ilmaantuvan paikalle.

Ruoan haluamme olevan raikasta ja nuorekasta; perinteiset karjalanpaistit ym. voidaan unohtaa heti kättelyssä. Jälkiruoan otamme todennäköisesti konditoriasta (esim. Mbakery tai Gaggui), sillä hääkakkua emme halua. Syödä tai leikata. 

 

DJ:n etsintään olen valjastanut ystäväni, joka tuntee Turun musiikki- ja DJ-piirit hyvin.

 

Kampaajani on tietoinen hääpäivästä ja tätini tekee meikkini, joten kauneuspuolen asiat ovat kunnossa.

 

Sen kummempaa teemaa tai teemavärejä meillä ei ole. Melko pitkälle mennään varmasti musta-valkoisella -linjalla, jotka muutenkin ovat voimakkaasti esillä esim. kotimme sisustuksessa.

 

Muutamia inspiraatiokuvia meidän juhliimme:

534079f7099b0$!400x.jpg1c1d5f47e7e09e906d6520d4d98116b9.jpg2b60b5715d78e0d46ebeb12a6085605b.jpg

c2a4445010755b4f8f64d4f5090f2aea.jpgrap_4$!400x.jpg7952e329f62350a275e61c838f0045d2.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin ilmoittaudun mukaan! Hääpäiväksi on valikoitunut 15.8.2015. Varattuna on juhlapaikka, häävideokuvaaja, pitopalvelu ja juuri tänään varasin kirkon! Saimme juuri sen vihkimisajan minkä halusimme eli klo 15. Paljon olisi vielä mietittävää, seuraavaksi alan toden teolla miettimään minkälaista väriteemaa häihin tulee ja alan askartelemaan ystävälleni ja siskolleni jotakin kivaa, jolla pyydän heitä kaasoiksi. Ystävääni olen jo oikeastaan pyytänyt kun hän sitä niin tivasi, mutta haluan myös pyytää ns. virallisesti häntä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now