Jump to content
Naimisiin.info

Kosinnan odottelu vol. III


Ewy

Recommended Posts

Avaan uuden ketjun vanhan tultua täyteen :) Ketkäs muut täällä vielä odottelee kosintaa? :) Mulla on aika varmat vibat, että vuoden sisään tulee tapahtumaan ;) Mutten usko, että miehellä vielä on mitään suunnitelmia asian suhteen, eli lähiaikoina taitaa olla turha mitään actionia odottaa...

Link to comment
Share on other sites

Täällä edelleen odotellaan! Mäkin uskon että tänä vuonna tapahtuu, etenkin kun ollaan puhuttu häistä ensi vuodelle.. Kovasti toivoisin kosintaa tässä talvella, mutta jää nähtäväksi. Mies edelleen vihjailee kaikkea (niinkun aina  :angry: ) mutta en kyllä osaa yhtään sanoa milloin se tapahtuu. Siitä olen aika varma, ettei mies ole vielä ostanut sormusta. Yleensä se ei osaa pitää mitään yllätyksiä yms vaan siitä näkee heti, että nyt sillä on jotain mielessä. Edelleen odotan saako se mut oikeasti yllätettyä kosinnalla, niinkun kovasti itse väittää. Kuhan se yllätys-momentti ei ole se, että kosinta tapahtuu 5 vuoden päästä :girl_haha: Siitä on nyt jo vuosi kun aloin seuraamaan tätä ketjua ja odottelemaan kosintaa. Toivottavasti en enää vuoden päästä ole täällä :D 

Link to comment
Share on other sites

murmelsilla on jännät paikat, ei mene enää kauaa  :give_heart:

 

Minulla on joku semmoinen "suvantovaihe" menossa. Ei vaan jaksa edes ajatella koko asiaa. Kaipa tuo ukko sen virallisen kosimisen saa jossain vaiheessa hoidettua. Hääpäivä on kuitenkin jo alustavasti sovittu, vaikka mitään varauksia ei ole tehty. Luotan siihen ettei täällä ole talvella kauheasti tunkua mihinkään. Paikkaa pitää alkaa varailemaan kuitenkin viimeistään kesällä, että saadaan se mitä on ajateltu ja siihen ajankohtaan mitä on ajateltu. En vaan käsitä tuota miehen logiikkaa tässä asiassa. Olen sille koittanut selittää, että periaatteessahan ollaan kihloissa kun kerran on sovittu että mennään naimisiin, mutta tuo vaan pitää jääräpäisesti kiinni siitä, että hän haluaa kosia vielä virallisestikin. Toisaalta kyllä, aika suloista  :-X

Link to comment
Share on other sites

Täälläkin odotellaan. Uuden vuoden lupaukseni oli tosiaan että yritän jättää hääaiheen kotona ollessani mahdollisimman vähälle enkä miehelle mitään sano. Tämäkään ei ihan toiminut sillä katselin ensi syksyksi meille reissua ja tuli puhetta matkakohteista ja heitin että Jenkkeihin voidaan sitten lähteä häämatkalle. Kaikista aiemmista poiketen me sitten vietettiinkin monta tuntia lentoja ja hotelleja katsellen. Eli kyllä ne häät ja kosinta sieltä ovat tulossa, jos vaan malttaisi odottaa.

Link to comment
Share on other sites

Siksi siihen ei siis voinut kirjoittaa, olin jo ihan paiseessa, että voi ei! : DD
Joo odotellaan edelleen... Nyt jätin sormusrasian pöydälle, katotaan huomaako... : DDD Otan tällaisen moovin. Ja siis olen sanonut jo ajat sitten että aion sen ostaa valmiiksi joten siis ei silleen yllätyksenä pitäis tulla. Uutenavuotena oltiin kaverin luona, joka joskus lupas vihjailla vähän ukolle. No ei sanallaakaan maininnut, aargh... : D Ei ole varmaan kuitenkaan ihan heti tapahtumassa, muuttohärdellii yms. tulossa, edelleen malttamaton mut pakko yrittää malttaa... : ( 

Edited by jennna
Link to comment
Share on other sites

Iiiiiiiii!!!!!! Oltiin viikonloppuna kaveriporukalla reissussa ja siellä tuli puhetta kihloista. Meiltäkin sitten alettiin kysellä, että koska tapahtuu. Mies siihen ensin sanoi, että oli tosiaan tupareissa luvannut, että tänä vuonna tapahtuu ;) Se ei siis ole unohtanut lupaustaan, jee!! :) Alettiin sitten puhua sormuksistakin ja kun miehelle valkeni, etten odota mitään useita tonneja maksavaa sormusta niin se totesi, että kyllähän sellaisen haluamani vois ostaa vaikka piakkoin ;) Myöhemmin vielä juteltiin enemmän ja sanoin varovasti,e ttä olin vähän haaveillut, että ehkä ens vuoden kesällä (2016) vois mennä naimisiin, niin mies yllätyksekseni toteskin, että sehän kuulostaa ihan hyvältä aikataululta! :o Naureskeli vielä perään, että mennäänkö seuraavana päivänä ostamaan sormukset ;)

 

Noh, ei menty vielä :D Mutta uskallan ehkä pienesti hehkuttaa!!! Kohta vois tapahtua ja jos tää paikkansa pitää niin mähän pääsen saman tien oikeasti hääsuunnittelunkin makuun!!! :girl_pinkglassesf: :girl_pinkglassesf: :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

Pakko sanoa että aikamoinen pettymys. Olen käynyt pari kertaa Tampereen häämessuilla Tampere talossa ja ne ovat hyvät messut. Nuo Suomen messut olivat pienet, näytteilleasettajia oli sairaan vähän ja mitään ihmeellisiä tarjouksiakaan ei ollut. Tiedotus aikatauluista ja muista ei toiminut ollenkaan. Eli petyin aika pahasti.

Mutta löysin ihan unelmieni hääpuvun ja kotona sain sitten hääromahduksen ja makasin masennuksissa sohvalla kitisten miehelle koko loppuillan :D Mutta sainpahan ainakin varmuuden ettei ennen kesää kannata kosintaa odottaa. Mies kun ilmaisi että 3-5 vuotta seurustelua on hyvä aika kihlautua, meillä tulee kesällä 3 vuotta täyteen. Minua alkoi vain hirveästi tuskastuttaa kun messuilla juttelin parin juhlatila-ihmisen kanssa ja he kertoivat että 2017 paikkoja varataan jo. Ja itse olin ihan tuota -17 miettinyt hyväksi vuodeksi, mutta eihän se sitten ole mahdollista jos vasta vaikka 2016 tulee kosinta, koska kaikki haluamani paikat on jo varattu.

Link to comment
Share on other sites

Oih miten jännältä kuulostaa, Ewy!

 

Mun venailu kelluu välinpitämättömyyden ja malttamattomuuden rajamailla. Kun tosissaan sovittiin se tämän vuoden marraskuu "takarajaksi" ja sekin oli kuulemma sellainen hyvin väljä "no tossa ajassa nyt varmasti ehtii" tyyppinen ratkaisu, vaikka miehellä selvästi oli mielessä joku päivä paljon lähempänä. Tää tuntuu olevan niin poissa mun käsistä niin en jotenkaan jaksa stressata (ihan niinkun se stressaaminen ennen tätä aikataulua olisi mitään auttanut :D). Sormuksia kuulemma kattellaan ensi kuussa, kun mies on saanut yhden suuren koulu/työ projektin päätökseen. Varsinkin kun mies jo pienessä hiprakassa lipsautti että sillä on jo jotain suunnitelmia niin ei hirveästi huoleta. Mutta mitään en oleta, kaikki mun tänhetkisetkin arvailut on menny ihan pieleen. Olin esim aika varma että se kosisi ystävänpäivänä kun se jo monta kuukautta sitten kysyi milloinkas kyseinen päivä on, mutta nyt tiedän ettei se tässä ajassa ehdi enää jos sormuksiakin kattellaan vasta parin viikon päästä. Muutenkin oon varma että miehestä näkyy kilometrin päähän jo monta viikkoa ennen kuin se tapahtuu, se ei osaa piilottaa tälläisiä juttuja  :girl_haha:.

 

Ainiin ja unohtu kokonaan se miksi alunperin piti kirjoittaa! Kaikki, siis ihan kaikki tuntuvat meneen kihloihin nyt riippumatta iästä ja suhteen pituudesta. Viisi jos tarkkoja ollaan. Yksi tuttukin meni kihloihin muutama kuukausi seurusteltuaan ja naimisiin ensi kesänä kun rimaa hipoen on vuosi tuntemista tullut täyteen. Ja ikää se just ja just yli 20. Täytyy myöntää oma rajoittuneisuuteni etten ehkä ihan täysin ymmärrä miksi pitää niin älyttömällä kiireellä avioitua, mutta eihän se tietenkään ole multa pois.

Edited by ananaskirsikka
Link to comment
Share on other sites

Ewy ja ananaskirsikka // Jännitetään teidän kanssa! :girl_in_love: Ihanaa että on positiivisia uutisia!

 

Musta on tulossa malttamaton! Mies naureskelee mun hehkutuksille ja on todennut, että on vain mukava kun olen niin innoissani kihlauksesta. Taitaa se olla vähän höpsö jos kuvittelee, että edes melkein pysyisin housuissani sen suhteen! :girl_hide:

Tampereen häämessut ovat helmikuussa. Pitää katsoa saisiko miehen houkuteltua mukaan, mutta epäilen ettei hän kasarmilta lomille päässessään jaksa sellaisissa tapahtumissa juosta... Elättelen messujen suhteen hyviä sormustarjouksia!

Link to comment
Share on other sites

Ärh, mies eilen luki tän otsikon välilehdestä ja sano että "jaa, kolmosessa jo menossa." "Niin no ei ton kakkosen aikaankaan mitään tapahtunut, toivottavasti ei neljänteen asti tartte odotella..." Sit se sano "no katotaan sit seittämännen kohdalla". RRRAHH!  :skilletgirl:  Varmaa läppä mut kettumainen sellanen..  :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Tampereen häämessut on hyvä tapahtuma, menisin itsekin ehdottomasti, jos en olisi silloin reissussa tuolla pohjoisessa.

 

Ja jennna tuo vitsi kuulosti aivan samalta mitä minun mieheni voisi suustaan päästää. Itse meinasin tirvaista miestä, kun valittelin häämessujen jälkeen sohvalla, että "en jaksa odottaa, ahdistaa kun aika loppuu kesken, masentaa kun ei vieläkään olla edetty tämän pidemmälle jne", niin eiköhän mies sitten raahaa keittiöstä lääkepurkkiaan ja tarjoaa niitä leikillään minulle "jos nämä vaikka auttaisivat". Ne olivat siis tulehduskivun lievittämiseen tarkoitettuja pillereitä, joita on ennen käytetty masennuksen hoitoon. Tämä oli miehestä kauhean hauskaa, kun itse melkein itkua väännän sohvalla. Nyt melkein jopa hymyilyttää. :D

Link to comment
Share on other sites

Kuulun tänne kosinnan odottelijoiden joukkoon. 
Seurusteltu ollaan yli 4v (4v 3,5kk  :rolleyes: ) ja koko ajan kyllä ollemme ajatelleet naimisiin menevämme tulevaisuudessa. Nyt kun mies on opiskelunsa saanut päätökseen ja armeijan käytyä niin odotan kosintaa  :grin: 
Mieskin pitää asiaa ihan ajankohtaisena juttuna, ettei tämä ole ihan vain oma päähänpistoni.
Hän on vain "vähän" sellainen jahkailijaluonne, on oikeasti ihan ihme että on saanut aikaiseksi muuttaa yhteen kanssani 8kk seurustelun jälkeen  :girl_haha: 
Juu, tokikin naisena minäkin voisin kosia, mutta mies tämän kokee omaksi velvollisuudekseen.
Minä olen 24v(toukokuussa synttäri) ja mies 23v (syyskuussa synttärit).

Link to comment
Share on other sites

Nyt on täällä suunnalla käynyt semmoinen läpimurto, että ihan pakahdun. (Juu ei kosintaa, ei hätää. :D )

Meillä oli tuossa eilen yöllä ihan hirveä riitä siivoamisesta. Vaatteet ja pyykkitelineet lenteli ja semmoinen huuto että ihan hävettää. No aamulla sitten kun herättiin niin juteltiin oikein pitkän kaavan kautta ja saatiin kaikki sovittua. No kun kerta keskustelu aloitettiin, niin kysyin sitten miksi tämä hääaihe on niin vaikea ja tulevaisuuden suunnittelu mahdotonta. Kerroin että minusta 2017 olisi hyvä häävuosi jne. No mies sitten totesi että 2018 olisi parempi koska rimmaa numeroineen halumaani elokuuhun. Googlasin sitten yhden tietyn elokuun päivän vuodelta 2018 ja yllättäen se oli lauantai. No sanoin sitten miehelle että "mitä jos pidetään tuota päivää sovittuna näin meidän kesken. Sormukset ostetaan kun sinä haluat ja kenellekään ei kerrota vasta kun asia on ajankohtainen?"

Hetken mies miettiä ja sai lopulta vastattua jotain tyyliin "mmhhmhmhmhm. Kai sitä voisi ehkä ikäänkuin pitää vähän niinkuin alustavasti sovittuna." (Tämä on myöntävin vastaus minkä olen ikinä saanut ko aiheeseen) Mutta korosti sen jälkeen, että mitään ei saa suunnitella tai etenkään varata ennen kuin hän on saanut virallisesti kosia. Tästä vähän hämmästyin kun luulin, että se kosinta on se vaikein asia, mutta mies haluaa sen ehdottomasti itse tehdä kun tuntee olevan sen aika.

Nyt siis saan rauhallisin mielin vain odotella. Ihanaa! Tosin jos sitä kosintaa ei ala 2016 kuulua niin silloin on vähän pakko alkaa hoputella ihan jo hääpaikkojenkin suhteen. ;)

Link to comment
Share on other sites

Huuuh pitkästä aikaa tänne palstalle tulin kurkkimaan, ompas paljon ihania uutisia ja kihlauksia tapahtunut tässä välissä! :) ihanaa, onnea eniten <3

Täällä meillä melkosen hiljasta, kerran joulun jälkeen keskusteltu (taaas) aiheesta pitkän kaavan mukaan, pääsemättä oikeestaan puusta pitkään :D kyllä turhauttaa välillä, välillä taas ihan hyvillä mielin että "kyllä se kosinta sieltä vielä tulee".. Meillä tulee 3 vuotta seurustelua täyteen nyt maaliskuun lopulla, siinä olisi yksi mun mielestä erittäin hyvä sauma heittää the kysymys ilmoille :P toisaalta yks päivä tuli telkusta joku ohjelma, jossa mies kosi avokkiaan näiden vuosipäivänä ja tää mun mies siihen, että eihän sitä vuosipäivänä voi kosia kun ei ois sitten mikään yllätys. Kyllä mies selvästi jollain tasolla kypsyttelee asiaa mielessään, mutta tosiaan voi olla että tässä muhimisessa menee meillä vielä aikaa.. Mies alotti vielä nyt uuden ammatin opiskelun ja ajatukset paljon siinä, tosin tuntuu että vaan vahvistanu meitä kun haluan tukea häntä päätöksessään ja mies nyt kokee että on oikealla tiellä. Silti, on tässä täys työ pitää kihlautumishaaveet ja vauvakuumeet kurissa ettei liikaa painosta ja vaan karkota kosintaa kauemmaks, samalla kuitenkin pitäen kiinni omista unelmistaan ja tarpeistaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...