Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mitä hyviä talvihääpaikkoja Oulusta löytyisi? Mieluiten semmoinen mihin saa viedä omat ruuat ja juomat. Vieraita noin 40-50. Arkkitehtikilta kuulostaisi hyvältä jos ei tarvitsisi poistua niin aikaisin!

Suosittelen Terva-Toppilan kartanoa, vaikka meidän häitä ei vielä ole vietettykään. Isoimpaan saliin mahtuu n.70 henkeä, paikka on todella kaunis ja juhlava. Kartanossa on myös kakluuneja, joihin käsittääkseni saa tulen, jos haluaa.

Omat sapuskat ja juomat saa viedä. Hinta muodostuu henkilömäärän mukaan, olisikohan nykyisin n. 13 euroa aikuisilta.

Juhlia saa niin pitkään kun haluaa, mutta puolenyön jälkeisestä ajasta pitää maksaa satanen tunnilta  :-/

Link to comment
Share on other sites

Ompa Terva-Toppilan hinnat noussu paljon vuoden sisällä :o. Ensin lisäsivät alv:n hintaan ja sitten vielä nostivat vuokraa henkilöä kohti, mutta kysytty paikka ja hyvästä saa maksaa ::). Niin ja siinä salissa on 78 istumapaikkaa (tarvittaessa vähemmän ;)). Heidän nettisivuilla on hyviä kuvia paikasta.

Link to comment
Share on other sites

-KRIITMARI-!

Auttaisitko kanssasisarta ja kertoisit minulle enemmän siitä laitasaaresta?!

Minkä näköinen paikka oli sisältäpäin? Oliko näin, että sinne voi jopa jäädä yöksi jos tarvis vaatii?

Meillä olis häät (toivottavasti) ensi kesänä... Kuinka aikasten pitäisi varauksien kanssa  olla liikkeessä laitasaareen halutessaan, oliko tunkua?

Vastailenpa sinulle, vaikken Kriitmari olekaan ;) Meillä oli viime elokuussa Laitasaaressa häät ja tykättiin kovasti :) Aivan ihanalla, maalaisidyllisellä paikalla joen rannalla.. Saa tosi kauniita ulkokuvia, jos hyvä ilma  :-X Kuvia Laitasaaresta (sekä sisältä että ulkoa) löytyy Laitasaaren nettisivuilta : [ftp]http://www.muhos.fi/laitasaarennuorisoseura/[/ftp]. Yöksikin sinne voi jäädä.. Jos vuokraa myös paikan yhteydessä olevan saunarakennuksen, niin joko sinne ja meiän kaaso muun muassa nukkui ihan salin lattialla (tosin oli ollu kylmä ja kärpäsiä oli myös illan aikana tullut sisälle haitoksi asti ;) )

Me varailtiin Laitasaari edellisen vuoden toukokuussa ja ei saatu enää sitä viikonloppua, mikä ois haluttu eli kysytty ja haluttu paikka on!

Jos tulee muuta mieleen, niin laita viestiä.. Piipahtelen täällä foorumilla viel silloin tällöin :)

Link to comment
Share on other sites

Guest HäistäHaaveileva

Päätinpä ottaa osaa tähän ketjuun. Elikkä eilen kävin ystäväpariskunnan mukana etsimässä sitä täydellistä juhlapaikkaa ja kohteina oli Koskelankylän Walo sekä Muhoksella sijaitseva Laitasaaren seuraintalo.

Noh, Walo oli kertakaikkisen ihana ja täydellinen vähän isompiinkin häihin :) Sinne haluan joskus myös omat hääni :-X :-X Hinta toistaiseksi vain 300euroa koko viikonlopulta ja ainoa miinus on astioiden puuttuminen.

Laitasaaresta sanoisin sen verran, että paikka oli todella idyllinen ja kauniilla paikalla, mutta talossa on hometta :o:( Sen haistaa heti, kun sisälle astuu... Tietenkään kaikille ei välttämättä tule mitään oireita homeesta, mutta itse en kyllä uskaltaisi riskeerata. Ei olisi mukavaa jos osa vieraista lähtisi sairaalan kautta kotiin häistä :(

Mutta jos haluaa häitään viettää maalla, eikä homeen tuomasta jännitysmomentista välitä, paikka on todella kaunis :)

Link to comment
Share on other sites

Murunen-75:lle tietoa Oulunsuun Pirtistä:

- vuokra 450e (pe klo 18-su klo 10)

- mahtuu max. 150 vierasta

- vuokraan ei sisälly astiavuokra (meille tulee edullisemmaksi vuokrata astiat pitopalvelun kautta)

- ei omia pöytäliinoja eli ne myös otettava pitopalvelusta tms.

-Varausmaksu 150e. Loput maksetaan kuukautta ennen hääpäivää.

Oulunsuun Pirtti taitaa olla melko suosittu häidenviettopaikka. Itse varasimme tammikuussa -05 paikan kesälle 2006 emmekä olleet silloin edes ensimmäisiä varaajia. Valitettavasti mulla ei ole vielä kertoa käytännön kokemuksia tilasta, mutta toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin varausten ja varausmaksujen jne. kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Heippa taas,

ja kiitos  :-X kaikille paikkainformaatiosta.

Mietimme pitkään Oulunsuun pirtin ja Hannuksen piilopirtin välillä. Saimme nimittäin molemmista peruutusajan, mutta päädyimme lopulta Hannuksen piilopirttiin sen piha-alueen ja erillisen tanssipaviljongin vuoksi. Oulunsuun pirtti olisi ollut muutoin täydellinen valinta, mutta se isompi piha-alue puuttui.  :(  Onneksi Hannuksella on kuitenkin majoitusmahdollisuudet noin 55 henkilölle, joten 35 km matka Oulusta ei tunnu niin pitkältä.

Nyt toivoisinkin teiltä kaikilta kokemuksia Hannuksen piilopirtistä, sekä omista häistä että muiden vieraana olosta. Kiitos jo etukäteen!

Häitämme vietämme siis la 17.6.2006.  :-X   :)

Link to comment
Share on other sites

Lisäsin jo tuonne Oululaismorsiot osioon mutta laitanpa tännekin kun tännehän se kuuluu...meillä siis oli juhlat Alakylän Toivolassa Kiimingissä ja joku kyseli aiemmin kuvia sieltä mutta mulla ei sillon vielä ollu mutta nyt on. Eli laittakaapa vaikka privaa että osaan oikealle tyypille kertoilla enemmän. Oltiin tosi tyytyväisiä ja halpa oli.

Link to comment
Share on other sites

hei!

meillä häät Raatissa NMKY:n talolla ens elokuussa. kaikenlaisia kokemuksia ja vinkkejä kaivataan!  käytittekö esmes paikan astioita vai vuokrasitteko muualta? paljonko teillä oli vieraita? miten päivä onnistui kaiken kaikkiaan?

Link to comment
Share on other sites

Hei taas!

Yritin etsiä Haidun ohjeiden mukaisesti sitä Ouluttaret-ketjua, mutta sivulle tuli vain ilmoitus, ettei minulla ole oikeutta sinne. Miten saan oikeudet sivustolle??` ???

Vielä kyselen lisäksi kaikenlaisia kokemuksia Hannuksen piilopirtistä, myös kuvat häistä (tarjoilut, kattaukset jne) ovat erittäin tervetulleita.

Kiitoksin jälleen..  :-X

Murunen

Link to comment
Share on other sites

Moikka

Sun pitää käydä "ilmottautumass Adminille että haluat naikkariksi, silloin kun olet saanut tittelin naikkarit pääset monelle sivustolle  ;D

Hei taas!

Yritin etsiä Haidun ohjeiden mukaisesti sitä Ouluttaret-ketjua, mutta sivulle tuli vain ilmoitus, ettei minulla ole oikeutta sinne. Miten saan oikeudet sivustolle??` ???

Vielä kyselen lisäksi kaikenlaisia kokemuksia Hannuksen piilopirtistä, myös kuvat häistä (tarjoilut, kattaukset jne) ovat erittäin tervetulleita.

Kiitoksin jälleen..  :-X

Murunen

Link to comment
Share on other sites

Morjens neiti_Viuhti!

Meillä on Walo varattuna v. 2006 syyskuussa. Minkälainen vierasmäärä teille on suunnitteilla? Meille kutsutaan n. 140, mutta ainahan osa ei pääse tulemaan.

Tänään käytiin ajelemassa Maikkulan Kartanon ohi... Olishan se pihapiirikin jo aivan ihana, mutta muuten kustannukset nousisivat liian suuriksi... Jostain on tingittävä.

Link to comment
Share on other sites

tsiu,

Meillä oli juhlapaikkana Raatin nuorisotalo, joka se toimi loistavasti! Vuokra-aika on pe klo 16 - su klo 22, hinta 650€. Sunnuntaina sai siis aivan rauhassa mennä vasta illalla siivoilemaan. Ja puolitaloa kiertävä katettu terassi oli aivan mahtava! Vesisade ei olisi haitannut juhlintaa (mutta onneksi ei satanut ) ja ulos pääsi näin hyvin vilvoittelemaan. Terassi olikin meillä kovassa käytössä.

Me käytettiin osaksi talon astiastoa ja osa astioista tuli pitopalvelulta. Siellähän on toki se harmillinen asia, ettei kaikki astiat ole samanlaisia, mutta ei se meitä haitannu. Harva vieras sitä astioita vertaili.

Meillä oli tarjoilu, lahjapöytä ja lastennurkkaus siellä kahvion puolella ja pöydät ja ohjelmat salin puolella.

Paikka saatiin tosi kauniiksi ilman suurempia koristeluja. Meillä oli pöydissä vain valkoiset liinat (Oulun keskuspesulasta vuokrattu), punaiset kaitaliinat, punaiset servetit, viinipullot ja menu- j

a ohjelmakortit. Seinillä ei ollu mitään.

Puisia, fiksumman näköisiä tuoleja ja pöytiä siellä on alle 100 hlölle. Lisäks on muovituoleja ja pikkupöytiä, jotka meillä oli siellä terassilla.

Sieltä saa kyllä hakea sellaisen listan, missä näkyy kaikki talon varustus huonekaluista astioihin.

Kysele ihmeessä lisää, vaikka privana, jos kiinnostaa!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille on varattu Koskelan Walo toukokuulle 2006. Vieraita tulossa n. 120. Paikanpäällä ei olla vielä keritty käymään  ::) mutta kuvista päätellen hyvä paikka. Ja sehän on vasta remontoitu.

Häitten jälkeen voin tulla antamaan kommentteja paikasta.

Nim. Kääk, puolivuotta enää häihin!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...