Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

olisi mahtavaa, jos paikalle voisi hommata itse pitopalvelun ja/tai valmistaa tarjottavaa itsekin. Kaikissa paikoissa kun tämä ei tunnu onnistuvan.

Tekemällä tarjottavat itse voi säästää aika paljon. Pelkästä juhlapaikasta voi maksaa 500-600 € ja silti saattaa tulla halvemmaksi kuin pelkistä ruokatarjoiluista maksaminen ilman tilavuokraa. Ravintolatyyppisissä paikoissa tietysti pitää ostaa tarjottavat paikan päältä, mutta aika paljon on sellaisiakin juhlapaikkoja, joissa ei ole vakipitopalvelua. Kannattaa vaan kysellä mahdollisimman monesta paikasta, niin sillähän se selviää :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät Kallioplanetaariossa. Ihanan erilainen ympäristö, rakastuimme siihen heti. Aulakahvila on kivasti luolamainen ja tosi tunnelmallinen. Onhan siinä sit luontoa ympärillä, ja puhuivat että rakentaisivat ensi kesänä rantaan uuden terassin. Tiloissa on myös saunat. Mielestäni paikka sopii sekä kesä- että talvihäihin niille pareille, joihin ei tuo maalaisromanttisuus ja kartanohäät iske. Hintaa ja pitopalvelupolitiikkaa en tarkemmin tiedä, sillä emme ole siitä vielä keskustelleet. Omistaja on kuitenkin todella mukava ja ottaa vastaan hirmu hyvin ideoita. Nettisivut antaa hyvin infoa, mutta suosittelen käymään paikan päällä, vaikka ihan kahvillakin!

Link to comment
Share on other sites

Osaako kukaan sanoa että onko Juurikkasaaressa käytettävänä saunaa kun varaa paikat häitä varten? Asianhan saisin selville Pasilta soittamalla mutta ajattelin laittaa tänne kysymyksen niin ei tartte Pasille soittaa TAAS kerran. Potkii meiät pian pellolle kun kyselen liikaa tyhmiä juttuja. :girl_sigh:

Sitten vielä toinen kysymys ihan yleisesti Juurikkasaaressa juhlineille. Onko ketkään tehnyt niin että kaikki hääjuhlanjutut on tapahtunut pyöreässä tanssisalissa? Eli myös ruokailut jne. Meille kun on tulssa pienet n. 50 henk. juhlat ja varmasti mahduttaisiin tuohon tilaan. Jotenkin itse tykkäisin ettei tarttis siirtyä syömisen jälkeen uuteen tilaan vaan että kaikki tapahtuis samssa tilassa. :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

Mun käsityksen mukaan se saunan lämmitys vaan maksaa erikseen, jos sitä haluaa käyttää. Näin minä sen ainakin ymmärsin.

Meille Pasi sanoi, että yleensä alle 150 hengen ruokailu pidetään siinä juhlatalossa ja sitte tanssitaan toisessa rakennuksessa. Mutta miksei se onnistuisi niinkin, että kaikki samassa paikassa. Helpompaa heille toki ruokkia vieraat juhlatalossa, kun siellähän se itse keittiön sijaitsee.

Link to comment
Share on other sites

Täytynee siis tiedustella Pasilta. Itse olen ollut työporukan kanssa siellä kesällä jolloin meille tarjottiin noutopöydästä ruokaa ja olimme kaikki siinä tanssisalissa ruokailun sekä muun ohjelman ajan. Toivottavasti onnistuuu... kysäisenpä samalla tuota saunan lämmitystä. Voin vaikka laittaa tänne tietoja kunhan saan vastauksen jos muitakin kiinnostaa nämä minun pähkäilemät asiat.

Link to comment
Share on other sites

Meidän kesähäät juhlitaan Petäjävedellä Taipaleen tilalla. Tähän asti ainakin kaikki mennyt loistavasti, sähköpostiviesteihin saan nopeasti vastaukset ja hyvin joustavasti on suhtauduttu toiveisiinkin. Joku kaipaili juhlapaikkaa, jossa voisi yöpyä -> tilalla on mökkejä joita voi vuokrata ja aittamajoitusta tarjolla 20 häävieraalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onkohan jollakin tuoretta tietoa Puustellin työkylän hinnoista? Ihmettelin kovasti sitä, kun joku täällä kertoi heidän veloittavan 150 e pöytäliinoista! Kuulostaa omituiselta, kun koko paikan vuokra on se 200 e... Ja ajetaanko sieltä tosiaan juhlijat pois kahteen mennessä? Entäs onko joku jatkanut juhlia takkatuvalla tms?

Tuntuu, että jokaisessa paikassa on joku vika, mikään ei vastaan täydellisesti sitä mitä haetaan...

Link to comment
Share on other sites

^ Kyllä ne pöytäliinat on 150€, mutta eihän niitä ole pakko ottaa, vaan voi hoitaa itsekin. Meillä rahoittajapuoli arvioi, että 150 on aika pieni hinta verrattuna liinojen hankkimisen, pesemisen ym. vaivaan. Mökin voi vuokrata yöksi ja joko ilmoittaa, montako siellä nukkuu tai käyttää sitä vain loppuyön juhlimiseen. Erona näissä on se, että yöpymistä varten petaavat tietenkin sängyt valmiiksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kallioplanetaario ois ollut hieno sillain erikoisena paikkana, mutta valo- ja videokuvaus ois ollut tosi hämärää, kun seinät ovat mitä on :) Kesähäille kuuluu kuitenkin koivupuut ja tanssilavatunnelma.

Link to comment
Share on other sites

Hei vaan kaikki :)

Tässäpä olis ihan uusi Jyväskylän seutulainen (Korpilahdelle juuri muuttanut miehen perässä) ja häät on suunnitteilla kesälle ´10. En tunne aluetta ollenkaan, joten ajattelin, että ehkäpä te täällä osaisitte auttaa minua. Meillä kun on aika "erikoiset" häät tulossa, niin paikaltakin vaaditaan aika paljon.

Tietoja:

1. Siviilivihkiminen juhlapaikalla, joten ei ole väliä missäpäin on kun ei tarvii järkkäillä siirtymisiä kirkolta ;)

2. Vierasmäärä hipoo 300 aikuista, ei lapsia. Suurin osa motoristeja, eli harrikkoja sitten tulee olemaan paljon, eli tilaa täytyy ympäristöstäkin löytyä paljon.

3. Vieraita ympäri suomen, eli majoittautumista tarvitsisi ainakin "leirintäalueen" tyyppisesti (moni motoristi hyvin tottunut telttamajoitukseen). Hieman jos olisi vaikka jotain mökkejä "hienohelmoille" (lähistöllä), niin olisi myös loistavaa.

4. Ruoat ja juomat järjestämme itse, ei pitopalvelua.

5. Juhlat kestävät perjantai-illasta sunnuntaille, eli ohjelmaa on.

6. Paikalla on useita bändejä, eli siis jonkinlaista tanssitilaa pitäisi olla (rock'n roll meininki) :)

7. Teemana '50's rock'n roll / HD / jenkkilän Barbequejuhlat. Eli mielellään iso, melko avoin, lato- tms. tyylinen, jossa myös ympärillä "pihaa" jossa temmeltää isojen poikien tapaan... ;)

8. Koko porukalle ei tarvitse löytyä ns. istumaruokailutilaa yhtäaikaa, sillä ruokailu tapahtuu rennosti BBQ meiningillä ja porukka on muutenkin rentoa ja kaikki mahdollinen "pönötys" eliminoidaan.... :D

Kaikki tuon kokoluokan juhlat imaisevat paikat kiinnostavat tällä hetkellä, olisin ikikiitollinen avusta :) YV:täkin voi laittaa jos haluaa...

-Korpilahden Welhotar-

Link to comment
Share on other sites

kamala ongelma, kun on kaksi mahdollista paikkaa, enkä vaan millään osaa päättää...

kesällä 2010 on häät ja nyt yritetään valita juurikkasaaren ja laukaan järvilinnan väliltä.

ei kenelläkään olis mitään sanottavaa järvilinnasta? vaikka eihän siellä varmaan vielä oo vietetty yksiäkään häitä, kun remontti on hädin tuskin valmis...

help!

Link to comment
Share on other sites

Näin häitten jälkeen voinkin jakaa kokemukseni Laukaan Puustellista. Paikka saa minulta yhtä vaille täydet pisteet. Ainoa, mikä olisi voinut pitopalvlun ja tilan puolesta mennä paremmin, on se, että pitopalvelun politiikka on olla antamatta ylijäämäruokia mukaan. Olisi ollut kiva pitää vielä rääppiäiset, mutta se ei sitten onnistunut. Oli kuitenkin odotettavissa, että näinkin voi käydä, joten ei se pahemmin harmittanut.

Kaikilta muolta osin siis meni täydellisesti. Emäntä ja muu henkilökunta oli todella mukavaa ja asiantuntevaa. Tila oli miellyttävä ja sen sai koristeltua varsin kauniiksi:

031Juhlatila.jpg

Ruoka oli uskomattoman hyvää ja sitä oli tarpeeksi 110 vieraalle, samoin tilaa. Siivouksesta ei tarvinnut huolehtia, vaan se kuului hintaan. Vuokrasimme saunatuvan bestmanien ym. jatkopaikaksi ja sekin toimi hienosti. Ruoat, juomat ja iltapala olivat tarjolla oikeaan aikaan ja kauniisti laitettuina, karkkibuffetin täydentäminen sujui hienosti ja kattaus oli kaunis. En todellakaan voi valittaa mistään, vaan voin suositella Puustellia kaikille, joille tila vain on sopivan kokoinen.

Link to comment
Share on other sites

^ Täältä löytyy aiemmin ketjusta joku kuva Piatosta juhlakattauksessa. Samoin löytyy jotakin hintoja ym. tietoja. Piatohan on kovin avara ja valoisa tila ja kesäaikaan maisema on upea. Piatolla on ilmeisesti tämän vuoden alusta A-oikeudet, joten omia juomia sinne ei voi enää viedä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on Piatossa häät syyskuussa. Olen aiemmin tuonut noita Kartion mainitsemia tietoja+kuvan viime kesän hääkattauksesta, kun pääsimme kurkkimaan toisen parin valmisteluita.

Tällä hetkellä olemme eläneet hiljaiseloa, kun varaukset on tehty, ja tarkempia yksityiskohtia hiotaan varmaankin sitten kesän aikana. Juomapuolihan meillä selvisi niin, että saimme tarjouksen juomien hinnoista yliopiston sisäisen hinnaston mukaan, joka on sama kuin Alkon myyntihinnat. Tämä siis siksi, että olimme tehneet varauksen jo reilusti ennen kuin oli mitään tietoa a-oikeuksien tulosta, eli "hyvittelynä". Muuten juomahinnat ovat aika suolaisia... Mutta niinhän ne aina, kun ravintolahinnoista puhutaan.

Palvelu on pelannut mielestäni hyvin. Puhelimella tavoittaa, sähköposteihin vastataan suht nopeasti. Sain esim. hommattua erityiset toivomani servetit, jotka Sonaatti tilasi pyynnöstäni tukusta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...