Jump to content
Naimisiin.info

Jyvässeutu


Sinite

Recommended Posts

joku kyseli savutuvan apajasta? :) me ollaan varausmaksu sinne jo maksettu, häät on 2012. ihastuttiin siihen tilaan heti ja miljööseen heti! mitä nyt ollaan oltu yhteydessä sinne niin palvelu on ollut ystävällistä ja asioista ollaan pystytty neuvottelemaan. hieman mietityttää se paikan puolesta tuleva koristelu - tapahtuu luonnonkukilla ja kynttilöillä. erään kuvaajan sivuilta näin vilauksen hääkoristelusta ja olipa kyllä minimaalista - maljakoissa joku horsma ja pihlajanoksa?! pitkille puupöydille tulee vain pellavanväriset kaitaliinat. toivottavasti koristeluun voi vaikuttaa..tahtoisin paljon kukkia ja jotain väriä myös..no, se selviää sitten kun mennään paikan päälle vähän lähempänä ajankohtaa. kokemuksia olis kiva kyllä kuulla!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Itselläkin olisi hakusessa paikka, johon saisi viedä omat ruuat ja juomat mutta hinta ei silti pompsaisi miljooniin euroihin, sillä on hieman tiukkis budjetti :) vielä ei ole päätetty tosin päivämäärääkään kun isäntä aina niistä puhuu ja mie toppuuttelen juurikin tuon rahanmenon vuoksi. että jos tässä pikkuhiljaa alkas sitäki suunnittelee niin sais mietintäaikaa. vieraiden lukumäärää ei siis lainkaan tiedossa, ehkä n. 100? kun on iso suku.. tässä siis ns. lähisukulaiset :D mut Laukaan suunnalta ehkä noin niinkuin mieluiten paikkaa

muuten, jos on suunnitteilla pienemmät häät, on Suolahden Wanha Asema aivan upea paikka, hintaakaan ei tule päivälle kun muistaakseni n. 100e, saa viedä omat ruuat ja juomat, on paljon astioita yms :)

http://www.aanekoski.fi/asukkaalle/kulttuuri/kultturitoimi/vuokrattavattilat/wanhaasema/

Link to comment
Share on other sites

Löytyisikö keneltäkään tietoa Järvilinnan nykyisestä juhlatoiminnasta ja hintatasosta? Myös muut Jyvässeudun rantapaikat kiinnostavat. Erityisesti sellaiset, joissa ei ole A-oikeuksia. Vieraita aiotaan kutsua n. 100.

Järvilinnassa on jälleen mahdollista järjestää juhlia! Tiloja vuokraa ja emännöi tänäpäivänä Punainen Pirtti, josta voi kysellä lisää. Hinnat heillä ovat oman kokemuksen mukan melko kalliit: tilavuokraa (klo 13-23) perivät 800 euroa ja tarjoiluista 30 euroa per henkilö, vaikka puolet raaka-aineista sekä hääkakku tulee meiltä itseltämme. Juhlinnan Järvilinnassa on päätyttävä viimeistään klo 23, mikä ainakin omalla kohdallamme oli yksi rajoittavimmista tekijöistä. Paikkanahan tuo J-linna on muuten aivan ihana :)

A-oikeuksista: Keskustelin tänään Puustellin työkylän emännän kanssa ja hän kertoi tämän anniskeluoikeusasian koskevan kaikkia juhlatiloja, jotka tarjoavat myös pitopalvelua omasta takaa. Harmi juttu sinänsä, että sulkee pois monia mieluisimpia juhlanviettopaikkoja. Tokihan näissä mieluiten juhlansa viettää, kun tilat ja tarjoilut saa saman katon alta! Mutta ei voi palveluntarjoajaa syyttää; se on pisnestä se.

Vertailun vuoksi tuohon Järvilinnaan vielä Puustellin työkylän hintoja: tilavuokra (klo 13-02) 250 euroa, tarjoilut (sis. ruoka, kakku ja kahvitarjoilu) 30 euroa, mikä laskee itse tuotujen raaka-aineiden määrästä riippuen.

Muokattu: , käyttäjä: Slemmy
Link to comment
Share on other sites

Varattiin Taulun kartano alkukesälle 2012. Onko kellään kokemuksia k.o. paikasta? Vaikutti todella ihanalta paikalta kun siellä käytiin, kesällä varmaan tosi kaunis :girl_smile:

Olen käynyt talvella 20 hengen porukalla illallistamassa Taulun kartanossa ja voin sanoa että ruuat olivat todella hyvät. Paikka on varmasti kesällä myös kaunis, talvella ihanan tunnelmallinen. Ja henkilökunta vaikutti mukavalta ja osaavalta. Varmasti hyvä paikka :)

Link to comment
Share on other sites

Kertokaa kokemuksia Taulun Kartanosta ja Punaisesta pirtistä :)

Ottaisin mielelläni vastaan teidän omia kokemuksia kyseisistä paikoista.

Jos kellään on hyviä paikkaehdotuksia meille hääpäiväksi niin pitäisi mahtua n.120 vierasta, paikkana tulisi olla kauempana Jyväskylästä eli n.10 km muualle, jotta olisi ns. oma rauha. Mielellään ruokapaikka samassa, koska pitopalvelua emme halua järjestelysyistä ottaa..

Kiitos etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meidän häitä juhlitaan 13.07.12 Vesilinnassa. Koska seurue on niin pieni (alustavissa suunnitelmissa alle 30 tosin Vesilinnaan ilmoitin 30) niin emme varaa ravintolaa vaan meille eristetään oma osa ravintolasta. Olisikohan kellään kokemuksia tällaisesta tai ylipäänsä häistä Vesilinnassa. Lingonberryn blogia en saanut auki, voi tosin johtua siitä että surffilautana on iPad.

Onko teilä ollut menu ruokana vai saisiko Vesilinnaan noutopöytä-tyyppisen ratkaisun ja piyääkö sitä varten olla koko paikka vuokrattuna? Miten sujuu häät jos ravintola on avoinna muillekin asiakkaile?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest TuukkaR

Meillä oli häät viime viikonloppuna Juurikkasaaressa ja en osaa sanoo paikasta yhtään miinusta. Palvelu loistavaa, suunnittelu Pasin kanssa saumatonta ja hyvin sujuvaa ja ruuat aivan mahtavia. Varsinkin se uus kreikkalainen menu jossa oli ehkä maailman parhaat lohi-pekoni vartaat ;D

Paikkana mitä parhain, hienot näkymät kun järveä joka suunnassa, siistit paikat ja kattaukset talon puolesta. Iso tanssilava mihin mahtuu väkee paljon, bändille tai dj:lle iso lava yms. Kaks baaria yms. Kaikki suju ihan täys 10. Tavarat ja lahjat oli pakattu valmiiks ja ne pysty noutamaan sit sunnuntai-iltana kun kykeni autoo ajeleen joten niitäkään ei tarvi alkaa yöllä kanteleen mihinkään.

Link to comment
Share on other sites

MäHaluunNaimisiin: Meille on tulossa noutopöytä Vesilinnassa. Enkä usko, että sitä varten pitäisi olla koko paikka vuokrattuna. Ystäväni oli häissä Vesilinnassa ja ravintolassa oli muitakin asiakkaita, eikä siinä kuulemma ollut mitään ongelmaa. Jotkut sermit tms. oli laitettu jakamaan tilaa.

Muokattu: , käyttäjä: lingonberry
Link to comment
Share on other sites

Me ollaan varattu Varjolan tila kesällä 2012 vietettävien häidemme juhlapaikaksi. Ollaan käyty siellä pari kertaa jo katselemassa tiloja ja juttelemassa kaikkea järjestelyihin liittyvää. Saamme toteuttaa todella itseämme ja suunnitella häistä ihan sellaiset kuin itse haluamme. Siellä joustetaan aika paljon.

Link to comment
Share on other sites

Paljon on kyselty Varjolan tilasta. Ajattelin kertoa oman mielipiteeni niistä häistä, joissa olen ollut vieraana. Paljasjalkaisena laukaalaisena tiedän myös juorut ja huhut kyseisestä paikasta, mutta paha sanoa pitävätkö ne paikkansa koska itse en siellä ole häitäni viettänyt.

samaa olen kuullut ja siten Puustellia suosittelen. Paikka on monipuolinen ja mukava miljöö. Rahat, jotka säästyivät paikkavuokrassa, sijoitimme tosi hyvään videokuvaukseen juhlasta !

Muokattu: , käyttäjä: kuivmar
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Minnuliini

Könkkölän yhteystietoja kaipaisin... Onko mailiosoitetta olemassa tai löytyykö sivuja?

Könkkölässä olen kerran käynnyt ja oli kyllä ihan kaunispaikka ympäristöineen ja ymmärtääkseni vuokraltaan taitaa olla halvimmasta päästä?

Onko kellään kokemusta Keljon nuorisoseurantalosta? Tämä kanssa olisi edullinen paikka vuokrata,mutta ei välttämättä kaikkein kaunein...

Mitenkäs Muuramessa Tasankola? Yhden kuvan ulkoa löysin netistä ja ulkoapäin ihan kaunis rakennus,onkohan sisältä sitten mikä ja millainen mahtaa olla vuokra?

Mitenkäs onko Valorinteestä kokemuksia? Paljon vuokra ja millaiset tilat?

Entäpä Wanhawoimala,taisi olla Vaajakoskella... Onko kallis ja millainen paikka on?

Näihin edellä mainittuihin pitää kaiketi erikseen hommata itse pitopalvelu... Mikä olisi hyvä ja edullinen pitopalvelu Jyväskylässä?

Entäpä millaisia kokemuksia on siitä jos ottaa ns.valmiinpaketin esim. Piatoon tai Lozziin? Näissähän ei mene tilavuokraa käsittääkseni vaan vain pitopalvelusta tulee veloitus? Tuleeko mahdollisesti joku tämmöinen edullisemmäksi kuin lähteä erikseen vuokraamaan tila ja siihen etsimään pitopalvelua?

Onko Priimuksella tarjota vastaavaa kuin Piato tai Lozzi?

Kiitoksia jo nyt vastauksista :)

Häitä olisi tarkoitus juhlia ensivuonna,mutta koska kutsuvieraita eli sukua on niin paljon,niin pitää yrittää löytää juhlapaikka+ tarjottavat mahdollisimman edullisesti,mutta kuitenkin hyvin :)

Link to comment
Share on other sites

Hei!

En voi muuta kuin kehua Jyväskylän keskustassa sijaitsevaa Marttakeskusta. Miljöö on tunnelmallinen ja ruoka loistavaa! Olin siellä kaasona ystäväni häissä ja olimme todella tyytyväisiä. Ruokalistaan voi itse tietenkin vaikuttaa (netissä muutamia mallivauhtoehtoja) ja palvelu toimi hyvin. Ainoa puute on se ettei käytössä ole kuin pari parkkipaikkaa. Kannattaa tutustua!!

http://www.juhlapalvelumartta.fi/

Link to comment
Share on other sites

Unohdin näköjään käydä kertomassa, mihin tulokseen loppujen lopuksi Savutuvan Apajan, Varjolan ja Taulun kartanon kohdalla päädyimme.

Kierroksesta on jo aikaa, mutta tässä lyhyesti kokemuksia noista kolmesta pikaisen vilkaisun ja kuulopuheiden perusteella:

Savutuvan Apaja on miljöönä Jyvässeudulla ainutlaatuinen, hyvässä ja pahassa. Kalastajakylä sopisi varmasti kuin nenä päähän vähän rustiikkisempiin häihin, mutta meille tila oli ehkä vähän liiankin viikinkipidot-henkinen. Lisämiinusta toivat pitkät penkit, joiden yli pöytään kapuaminen olisi varmasti varsinkin naisvieraille vähän hankalaa. Myöhemmin kuulinkin yhden ystäväni rikkoneen siellä sukkahousunsa häävieraana ollessaan. Kysellessäni, tuleeko valkoiset pöytäliinat sitten talon puolesta, minulle vastattiin että "meillä on pöydillä nuo kaitaliinat". :rolleyes:

Varjolan tilan Heinävintti oli kuten pelkäsinkin aika pliisu koristelemattomana, olisi siis vaatinut aika paljon "ylimääräistä" näyttääkseen tunnelmalliselta. Meidän siellä käydessämme tila oli järjestetty esitelmää tms. varten, mikä varmasti sai sen vaikuttamaan vielä enemmän kalsalta. Paikan henkilökunta vaikutti kyllä innostuneelta ja avuliaalta, varmasti olisi saanut apua muussakin kuin menun valinnassa! Loppujen lopuksi vaakakupissa painoi tuon vaativahkon tilan lisäksi myös se, että Varjolassa järjestetään paljon firmojen virkistyspäiviä ja sitä kautta melko moni vieraista on paikassa jo käynyt vähän eri merkeissä. (Esimerkiksi Juurikkasaarta emme edes harkinneet, koska ystäväni meni siellä naimisiin ja minulle olisi siellä tullut sellainen fiilis kuin olisin niiden häiden uusintakierroksella.)

Loppujen lopuksi päädyimme siis varaamaan juhlatilaksi Taulun kartanon Wäentalon. Sali on itsessään sen verran näyttävä keltaisine jugend-tapetteineen, että suurempia koristeluita ei ainakaan meidän häihimme tarvita. Talon puolesta pöytiin saa pienet öljylyhdyt, jollaisia on pöydällä myös esim. Old Brick's Innissä, ainakin seurueen olutharrastajat siis tuntevat olonsa kotoisaksi! :D

Kävimme Taulun kartanolla viimeisenä, ja molemmille tuli ovesta sisään astuessa sellainen kliseinen "tää se on" -olo, vaikka alun perin itse arastelin paikkaa korkeahkon tilavuokran takia enkä meinannut sitä alustavan nettitiedusteluni päätteeksi edes sulhaselle esitellä! Jälkikäteen autolle kävellessä tunnustimme molemmat, että olimme Savutuvan Apajan ja Varjolan jälkeen jo tahoillamme vähän masentuneet kun näytti siltä että etsintää pitää jatkaa. Tuon kokemuksen perusteella voin myös sanoa, että kovin montaa juhlapaikkaa ei yhden päivän aikana kannata käydä ihmettelemässä, kolmessakin oli jo tekemistä varsinkin kun ne kaikki olivat tietysti aivan eri suunnilla.

Link to comment
Share on other sites

Onko täällä kellään kokemuksia Kaunisharjussa sijaitsevassa Koskenniskasta ?

Paikkaa en edes tiennyt, ennen kuin selasin tätä palstaa monta vuotta taaksepäin..

Koskenniskan paikka on kaunis ja tilatkin hyvät noin 100 hengen juhliin. Meidän kesäjuhlamme pilasi kuitenkin paikan isäntä, joka muutteli sovittuja asioita pitkin matkaa. Kannattaa vaatia kaikki asiat kirjallisena pienimpiä yksityiskohtia myöten! Varasimme jo vuosi etukäteen mm. yhden mökin vieraiden yöpymistä varten ja juhlatilan molemmat kerrokset. Ensin tippui mökki pois, koska ei sitä vuoratakaan vain yhdeksi yöksi vaan viikoksi kerrallaan. Sitten tippui yläkerran tila pois, koska siellä asui joku. (!!)

Kävimme noin kuukausi ennen juhlia paikan päällä katsomassa tilat ja sopimassa asioita. Isäntä sanoi tuolloin, että jos bändi ei enää kahden jälkeen soittaisi mutta ihmisiä saa olla vielä sen jälkeenkin. Juhlailtana tasan kello 02.00 hän tuli paikalle ja sanoi, että hiljaisuus oli kello 01.00 ja koko tila piti olla tyhjänä klo 02.00. Tällaisesta ei ollut sovittu etukäteen ja loistavat juhlat saivat aika kurjan päätöksen.

Juhliimme oli tulossa 60 vierasta ja isäntä oli laittanut päälle vain yhden jääkaapin. Pitkin hampain hän suostui antamaan käyttöömme myös toisen jääkaapin ja totesi, että nämä saa riittää teille.

Kannattaa siis todellakin vaatia sopimukset asioista kirjallisena, vaikkapa sähköpostilla. On sitten jotain mihin vedota. Me uskoimme suullisesti sovittuihin asioihin ja sitä kyllä kadumme.

Link to comment
Share on other sites

Könkkölästä kyseltiin yhteystietoja niin törmäsin juuri tietoon että vuoden 2012 varausten osalta näyttäisi ollevan siirtynyt Suomen juhlatalolle vuokraus.

Tässä näitä tietoja mitä kaupungin sivuilta löytyi...

puh Total Kiinteistöpalvelut ma-pe puh. (014) 414 7400. Varaukset ja tiedustelut 2012 tilaisuuksista Suomen Juhlatalo, [email protected], Raimo Viljala, puhelin: 0400-647723

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

^Näin tosiaan asia on: 1.1.2012 alkaen Könkkölää pyörittää Suomen juhlatalo. Tämähän siis tarkoittaa sitä, että Könkkölän vuokrahinta moninkertaistuu ja pitopalvelu on pakko ottaa ko.firmalta. Uusista hinnoista mulla on sen verran tietoa, että ensi vuoden alusta alennettu tilavuokra Könkkölän viikonlopulle (pe-su) on 450€ ja se normaali hinta varmaankin sitten vielä reilusti enemmän. Omituista on se, että Könkkölän rantasauna jää kaupungin vastuulle, eli jos sitä ei vuokraa kaupungilta erikseen niin on mahdollista, että siellä rannassa on eri porukka juhlimassa :o Kannattaa siis vuokrata myös tuo sauna, jos haluaa varmuudella juhlia ihan vaan omassa porukassa.

Me onneksi ehdittiin varata Könkkölä ennen kuin tuo muutos tuli tietoon, ja pienellä neuvottelulla hinta pysyi siinä mitä oli kaupungin kanssa sovittu. Meillä siis häät Könkkölässä elokuussa 2012. Yhteydenpito ja palvelu on kyllä ollut ihan ensiluokkaista Juhlatalon Marin kanssa, kaikki mitä on haluttu on saatu ja tosi joustavasti ovat juhliamme järjestämässä. Mielenkiintoista olisi kuitenkin tietää ihan käytännön kokemuksia Suomen juhlatalosta; jos joku on ollut ko. pitopalvelun pyörittämissä juhlissa, niin kerrothan mielipiteesi ruoasta ja homman toimimisesta muutenkin :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...