Jump to content
Naimisiin.info

Tampere: voi viedä omat juomat / ei pitopalvelua


Sylvesteri

Recommended Posts

Pirkan pirtti oli ulkoa ihan kohtalainen, mutta sisätiloiltaan aika pieni ja varsinkin keittiö oli ahdas. Omaa esteettistä silmääni pirtti ei viehättänyt, mutta olenkin tosi kranttu. Sellainen aika perusversio tuollaisista paikoista, luulen. Palvelu oli erinomaista, ystävällistä ja todella avuliasta. Valitettavasti en ottanut kuvia, sillä huomasin heti ovella, että paikka ei ole meidän oloisemme sisältä.

Kannattaa kutienkin käydä katsomassa, varsinkin jos häät ovat alle sadalle hengelle- olisikohan se tila parhaimmillaan 60-80 hengelle?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

Nostellaanpas tätä ketjua hieman... Aika kattavasti tässä onkin jo tietoa yllämainitut kriteerit täyttävistä paikoista, mutta lisää vinkkejä otetaan vastaan!  :D Ja jos jollakulla sattuu olemaan lisää infoa jo mainituista paikoista, niin jakakaa se toki muidenkin kanssa! Itseäni kiinnostaa tällä hetkellä ainakin Sahalahden Kontula, Kangasalan Pirtti sekä Nokian Kerhola.

Link to comment
Share on other sites

Lisätäänpä vielä pari paikkaa eli Kangasalla Saarikylissä on seurojentalo Kumpula.

http://www.saarikylat.net/kumpula.html

Samalla suunnalla on Saarikylien vanha koulu, jossa ilmeisesti nykyään voi pitää myös juhlia. Noista kahdesta Kumpula on kuitenkin se perinteinen juhlapaikka.

http://www.saarikylat.net/koulu.html

Tuolla Kumpulassa olen ollut häissä ja muissakin juhlissa, mukava paikka keskellä maaseutua. Hyvin tyypillinen seurojentalo, hirsiseinät ym.  Sisävessoja kyllä kaipaisin, vaikka ulkovessat ovatkin hyvin siistit. :)

Kontulassa olen myös ollut kaksissa häissä, on mielestäni tosi kaunis ja toimiva paikka! Sijaitsee keskellä rauhallista maaseutua. Alhaalla on keittiötilat+"tarjoilutila", iso ja valoisa sali, aula ja vessat. Ylhäällä on erillisiä huoneita, sopii esim. lasten puuhapaikaksi. Sopii sekä talvi- että kesähäiden viettoon (olen ollut molemmissa).

Pirtti on Kangasalan keskustassa. Pihaa ei oikein ole, lähinnä vain parkkipaikka.

Kerholassa en ole käynyt sisällä, mutta Kontulasta ja Pirtistä valitsisin ehdottomasti Kontulan!

Kontulan olisin voinut valita itselleni, mutta parhaan kaverini häät pidettiin siellä. Siksi sitä ei oikein edes harkittu. Otimme Vammalasta Knuutilan tilan, koska siellä ei ole tuttujen häitä ollut ja se oli meille täydellinen vaihtoehto. Paikassa oli heti "sitä jotain oikeaa maalaistunnelmaa" ja boonuksena mm. järvi vieressä, todella kaunis pihapiiri (ei mikään tyypillinen parkkipaikka), omat juomat+pitopalvelu, saa juhlia aamuun asti... :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Type!  :D Käytiinkin jo ulkopuolelta ihailemassa Kontulaa ja Pirttiä, minkä perusteella kallistuisin Kontulan puolelle. Mutta se on vaan niin hirmu suosittu, että ens kesälle on turha haaveilla enää mitään...  :-/

Sisävessa on mun mielestä aika ehdoton, jos tulee vanhempia ihmisiä (huonot jalat) tai pikkuvauvoja (hoitopöydälle tarvetta). Siksi toi Kumpula ei oikein houkuta, vaikka muuten ihan hyvältä kuulostaakin.

Edit: Piti vielä kysyä että kauanko tuonne Kutalaan ajelee Tampereelta ja missä kirkossa teidät vihitään?  :)

Link to comment
Share on other sites

Meidät vihitään Tampereen tuomiokirkossa. Autolla ajaa Knuutilaan puolisen tuntia, matkaa on aika tarkkaan 37 kilsaa keskustasta. Saman verran tai enemmän taitaa tulla Kontulaan. :)

Suosittuja paikkojan nuo on molemmat, toki peruutuksia voi tulla. Mekin varattiin jo viime kesänä ensi kesälle paikka. Oltiin silloin kyllä ihan ekoja. Tuossa Knuutilassa on vielä se hyvä puoli, että hotelli Ellivuori on lähellä. Siis kauempaa tuleville vieraille, jos haluavat jäädä lähiseudulle yöksi.

Se nettiosoitehan on  http://www.knuutilantila.net/

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Tähän ketjuun voisi kerätä ajankohtaista tietoa sellaisista Tampereen seudun juhlapaikoista joihin saa viedä omat juomat ja mahdollisesti myös oman pitopalvelun. Lisäksi voi laittaa hintatietoja jos sellaisia on tiedossa. Tuo Tampereen seudun juhlapaikat ketju kun on jo niin pitkä ja on selkeämpää erotella omaksi ketjukseen ne juhlapaikat joissa ei ole A-oikeuksia.

Link to comment
Share on other sites

Nokian Kerhola

Juhlasali 300 hlö

Saa viedä oman pitopalvelun ja juomat

http://www.nokiankaupunki.fi/matkailu/kokous-ja_juhlatilat/

Narvan seurojentalo (Vesilahti)

Tampere 40 km

Juhlasali 200 hlö (istuva illallinen)

Oma pitopalvelu & juomat.

Hinta 400€ to-su (2009)

http://www.narva.sci.fi/seurtalo/index.html

Muokattu: , käyttäjä: Saana82
Link to comment
Share on other sites

Tampereen Pursiseura

Saa viedä omat juomat, ruoat ja valita pitopalvelun. Paikassa on hyvä keittiö ja paljon astioita. Hinta yhdeltä päivältä, eli n. klo 12-yöhön on 160€, mutta jos haluaa mennä siivoamaan vasta seuraavana päivänä, niin maksaa enemmän.

Muokattu: , käyttäjä: Silmäterä
Link to comment
Share on other sites

Kerhomaja Ankkuri, Nokia. Salin vuokra la-su 250 € klo 01 asti ja 23 € jokaiselta klo 01 ylittävältä tunnilta. Sunnuntaina klo 12 mennessä omat tavarat on oltava korjattu pois. Jos haluaa perjantaina jo koristelemaan, hintaa tulee lisää 69 €. Siivous 75 €. Vieraita mahtuu max. 100. Lisäksi paikassa astiat n. 100 hengelle. http://www.nokianveneilijat.com/kerhomaja.html

Pirkanmaan musiikkiopisto. Hinta 600 € per 80 hlöä ja ylittävästä määrästä 5 €/hlö lisää. Lisäksi otettava paikalle valvoja Pirkanmaan musiikkiopiston kautta. Valvojan taksa 12 € arkisin ja lauantaisin klo 19 asti, ja 24 €/h tuon klo 19 jälkeen. Vuokra-aika pe ilta n. klo 19 (riippuen koska opetustunnit perjantaisin loppuvat, jos juhlat on lukuvuoden aikana) sunnuntaihin noin klo 12. Vierasmäärä max. 150 €. http://www.pmo.fi/ (sivuilla melko huonosti tietoa häiden järjestämisestä ko. tilassa)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Soile_*

Osaako joku sanoa tuosta Knuutilan tilasta tarkemmin, näyttää aikas ihanalta. Mietin tässä että onkohan n. 40km liian pitkä matka häävieraille?

Lisään tähän ketjuun Sahalahden Kontulan. Olen itse varannut sen mutta katselen vielä muitakin vaihtoehtoja koska paikan vuokra pe-su on 800€. Sinne saa viedä omat juomat ja oman pitopalvelun, läheltä löytyy muun muassa Tilisanssi, jota on paljon kehuttu.

Link to comment
Share on other sites

meillä häät lempäälän manttaalitalolla toukokuussa..mahtuu maksimi 200henkeä, astiat saa vuokrata huokeaan hintaan, (meille kahvi, plus ruoka-astiat 150 hengelle satkun paaikkeilla tai alle). iso sali ja lava, saa valita pitopalvelun, ja ei a-oikeuksia. pe-su 400euroo ja bussikyyti kirkolta sinne ja yöllä ilvekseen 225e, ei paha. Siinä paikassa tosin semmosta vanhaa hehkua, että iso sali ja paneelit seinässä, mutta korkea joten tuo tilan tuntua. erillinen huone mihin buffee-pöytä ja lasten leikkinurkkaus. Juhlat jatkuu joku yhteen.

Link to comment
Share on other sites

Osaako joku sanoa tuosta Knuutilan tilasta tarkemmin, näyttää aikas ihanalta. Mietin tässä että onkohan n. 40km liian pitkä matka häävieraille?

Lisään tähän ketjuun Sahalahden Kontulan. Olen itse varannut sen mutta katselen vielä muitakin vaihtoehtoja koska paikan vuokra pe-su on 800€. Sinne saa viedä omat juomat ja oman pitopalvelun, läheltä löytyy muun muassa Tilisanssi, jota on paljon kehuttu.

Meille ainakin tulossa bussikuljetus vieraille jos päädymme juhlapaikkaan joka noinkin kaukana kuin Knuutilan tila. Mutta Knuutilassa et paljon halvemmalla pääse sillä sain juuri sieltä tiedon että paikan vuokra on 750€ pe-su.

Link to comment
Share on other sites

Knuutilan kartanoon Nokialle saa viedä omat juomat. Hääviikonloppu pe-su kaikilla rakennuksilla, häävieraiden majoituksella, petivaatteilla ja aamupalalla + loppusiivouksella 1200 e v.2009. Hinta riippuu siitä, mitkä tilat haluaa käyttöönsä, joten myös halvemmalla pääsee.

Tässä linkki:

Knuutilan kartano

Myös Ranta-Mattilaan saa viedä omat juomat. Hinta v. 2009 alkaen 350 e, sisältää koivukoristelut, pöytäliinat, pihakalusteet ja kukat istumapöytiin 1kpl/pöytä.

Tässä linkki:

Ranta-Mattilan tila

Link to comment
Share on other sites

Butterfliee,

Olet oikeassa, sanomani hinta heittää satasella tuon linkittämäsi taulukon mukaan, mutta tilavaraukseni yhteydessä saamassani sähköpostissa tilan tämän hetkiseksi vuokraksi ilmoitetaan 1200 e. Kun kävimme katsomassa tiloja, meille kuitenkin kerrottiin, että tuo 1200 e saattaa nousta ensi vuoteen mennessä, hinta riippuu Nokian kaupungin kanssa käytävistä neuvotteluista. Hinnat on siis saatettu päivittää tuohon linkittämääsi taulukkoon?

Muokattu: , käyttäjä: Helmi--
Link to comment
Share on other sites

Kangasalan Pirtti

Vuokra v. 2009 915 euroa, sisältäen perjantain koristelun klo 16:00 alkaen, lauantain alakerran+keittiön tilavuokran (yläkerta lisää vuokraan 65 euroa), sunnuntain siivouksen (omat rojut pois klo 12:00 mennessä). Oman pitopalvelun saa tuoda paikalle, vaikka Mäkimaalla onkin "optio" tarjota omia palveluksiaan. Tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että keittiön kaapit ovat tuolloin lukossa ja pitopalvelu tuo paikalle omat astiansa ja muun tarvittavan välineistön.

+hyvä sijainti, Tampereen suuntaan pääsee kohtalaisen usein liikennöivän Paunun kyydityksellä

+lyhyehkö matka myös taksitolpalle ja legendaarisille Kangasalan jatkopaikoille (:))

+sijainti kirkkoa vastapäätä

-hinta

-ei kynttilöitä

-tilan muunneltavuus, sitä ei oikein ole

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...