Jump to content
Naimisiin.info

Kauneuspalvelut - Turku


sissi72

Recommended Posts

Oman haakampaukseni ja -meikkini koevedoksineen teki Anna Nurminen parturi-kampaamo Lonkaisesta, Liedosta. Kavin liikkeessa koevedokset teettamassa, mutta liike on lauantaisin kiinni, joten Anna tekee keikkaa itsenaisesti viikonloppuisin. Han tuli hotellille haaaamuna laittamaan minut, aitini ja kaasoni. Kaasolle tosin vain kampaus. 

 

Anna osasi todella hyvin poimia kaikki ne ideat, joita eri kampauskuvista hanelle esittelin, ja tehda tosi kauniin kampauksen! Olin todella tyytyvainen, ja voin hanta suositella. Halusin vahan vintage-tyylisen kampauksen, ja sellaisen sain. Meikki oli taidokkaasti tehty, ja melko luonnollinen. Itselleni oli myos suuri helpotus, etta han tuli luoksemme, eika jouduttu lahtemaan minnekaan. Koko lysti morsiamelle maksoi 250 euroa, sisaltaen siis minun kampaukseni ja meikkini koevedoksineen. En tieda mita kaaso kampauksestaan maskoi, mutta aitini maksoi kampauksestaan ja meikistaan 70 euroa (ei koevedoksia). 

 

M. nakojaan olin laittanut viestiin vaaran paikkakunnan. Korjattu.

Muokattu: , käyttäjä: Roslin
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kampaus ja meikki tehtiin molemmat parturi-kampaamo ClubBellon tiloissa! Saman katon alla toimii siis useampi yrittäjä, myös meikkaajia. Olin kyllä kaikin puolin tyytyväinen sekä meikkiin että kampaukseen! Meikkaajani oli Emmi Virta ja tulokseen olin todella tyytyväinen, ammattimainen meikki! Meikkipohjan teki erikseen toinen meikkaaja, Tove Laitinen, koska hänen erikoisuuksiinsa kuului airbrush-meikkipohja johon tykästyin! Se on siis HD-meikki joka näyttää erityisen hyvältä nimenomaan valokuvissa! :) Kampaukseni loihti Hanna Aho.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Argh, mun luottokampaaja jää äitiyslomalle juuri ennen häitämme eikä siten ole käytettävissä kampauksen tekemiseen. Onneksi ymmärsin sentään onnitella, vaikka itsekkyyden puuskassani aloin heti panikoimaan, että mistä minä nyt taion kampaajan, kun olen vuosia käynyt tällä ihmisellä. Eli haussa kampaamo, jolla on kapasiteettia kammata kolme ihmistä samana aamuna ja ehdoton plussa olisi, jos meikkaaja löytyisi saman katon alta. Alustavasti olen katsonut Hiusmuotoilua Tunteella tai Hiussalonki Kuplaa, mutta suosituksia vastaanotetaan! Häät toukokuussa, joten akuutti paniikki ei ole, mutta mielenrauhan takia mitä nopeammin sitä nopeammin :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...