hekku Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Meiilä oli iltapalalla ylijääneitä salaatteja, kaupan patonkia ja levitteitä. Oltiin ajateltu että iltapala olisi klo 23, mutta porukka rupesi jo klo 21 jälkeen kyselemään iltapalaa (osin myös siksi että kun tiesivät sitä olevan niin halusivat syödä ennen lähtöä ja eivät niin myöhään halunneet odotttaa). Kävi niin että iltapalalla ne salaatit loppuivatkin kesken ja jäljelle jäi vain patongit. En ollut itse paikalla kun salaatit loppuivat niin en tiedä kuinka suuria annoksia ihmiset sitä ottivat, ja kuinka moni sitä edes sai.Mutta eipä siitä kukaan jälkeenpäin valitellut. Koko aika oli myös karkkibuffet auki. Edited March 21, 2015 by hekku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tipsis Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Oliko teillä hekku (ja muut) pitopalvelun tekemät nuo ylijääneet salaatit? Eviran ohjeiden mukaan kun tarjolla ollutta "helposti pilaantuvaa ruokaa" (myös salaatit) ei saa asettaa tarjolle. Ja ainakaan meidän pitopalvelu ei suostu muuhun. Itse ajattelin yrittää kiertää tätä niin, että ohjeistaa pitopalvelua niin, etteivät laita kaikkea kerralla tarjolle. Näin tarjoilemattomat voisi tarjota iltapalalla.. Sitten lisäksi leipiä, sipsejä ym. Toisena vaihtoehtona olisi makkarat, mutta niille pitäisi olla paistajat.. Ruokailu alkaa klo 17 ja iltapalan olin suunnitellut tarjolle about klo 22. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hekku Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Juu meillä oli pitopalvelun salaatit. Allekirjoitettiin lappu että omalla vastuulla syötiin. Muut pitopalvelut eivät ois varmaan tähän suostuneetkaan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
murmels Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Nyt apua avuttomalle juhlien järjestäjälle! Emme ole vielä vihkiaikaa päättäneet, mutta vihkimen tapahtuu varhaisesta iltapäivästä anyway. Ruokailun aikatauluttaminen ja iltapalan tarjoaminen askarruttaa. Jos vihkiminen on klo 13, voisiko ruokailuaikataulun asettaa seuraavanlaisesti:vihkiminen klo 13ruokailu klo 14kahvit klo 17iltapala klo x ?hääpari poistuu noin klo 21 vihkiminen klo 14ruokailu klo 15kahvit klo 18iltapala klo x ?hääpari poistuu noin klo 22 Tarvitseeko teidän mieleistänne vieraille iltapalaa? Ajatuksena on kuitenkin väkertää iltapala itse tarjolle, jotta pitopalvelu pääsee poistumaan kahvien jälkeen, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah13 Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 ^ Meillä oli vihkiminen 15 ja ruokailu ei päässy alkamaan ennen klo 17. Siirtymisessä yms menee kuitenkin sen verran aikaa että en usko tunnin riittävän, saati jos teillä ennen ruokaa on maljaa tai muuta vastaavaa. Jos vieraat jäävät juhlimaan myöhään teidän lähtönne jälkeen niin iltapala voisi olla 22-23 (meillä oli 23 ja ihmiset olivatkin nälkäisiä) Jos juhlat sen sijaan loppuvat lähtöönne niin iltapalahan on tarpeeton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
- MEF Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 (edited) Jos ruokailu on klo 14 tai 15 ni pitäis kyllä jotain iltapalaakin mun mielestä olla. Varsinki jos ei lopu viimeistään klo 22 ja siitä pääse suoraan syömään. muoks. T. läski Edited May 4, 2015 by Maegi Emmara Frey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tipsis Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 (edited) Oliko teillä hekku (ja muut) pitopalvelun tekemät nuo ylijääneet salaatit? Eviran ohjeiden mukaan kun tarjolla ollutta "helposti pilaantuvaa ruokaa" (myös salaatit) ei saa asettaa tarjolle. Ja ainakaan meidän pitopalvelu ei suostu muuhun. Itse ajattelin yrittää kiertää tätä niin, että ohjeistaa pitopalvelua niin, etteivät laita kaikkea kerralla tarjolle. Näin tarjoilemattomat voisi tarjota iltapalalla.. Sitten lisäksi leipiä, sipsejä ym. Toisena vaihtoehtona olisi makkarat, mutta niille pitäisi olla paistajat.. Ruokailu alkaa klo 17 ja iltapalan olin suunnitellut tarjolle about klo 22. Suunnitelmat ovat vähän muuttuneet, eli pitopalvelun kanssa saatiin sovittua, että tarjolle asettamattomat salaatit voi tarjoilla iltapalalla ja he täyttävät tarjolle salaatteja fiksusti, ettei tulisi hävikkiä. Salaattien lisäksi sitten lihapullia (tarkoitus tehdä itse), pikkusuolakurkkuja, riisipiirakoita ja munavoita (tarkoitus tehdä itse). (Karkkeja on tarjolla jonkun verran kakulla, joten eiköhän niitäkin siinä ole.) Ehkä jotain muutakin, jos vain keksisi mitä Muutama vegevieras on tulossa, jotenka ehkä kasvispullia sitten myös. Ruokailijoiden määrä pitäisi ensiksi arvioida ja sitten alkaa miettimään, että montako pullaa, piirakkaa jne. per henkilö pitäisi varata. Ideoita, kommentteja ja ohjeita otetaan ilolla vastaan! Kiinnostaisi myös tietää, että mistä nuo riisipiirakat kannattaisi hankkia, tuleeko edullisemmaksi ostaa valmiita vai paistovalmiita, marketista/leipomosta/etc. ? Ja mistä löytyisi mahdollisimman iso purkki noita kurkkuja (ilman tukkukorttia)? Edited May 28, 2015 by Tipzilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IdaLydia Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Meillä grillattiin makkaraa iltapalaksi, hyvin tekivät kauppansa. Juhlapaikalla oli siis grillikota ja miehen veli toimi grillimestarina. Kasvissyöjiä ei ollut siinä vaiheessa enää paikalla, joten ei ollut erityistä tarvetta kehitää mitään kasvisvaihtoehtoa makkaralle. Myös pitopalvelulta jääneitä ruokia (lähinnä salaattia, savulohitäytteisiä tuulihattuja ja ruisnappeja savuporomoussella) syötiin myöhemmin loppuillan rääppiäisissä. Meillä oli ruokailu noin 16.00 ja makkaran grillaaminen ehkä kymmenen ja yhdentoista välillä illalla. Muut syömingit sitten pikkutunneilla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maakaliina Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Meillä on tulossa ravintolahäät, joissa on tarkoitus syödä rauhassa ensin alkupalabuffet, sitten välissä puheita, sitten pääruoka, ohjelmaa ja lopuksi tietenkin kakkukahvit. Vihkiminen on klo 13, joten alkupaloille päästään todennäköisesti kolmen aikaan. Kuinkahan kauan ruokailuun pitää reilulle sadalle hengelle varata aikaa? Iltapalaa on tarkoitus tarjota myös. Ravintola tarjosi tietysti vaikka minkälaisia vaihtoehtoja hodaribuffasta lähtien. Alustavasti olemme päätyneet suolainen piirakka + salaatti -linjalle. Iltapalan aika voisi olla ehkä kymmenen aikaan, bändin toisella tauolla. Kuinkahan moni vieraista on vielä silloin paikalla? Vieraita siis kutsuttu 130, eli todennäköisesti noin 115 tulee korkeintaan paikalle. Minkälainen kokemus rouville on iltapalan vierasmäärästä? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raitaa Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Meillä tarjottiin iltapalaks vegaanisia täytettyjä patonginpätkiä papupihvillä ja wasabimajoneesilla, vihreetä salaattia (ei ollu tarjolla päivällisellä), pastasalaattia (oli tarjolla päivällisellä) ja päivälliseltä ylijääneitä karjalanpiirakoita oli myös muistaakseni. Yöpalaksi jatkoilla tarjottiin sitten pitsaa puolenyön jälkeen. Iltapala oli ostettu (ja myös maksettu) kaikille ilmoittautuneille (ilmoittautuneiden määrä 80% kutsutuista), mutta aika paljon sitä jäi yli, mm. itse en kyennyt siinä vaiheessa syömään (päivällisähky edelleen, jänskätys ja tiukka korsettipuku). Yöpalaa oli hankittu sitten enää vain kouralliselle ihmisiä, koska tiedettiin, että varsinaisille jatkoille tulee ehkä max. 20 ihmistä. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaPaloranta Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Olin kerran häissä, joissa iltapalaksi oli kebabtarjoilu (mies turkkilainen ja omistaa kebab-ravintolan) ja salaattia (ja siis pelkkää salaattia, ei mitään kurkkua tai tomaattia edes seassa). Eikä ollut mitään ranskalaisia tai mitään tuon kebun kanssa. Siinä sit vegenä saat iltapalaksi pelkkää salaattia... Ei paljon naurattanut. Kiva huomata täältä, että ihmiset miettii nykyään myös kasvissyöjiä erikseen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tipsis Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 - -Suunnitelmat ovat vähän muuttuneet, eli pitopalvelun kanssa saatiin sovittua, että tarjolle asettamattomat salaatit voi tarjoilla iltapalalla ja he täyttävät tarjolle salaatteja fiksusti, ettei tulisi hävikkiä. Salaattien lisäksi sitten lihapullia (tarkoitus tehdä itse), pikkusuolakurkkuja, riisipiirakoita ja munavoita (tarkoitus tehdä itse). (Karkkeja on tarjolla jonkun verran kakulla, joten eiköhän niitäkin siinä ole.) Ehkä jotain muutakin, jos vain keksisi mitä Muutama vegevieras on tulossa, jotenka ehkä kasvispullia sitten myös. Ruokailijoiden määrä pitäisi ensiksi arvioida ja sitten alkaa miettimään, että montako pullaa, piirakkaa jne. per henkilö pitäisi varata. Ideoita, kommentteja ja ohjeita otetaan ilolla vastaan! Kiinnostaisi myös tietää, että mistä nuo riisipiirakat kannattaisi hankkia, tuleeko edullisemmaksi ostaa valmiita vai paistovalmiita, marketista/leipomosta/etc. ? Ja mistä löytyisi mahdollisimman iso purkki noita kurkkuja (ilman tukkukorttia)? Loppujen lopuksi kävi niin, että salaatit unohtuivat joko pitopalvelulta tai sitten meidän avustajilta ja niitä ei ollut tarjolla. Myös suolakurkut (marketin) jäivät takahuoneeseen.. Itse huomasin asiasta vasta paljon myöhemmin. Lihapullia tehtiin itse kolmeen otteeseen erimakuisia (joku reilu sata?) ja niitä jäi paljon yli. Kasvispullat taisi mennä kaikki, mutta niitä olikin vain kaksi kaupan pakettia. Riisipiirakat ostin Lidlistä (nouto hääaamuna), olivat edullisimmat. Niitä taidettiin ostaa 60-70 ja yli jäi jokunen. Munavoi tehtiin itse ja sitäkin oli ihan liikaa. Olimme arvioineet, että vieraita on iltapalalla 40 (eli esim 1,5 piirakkaa per nenä ja 4? lihapullaa per nenä), mutta tosiasiassa heitä oli vähemmän. Itsellä taisi jäädä se oma riisipiirakka syömättä.. Seuraavana aamuna kylläkin kelpasivat majoittujille Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Hodarit, ketsuppia, sinappia, kuivattua sipulia. Ja erikoisoluita niiden kanssa miehen vaatimuksesta. Meillä oli muitakin vaihtoehtoja harkinnassa, mutta hodarit on niin helppo tehdä itse ja myös maistuvat loppuillasta todella hyvin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Me tehdään hodareita yöruokana grillissä juhlapaikan terassilla. Helpo ja hauska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magneetti Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Luulisin, että hodarilinjalla mennään Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sjaervi Posted October 14, 2020 Report Share Posted October 14, 2020 Täältä lämmin suositus hodareille! Meillä oli hodaribaari näillä tarpeilla: tumma ja vaalea hodarisämpylä, liha- ja kasvisnakki, ketsuppi, sinappi, kurkkusalaatti, paahdettu sipuli ja ranskankerma (ehdoton lisä!) Nakit keitettiin, muut tarpeet vaan nostettiin esille. Bestmanit ja kaasot pyörittivät baaria iltasella eikä se tuottanut (kuulemma) kovasti töitä. Ja oli herkkua! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.