Jump to content
Naimisiin.info

Pito-Piiat, Hausjärvi


Recommended Posts

Täältä Naikkareista löysin ketjun jossa joku kehui Pito-Piiat nimistä pitopalvelua. Pyysin heiltä tarjouksen ja vaikuttaa tosi hyvälle! Toisena vaihtoehtona meillä on Peten Pitoässät, jota myös on kehuttu. Pito-Piioilla ei kuitenkaan ole vielä omaa ketjua täällä (kai?) joten avaan sellaisen: Onko kokemuksia tästä pitopalvelusta?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 163
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Luitko tätä ketjua? http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1061878765

Itse olen useamman kerran kehunut Pito-Piikoja ja Sadetuuli voi varmasti yhtyä kehuihini (tai ainakin on kovasti kehunut edellä mainitussa ketjussa ja päikkärissään...).  ;D

Toistan säälittävästi itseäni   ::), mutta pakko se on vielä kerran todeta, että kyllä heidän ruokansa ovat todella hyviä! Ja he myös panostavat tarjoilun esille laittoon. Heille voi myös ehdottaa omia juttuja, jotka kyllä on ainakin meidän perhejuhlien kohdalla huomioitu.

Link to comment
Share on other sites

Guest Rouva Koo

Olen ollut monissa juhlissa joissa Pito Piiat ovat olleet (häät, hautajaiset, valmistujaiset jne.) ja aina ruoka ollut tosi hyvää, palvelu ensiluokkaista jne.

Suosittelen lämpimästi  :-X

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Onnittelut viisaasta valinnasta!  ;D

Menuvalintaan voisin antaa yhden vinkin: älä jätä pois kasvisgratiinia! Vaikka olen oikeastaan "lihansyöjä" ja sisareni mielestä ainoata oikeaa ruokaa on pippuripihvi tai grillimakkara  ??? ??? olimme sitä mieltä, että se vie kielen mennessään. Ja sitä muuten kehuivat muutkin vieraat myöhemmin. NAM!!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest Auringonpaiste

Kiitos kaverit, tämä antoi paljon varmuutta siihen että Pito-piiat olisi hyvä valinta. Käytittekö heiltä myös liinoja? Kannaatko ottaa? Löysin heiltä myös nettisivutkin ja tarjoiluun kyllä niisä kuvissa oli panostettu, toivottavasti meidänkin häissä.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Häät ohi ja voin nyt omalla kokemuksella kehua Pito-Piikoja!

Vieraat olivat todella otettuja ja kehuivat sapuskat maasta taivaaseen!

Menu oli meidän oma kehitelmä, alkupaloina mm. kalat, parit salaatit, marinoidut herkkusienet, savupororullat ym. Pääruokana lammaspaistia, kasvisgratiinia ja lihapullat.

Hyvin kävi kaikki pyydetyt järjestelyt ja tarjoilu pelasi ilman ongelmia!

SUOSITTELEN!

P.S Ruokaa jäi vielä iltapalankin jälkeen ihan mielettömästi kotiin vietäväksi! Kakkuakin jäi kaksi kokonaista!

Link to comment
Share on other sites

Tuntuu todella että ovat hyviä - mitään negatiivista en ole lukenut. Meillä on vielä häihin vajaa vuosi aikaa; mutta ainakin näillä näkymin tulisi oleman pitopalvelu + Hyrylän torppa. Neljältä pitopalvelulta olen ajatellut pyytää tarjouksen Pito-Piiat, Peten Pitoässät, Delicatessen ja Pitomer. Vielä tuntuu kuitenkin hieman aikaiselta? Olenko oikeassa? Kuinka kauan ennen häitä olette naiset oattaneet yrityksiin yhteyttä?

Niin ja mielelläni vaikka privana kuulisin Pito-Piikojen hintoja käyttämillenne menuille. Rölli, teillä kuulosti tarjoilut hyviltä !!!

                                           :-X

Link to comment
Share on other sites

MinnU, me otimme pitopalveluun yhteyttä kai jotain 10 kuukautta aikaisemmin. Ainakin Pito-Piiat ovat hyvin suosittuja, joten aikaisin kannattaa varata. Tosin hekin tekät useampia keikkoja samana päivänä. Mielestäni et ole liian aikaisessa, jos otat pitopalveluihin yhteyttä nyt. Itse asiassa jos aikoo pyytää useita tarjouksia, kannattaa jo aloittaa.

Pito-Piiolla oli mielestäni aika kohtuulliset hinnat.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Täytyy vielä tulla tänne kehumaan Pito-Piikoja, ovat kehut ansainneet! Ruoka oli todella ihanaa, maukasta, kauniisti esillepantu, vieraat kehuivat maasta taivaisiin :)

Eikä ruoka todellakaan loppunut kesken, syömme sitä pakastimesta edelleen!

Kiitos Pito-Piiat! ;D Ja kiitos kaikille jotka meille täällä Naikkareissa Pito-Piikoja suositteli, emme olis muuten heitä löytäneet!

Johanna

Link to comment
Share on other sites

Täällä yksi Pito-Piikojen tilaaja lisää. Ensi kesän häihimme ollaan heidät varattu. Olivat miehen kaverin häissä tänä kesänä ja hyvät oli ruuat. Sitten kun täälläkin vielä kehuttiin heitä, niin mitäs sitä pitopalvelua edes miettimään sen enempää!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 3 months later...

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!

Loistava pitopalvelu!! Häät juhlittiin pari viikkoa sitten ja hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan!

Palvelu oli todella hyvää, ruoka taivaallista ja kattaukset kauniita. Kaikki vieraat kehuivat ruokaa ja kattauksia, pitopalvelulla oli 3 tarjoilijaa, väkeä 74, kaikki meni sujuvasti ja huomaamattomasti. Tarjoilijat toimivat hienosti eivätkä näyttäneet kiireisiltä, eivät siis ryntäilleet paikasta toiseen niin kuin joskus näyttää olevan hoppuillessa.  

Pelkkiä kehuja siis! ps. Peruna-bataattipaistoksella voisi kuulemma moni vieras elää loppuelämänsä!

Link to comment
Share on other sites

Guest December_Bride

Meille tulee maaliskuun avioliiton siunauksen jälkeiseen juhlaan juuri Pito-Piiat. Ei olla vieläväkeä tavattu, mutta ihanan nopeaa palvelua olen saanut söhköpostitse ja kun kerroin mitä haluaisimme, niin he tekivät meille kolme eri hintaista menu ehdotusta joista löytyi heti se meidän menu. Hääkakunkin tekevät meidän värejä mukaillen (sininen-valkoinen-hopea)

Ja kun olen kuullut pelkkiä kehuja, niin uskon, hyvän valinnan teimme! Me ei asustella ihan Hasujärven naapurissa ja ilolla ovat tulossa myös tänne Orimattilaan.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Meille on myöskin tulossa näillä näkymin Pito-Piiat. Täällä naikkareissa sitä on kehuttu ja palvelu on ollut tähän asti ainakin todella asiallista ja ystävällistä. Lähetin tarjouspyynnön seitsemään pitopalveluun ja vain Pito-Piiat ja Peten Pitoässät ovat vastanneet vaikka aikaa on kulunut jo yli  kolme viikkoa. Olenko hätähousu, vai kuinka kauan se yleensä kestää saada vastaus? Joka tapauksessa Piikojen tarjous oli todella kohdallaan ja menut erittäin laajoja ja juuri sellaista ruokaa, kuin häihimme toivoimme. Olen heidät varannut jo nyt, vaikka häihin on vielä lähes puolitoista vuotta.  :-X:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...