Jump to content
Naimisiin.info

Kuopion kukkakaupat


Recommended Posts

 • Replies 68
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kukka ja Sidonta Floretta Kauppakadulla oli minun valinta ja olin todella tyytyväinen kimppuuni. Kimppu ja viehe tehtiin orkideoista ja kaupan päälle sain heittokimpun. Kimpun hintaan kuuluu ilmeisesti aina heittokimppu. Yhteensä nämä maksoivat muistaakseni 90 euroa. Minusta tuo on aika edullinen hinta, kun ottaa huomioon, että orkidea on melko kallis kukka. Muualta en käynyt edes tarjouksia kysymässä, koska niin useat ihmiset olivat suositelleet Florettaa.    

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...

Kysyjälle vastaukseni on myöhässä mutta ehkä tuleville morsioille tästä on hiukan apua. Kävin tänään kiertämässä kolme Kuopion kukkakauppaa ja tulos oli seuraava: Kaikissa liikkeissä esitin samat toiveet: Suuri, roikkuva, näyttävä aikuisen naisen dramaattinenkin kimppu syväntummanpunaisista ruusuista ja minikalloista (mahd. orkideaa mukana), heittokimppu, 3 viehettä (kaksi yksinkertaista miehille ja yksi näyttävämpi kaasolle), morsiusneidon kukkaseppele (tyttö 10 v), hiuskukat (pelkkiä ruusuja) itselleni ja mahdollisesti ruusuista tehty tiara.

Floretta kauppakadulla: kimppu 100 egen mol puolin, heittokimppu kuuluu hintaan, vieheet 10-15 e/kpl, seppele 20-30 e ja tiara n. 30 e riippuen työstä. Eli yht noin 200 e.

Palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä vaikka olin näin aikaisin liikkeellä, hyvät ja runsaat mallikuvastot. Kokemusta aiemmin hautavihkosta johon olin tyytyväinen, vaikka tilanne tietysti aivan erilainen.

Kukka ja sidonta Josefiina Haapaniemenk. 12: Hitusen välinpitämättömältä vaikuttava myyjä, vähän katsottavaa malllimateriaalia, epäili ettei kalloja saatavissa. (Florettassa ei epäilty saantia) Hinnat: pelkkä kimppu 100-200 e, heittokimppu 10-20 e, vieheet 10e/kpl, loppuja en muista kun inspiraatio loppui kimpun hinnan kuultuani.

Sokoksen kukkakauppa: Mukava myyjä, joskaan ei aivan niin luovalta vaikuttava kun Florettassa, mutta innostunut asiaansa silti. Esitteli vaihtoehtoja, ei kuvastoa, vain häälehtiä katsottavana. Hinnat: kimppu 85 (!), heittokimppu 10-15, vieheet 5-6 (ilm. todella yksinkertaiset), tiara ja seppele muistaakseni jotain 30 luokkaa kumpikin.

Yhteenvetona se, että itse valitsen kuitenkin Florettan. Sokos miellytti muuten mutta jäi tunne ettei sitojan mielikuvitus ihan riitä... tosin voin olla väärässäkin, onhan siellä monia myyjiä. Hintaeroa tulee kaikenkaikkiaan ehkä vain 30 euroa koko satsille joten päätin sijoittaa sen budjetin rajallisuudesta huolimatta. Niin, ja lopuksi. Kysyin, tosin vain Florettasta, ruusunlehtien saantimahdollisuutta eikä tuntunut olevan mikään ongelma kun ajoissa ilmoittaa että niitä tarvitaan. Meillä koristeluun ja kirkonportaille mikäli vaan seurakunta sen sallii. :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Amildalle vinkistä. Kävin Kukka-Lunariassa ja vakuutuin. Niinpä muutin mieltäni (meille naisille se onneksi on sallittua) ja tilasin sieltä kaikki kukat: morsiuskimpun, heittokimpun, vieheet, morsiusneidon seppeleen ja itselleni kukkatiaran sekä mahdolliset hiuskukat (riippuen siitä mitä mieltä kampaajani on).

Tajusivat heti mitä olin hakemassa joten mitä sitä enää asiaa miettimään... saapahan taas ruksattua yhden kohdan piiiitkältä listalta. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli kukat Vuorelan Kukasta, voin kyllä kehua. Floristi teki kimpusta juuri sellaisen kuin olin piirtänyt ja halusin. Vieheet, heittokimppu, 12 pientä pöytäkukkaa ja isompi asetelma ruokapöytään oli lisäksi. Näitä ketjuja kun lukee niin hinta oli lähes hävyttömän edullinen. Ja toimittivat vielä samaan hintaan kaikki kukat Peräniemen Kasinolle, jossa meillä oli hääjuhla. Kannattaa ehdottomasti kysyä!

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Valitsin Kukka-Lunarian, koska 1) täällä oli kehuttu 2) molemmat floristit erittäin mukavan oloisia 3) mainos puhelinluettelossa toi hyvän mielen 4) toisessa kehutussa kukkakaupassa sain hieman välinpitämätöntä palvelua.

Käytiin viikonloppuna Kuopiossa ja juteltuani toisen floristin kanssa hetken verran tuli sellainen olo, että olen ammattitaitoisten ihmisten kanssa tekemisissä. Vaikka minulla ei kyseisestä liikkeestä olekaan kokemuksia, olen vakuuttunut siitä, että tulen olemaan kimppuuni ja vieheisiin tyytyväinen. Sen lisäksi hinta oli minusta varsin kohtuullinen: 115 euroa sisältäen morsius- ja heittokimput, 7 viehettä sekä hiuskukan.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Itse valitsen Floretan. Viime viikolla pitämästämme suunnittelupalaverista jäi todella hyvä maku ja floristi vaikutti asiantuntevalta. Myös työpaikkani käyttää säännöllisesti kyseisen firman palveluita ja pettymyksiä ei ole tullut koskaan. Suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Guest Ninnusti

Suosittelen Puijonlaakson kukkakauppaa minäkin! Omistajat ovat todella mukavia ja asiantuntevia ja kauniin kimpun saa mielestäni tosi edullisesti. Ja Puijonlaaksossa saa sentään itse päättää kimpustaan, kun toisaalla tyrkytettiin vaikka minkälaisia kimppuja oikeastaan kysymättä mielipidettäni.  :(

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 1 month later...

Lunariassa teettämästäni kimpusta puuttui kaksi ennalta sovittua kukkalajiketta... ja kimppuni oli pienempi kuin kuvittelin (luulin sitä ensin heittokimpuksi). Kaunis kimppu toki oli ja puuttuvat lajikkeet oli korvattu vastaavilla (freesia eustomalla ja nappikrysanteemi hennon vaaleanpunaisilla ruusuilla). Kaikin puolin olin kuitenkin tyytyväinen Lunarian palveluun ja uskallan suositella varteenotettavaksi vaihtoehdoksi Florettalle.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Tilasin kukat (oma kimppu, heittokimppu, 2 hiuskukkaa kaasoille, äitien, sulhon ja BM:n vieheet) Kukka-Lunariasta. Olin kukkiin suhteellisen tyytyväinen. Oma kimppuni oli muodoltaan täysin sellainen, mitä olin halunnutkin, mutta väri oli liian punainen. Ei voinut minkään, mutta vähän harmitti.

Link to comment
Share on other sites

Minulla kukat olivat Floretasta (oma kimppu, heittokimppu, sulhasen viehe, bestmanin neilikka ja kaason kukkaranneke), yhteensä 90 euroa. Olin todella tyytyväinen kimppuuni, vaikka eivät saaneetkaan siihen tuoksuhernettä. Palvelu oli hyvää ja sitoja ymmärsi täysin toiveeni. Suosittelen ainakin itse.

Link to comment
Share on other sites

Jospa vielä minäkin. Tilasin Kukka-Lunariasta kimppuni (Amadeusruusua, orkideaa ja kallaa), heittokimpun, sulhasen, BM:n ja seremoniamestarin sekä kaason vieheet, kukkatiaran ruusuista sekä 5 hiusruusua, 20 (sekunda) Amadeusruusua pöytäkukiksi sekä pussillisen ruusun terälehtiä. Hintaa näille kaikille tuli alle 200 euroa ja olin tyytyväinen. Muutama palaveri käytiin kukkatiaran osalta, niitä kun ei paljoa kysytä ja oli aika työläs tehtävä. Kimppuni oli juuri sellainen kuin halusinkin (näytin kuvia etukäteen), ns. sekundaruusut vastasivat minusta täysin priimoja ja terälehdetkin sain valmiiksi revittyinä ja kostutettuina pussissa. Tulivat myös liikkeelle ennen aukioloaikaa jotta saimme hiuskukkani ajoissa kampaajalle.

Extrana soitti floristi vielä perjantaina heittokimpustani. Olin sanonut että haluan siihen viisi punaista ruusua jotka saavat sitten lentää eri suuntiin kun kimpun heitän, eli kimppu on ns. hajoavaa mallia. Soittivat siis vielä ja kysyivät saako laittaa mukaan jotain koristetta kuten mustikanvarpua jotta kimpusta lentäisi viisi ns. minikimppua eikä pelkät ruusut. En ollut itse tuota tullut edes ajatelleeksi, kiva idea ja hyvä että soittivat. :)

Link to comment
Share on other sites

Me otettiin kukat myös Lunariasta ja oltiin tyytyväisiä. Varsinkin omaan kimppuuni olin NIIN tyytyväinen, se oli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Vanhempiemme ruusuvieheet olivat liikkeessä yön aikana menneet ruskeaksi. Tähän syynä oli kuulemma ilma, joka oli melko lämmin ja kostea. Sellainen keli on kuulemma ruusun turma ja varsinkin se lajike, mikä vanhempien vieheessä oli oli heikompi kestoltaan kuin kimpussa, hiuskukissa, sulhon ja BM:n vieheessä oleva ruusu. Ystävällisesti liike teki uudet vieheet vanhemmille hääaamuna ja ne oli sitten hyvät.

Me tilattiin hääkimppu (puolipyöreä, Vanilla ruususta koostuva tiukka kimppu, jossa lyhyt valtikkavarsi), heittokimppu, 8 viehettä (sulho, BM:t, vanhemmat), 5 hiuskukkaa ja 11 kakkuruusua, joille hintaa tuli 130 e.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kukat Floretasta. Todella kestäviä!

Mun kimppu, valkoisia ruusuja

Vieheet 8 kpl (sulho, BM, vanhemmat, kaaso & BM, sisarukset)

Morsiuslapset

Heittokimppu (josta olisin halunnut hajoavan, mut kun antoivat kaupan päälle, niin en viitsinyt rueta vaatimaan erikoista)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
 • 1 month later...

Kävin itse kyselemässä ensi kesälle kimppuja Lunariasta ja Floretasta. Samoin tiedoin (olin ajatellut jo kimppua etukäteen) kyselin molemmista ja hintaero oli HUIMA. Lunariassa kimppu n. 40-50 euroa ja Floretasta n. 100 euroa, joten eipä tarvinne kauaa miettiä kummasta otan, plus että Lunaria on ihan Studio Liisan naapurissa. Hivenen kyllä ihmetytti tuo hintaero.

Lunarian aiemmin ketjussa kehuttu miesfloristi oli kyllä mukava ja ammattitaitoinen. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...

Minäkin kävin joku aika sitten Floretassa. Menin sisälle ja pyysin tarjousta ruusukimpusta, myyjä vaan sanoi että 50-100e ja vieheet 8-12e/kpl. Ei kysynyt mitään, eikä esitellyt mitään kuvastoja.

Tänään satuin kävelemään Haapaniemenkadulla ja huomasin kukkakauppa Sinisilmän. Menin sisälle ja kerroin millä asialla olen. Myyjä tarjosi heti istumapaikkaa ja antoi kuvaston, jossa oli paljon kuvia. Hän suunnitteli kanssani kimppua ja leikkeli jo kukkia valmiiksi ja oikeesti oli kiinnostunut. Siellä kimppu (lime neilikka ja valk. ruusu) max 50e, vieheet 10e/kpl, heittokimppu 12-15e, ja pöytään kukat (yksi lime neilikka/pöytä) 2e/kpl. Eli yhteensä max. 135e. Päädyin tähän paikkaan jo asiakaspalvelun vuoksi. Huhtikuussa voin kertoa suositukseni mahdollisesti. :)

muoks. Taas uusi kukkakauppa, satuin törmäämään kukkakauppa Rosannaan Puijonkadulla. Edulliset hinnat, mutta onko jollain kokemusta?

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Marrilyn: En ole ko. paikoissa itse käynyt, mutta kandee käydä kattelemassa Savisaaressa olevaa kaupungin puutarhaa ja Niuvan sairaalan puutarhaa. Ja taitaa Vehmasmäessäkin olla puutarha. :) Oman työpaikkani naiset käyvät paljon näistä paikoista ostamassa itselleen kukkia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...