Jump to content
Naimisiin.info

Onko täällä enää ollenkaan Thaimaahan lähtijöitä?


Guest elokuun rouva

Recommended Posts

Guest elokuun rouva

Ollaan haluttu matkustaa Thaimaaseen miehen kanssa jo pitkään.Nyt siis vihdoin häämatka on varattu elokuuksi tähän unelmakohteeseemme :-XEn voi kieltää, että mielessäni on käynyt nämä tsunamiasiat...ja nyt olen huomannut että Naikkareiden entisestä suosikki häämatkakohteesta ei ole käyty täällä mielestäni keskustelua pitkään aikaan. Kai nyt joku teistä sentään suunnittelee matkaansa sinne :-/?Vai onko nämä luonnokatastrofit vaikuttaneet vielä valintoihinne?Me matkustamme hua hiniin, joka ei käsittääkseni ole kärsinyt minkäänlaista tuhoa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest pandajanina

juu, kyllä ollaan lähdössä Thaimaaseen häämatkalle. me suuntamme myös sinne Siaminlahden puolelle, joka on luonnonkatastrofeilta säästynyt. (koh samui, koh tao)

turismi on Thaimaan tärkeinpiä elinkeinoja, joten uskallamme ja haluamme lähteä. toivottavasti edes joku hippu tavalla tai toisella kulkeutuu niemimaan toiselle reunalle ja apua tarvitseville ihmisille!

Link to comment
Share on other sites

Guest elokuun rouva

Jees,näin teen!Mekin mietimme Hiltonia, mutta päädyimme sitten kuiten bungalowiin, kun se on jotenkin enemmän meidän tyylinen juttu :-X. Ihanalta kyllä vaikutti tuo Hiltonikin, ja paljon sitä on kehuttu.Palaillaan "astiaan" ;D.

Link to comment
Share on other sites

Lähdetään 8.8 Koh Samuille, Koh Taolle ja Bangkokiin reiluksi kahdeksi viikoksi. Matka varattiin jo viime vuoden puolella, eikä nähty mitään syytä perua sitä, kun kohteetkin ovat toisella puolella maata kuin tsunami oli. Länsipuolelle en kyllä olisi kyennyt menemään, sen verran paljon katastrofi järkytti minua.

Link to comment
Share on other sites

Tällä viikolla varattiin kahdeksi viikoksi matka Phukettiin, Karon beach:ille (jee!!!). Lähtö on 27.9. Sadekausi vähän epäilytti hieman alussa, mutta eiköhän siellä ole hieman paremmat kelit kuin täällä Suomessa keskimäärin kesäisin ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häämatka varattuna Thaimaahan, lähtö 12.10 ja paluu 30.10. :D

Reissu muodostuu näin:

Bangkok(2yötä)-Koh Chag(5yötä)-Koh Mak(7yötä)-Bangkok(2yötä)

Sopiva sekoitus shoppailua ja suurkaupunkia höystettynä saarielämällä ja pienellä paratiisisaarella kuhertelulla :-X :-X :-X  Loistavaa!

Ja meitä ei sadekausi peloita, sateet ovat kuulemma vaan virkistäviä, jos niitä edes tulee. Pääsääntöisesti siellä kuitenkin paistaa aurinko. Tosin meidän mielipiteeseen vaikuttaa se että mies on innokas myrskybongari, joten vähän niin kuin toivommekin ukkosta ::):P

Link to comment
Share on other sites

Guest Heidi E

Meillä on todella moni tuttu ollut Bankogissa ja Hua Hinissa ja kehuneet molempia paikkoja älyttömästi kaikki :)! Phukettiin eivät kuulemma lähtisi, on sellanen "turistirysä", mutta en tiedä itse, kun en ole siellä käynyt. Mutta me: Bankog ja sieltä Hua Hiniin! Toi Koh Changhan on kanssa ihana!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest suomineito

Jeps, Koh Samuille ja Koh Taolle syyskuussa ja ei sadekausi pelota...jos pari tuntia sataa/pvä ja loppu aika aukku paistaa niin nou hätä  ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest pallero

bangkok-koh samui toukokuun lopussa 8)

edit. piti vielä sanomani, että ei oltu mekään missään nimessä perumassa matkaa tsunamin vuoksi!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...