Jump to content
Naimisiin.info

Uskaltaisitko jättää matkan varaamisen miehelle?


kaelan

Recommended Posts

Niin kuin otsikko jo osviittaa antaa, niin tiedustelisin, että uskaltaisitko jättää kaikki häämatka valmistelut ja varaukset miehesi tehtäväksi?

Me olemme sopineet, että miehelleni hääpäiväni look (puku, kampaus, asusteet, yms...) tulee yllätyksenä ja vastavuoroisesti hän järjestää minulle yllätyksenä häämatkan yksin ja minä saan tietooni lentokentällä, että minne olemme matkaamassa. Ainoa mitä saan matkasta tietää etukäteen on pakkausvaiheessa, että minkälaista vaatetta mukaan pitää pakata.

Toimisiko teillä/luottaisitko miehen makuun kohteen valinnassa?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En uskaltaisi... olen liian kontrollifriikki.  ;D Ja minulla on ollut jo kauan selkeä käsitys siitä, millainen on se unelmahäämatkani, joten saattaisin loppupelissä pettyä. Mutta minähän olenkin melkein innostuneempi matkasta kuin juhlista. ;) Riippuu varmaan siitä kuinka tärkeä asia matka on morsiamelle, joillekin koko matkalla ei muutenkaan ole niin suurta merkitystä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Bride-06

Meillä piti aluksi olla näin, että mies valitsee ja varaa matkan ja se tulee minulle yllätyksenä, mutta loppujen lopuksi alettiin yhdessä katsomaan paikkoja ja hotelleja ja oli paljon kivempaa päättää yhdessä!! En olisi kestänyt jännitystä. Nyt on helpompi ottaa etukäteen selvää asioista, lukea kokemuksia paikasta, hankkia rokotukset ym. Olen siis kaikinpuolin tyytyväinen järjestelyyn näin!!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Kiva kuulla, että muilta löytyy positiivisia kommentteja.  :)

Minäkin kyllä ihan innolla odotan, että mitä kaikkea mieheni keksii. Uskon kyllä, että unohtumaton reissu on tulossa! Eilen hän kertoi, että oli käynyt matkatoimistoissa kyselemässä ideoita ja nyt sitten kuulemma pohtii muutaman vaihtoehdon välillä ja hankkii niistä lisätietoa. Eli kaikki tuntuu olevan ihan reilassa.  :)

Link to comment
Share on other sites

Uskalsin, ja jätinkin. Matka oli enemmän kuin täydellinen. *****-tähden hotellin luksus-sviitti, merenpäällä paaluilla oleva Villa-sviitti, limusiinikuljetuksia, ennalta suunniteltuja ja varattuja spesiaali-illallisia vain meille kahdelle, uskomatonta ylellisyyttä ja hemmottelua koko loma. Kyllä miehet osaavat hoitaa tällaiset asiat, -itseasiassa luultavasti paremmin kuin naiset!

Link to comment
Share on other sites

Guest memmuska

No nimenomaan jätän miehelle. Itse en ole koskaan varannut matkaa, enkä tietäisi mitä pitä pitäisi kysyä ym. Mies taas on matkustellut suht paljon, ja tietää miten toimia. Ja kun minä olen hoitanut lähes kaikki hääjärjestelyt, niin on vain oikeus ja kohtuus, että mies saa hoitaa häämatkajärjestelyt.

Link to comment
Share on other sites

Uskaltaisin ihan huoletta jättää. Hän yleensä muutenkin on ehdottanut mihin ulkomaille olemme matkanneet, ja ihania reissuja on ollut. Nytkin hän katseli häämatka kohteita, yhdessä loppujen lopuksi päätettiin, mutta ei hänen ehdotuksiin ollut kyllä mitään valittamista. Meillä on niin sama maku matkakohteista, ettei siinä tulis kyllä mitään ongelmaa.  :)

Link to comment
Share on other sites

Uskaltaisin jättää. Sulho ei välttämättä kyllä ihastusi ideasta. Hän kun ei osaa pitää mitään minulle järjestämäänsä kivaa salaisuutena...Mitäs siitä sitten tulis, kun toisen tekisi mieli kertoa innoissaan suunnitelmista, muttei voisi? Hih.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Uskaltaisin. Meillä tosin häämatka on yllätys meille kummallekin. Anoppi  ja mieheni sisko yhdessä häälahjaksi maksavat matkamme ja myös päättävät minne mennään. Eilen tuli anopilta tekstiviesti, että häämatka on varattu, lähtö häitä seuraavana päivänä  :-X Lentokoneella ollaan menossa mutta minne?! Matkaliput saadaan hääpäivänä jossainvaiheessa ja silloin selviää minne mennään.  ;D

Link to comment
Share on other sites

En uskaltaisi, olen meidän perheen järjestelijä. :D

Minä olen myös meidän perheen suunnittelija/järjestelijä, joten sikäli en jättäisi miehelle tätä asiaa koska haluan itse varmistaa että hankitaan paras hotelli yms. Minä sen halvimman lennonkin löysin.

Viime kevään kesälomareissullamme jätin kohteen ja hotellin valitsemisen miehelle, ja vasta muutama viikko varauksen jälkeen sain sen kalastettua tietooni. Täytyy kyllä myöntää, että hyvää työtä teki, toukokuun reissulle löysi Euroopasta luultavasti lämpimimmän kohteen, ja hotelli oli hyvä.

Eli jopa tämä täydellisyydentavoittelija oli tyytyväinen.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Enpä tiedä, uskaltaisinko.. ::) Ihan rehellisesti sanottuna haluan suunnitellan matkan yhdessä, jottei tule "ikäviä" yllätyksiä/pettymyksiä matkakohteen suhteen kummallekaan. Kyllä kai mieheni osaisi ihan mukavan loman meille suunnitella, mutta pikkuinen kontrollifriikki nostaa kuitenkin päätään ja sanoo, että mieluummin suunnitellaan yhdessä.

Mutta mukava ajatus tosiaan ja toimii varmasti, mikäli itsellä ei ole mitään tiettyjä ja "yksityiskohtaisia" vaatimuksia ja odotuksia matkan suhteen.

Link to comment
Share on other sites

No voi APUAAAAA!! Minkälaisten vätysten kanssa te ootte menossa naimisiin, JOS joutuu ajattelemaan noin!! Ehkä oon sitten vaan löytänyt niin "täydellisen" miehen onnekseni, ettei tulis mieleenikään epäillä hänen makuaan tai arvostelukykyä. Huh huh. Luulis, että yleensä naimisiin mennään kutakuinkin ihmisen kanssa, jolla on suht samanlainen käsitys asioista, ja joka tuntee sinunkin toiveet ja arvostuksen kohteet. (Ja ehkä näistä matkatoiveistakin voisi jutella etukäteen hieman, ennenkuin matkan jättää täysin miehen järjestettäväksi. Vähän luottamusta hei peliin.. ) :-? Välillä tuntuu että mää oon vaan tosi outo kun näitä juttuja luen.

Niin siis vastaus kysymykseen: Totta helvetissä uskallan.

Link to comment
Share on other sites

Mun mies järkkäsi meidän häämatkan mulle yllätyksenä ja todella upean sellaisen oli järkännytkin. Ainoa huono juttu siinä oli, että tuo notkui kaiken vapaa-ajan netissä etsimässä matkakohteita ;) Olen aina silloin tällöin selaillut miehen bookmarkseja häämatka-ajalta ja siellä oli katettuna about koko maailma. Eli oli tosiaan miettinyt pitkään ja hartaasti, mihin lähtisimme.  :-X Musta oli todella ihanaa, että häämatka oli yllätys. Sain ensin lentokentällä tietää, mihin lennämme ensin ja sit Lontoon lentokoneessa mies antoi tekemänsä kansion, jossa kertoi yksityiskohtaisesti tulevasta neljän viikon reissusta. Mahti reissu! ;D Luottakaa miehiinne! Mutta musta sen ajatuksen täytyy tulla mieheltä itseltään, ei niin että morsian haluaisi miehen järkkäävän reissun.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...