Jump to content
Naimisiin.info

Teemana ruiskaunokki


Milla_M

Recommended Posts

Itse harkitsin ihan ekana hääkimppua ruiskaunokeista,

sininen kun on mulle aina pop.  ;)

Niistä saisi tosi upen kimpun,

paljon ruiskaunokkeja tiiviiksi pyöreäksi kimpuksi.

Laura Malmivaaralla taisi olla viime kesänä häissään sellainen  kimppu.

Mun kohdalla ruiskaunokki suunnitelmat on unohdettu,

mutta mielenkiinnolla seuraan, josko sinä päädyt niihin.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ansku ent. SG

purple_med_br_cas.jpg

http://images.google.fi/images?q=wedding+b...tart=0&sa=N  <--- tuolta lisää kuvia

Tuosta linkistä löytyy siis kaikenlaisten morsiuskimppujen kuvia.

Minun kimpussani oli ruiskaunokkia, hajuhernettä, neilikkaa...ja jotain muuta en oikein muista enää  ;D

Mutta siis tuo ruiskaunokki sopii monien muidenkin kukkien kanssa jos et halua pelkästään sitä. Äidilläni on ollut ruiskaunokkia ja päivänkakkaroita omassa kimpussaan. Kuvia on koneella, mutta ei netissä. Laitan linkin jahka saan ne kuvat nettiin.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen kans pohtinu tota ruiskaunokkia, ne on kauniita, kestäviä ja itse kasvatettavissa. Lähinnä ideana on ollut tehdä ruikaunokeista  pöytäkoristeet ja kimppu, ehkä hääkakkuun koristeeksi. Nehän kun on syötäviä niin ei tavitsis pelätä mitään myrkytystä. Tai vaikka salaattiin antamaan väriä. Välillä mietin että terälehtiä vois sekottaa riisiin, mutta pitää vielä testailla miten ne sotkee kuivana/märkänä. Marimekolla on sellasta kangasta missä on ruiskaunokkeja, samaa sarjaa saa sitten vaikka mitä. Lähinnä olen ajatellut servettejä, mutta ne saattaa olla jo liikaa. Onpa kiva että muutkin on pohtinu samaa, katotaan millasia ideoita täältä syntyy!

Link to comment
Share on other sites

Suunnitteilla kimppuuni on ainakin ruiskaunokkeja ja päivänkakkaroita. Koristelussa käytämme luonnonkukkia ja todennäköisesti koivua ja pihlajaa. .. ja tietenkin itsekasvatettuja ruiskaunokkeja. Väriä antamassa todennäköisesti kivistä ja/tai taikataikinasta tehdyt leppäkertut. Olen ollut villinä leppäkerttuihin pienestä pitäen.  ::)

Link to comment
Share on other sites

mä olen ajatellut laittaa kans kimppuun kyseisiä kukkia. ne on tosi kauniita!  Ajattelin koristella niillä myös kirkon ja juhlapaikan. Koivua ajattelin yhdistää somistukseen myös ja ehkä kimmppuunkin. Sitä morsiuskimppua ei sitten kyllä taideta säilöä kovin helposti.

Olin ajatellut kasvattaa kukat itse ongelmana on vain häiden ajankohta joka on 10.7, saa nähdä miten ehtivät tulla kukkaan siihen mennessä ???

Servetit ajattelin että ovat sinisiä (yksivärisiä sellaisia)

Link to comment
Share on other sites

Minulla oli hääkimpussa ruiskaunokkeja ja shampanjaruusuja. Vieheet ja morsiustyttöjen kimput olivat samoista kukista. Kasvatin itse ruiskaunokkeja, oli tarkoitus tehdä niistä pöytäkukat. Noh, viime kesähän oli kuuma ja mun kaunokit otti ja kasvoi jo heinäkuussa ja kuolla kupsahtivat ennen 30.8  :-/. Tehtiin sitten pöytäkoristeet muusta sinisistä kukista, koska ruiskaunokit olivat todella kalliita: 7 euroo/pieni kimppu. Yhteen pöytäkoristeeseen olis mennyt ainakin 2 kimppua ja pöytiäkin oli 10.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Mulle tulee kimppuun ruiskaunokkeja, valkoista harsokukkaa, vaaleanpunaisia ruusuja ja hennon vaaleanpunaisia neilikoita. Hiuksiin myös muutama ruiskaunokki. Pöytiin koristeiksi ruiskaunokkeja.  Se on mielestäni kaunis sininen kukka ja on myös oman äitini suosikki, on saanut niitä sairaalaan kimpun syntymäni jälkeen.  :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kanssa koristukseen ruiskaunokkeja. Pistetään niitä veteen kellumaan yhdessä valkoisten gerberoiden kanssa. Lisäksi niitä laitetaan kakun päälle.

Piti jo pistää koe-erä tänä kesänä maahan, et ehtiihän kukkia mein häiden aikaan ;)

EDIT: Jos mulle ei tuu kimppua valkoisista liljoista tai calloista, niin sit mun kimpppuun tulee valkoista gerberaa sekä ruiskaunokkeja  :-X

Link to comment
Share on other sites

Ruiskaunokkia ei ollut saatavana hääkimppuuni (valkoinen eskimo-ruusu ja jotakin sinistä) kesäkuun/04 alussa, joten kukkakaupassa ehdotettiin jonkin tietyn kukan värjäämistä siniseksi. Muuta sinistä kukkaa kuitenkin löytyi ilman värjäämistä. Ruiskaunokki-haaveeni ei tältä osin toteutunut. Ruiskaunokin saatavuus kannattaakin varmistaa, jotta säästyy mielipahalta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä ja äiti kasvatettiiin omilla pihoilla ruiskaunokkeja, joista sitten tehtiin pöytäasetelmia ja laitetiinpa niitä booliinki koristeeksi. Morsiuskimpussa ja sulhasen vieheessä oli shamppanja ruusuja ja ruiskaunokkeja.

Ruiskaunokki on hyvä kauniin sininen kukka ja helppo kasvattaa itse.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Äitillä oli aikanaan hääkimpussaan ruiskaunokkeja ja harsokukkaa.... yksinkertaista mutta kaunista (ainakin kuvien perusteella)... vieheet olis sitten samalla tyylillä ja juhlapaikan koristelun samoin.... Hauskaa on se, että häät oli syyskuun lopussa ja äidillä on yhä edelleen tapana ostaa hääpäivänä tuollainen samanlainen kimppu.... onneksi tuttu kukkakauppias osaa jo nykyään varautua, ruuiskaunokkeja kun ei ihan joka kukkakaupasta syyskuussa niin vaan saakaan...  8)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Minä aion myös kasvattaa ruiskaunokkeja itse. Teemme niistä ja valkoisista harsokukista pöytiin asetelmat. Kimppuuni haluan myös ruiskaunokkeja ja persikan värisiä ruusuja. Jollakin oli vaaleanpunaisia ruusuja mikä ei olisi myöskään hassumpi idea. Mulla tulee ruiskaunokista mieleeni muistot kun pikkutyttönä maalla keräsin ruiskaunokkeja ruispellon laidalta. Olen aina pitänyt siintä kukasta. Ihanaa huomata, että täällä on myös muitakin jotka pitävät siintä kukasta.  ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

Itse olen täysverinen, äidinmaito-kepulainen, ja silti aion tuota ruiskaunokkia käyttää häissäni... Että eiköhän ne kokoomuslaisetkin voi unohtaa yhdeksi päiväksi, varsinkin omaksi hääpäiväksi. Politiikka tuskin on ensimmäisenä mielessä  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kylmien ilmojen vuoksi laitan ruiskaunokit vasta viikonloppuna kasvamaan. Toivottavasti juuri häiden aikaan kukkivat kauniisti.  :D Kukkakaupassa sain vinkin, että voi laittaa kanaverkkoa keppien päähän ruiskaunokkipenkin päälle. Idea on se, että kun kukat kasvavat verkon läpi niin tuuli eikä sade hakkaa niitä poikki kun se verkko tukee niitä. Tulikohan tarpeeksi selvästi selvitettyä asia. ???

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...