Jump to content
Naimisiin.info

Sormuksen tilaaminen netistä


gir@ffi

Recommended Posts

Elletti: Sopiiko udella, mistä olet tuon ihanuuden löytänyt? Kova sormuskuume meneillään...

ai, anteeksi, en ollut huomannut laittaa linkkiä sad.gif

kuvan sormus on tuolta

sormusmakuni on ilmeisen outo, kun en lämpene miljoonille timanteille. googletin celtic rings ja jo alkoi löytyä myös omaa silmää miellyttäviä sormuksia tongue.gif

nuo sivustot vielä esimerkkinä, jos tuon tyylisistä sormuksista tykkää :-X
http://applesofgold.com/Wedding-Rings-WR.html
http://www.celticring.com/Celtic-Wedding-Rings-s/1.htm
http://www.lindaclifford.com/Rings.html Muokattu: , käyttäjä: elletti
Link to comment
Share on other sites

Mä tilasin myös titaniumstyle.comista titaanisen sormuksen, yhdellä timantilla. Tosi hyvin kävi yhteydenpito sähköpostilla, ennen juhannusta sain sovitussetin kotiin ja tilasin sormuksen, tänään sain paketin kotiin. Sormus on kaunis, aika jämptisti istuu, mutta tänään on ollut kuuma päivä ja sormet hieman turvoksissa. Ajattelin huvin vuoksi käyttää kultasepällä arviossa jotta selviää onko sormuksessa oikea timantti. :P

Mutta siis voin suositella! :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset kehuista! Itseasiassa sormus on aika kevyt (kevyempi kuin kihla) koska itse runko on ohuempi. Kivethän ei paljon paina :D (Ne isommat kivet on aika littanoita) Mutta ah sitä bling blingiä! Miten sitä jaksaa vielä vuoden oottaa.. Toisaalta aion kyllä testata sormusta silloin tällöin sormessa aina vähän aikaa, kun pitäähän sitä totutella :rolleyes: Paitsi nyt jätin sen suosiolla kaappiin odottelemaan, joten sitten ens kuussa taas.. :grin:

Mun mielestä se paksumpi versio kelttiläisestä ois nätimpi kans, mutta tuo valkokultareunainen on kyllä näyttävä myös! Mä oon aina tykänny ton tyylisistä jutuista, ja alunperikinkin oli ideana kivettömät kelttiläiset sormukset (vaan ei yhtä hienot kuin nuo..) mutta sitten muutin mieleni..

Sarella: tuollainen sormus ois kyllä kätevä! Sulkilla on nimittäin hieman isompi nivel kuin sormi, joten kihla valskaa vähän.. <_< Ite en ole vastaavaan törmännyt, joten ei ole tietoa..

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Millanen kihla sulla on? Osaatko photoshopata kuvan kihlasta vihkin rinnalle ja katsoa siten, kumpi sopisi paremmin? Musta tuntuu, että jos tulee paksu reunus, sormus näyttää vähän kivemmalta valkokultaisena. Mutta jos kokokultainen, niin sitten sellainen leveämpi sormus ilman reunaa ois nätti..

Link to comment
Share on other sites

Mä oon kade. Yritin nimittäin ite photoshopilla kekkailla mallia omasta sormuksesta ennen kuin tilasin sen, ja eihän siitä mitään tullut :grin: Joo tuo valkokultareunuksinen sopis varmaan paremmin ja ois näyttävämpi vihkinä! Mutta älä minun mielipiteen mukaan mee :P Kysy vaan ukolta mielipidettä ;)

Link to comment
Share on other sites

Mä oon kade. Yritin nimittäin ite photoshopilla kekkailla mallia omasta sormuksesta ennen kuin tilasin sen, ja eihän siitä mitään tullut :grin: Joo tuo valkokultareunuksinen sopis varmaan paremmin ja ois näyttävämpi vihkinä! Mutta älä minun mielipiteen mukaan mee :P Kysy vaan ukolta mielipidettä ;)

ukkohan oli samaa mieltä ;)

näin jotain sormusuntakin, kun näitä asioita oon koko ajan pähkäillyt :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Voi ei... Mä oon nyt ihan vinksahtanut tähän sormussurffailuun ja ihania sormuksia tuntuu olevan vaikka millä mitalla ja vastaavasti hinta myös heittelee laidasta laittaan. Onkos tällainen paikka kenellekään tuttu :

http://www.jewelryvortex.com/

Löytyy vaikka mitä ja edulliseen hintaan. Kiviin tosin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä monissa halvemmissa sormuksissa on vastaavasti halvemmat kivet. Kyselin juuri s-postilla tuolta firmasta timanteista ja Suomeen lähetyksestä. Ainakin sivuilla mainostavat kansainvälistä postitusta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Mites te jotka ootte tilannu sormuksen jo ulkomailta ja käyttäneet, onko tullu mitään ikäviä yllätyksiä, pettymyksiä sormukseen yms.?

Me on jo sormukset saatu päätettyä, mutta tilausta ei oo vieläkään tehty.. Ajattelinpa vaan kysästä ku on vielä pienen pieni mietintä päällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei!

Onko kukaan tilannut sormuksia eBay:sta kaupasta nimeltä Pompeii3? Löysin tämän kaupan sivuilta monia ihania ja kohtuuhintaisia sormuksia, mutta en ole ikinä ostanut mitään internetistä enkä varsinkaan sormuksia, joten tarvitsisin neuvoja ostamisen suhteen. Mitä kaikkea kannattaa sormuksen valinnassa ottaa huomioon? Minkälaiset kokoluokitukset USA:ssa on? Onnistuuko maksaminen miten? Niin ja mitä se jäljellä oleva aika tarkoittaa?

Olisin tosi kiitollinen jos saisin kysymyksiini vastauksia! :)

Link to comment
Share on other sites

Eli siis tilasimme sormukset tuolta titanium Erasta jenkeistä, syystä että suomessa teettäminen olisi ollut ihan hirmu kallista ja löydettiin hyvä malli. Tässä käytettiin kuitenkin kolmatta osapuolta joka asuu jenkkien puolella.

Katsottiin malli ja paikka mistä tilataan, postituskulut ja tullit ei olisi ollut paha mutta postituskulut katsottiin olevan ilmaiset ja samalla laadun tarkistus tehtiin nopeasti luotettavalla ihmisellä, eli tuttu tilas ne kotiinsa tarkasti kunnon ja muut jutut ja laittoin tulemaan suomeen, posti toi ne neljän päivän sisällä ja ei jäänyt tulliin vaikka olinkin valmistautunut siihen että ne tullataan :)

kävi niin että miehen sormus olikin liian iso ja ajateltiin ettei ehi vaihtamaan mutta katseltiin sivuja ja kas kummaa siellä on 30päivän vaihto-oikeus, pitää maksaa vain joku tietty prosentuaalinen osa Hinnasta.

Koska kuitit oli kolmanne osapuolen nimissä lähetettiin sormukset hänelle jenkkeihin ja hän teki asiakaspalautuksen, taas meni kirjeessä neljä päivää. Tosiaan pitää olla tarkka mitä lähettää meren tuollepuolen, posti täti hieman nikotteli paketin sisällöstä mutta kun kyseessä yksinkertaiset sormukset lähte matkaan ja taaskaan ei tullil sanonut mitään, sormus ehti vaihtoon ja koko rumbassa meni 1,5kk vaihtoineen.

yhteensä hintaa tuli 75$*2+25$vaihto ja postituskuluja 4.45$*2 plus 5eur suomesta jenkkeihin. nuo postikulut on noin arvioita kun ei muista.

Tuosta opimme että kokojen muuntotaulukon käyttö oli hieman etsimisen takana, älä anna miehen mitata ilman valvontaa sormea (joo tää on ok vaikka pienempi on ok, ja laihtuminen käynnissä) ja jos on tuttuja on jenkeissä niin sinne tilaaminen on helpompaa. Lopputulos on kiva, titaaniset semi-domet, leveyttä 8mm ja on ihan oikeasti sellaiset kuin tahdoimme, jotku sanoivat noita massiiviseksi mutta hienoiksi, juuri minulle ja ja miehelle sopivaksi ja opiskelijabudjettiin nähden sopivan hintaiseksi. '

jos etsii jotain tilattavaa kannattaa googletella millaisia lausuntoja on kyseisestä paikasta laitettu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hyvä, että löytyi ketju tästä aiheesta :) . Minuakin on alkanut nyt ihan tosissaan houkuttamaan nettitilaus kun näyttää, että jokunen satanen olisi sitä kautta säästettävissä...malli on vielä hakusessa, mutta luultavimmin joko väh. 7 pienellä kivellä taikka sitten solitaire.

Tässä pari löytöä, jollaista voisin pistää mietintämyssyyn:

1217_set.jpg

101357-2_mm_diamond_wedding_or_anniversary_eternity_millgrained_ring.jpg

gi_WF-AP115-25_m.jpg

taikka solitaire noin 0,3 ct:n kivellä, kuvassa toki paljon suurempi kivi:

gi_ST4PW_t.jpg

Solitaire voisi toimia myös princess-hionnalla. Voi tätä valinnan vaikeutta ^_^ . Pitänee kuitenkin ensin käydä paikallisessa kultasepänliikkeessä testaamassa, millainen parhaiten sopisi valkokultaisen, kivettömän puolipyöreän kihlani kaveriksi.

Mielenkiinnolla luen kokemuksianne vastaisuudessakin!

Link to comment
Share on other sites

Hups, tuli edeltävä viesti tuplana joten poisto...

Katselin nyt myös fancy-hiontaisia timantteja ja ihastuin erityisesti ovaaliin

gallery_18834_224_6923.gif

ja pear-hiontaan:

gallery_18834_224_2091.jpg.

Tällainen kivi n. 0.30 - 0.40 ct:n kokoisena (kuvissa tietty paljon suuremmat..), minimissään SI 1-puhtausluokassa, min. Top Wesselton - Wesselton (Jenkkien F-H) -väriluokassa kustantaisi suunnilleen 650 dollaria, mikä tuntuu mielestäni varsin kohtuulliselta hinnalta!

Muilla kokemuksia / mielipiteitä erikoisemmista hionnoista ja erityisesti tuosta ylemmästä ovaalista?

Muokattu: , käyttäjä: Dayla
Link to comment
Share on other sites

Jos aiot tilata netistä sormuksen, koita tiirailla myös sormusten profiileja, koska siihen, että sormukset sopivat täydellisesti yhteen, ei riitä vain puolipyöreä runko ja sama leveys. Rungon korkeus ja timantin istutuksen korkeus vaikuttavat myös. Jos timantti on istutettu kovin alas, kihlan runko ei pääse ihan solitairen runkoon kiinni ja sormusten väliin voi jäädä ikävä rako (makuasia on se ikävä vai ei). Tässä yksi asia huomioitavaksi, ettei tule pettymystä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset vinkistä Gemma! Tämä tuli tänään esiin kun kävin kokeilemassa sormuksia: Yksi syy siihen, että tietty yhdistelmä näytti hyvältä, olikin juuri tuo, että timantti oli istutettu tarpeeksi ylös - itsepä en olisi tuota osannut muotoilla :) . Lisäksi sormus vielä kapenee kunnolla timantin istutuksen kohdalla.

Link to comment
Share on other sites

happygirl: en tiedä tuleeko vastaus liian myöhään, mutta olen tilannut sormuksen pompeii3:sta! Olin kyllä tyytyväinen! Sormus, jonka hommasin, oli 500e, josta meni n. 130 veroja ja tullia. Sormukseen olin tyytyväinen, mutta se menee nyt kuitenkin vaihtoon, koska sen rinnalle ei oikein passaa toinen sormus, ja haluan ehdottomasti kaksi sormusta.. :rolleyes: Joten toinen sormus on tuloillaan (eri liikkeestä tosin), itseasiassa juuri maksoin tullausmaksut (n.40e, koska halvempi sormus) joten huomenna pitäisi olla ovella :grin: (lol tännehän on tullut uusia hymiöitä)

Eipäs se netistä tilaaminen niin erikoista ole. Ainoa mitä pitää muistaa on se, että jonkin verran joutuu maksamaan ekstraa, riippuen kuinka tyyriin renkulan sieltä hommaa. Yleensä vero on tavallinen VAT eli noin 22%

Muoks. Ai niin koot. Netistä löytyy niitä ring size convertereita. Minun nimettömän koko on meikäläisittäin 15, joka on jenkkien mittapuulla 5 ja brittien J (tai K)

Muokattu: , käyttäjä: meimei
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kaipaisin kokemuksia teiltä, jotka olette tilanneet sormuksenne netin kautta. Mistä tilasit, olitko tyytyväinen palveluun, entä vastasiko sormus odotuksia, oliko koko oikea, saitko mukana aitoustodistuksen timantista jne.

Itse haluaisin kuulla erityisesti kokemuksia www.chanti.fi osalta - onko kukaan kokeillut tilata näytepakkausta?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Voin ainakin näin ensivaikutelmiejn perusteella suositella englantilaista nettikauppaa, Serendipity Diamonds. Nyt kun punta on todella edullinen, voi sormuksen hankkia myös Englannista. Hyvä puoli EU:n sisäpuolisessa kaupassa on se, ettei tarvitse maksaa alv:ja tai tullausmaksuja. Ko. kaupasta saa todella nopeaa palvelua, nopeasti tarjouksen ja erilaisia vaihtoehtoja erilaisin hinnoin. Todella palvelualtista puuhaa tähän asti. Tänään on tarkoitus maksaa sormuksesta 10 %:n etumaksu tilisiirrolla, että suunnittelutyöt ja CAD-kuvan tekeminen voivat alkaa. Kerron lisää kokemuksia projektin edetessä.

Link to comment
Share on other sites

nellen, kävin katselemassa kertomasi brittikaupan sivuja ja löysinkin sieltä aika monta mahdollista sormusta. minua kuitenkin haittasi se, että sormusten leveyksiä tai paksuuksia ei mainittu lainkaan. myös halvat hinnat "epäilyttivät" ja pyysinkin heiltä parista sormuksesta lisätietoa. vastauksen sain alle puolessa tunnissa, siitä iso plussa! kuitenkin hieman harhaanjohtavasti he kertovat esim. 7-kivisestä sormuksesta, että timantit ovat 0,21ca ja siinä tarkennus viestissä kävi ilmi, että ne ovat yhteensä 0,21ca, eli 0,03ca/kpl! ehkä kuitenkin selailen sivuja vielä uudelleen, oli siellä sen verran hyvää mallistoa... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...